plaszcz 20.11.06, 20:57 Ale wszystko pójdzie na tanie państwo i służby bezpieczeństwa IV RP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek ach dobrze ten Belka rządził,teraz era przejadania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 23:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO wszystkim Bedzie zle, zle. Euro po 8, benzyna po 10 zlotych IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.06, 23:13 Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa wymień ciołku te sukcesy Belki! 21.11.06, 00:04 Nqpisz jakie to niesamowite ustawy przygotował rzad Belki i uchwaliło SLD? B elka takpięknie rządził że nawet SLD głosowało przeciw! Gość portalu: Tomek napisał(a): > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_triste Re: Ponad 50 mld zł zarobiły na czysto firmy prze IP: *.polsl.pl 20.11.06, 23:30 No. Firmy hodują zaskórniaki w bankach a ludzie dalej pracują po 1000 brutto. I jeszcze pan byznesmen mówi, że nie ma presji płacowej. To kiedy uzna, że jest presja płacowa? Jak wk***ieni ludzie wejdą mu do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les ziobro jestes nr.1 IP: *.dsl.mindspring.com 21.11.06, 00:19 wszelkie ulgi powinny byc tylko i wylacznie dla firm ktore inwestuja.a cwaniacy domagaja sie jeszcze wiekszych ulg,nic nie inwestujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cougnight buractwo IP: *.icpnet.pl 21.11.06, 02:31 Chciałoby się powiedzieć: "buractwo". Ani inwestować, ani podnieść płac wyjeżdżającym pracownikom (przez co spada jakość usług, gdyż co lepsi emigrują), jeno chować w skarpetę. Nie ma jak to menedżer wychowany na iluzji sukcesu wyhodowanej podczas przemian systemowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent.magister rozstrzelać paru kapitalistów 21.11.06, 06:30 Trzeba rozstrzelać paru kapitalistów to będzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Ponad 50 mld zł zarobiły na czysto firmy przez .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:05 I po co się chwalić jak ludzie na to pracują a sami otrzymują głodowe pensje.Te zyski to dzięki niewolniczej pracy pracowników,którzy muszą harować żeby nie stracić pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ponad 50 mld zł zarobiły na czysto firmy prze IP: 217.153.246.* 21.11.06, 09:59 a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompiarz Re: Ponad 50 mld zł zarobiły na czysto firmy prze IP: 217.153.246.* 21.11.06, 10:01 A ja jak zarabiałem na stacji paliw 900 zl tak dalej zarabiam natomiast firma ma miliony zysku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dag Re: Ponad 50 mld zł zarobiły na czysto firmy prze IP: 217.153.246.* 21.11.06, 10:04 Slyszałem ze w koncernach paliwowych pracuje się gorzej niż w marketach więc szczerze wspólczuje Odpowiedz Link Zgłoś
praptak2 Re: Ponad 50 mld zł zarobiły na czysto firmy prze 21.11.06, 10:10 DOBRĄ WIADOMOŚCIĄ dla firm może być to, że presja płacowa wciąż jeszcze nie jest problemem. Zdaniem eksperta PKPP Lewiatan większy wpływ na wzrost kosztów mają drożejące materiały niż żądania płacowe. - Ten czynnik zacznie być GROŹNY dopiero w przyszłym roku - uważa. A to dobre, uśmiałem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Patrycja,twoja głupota jak zwykle powala IP: *.bredband.comhem.se 21.11.06, 11:07 Nie widzisz ciemna maso,że rachunek coś się nie zgadza. Firmy zarabiają " jak szalone" a nie inwestują ani grosza.Twoja zdolność do logicznego myślenia jest na poziomie małpy z ZOO.Kobieto zacznij myśleć.Twoje " gospodarka pędzi", kiedy wszystko się wali, przejdzie do histori. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Patrycja,twoja głupota jak zwykle powala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 11:11 zarabiają na ludzkiej krzywdzie, bo grosze płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_z_puszczy kasiu! juz sie martwilem, szukalem cie na forum 23.11.06, 01:23 a tu nic.... ale dzis znow slonce wzeszlo dla ekonomistow! ave! glupia ta partycja ze hej. tak jak piszesz: wszystko sie wali, dno totalne, gospodarka ledwo zipie, i z trudem rosnie o lewie ponad 5% rocznie... RATUJ SIE KTO MOZE!!! firmy maja rekordowe zyski, ale inwestycje zwiekszaja wolniej - ani chybi maja sie zle! prawdziwy raj bylby gdyby mialy straty ale zaciagaly kredyty!!! a tak a propos patrycji, to albo masz racje kasiu ze glupia albo ja zmuszaja do pisania glupot a ona stara sie przemycic prawde ktora ZNASZ TY (no i ja dzieki tobie) - patrz co napisala: > płynność finansowa wciąż się poprawia , dawno przekroczyła bezpieczny poziom. aha czyli plynnosc osiagnela (dawno) niebezpieczny poziom!!! mowie ci - patrycja jest z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IV RP Ponad 50 mld zł zarobiły na czysto firmy przez .. IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.06, 11:41 Zyski będą przeżarte przez urzedy, "tanie państwo" PiSiorów, trzeba utrzymać 10 mln "emerytów", PKP, LOT, PGNiG, ITD,ITD... Odpowiedz Link Zgłoś