ziobro_adama 28.08.03, 21:13 Bedzie niezla jazda- ci lepiej poinformowani lub umiejacy wyczuc zarobia kokosy Ci cierpliwi prawdopodobnie tez Ci niecierpliwi zadowola sie zyskiem w ciagu ostatnich dni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kwiatek Globalizacja IP: *.ijp 28.08.03, 21:15 Globalizacja... To chyba w którejś Ekstradycji taki tekst padł "poniżej $10 000 000 podlegasz prawu, powyżej je tworzysz". Nie ważna kwota, ważne, że Elektrim jej nie przekroczy. Co my możemy zrobić, gdy takie giganty jak DT, Procter & Gamble etc. mają roczny przychód większy niż kilka Polsk razem wziętych? Po co państwo, administracja i inne bajery? Liczy się tylko $. Era cyberpunka nadeszła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar Jestes zakompleksiony IP: *.adsl.hansenet.de 28.08.03, 22:48 DT to ma przychod ale z takim wielkim minusem ----- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANN Re: Jestes zakompleksiony IP: *.hrl.com 29.08.03, 00:11 SOLORZ JEST AROGANTEM KTORY ZADA WYMAZANIA DLUGU 250 MLN WOBEC VIVENDI , JEZELI NIE TO ZABLOKUJE SPRZEDAZ, ELEKTRIM JEST BANKRUTEM I CHCE WYROLOWAC VIVENDI, MYSLE ZE SOLORZ DOSTANIE PROPOZYCJE NIE DO ODRZUCENIA, VIVENDI I TAK PRZEFORSUJE CO CHCE, MA ELEKTRIM W GARSCI.SOLORZ JEST GLUPI PALANT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14 Re: Jestes zakompleksiony IP: *.dami.pl 29.08.03, 01:05 Gość portalu: JANN napisał(a): > SOLORZ JEST AROGANTEM KTORY ZADA WYMAZANIA DLUGU 250 MLN WOBEC VIVENDI , JEZELI > NIE TO ZABLOKUJE SPRZEDAZ, > ELEKTRIM JEST BANKRUTEM I CHCE WYROLOWAC VIVENDI, MYSLE ZE SOLORZ DOSTANIE PROP > OZYCJE NIE DO ODRZUCENIA, > VIVENDI I TAK PRZEFORSUJE CO CHCE, MA ELEKTRIM W GARSCI.SOLORZ JEST GLUPI PALAN > T Jasiu - Vivendi to też bankrut tylko że większy. Solorz coś przy tym upichci (dla siebie) Po co to słownictwo: "palant", "głupi" - widzę że zadrościsz właścicielowi Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jann Re: Jestes zakompleksiony IP: *.hrl.com 29.08.03, 01:25 Gość portalu: 3,14 napisał(a): > Gość portalu: JANN napisał(a): > > > SOLORZ JEST AROGANTEM KTORY ZADA WYMAZANIA DLUGU 250 MLN WOBEC VIVENDI , > JEZELI > > NIE TO ZABLOKUJE SPRZEDAZ, > > ELEKTRIM JEST BANKRUTEM I CHCE WYROLOWAC VIVENDI, MYSLE ZE SOLORZ DOSTANIE > > PROP > > OZYCJE NIE DO ODRZUCENIA, > > VIVENDI I TAK PRZEFORSUJE CO CHCE, MA ELEKTRIM W GARSCI.SOLORZ JEST GLUPI > PALAN > > T > > Jasiu - Vivendi to też bankrut tylko że większy. > Solorz coś przy tym upichci (dla siebie) > Po co to słownictwo: "palant", "głupi" - widzę że zadrościsz właścicielowi > Polsatu. > > Postawa Solorza mnie denerwuje ot i dlatego poniewaz nie tylko ze doszedl do pieniedzy aneksujac wlasnosc panstwowa poprzez sprytnie, czytaj nieuczciwie,(stad sie biora lapowki ) pokierownymi przetargami, to teraz kreuje sie na wielkiego przedsiebiorce ktory plozyl Elektrim , poprze swoja nieudolnosc, bo skad mial sie nauczyc rzdzic firma i znac sie na finansach i biznesie. Oczywiscie Vivendi jest strasznie zadluzona, wiem coz o tym wiecej. Denerwuja mnie po prostu ,nieudolni "fachowcy" , ktorym niczego nie zazdroszcze tylko to co robia jest aroganckie ,NIEETYCZNE, i rzuca jescze gorsza opinie na tzw businessmanow z Polski , zreszta z calej Europy Wschodniej. Drogi 3,14 ja mam sie zupelnie dobrze, starczy mi to co mam. Uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: Elektrim chce 450 mln euro IP: *.visp.energis.pl 29.08.03, 00:37 ziobro_adama napisała: > Bedzie niezla jazda- ci lepiej poinformowani lub umiejacy wyczuc > zarobia kokosy >>Ci cierpliwi prawdopodobnie tez >>Ci niecierpliwi zadowola sie zyskiem w ciagu ostatnich dni Kwota 1 MLD EURO za należacy do ELEKTRIMU pakiet kontrolny PTC oferowana Polskiej Telefonii Cyfrowej(PTC)przez córkę Deutsche Telekomu,T-Mobile jest za mała,tym bardziej iż łączna liczba abonentów telefonów komórkowych(handie 's) w PL osiągnęła w II kwartale 2003 roku 15,65 miliona osób,zaś stopa penetracji telefonami komórkowymi - zaczarowaną granicę 40%( duńsko-brytyjski polkomtel ze swoją GSM+ miał 5 mln osób, szwabsko-"quasi" francuska(vivendi) Era "elektrim 'owskiej PTC" - 5,7 miliona zaś Idea francusko-polskiego CENTERTEL'a -5,1 miliona abonentów).Ocenia się że do końca roku liczba komórkowców w Polsce osiągnie 20 milionów osób co postawi nasz kraj w czołówce światowej.Dygitalna rewolucja w polskiej republice elektronicznej ,upiornej spadkobierzyni prl-u w toku. Odpowiedz Link Zgłoś