Dodaj do ulubionych

Elektrim chce 450 mln euro

28.08.03, 21:13
Bedzie niezla jazda- ci lepiej poinformowani lub umiejacy wyczuc
zarobia kokosy

Ci cierpliwi prawdopodobnie tez

Ci niecierpliwi zadowola sie zyskiem w ciagu ostatnich dni
Obserwuj wątek
    • Gość: kwiatek Globalizacja IP: *.ijp 28.08.03, 21:15
      Globalizacja... To chyba w którejś Ekstradycji taki tekst padł
      "poniżej $10 000 000 podlegasz prawu, powyżej je tworzysz". Nie
      ważna kwota, ważne, że Elektrim jej nie przekroczy. Co my możemy
      zrobić, gdy takie giganty jak DT, Procter & Gamble etc. mają
      roczny przychód większy niż kilka Polsk razem wziętych? Po co
      państwo, administracja i inne bajery? Liczy się tylko $. Era
      cyberpunka nadeszła :)
      • Gość: oskar Jestes zakompleksiony IP: *.adsl.hansenet.de 28.08.03, 22:48
        DT to ma przychod ale z takim wielkim minusem -----
        • Gość: JANN Re: Jestes zakompleksiony IP: *.hrl.com 29.08.03, 00:11
          SOLORZ JEST AROGANTEM KTORY ZADA WYMAZANIA DLUGU 250 MLN WOBEC VIVENDI , JEZELI NIE TO ZABLOKUJE SPRZEDAZ,
          ELEKTRIM JEST BANKRUTEM I CHCE WYROLOWAC VIVENDI, MYSLE ZE SOLORZ DOSTANIE PROPOZYCJE NIE DO ODRZUCENIA,
          VIVENDI I TAK PRZEFORSUJE CO CHCE, MA ELEKTRIM W GARSCI.SOLORZ JEST GLUPI PALANT
          • Gość: 3,14 Re: Jestes zakompleksiony IP: *.dami.pl 29.08.03, 01:05
            Gość portalu: JANN napisał(a):

> SOLORZ JEST AROGANTEM KTORY ZADA WYMAZANIA DLUGU 250 MLN WOBEC VIVENDI ,
            JEZELI
            > NIE TO ZABLOKUJE SPRZEDAZ,
            > ELEKTRIM JEST BANKRUTEM I CHCE WYROLOWAC VIVENDI, MYSLE ZE SOLORZ DOSTANIE
            PROP
            > OZYCJE NIE DO ODRZUCENIA,
            > VIVENDI I TAK PRZEFORSUJE CO CHCE, MA ELEKTRIM W GARSCI.SOLORZ JEST GLUPI
            PALAN
            > T

Jasiu - Vivendi to też bankrut tylko że większy.
            Solorz coś przy tym upichci (dla siebie)
            Po co to słownictwo: "palant", "głupi" - widzę że zadrościsz właścicielowi
            Polsatu.

• Gość: Jann Re: Jestes zakompleksiony IP: *.hrl.com 29.08.03, 01:25
              Gość portalu: 3,14 napisał(a):

> Gość portalu: JANN napisał(a):
              >
              > > SOLORZ JEST AROGANTEM KTORY ZADA WYMAZANIA DLUGU 250 MLN WOBEC VIVENDI ,
              > JEZELI
              > > NIE TO ZABLOKUJE SPRZEDAZ,
              > > ELEKTRIM JEST BANKRUTEM I CHCE WYROLOWAC VIVENDI, MYSLE ZE SOLORZ DOSTANIE
              >
              > PROP
              > > OZYCJE NIE DO ODRZUCENIA,
              > > VIVENDI I TAK PRZEFORSUJE CO CHCE, MA ELEKTRIM W GARSCI.SOLORZ JEST GLUPI
              > PALAN
              > > T
              >
              > Jasiu - Vivendi to też bankrut tylko że większy.
              > Solorz coś przy tym upichci (dla siebie)
              > Po co to słownictwo: "palant", "głupi" - widzę że zadrościsz właścicielowi
              > Polsatu.
              >
              >
              Postawa Solorza mnie denerwuje ot i dlatego poniewaz nie tylko ze doszedl do pieniedzy aneksujac wlasnosc panstwowa poprzez
              sprytnie, czytaj nieuczciwie,(stad sie biora lapowki ) pokierownymi przetargami, to teraz kreuje sie na wielkiego przedsiebiorce ktory
              plozyl Elektrim , poprze swoja nieudolnosc, bo skad mial sie nauczyc rzdzic firma i znac sie na finansach i biznesie. Oczywiscie
              Vivendi jest strasznie zadluzona, wiem coz o tym wiecej. Denerwuja mnie po prostu ,nieudolni "fachowcy" , ktorym niczego nie
              zazdroszcze tylko to co robia jest aroganckie ,NIEETYCZNE, i rzuca jescze gorsza opinie na tzw businessmanow z Polski , zreszta z
              calej Europy Wschodniej.
              Drogi 3,14 ja mam sie zupelnie dobrze, starczy mi to co mam.
              Uszanowanie
    • Gość: el matador Re: Elektrim chce 450 mln euro IP: *.visp.energis.pl 29.08.03, 00:37
      ziobro_adama napisała:

> Bedzie niezla jazda- ci lepiej poinformowani lub umiejacy wyczuc
      > zarobia kokosy
      >>Ci cierpliwi prawdopodobnie tez
      >>Ci niecierpliwi zadowola sie zyskiem w ciagu ostatnich dni
      Kwota 1 MLD EURO za należacy do ELEKTRIMU pakiet kontrolny PTC oferowana
      Polskiej Telefonii Cyfrowej(PTC)przez córkę Deutsche Telekomu,T-Mobile jest za
      mała,tym bardziej iż łączna liczba abonentów telefonów komórkowych(handie 's)
      w PL osiągnęła w II kwartale 2003 roku 15,65 miliona osób,zaś stopa penetracji
      telefonami komórkowymi - zaczarowaną granicę 40%( duńsko-brytyjski polkomtel
      ze swoją GSM+ miał
      5 mln osób, szwabsko-"quasi" francuska(vivendi) Era "elektrim 'owskiej PTC" -
      5,7 miliona zaś Idea francusko-polskiego CENTERTEL'a -5,1 miliona
      abonentów).Ocenia się że do końca roku liczba komórkowców w Polsce osiągnie 20
      milionów osób co postawi nasz kraj w czołówce światowej.Dygitalna rewolucja w
      polskiej republice elektronicznej ,upiornej spadkobierzyni prl-u w toku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka