Dodaj do ulubionych

Komunikator GG atakuje rynek telekomów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 18:20
Komunikator GG atakuje wirusami raczej.
Obserwuj wątek
    • Gość: michał Re: Komunikator GG atakuje rynek telekomów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 18:31
      ja bardzo lubie wyglad gg i funkcionalnosc:)
      zaden komunikator nie przypadl mi do gustu jak gg.
      • troll7777 telekomunikacja to te tzw money for nothing... 20.11.06, 18:33
        za to zwykle gadu-gadu... 30% zysk od przychodu... haha haha!
      • Gość: Artur Re: Komunikator GG atakuje rynek telekomów IP: *.ericsson.net 20.11.06, 18:43
        Po wielu latach z gg zdradzilem go na rzecz google talka (mozna zaimportowac
        kontakty z gg). jakis prostrzy i fajniejszy, fajnie sie integruje z poczta i w
        ogole
        • Gość: air google talk wspolpracuje z gg? /bt IP: *.tmodns.net 20.11.06, 19:48
          .
          • lmblmb Re: google talk wspolpracuje z gg? /bt 20.11.06, 20:44
            Google Talk IMHO nie, za to Jabber ogólnie tak. Mam uruchomiony Psi, klient
            jabbera, z bramkami do GG, ICQ, MSN i Tlen. Można jeszcze połączyć się z Yahoo,
            czyli praktyznie ze wszystkimi.

Z GT nie korzystam z tego samego powodu, co z MSN - nie można zostawiać
            wiadomości do osób offline.
            • Gość: gość Re: google talk wspolpracuje z gg? /bt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:53
              google talk od niedawna przechowuje wiadomości offline
              • lmblmb Re: google talk wspolpracuje z gg? /bt 22.11.06, 09:18
                Gość portalu: gość napisał(a):

> google talk od niedawna przechowuje wiadomości offline

Właśnie wczoraj się dowiedziałem że jest jak piszesz, ale... wyświetla je w
                "chats", czyli żaden z niego IM.
    • Gość: czy_ktos_wie? Re: Komunikator GG atakuje rynek telekomów IP: *.ztpnet.pl 20.11.06, 18:33
      Własnie, wiecie, jak sie obronic przed dostawaniem na gg linkow rozsylanych przez wirusa?
      • Gość: Kangoor Re: Komunikator GG atakuje rynek telekomów IP: *.chello.pl 20.11.06, 20:50
        Poproś znajomych by nie trzymali listy kontaktów na serwerze :-/ Ja swoją usunąłem do czasu gdy się operator gg z tym upora.
    • Gość: au pazerność TPSA ją zgubi IP: *.uwm.edu.pl 20.11.06, 19:32
      "Usługi stają się zbliżone jakościowo i funkcjonalnie do sieci stacjonarnych,
      ale są pozbawione abonamentu. Telekomy nie mogą na razie zrezygnować z tego
      źródła przychodu - wyjaśnia przedstawiciel operatora alternatywnego."
      Gdyby abonament był zapłatą za ustalona minimalną liczbę rozmów, mało kto by się
      nie buntował. Ale TPSA koniecznie chce za nic. Skutek taki że juz masa ludzi
      przerzuciła się na komórki, więc przychody maleją.
      • Gość: klaczka No i ten przerywający internet TP.... IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.06, 20:52
        szlag mnie trafia jak mi neostrada przerywa co 5 15 czy 40 minut.
        Sprzet komputerowy nowy.
        Kable bez zarzutu.
        Żadnego robactwa.
        Ustawienia zrobione tak jak trzeba.

A tu przerywa i przerwya. Pieprzona TP.
        • lambert77 Re: No i ten przerywający internet TP.... 21.11.06, 13:56
          a to dziwne :) bo mi nie przerywa .... może raz na miesiąc gdzieś tam zerwie
          się łącze na chwilke a tak idzie równo... no ale widać jest neostrada i
          neostrada. Gdyby nie abonament na telefon to naprawdę byłbym zadowolony z neo.
    • ambl Komunikator GG atakuje rynek telekomów 20.11.06, 20:07
      GG to otwarta brama dla hakerów,wirusów i innego go..a
    • zwierz.alpuhary Re: Komunikator GG atakuje rynek telekomów 20.11.06, 20:33
      odradzam ściąganie najnowszej wersji gg - strasznie spowalnia kompa
    • Gość: air voipdiscount jest lepszy IP: *.tmodns.net 20.11.06, 20:39
      gg jest ok do txt ale do dzownienia nie ma nic lepszego niz voipdiscount. do usa za free na wszystko, do pl free na stacjonarne, 20gr za min na komorki i directcall za 5 eurocentow ktory jest bardzo przydatny bo nie trzeba siedziec przy kompie
    • Gość: zdziwiony mam jedna dziewczyne na dwoch numerach gadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:42
      i ona tez miala moje dwa numery

ale nagle zauwazylem, ze jak ona np. jest dostepna to na jednym numerze widze
      ja jako dostepna a na drugim jest niewidoczna

czy to swiadczy o tym, ze ona wykasowala jeden z moich numerow?
      • Gość: k Re: mam jedna dziewczyne na dwoch numerach gadu IP: *.chello.pl 20.11.06, 20:53
        A nie możesz jej zapytać?
    • Gość: ZiomisławPaliblant Re: Komunikator GG atakuje rynek telekomów IP: *.e-wro.net.pl 20.11.06, 22:32
      Ostatnie normalne GG to było w wersji 6.0. Potem zacząło się straszne dziadostwo, przebajerowane i upstrzone. Wersja 6.0 pozbawiona reklam jest naprawdę fajna, prosta.
      • Gość: kayo Re: Komunikator GG atakuje rynek telekomów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 23:07
        GaduGadu to nie jest komunikator internetowy... To program do wyświetlania
        reklam z możliwością wysyłania wiadomości tekstowych...
        BTW: Niedługo wyjdzie kompletna specyfikacja Jingle, a wówczas i GG i Skype będą
        się pocić by utrzymać klientów
    • lambert77 Re: Komunikator GG atakuje rynek telekomów 21.11.06, 13:57
      skoro chcą na rynek telekomów to by wyjaśniało dlaczego wycofali się z rozmów
      audio pomiędzy użytkownikami. W jednej wersji była możliwość po upgradzie do
      najnowszej znikła opcja. Nie mówiąc już o tym, że nie mam sygnału w słuchawce
      no ale serwis gg nie wie w czym problem bo u nich działa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka