Gość: baba IP: *.kr.k.pl 27.08.03, 19:09 a to kutas! nigdy nie spodziewałbym siętego po kimś z TV!!! Przecież mają takie wzorce moralne jak Kwiatkowaski, Czarzasty czu Waniek... ehh brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Szkodził TVP 27.08.03, 19:11 Biedny Robert, masz ty szczęscie do tych kadr na południu, gwałciciel w Rzeszowie, przekręciarz w Krakowie. Ciekawe tylko dlateczego o wszystkim dowiedziałeś się dopiero od policji. Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Szkodził TVP 27.08.03, 19:11 Bo to najciemniej pod latarnią! Polujący z wielkim zapałem na nieprawidłowości w naszej TVP poseł Rokita, jest - jak wszyscy pamiętamy - z Krakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Szkodził TVP 27.08.03, 19:43 inaww napisała: > Bo to najciemniej pod latarnią! Polujący z wielkim zapałem na > nieprawidłowości w naszej TVP poseł Rokita, jest - jak wszyscy > pamiętamy - z Krakowa! Też tak myślę, Rokita powinien się wytłumaczyć. I niech o wyższości posłanki Błochowiak nad Rokitą świadczy to, że w ośrodku TVP w Pabianicach żadnych nieprawidłowości nie wykryto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywistosc Re: Szkodził TVP IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 20:31 inaww napisała: > Bo to najciemniej pod latarnią! Polujący z wielkim zapałem na > nieprawidłowości w naszej TVP poseł Rokita, jest - jak wszyscy > pamiętamy - z Krakowa! Ze tez dopiero teraz odkryles, ze za wszystkie malwersacje w Polsce odpowiada posel Rokita! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Szkodził TVP IP: *.rasserver.net 27.08.03, 21:04 Gość portalu: oczywistosc napisał(a): > inaww napisała: > > > Bo to najciemniej pod latarnią! Polujący z wielkim zapałem na > > nieprawidłowości w naszej TVP poseł Rokita, jest - jak > wszyscy > > pamiętamy - z Krakowa! > Ze tez dopiero teraz odkryles, ze za wszystkie malwersacje w > Polsce odpowiada posel Rokita! proponuje gumowy mlotek i mocno pierdol.....c sie w leb...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolszewik J.Snopkiewicz uczciwy człowiek,trzeba mu wierzyć...... IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 21:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Re: Szkodził TVP IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 27.08.03, 22:54 Czy Janusz ma brata Ryszarda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna2 Re: Szkodził TVP IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 00:50 Grubą kasę przewalają dyrektorzy w TVP we Wrocławiu. Trzeba tam NIK-u i policji ! Odpowiedz Link Zgłoś