Gość: Andrzej Z. IP: *.proxyplus.cz / 10.0.0.* 04.04.03, 09:47 Ostatnio poprosilem TPSA o ISDN. I co? I nic. Gdzie ta ambicja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaduła watpię w ich realizacje !! IP: *.IOd.krakow.pl 04.04.03, 09:55 bo ja kupuje komórkę, a reszta przechodzi powoli na netię i komórki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: watpię w ich realizacje !! IP: *.chello.pl 04.04.03, 10:03 to jest bardzo dobre rozwiązanie.Tepsa nic się nie zmieniła a tam gdzie nie ma konkurencji to już jest kompletna tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: watpię w ich realizacje !! IP: *.presscd.pl / 192.168.0.* 04.04.03, 13:04 Precz z telekomuna!! Mieszkam w nowym bloku w zachodniej W-wie i dowiedzialem sie w TEPSIE ze moga mi zalozyc telefon za .. uwaga... 18 miesiecy!!!! Brawo, panie prezesie, moze byc pan dumny z wynikow swojej spolki. Jest nieco lepiej, niz w polowie lat 80. a to juz cos. Wznosze z panem toast szampanem za plany na 2003 (ja zalapie sie dopiero na 2004 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Ambitne plany? IP: *.chello.pl 04.04.03, 10:00 Może wzrośnie liczba abonentów telefonii stacjonarnej,a to dlategp,że te k.... do takich telefonów zaliczają też telefony radiowe działające w systemie analogowym dawnego centertela z których rozmów można sobie posłuchać w domowych odbiornikach radiowych i telewizyjnych.Sam osobiście słyszałem takie rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Optymizm, a rzeczywista sytuacja, to nie to samo IP: 141.39.41.* 04.04.03, 10:24 Analitykom rynku telekomunikacyjnego wierzy sie ostatnio mniej wiecej tak jak wrozkom z bajek dla dzieci. Sami sie do tego przyczynili. Nic sie nie sprawdza. Poczytajcie prognozy z tzw. lat minionych. pzdr, lupo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Optymizm, a rzeczywista sytuacja, to nie to s IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 10:30 Oczywiście, że wykonają ,,ambitne plany''. Wystraczy, że zwolnią nie 5, a 10 tys. pracowników i się wyrówna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: Ambitne plany TP SA IP: *.zdz.katowice.pl 04.04.03, 10:32 Lepiej niech obniżą cene dostępu do Internetu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barm Re: Ambitne plany TP SA 04.04.03, 10:49 zadne tam, ambitne to by byly plany politykow rozbicia jej monopolu, a tak mamy niezdrowa sytuacje na rynku uslug tele dla wszystkich entuzjastow isniejacej konkurencji sam korzystam z neti bo weszla ona w mojej okolicy tam gdzie tp nie chciala, ale oplaty oferta dla uzytkownika indywidualnego jest niezmienna i duzo ubozsza jesli chodzi o internet niz w tp netia dziala w niszy i podlega prawa rynku zmonopolizowanego, tak samo musze placic za blokade 0700, tak samo wysokosc abonamentu przekracza kwote wykonanych rozmow itd itp bedzie tak doputy tp bedzie miala ponad 80%rynku, i konkurencyjnosc innych operatorow nie bedzie miala wplywu na odplyw abonentow do tych firm osobnym zagadnieniem jest sam dostep do internetu, tu winna jest po czesci struktura mieszkaniowa, nie spodziewam sie zeby przy ponad 50% udziale zamieszkiwania zbiorowego pojawila sie jakas sensowna oferta dla mieszkancow zabudowy jednorodzinnej do jakich naleze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Średni szczebel Re: Ambitne plany TP SA do kotła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 11:28 Plany to wykonują firmy budowlane na zlecenie TP ciągłe przebudowy pomieszczen gonienie klienta po pokojach który może utyskiwać na obsługę,a góra rżnie głupa iwymyśla bzdety. Nie liczy sie z klientem jak i pracownikami czeka tylko na klientów biznesowych ale na nich samych nie zrobi biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: won z kanałów tepsy !! IP: *.IOd.krakow.pl 04.04.03, 11:30 problem jest jeden tepsa nie wpuści do swoich kanałow telekomunikacyjnych konkurencji z internetem np w szkle, a dalej trzeba rozprowadzić sygnał! zatem kanalarze i wodociągi choćby mogli i chcieli wpuscić interent w kanał to maja problem jak wyprowadzić z kanału szkło i dalej jest problem z rozsłaniem sygnalu, jak jest siec tv kablowej to mozna tak pojechac dalej w duzych blokach, a w miastach gdzie nie ma kablowki to poprzez siec energetyczna nie da się tego zrobic, banki choc maja wlasne sieci nie chća obcych wpuszczać, sam mam bank po drugiej stronie ulicy i tylko pociągnąc kabel do sztywnego łacza ! a netia jak idiotka cały czas wydziwia zamiast powidziec - idziesz do nas masz numer, + lącze drugie np sztywne do internetu za 100 zlotych miesiac bez limitu - to się sie bawi z cudowaniem ! i tak traci tych co by przeszli do niej tak że moze jednak kasa, talerz na dachu i podlączenie w swiat, przy okazji załatwi się telefony zagraniczne hurtem dla wsi ! pozdrowienia gaduła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki osiągnięcie DOMINUJĄCEJ pozycji w dziedzinie... IP: *.idk.intel.com / 172.28.172.* 04.04.03, 16:17 Pozostawiam to bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś