stanley_fish 07.11.07, 13:25 Coś mi umknęło, czy może Polska i Czechy zostały zaliczone do Europy wschodniej?! :| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Re: Wschodnioeuropejscy multimilionerzy 07.11.07, 14:05 No to faktycznie ci umknęło- tak Polskę widzi Zachód, a już zwłaszcza USA, jak zresztą widać po artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Ja tez tak ją widzę i o co wam chodzi... IP: 213.25.153.* 07.11.07, 14:36 jest europa wsch i zach. Coś takiego jak europa środkowo-wsch to wymysł zakompleksionej cześci Polski. Ja nie mam kompleksów a wy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Nieudolni, niewydolni,skorumpowani i stale pijani IP: 62.233.214.* 07.11.07, 23:06 ]]]] Rozprawa Paweł Witkowski przeciwko Komenda Miejska i Małopolska Komenda Wojewódzka Policji w Krakowie sygn. akt I ACa 1043 / 07 odbędzie się przed Sądem Apelacyjnym w Krakowie Termin rozprawy : 09 listopada 2007 r. godz 9 . 00 sala 106 Sąd Apelacyjny w Krakowie Wydział I Cywilny ul Mogilska 9 31 - 542 Kraków TEL. 012 - 410 - 65 - 36 lub 37 www.pl.indymedia.org/pl/2007/11/32869.shtml www.pl.indymedia.org/pl/2006/09/22947.shtml Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Nieudolni, niewydolni,skorumpowani i stale pijani IP: 62.233.214.* 07.11.07, 23:07 [[[[ Rozprawa Paweł Witkowski przeciwko Komenda Miejska i Małopolska Komenda Wojewódzka Policji w Krakowie sygn. akt I ACa 1043 / 07 odbędzie się przed Sądem Apelacyjnym w Krakowie Termin rozprawy : 09 listopada 2007 r. godz 9 . 00 sala 106 Sąd Apelacyjny w Krakowie Wydział I Cywilny ul Mogilska 9 31 - 542 Kraków TEL. 012 - 410 - 65 - 36 lub 37 www.pl.indymedia.org/pl/2007/11/32869.shtml www.pl.indymedia.org/pl/2006/09/22947.shtml Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: Wschodnioeuropejscy multimilionerzy 07.11.07, 15:55 Zato Rosja to nie Europa Wschodnia. Poprostu Rosja. Albo nie wlaczali w te spisek, bo biedni obywateli Rosji by nikogo innego do nego w pierwszej 10 by nie wpusczili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolo Naprawdę jesteś z tego dumny, że wśród 100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 17:22 najbogatszych ludzi z Europy Wschodniej + Rosja 90% pochodziłoby z Rosji??? No to gratuluje. Powiedz, który z tych bogatych Rosjan dorobił się UCZCIWIE tych pieniędzy a nie przez przywłaszczenie państwowych kiedyś firm? IMHO liczba bogaczy ze Wschodu w pierwszym rzędzie mówi o skali korupcji podczas przechodzenia z komunizmu do kapitalizmu. U was w Rosji było co kraść (nafta,gaz,surowce) i miał kto kraść. Ja bym sie tym nie chwalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wschodnioeuropejscy multimilionerzy IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 27.12.07, 04:13 Bo Rosja leży głównie w Azji a nie w Europie. Oczywiście, że Polska jest częścią Europy Wschodniej. Każdy oprócz Polaków tak definiuje Europę Wschodnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Wschodnioeuropejscy multimilionerzy IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.07, 14:58 Czy to istotne, głupi czepia się szczegółów.Podajcie rodzimych burżujów, ich nazwiska adresy , stan posiadania, koneksje rodzinne i polityczne i dlaczego jeszcze nie siedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wschodnioeuropejscy multimilionerzy IP: *.w82-127.abo.wanadoo.fr 07.11.07, 16:15 No wlasnie. Jak mowil Jarek: Jesli ktos ma pieniadze to skas je ma Ja nie mam kompleksow z jakiej europy jestem, ale uczono mnie na studiach (i to we Francji) ze geopolitycznie jest europa srodkowa i wschodnia. Nieuki i ignoranci (rowniez w mediach) nazywaja na zachodzie Polske europa wschodnia co na szczescie tez ewoluuje. I nie czepiajcie sie juz tej geografii. Czy Finlandia (bedaca bardziej na wschod) to europa wschodnia ? nonsens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Wschodnioeuropejscy multimilionerzy IP: *.pu.kielce.pl 07.11.07, 16:53 Bardzo w Kielcach powazamy Solowowa i Klickiego.To sa prawdziwi biznesmani a nie jacyc zlodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Wschodnioeuropejscy multimilionerzy IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.07, 17:58 Marcuś podaj namiary, może pracujesz u nich, a na mszy byłeś za nich jak pracownicy Stokłosy?O tak oni nie kradna, oni robią biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.jezioro Wschodnioeuropejscy multimilionerzy jak widac 07.11.07, 18:49 wszyscy polaczeni z mafia rzadzaca czy to na urainie czy w polsce. no porostu zlodzieje i kretacze. pod sad sku..synow. nawet o jednym z polaczkow napisali ze mu prokuratura na dupie siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Wschodnioeuropejscy multimilionerzy IP: *.chello.pl 07.11.07, 19:10 hehe, kto to napisał??? sołowow zdywersyfikował działalność dworów na terakotę, nieruchomości i parkiety, a jeszcze dwa miesiące temu dwory były ściśle chemicznym przedsiębiorstwem. niezłe bzdury wypisują. ciekawe czy to w forbsie czy GW wymyślili?? Odpowiedz Link Zgłoś
anlukas Re: Wschodnioeuropejscy multimilionerzy 07.11.07, 21:35 do Jarek typowy przykład niezrozumienia tekstu.Sołowow zdywersyfikował swoje inwestycje a nie działalność Dworów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wschodnioeuropejscy multimilionerzy IP: *.chello.pl 08.11.07, 07:05 Ten zapalony kierowca rajdowy i wydawca czasopism dorobił się na inwestycjach w koncern chemiczny Dwory. Sołowow, zaciągając kredyt, sfinansował rozwój przedsiębiorstwa korzystając z niskiego oprocentowania pożyczki, a następnie zdywersyfikował działalność na produkcję terakoty, parkietów drewnianych i obrót nieruchomościami. no to faktycznie nie rozumiem tego fragmentu. A tak przy okazji to sołowow najpierw miał cersanit, barlinek i echo investment, a dopiero później kupił dwory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expies Wschodnioeuropejscy multimilionerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 21:21 To sa złodzieje i kombinatorzy,tak jak Tymoszenko i Achmetow na Ukrainie.Nie wmawiajcie ludziom,ze to jacys porzadni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Wschodnioeuropejscy multimilionerzy IP: *.pronet.lublin.pl 07.11.07, 23:06 Większość tych fortun to efekt złodziejskiej prywatyzacji Odpowiedz Link Zgłoś
szaryszalik Wschodnioeuropejscy multimilionerzy 08.11.07, 10:49 no to fajnie, dobre prognozy na te moje inwestycje w bzwbk, może i ja będę milionerem albo miliarderem, czekam na informacje z domu maklerskiego:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wschodnioeuropejscy multimilionerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 21:32 "Ten czterdziestotrzylatek rozpoczął karierę w 1992 roku, gdy rząd zaczął prywatyzować państwowe przedsiębiorstwa. Kellner zdołał wtedy na swoją hurtownię artykułów biurowych uzyskać kredyt w wysokości 1 miliona dolarów, który zainwestował w pakiet kontrolny w Pojistovna Ceska, największej krajowej firmie ubezpieczeniowej. Obecnie, wartość tego przedsiębiorstwa wynosi 2,7 miliarda dolarów" A myślałem że złodziejskie prywatyzacje to tylko na wschód od Bugu no może niektóre w Polsce. A tutaj koleś który nie ma nawet 30 lat za marny milion dolarów kupuje sobie pakiet kontrolny największego ubezpieczyciela ? Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Złodzieje, którzy zarobili na bandyckiej 26.12.07, 23:25 prywatyzacji. Tych ludzi nalezy potępić a nie pisać peany. Odpowiedz Link Zgłoś
axx611 Re: Złodzieje, którzy zarobili na bandyckiej 27.12.07, 04:01 A naszego Ryska przylapal Ziobro na fotce jak meldowal sie u niego minister na bacznosc. Odpowiedz Link Zgłoś