blekitny73 06.10.06, 12:17 No proszę, wszystko się składa, Żyd i przyjaciel Kwaśniewskiego. Wystaerczyło 20 mln do łapki i kontrakt jest. brawo III RP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_ab przeciez to nie totalizator mu placil 06.10.06, 12:24 wiec o co ten krzyk? dostal pieniadze od prywatnej firmy i bez gadania mi tutaj o zydch, ukladzie, korupcji itd prosze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
te_komputer Re: przeciez to nie totalizator mu placil 06.10.06, 12:34 mike_ab napisał: > wiec o co ten krzyk? > dostal pieniadze od prywatnej firmy > i bez gadania mi tutaj o zydch, ukladzie, korupcji itd prosze! > :) Tak jest. Nie wolno nic tu insynuować. Dlaczego GW podejmuje takie tematy? Przecież to uderza w bardzo dobre imię prezydenta Kwaśniewskiego i redaktora naczelnego III RP, oops sorry miało być Gazety Wyborczej. Nie dopuszczam mysli do siebie, że pan Blass przyjaciel prezydenta może być w cokolwiek zamieszany. A sam prezydent zupełnie jest wykluczony z jakichkolwiek zresztą kłamliwych podejrzeń. Jak GW mogła to zrobić idolom III RP? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ab bulszit 06.10.06, 12:38 dlatego ze wyborcza zawsze uderzala w kwiasniewskiego jak i w kazda poprzednia i pozniejsza wladze ale jesli ktos nie chce tego pamietac, nie pamieta to wyborcza naglosnila sprawe rywina i dala podwaliny pod partie prawie sprawiedliwych wyborcza dobila sld wyborcza, przy wszystkich swoich wadach, stara sie byc w miare obiektywna - patrzec wladzy na rece. po to sa wolne media a ze ma jakis swiatopoglad ktory promuje (nie narzuca) to jest o tyle normalne, ze nie da sie byc medium bez swiatopogladu zycze innym mediom ktore krytykuja wyborcza chocia zpolowy jej zaangazowania, profesjonalizmu i szerokich horyzontow a teraz czekam na kamienie lecace w moja strone (od strony tabliczki czwrppospolita :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T007 Re: bulszit IP: 212.160.172.* 06.10.06, 15:38 dlatego ze wyborcza zawsze uderzala w kwiasniewskiego > jak i w kazda poprzednia i pozniejsza wladze > ale jesli ktos nie chce tego pamietac, nie pamieta > to wyborcza naglosnila sprawe rywina i dala podwaliny pod partie prawie > sprawiedliwych W końcu Rywin chciał wyrwać od Michnika dużą kasę, to się nie ma co dziwić, że zakablowali. Przecież umawiali się z Millerem na ustawę, ale nie za taką kasę. Może miało być nawet po przyjacielsku za darmo? Jednym słowem to swój swojego wkopał, czyli sprzeczka w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub przyjaciel... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:03 Blass to nie tylko przyjaciel Kwacha, nawet nie przede wszystkim jego. To przyjaciel najważniejszych osób z Agory i byłej Unii Demokratycznej, czyli "etosowców". Jacy etosowcy, tacy przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekitny73 Re: przeciez to nie totalizator mu placil IP: 212.160.172.* 06.10.06, 14:13 przecież nic nowego nie napisałem oprócz tego co jest w artykule. pokazałem tylko jak można manipulować wnioskami. jeśli to byłby przyjaciel Kaczyńskiego, artykuł miałby zupełnie inny wydźwięk i podobny lid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T007 Re: przeciez to nie totalizator mu placil IP: 212.160.172.* 06.10.06, 15:43 > przecież nic nowego nie napisałem oprócz tego co jest w artykule. pokazałem > tylko jak można manipulować wnioskami. jeśli to byłby przyjaciel Kaczyńskiego, > artykuł miałby zupełnie inny wydźwięk i podobny lid Można, ale GW chroni przyjaciół więc coś jest na rzeczy skoro już tak bardzo tego nie robi. Gdyby to był Kaczyński to urządzilby niezłą jatkę. Namawialiby do puczu. Chociaż powinien wtedy zatańczyć przed komisją, a nawet zaśpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomem scierwo [...] IP: *.hsd1.mn.comcast.net 06.10.06, 13:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname A moze niech ktos sprawdzi ta informacje.... IP: 81.210.22.* 06.10.06, 13:30 Z kim pan Blass chodzil do liceum? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ab Re: A moze niech ktos sprawdzi ta informacje.... 06.10.06, 13:34 i w jakim wojsku sluzel jego dziadek. mysle tez ze jakis Blass znalazlby sie pod grunwaldem, oczywiscie po odpowiedniej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R00999 Re: A moze niech ktos sprawdzi ta informacje.... IP: 212.160.172.* 06.10.06, 15:47 i w jakim wojsku sluzel jego dziadek. mysle tez ze jakis Blass znalazlby sie po > d > grunwaldem, oczywiscie po odpowiedniej stronie Z tym Grunwaldem to nie sądzę, bo nie kojarze rycerzy, czy nawet wojów pochodzenia żydowskiego. A tatuś jak wynika z artykułu był takim Balcerowiczem za czasów stalinowskich. Później się nie spodobał władzy lub odwrotnie i wyjechał z synkiem do USA. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: A moze niech ktos sprawdzi ta informacje.... 06.10.06, 16:46 Z danych wynika, że "tatuś" został prezesem NBP w 1958 (czasy stalinowskie jak cholera), a przestał być w 1968 (nadal czasy stalinowskie w pełni.) Skąd wiesz, że syn wyjechał z "tatusiem"? Masz jakieś linki albo coś? Na dodatek 1968 rok z niczym Ci się nie kojarzy. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly polak Totalizator Sportowy: Konsultant ujawniony IP: *.35.109.212.sovam.net.ua 06.10.06, 14:54 Jedyna szansa na zmniejszenie korupcji to prywatyzacja tego panstwowego gowna. Gdyby byla konkurencja, nikt by kolezkom 20 mln dol. tak latwo nie oddal. Jak nie lubie Korwin-Mikkego, to w jednym mial racje: "Swinie sie zmnieniaja, trzeba wiec zlikwidowac KORYTO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żydostwo Totalizator Sportowy: Konsultant ujawniony IP: *.media4.pl 06.10.06, 15:49 od początku wiedziałem że to żydokwaśniewskie machloje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaklopotany Re: Totalizator Sportowy: Konsultant ujawniony IP: *.aster.pl 06.10.06, 18:56 Przesledzmy; Prezydent Kwasniewski nadaje najwyzsze odznaczenia, Totalizator Sportowy /za rzadow SLD/ wyplaca 20 mln. dolarow za konsultacje bez opracowania jakichkolwiek materialow /czyli na gebe/,tak obdarowywany'wzamian /?/ p.Blass juz zaprosil prez.Kwassniewskiego do wygloszenia wykladu na "Jego" Uniwersytecie w USA.Czy honorarium za tak umowiony wyklad nie bedzie z tych 20 tys.dolarow ? Odpowiedz Link Zgłoś