Gość: rt IP: *.aster.pl 13.03.08, 08:15 czas to życie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damianbsc Re: Cena czasu 13.03.08, 09:05 tak jest, dlatego jak tylko kupie mieszkanie w PL to zaczynap prace part-time...szkoda zycia na prace, a samochod za 8000 mi wystarczy, w koncu to on ma zyc dla mnie a nie ja dla niego. czesto widze ludzi, co cale zycie pracuja i pracuja na mieszkanie, pozniej na dom, na samochod...po kiego CH pytam?? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski To tylko kwestia wyboru 13.03.08, 09:44 Ja mam czas na wszystko, bo tak lubie. Mam spokojna prace, w ktorej moze nie zarabiam kokosow, ale nie mam stresow i gonitwy. Zadnych nadgodzin, 8 godzin i fajrant. Zadnej pracy do domu, weekendy wolne. To ze jezdze starym autem i nie mam najnowszego komputera i kina domowego mi nie przeszkadza. Stac mnie pojechac raz w roku na wakacje za granice, a zima na narty. Jesli ktos lubi gonitwe cale zycie to jego sprawa, mnie po prostu taki styl zycia nie pasuje. smok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Cena czasu IP: *.ckp.pl 13.03.08, 11:53 "Biznesy, których czas się nie przemijają" - może ktoś mi to przetłumaczyć? O odpowiedzi proszę kogoś, kto ma nieco wyższe wykształcenie niż Pan Redaktor, który to pisał. Co najmniej pełne podstawowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Biznesy, których czas się nie przemijają IP: *.acn.waw.pl 13.03.08, 12:09 Zachodzi podejrzenie że z redakcji wywalono stażystów, za dużo chcieli i zatrudniono wolontariuszy. Odpowiedz Link Zgłoś