Dodaj do ulubionych

Viacom żąda od Google i YouTube mld dolarów

IP: *.magma-net.pl 13.03.07, 18:34
Ci to sie bawią!
Obserwuj wątek
    • Gość: Erni77 Re: Viacom żąda od Google i YouTube mld dolarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 19:04
      No najlepiej wszystkiego zabrońmy no i internet też niech do sądu pozwią że
      ludzie szkodzą np Poczcie i zamiast pisać tradycyjne listy to piszą maile...
      Znaczków mniej się sprzedaje... Tak jest gdy menadzerowie są po 60-tce takich
      firm i za wszelką cenę chcą zatrzymać postęp technologiczny. Nic im się nie
      uda;)
    • Gość: tomix Re: Viacom żąda od Google i YouTube mld dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 19:25
      dokladnie to samo sobie pomyslałem!
      to tak jakbym ja z sąsiadem sie sądził o połamany płot o 1000 złotych :)))
    • mooz Paranoja 13.03.07, 20:34
      Oskarżmy może zakład energetyczny, bo na słupie ktoś nakleił ogłoszenie z
      nielegalnymi treściami, albo producenta czystych CD o to, że ktoś na nie
      nagrywał nielegalne utwory.
    • Gość: kris Re: Viacom żąda od Google i YouTube mld dolarów IP: *.trzebinia.msk.pl 13.03.07, 20:47
      Najlepiej byłoby zlikwidować te prawa autorskie, więcej z nich szkody niż pożytku!!
      To tak jakby jeden baca sądził się z drugim, o to że bezprawnie wykorzystał wizerunek jego owcy i pokazał komuś innemu:)
    • pragmatyk11 www.antykaczy.blog.onet.pl 14.03.07, 02:22
      ach te prawa autorskie i ich zbyt restrykcyjne przestrzeganie :/ osobiście
      bardzo lubie You Tube...
    • Gość: Piehó Niech sie wali Viacom :[ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 22:46
      Skoro debilne MTV skazuje mnie na oglądanie skończonego badziewia, a fajnych
      klipów wcale nie pokazuje, to wolę wybrać sobie sam playlistę na YouTubie!!! Do
      diabła z telewizją!
    • Gość: faf Re: Viacom żąda od Google i YouTube mld dolarów IP: *.acn.waw.pl 03.04.07, 23:26
      Viacom płaci mega ogromne pieniądze za emisje takich teledysków w telewizji.
      Youtube powoduje, że ludzie zamiast oglądać ich stacje i płacić defacto za
      odbiór sygnału, wchodzą do internetu i oglądają sobie wszystko za free.
      Swoją drogą Youtube stało się strasznie przereklamowane, można już mówić o
      trendzie, jak swojego czasu miał miejsce w przypadku myspace. Wrzucasz lub
      korzystasz z youtube - jesteś gość. Ja przyznaję 1 pkt viacom, 0 dla youtuba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka