Dodaj do ulubionych

Pomocna dłoń hakerów

IP: 213.158.197.* 21.09.07, 09:40
Na stronie głównej portalu pojawiło się...
cmyk.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kami Pomocna dłoń hakerów IP: 62.233.164.* 21.09.07, 10:34
      Jakby informatycy byli lepsi w dużych firmach to hakerzy nie byliby potrzebni

www.fototel.pl/
      • Gość: kość Re: Pomocna dłoń hakerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 13:47
        Masz rację, gdyby budowlańcy nie byli tacy głupi to złodzieje by się nie włamywali do domów.
        A co robią ci głupi budowlańcy? Np. wstawiają okna które da się sforsować cegłą albo drzwi łomem:)
        • tetlian Re: Pomocna dłoń hakerów 22.09.07, 00:30
          W końcu hacker to też programista.
    • Gość: Tłumacz haker Hakowanie błędów tłumaczy IP: *.aster.pl 21.09.07, 10:41
      mógłby ktoś pomyśleć, że na amerykańskich giełdach po symbolu firmy podaje się
      zawsze "news - people". Kochana redakcjo: jeżeli zatrudniacie tłumaczy do
      zrzynania artykułów, to niech to będą tłumacze, którzy potrafią tłumaczyć. Czy
      ktoś z redakcji potrafi wyjaśnić co to znaczy:
      (nasdaq: MSFT - news - people )
      (nyse: SAP - news - people )
      (nasdaq: COMS - news - people )
      (symbol nasdaq: CSCO - news - people )??????
      Jeżeli potrzebujecie dobrego tłumacza, któremu nie zdarzą się takie wpadki, i
      który dobrze pisze po polsku, jestem do dyspozycji: jakub.sanctus(at)gmail.com

Chyba, że tak jak CISCO, obrazicie się na mnie :)) Chyba lepiej współpracować?

(referencje do wglądu)
    • Gość: kg Pomocna dłoń hakerów IP: *.uni.lodz.pl 21.09.07, 10:51
      czy handel informacjami o lukach nie powinien być zakazany? Bo do czego
      miałoby się to przydać kupującemu? Chyba tylko do włamań, oszustw lub szantażu

a artykuł fajny, traktuje hakerów jak fascynatów - badaczy :)
      • Gość: b Re: Pomocna dłoń hakerów IP: *.akron.net.pl 21.09.07, 13:44
        Zawsze sa dwie strony medalu. W przypadku bledow w oprogramowaniu, nie chodzi TYLKO o czarna strone mocy [choc ta jest bardziej intratna ;], lecz takze o dobra. Firmy wymienione w artykule sprzedaja urzadzenia, ktore zawieraja mechanizmy obronne przed atakami, za ktore placa. Dopiero po jakims czasie informuja firmy i opinie publiczna, gdzie istnieje blad. Dzieki temu - jesli kupisz i korzystasz z rozwiazania takiej firmy - Twoje zasoby sa bezpieczeniejsze. Czyli mozesz sprzedawac Dobrym i Zlym :] A zakazujac - blokujesz mozliwosc pomagania Dobrym. Bo Zli i tak dzialaja na czarnym rynku i za nic sobie robia zakazy.
        pozdrawiam
    • Gość: romano ja czytam hacking.pl IP: 89.171.108.* 21.09.07, 11:23
      najlepszy serwis o tej tematyce
      • z616 Re: ja czytam hacking.pl 21.09.07, 11:53
        a znasz wogole jakis inny?
        pewnie nie znasz zadnych zagranicznych :P.........
    • Gość: Elofon.pl Pomocna dłoń hakerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 13:25
      Takie wiadomości z pozytywnym akcentem na koniec to dzisiaj rzadkość. Brawo!

pozdro
      sklep.elofon.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka