Gość: Yenn IP: *.chello.pl 24.04.08, 19:42 IFO to nie są dane makro ale badanie opinii, prawie jak OBOP. Dane makro to były wczoraj PMI mfg i services ledwie zipią, będzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :D Bilbin , syneczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 20:10 Jeśli dal Ciebie spadek zamówień na dobra trwałe w marcu o 0,3 % wobec oczekiwanego wrostu o 0,1 % (według prognoz) przy spadku o 0,9 % poprzednio jest korzystne dla zachowania waluty amerykańskiej to Ty idź się leczyć. Tylko za swoje pieniądze a nie za ukradzione.... A tu masz interpretację w języku angielskim niedouczony analityku ...A high reading is bullish for the USD..... Zrozumiał debil czy trzeba pałą w łeb wyjaśnić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Na rynku walutowym masowa wyprzedaż euro z powo.. IP: 89.100.187.* 24.04.08, 20:40 za 2 lata 1zl=5euro Odpowiedz Link Zgłoś
em_obywatel rotfl :) 24.04.08, 21:28 Wtedy za dom w PL kupuję hotel w Hiszpanii <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Za 2 lata polskiej "gospodarki" już nie będzie!! IP: *.bredband.comhem.se 24.04.08, 21:44 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Na rynku walutowym masowa wyprzedaż euro z po 25.04.08, 04:56 Gość portalu: aa napisał(a): > za 2 lata 1zl=5euro Oby jeszcze szybciej. Mam do sprzedania łąkę, za którą chcę sobie kupić willę na Florydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rider Na GPW Ida mega wzrosty - czytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 22:00 pb.pl/Default2.aspx?ref=topread&ArticleID=89b8413e-7d7c-48ba-b252-03e76097c08e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisobolszewik Na rynku walutowym masowa wyprzedaż euro z powo.. IP: *.licocontracting.com 24.04.08, 22:11 mam nadzieje, ze ten sztuczny pieniadz EURO, zdechnie rownie szybko jak sie pojawilo. etc. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Na rynku walutowym masowa wyprzedaż euro z po 24.04.08, 22:50 Gość portalu: pisobolszewik napisał(a): > (...) sztuczny pieniadz EURO, zdechnie (...) Dla bolszewików naturalny pieniądz to rubel transferowy. To "piso" możesz sobie skreślić albo nie skreślać, na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Na rynku walutowym masowa wyprzedaż euro z po 25.04.08, 04:58 Gość portalu: pisobolszewik napisał(a): > mam nadzieje, ze ten sztuczny pieniadz EURO, zdechnie rownie szybko > jak sie pojawilo. etc. Jak dotychczas, ten sztuczny pieniądz wykańcza Amerykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesiek z bagniska Re: Na rynku walutowym masowa wyprzedaż euro z po IP: *.cable.mindspring.com 25.04.08, 09:02 jak cos sztuczne, to zawsze mozna na noc do szklanki wlozyc...... rano jak znalazl....... Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew a ja patrze na wykresy walut 24.04.08, 23:13 i widze cos dokladnie odwrotnego niz pan analityk opowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krach Zlotemu! Dobrze dla zlotego? czy ty jestes chory czlowieku? IP: *.nyc.res.rr.com 25.04.08, 02:51 To tragedia dla zlotego! Mocny zloty wykonczy polska gospodarek pajacu! Naucz sie podstaw ekonomiiiiiiiII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd W Polsce panuje opinia, że jak się umacnia 25.04.08, 05:02 To dobrze, ponieważ wakacje w Egipcie są tanie. Co do słabego dolara, niektóre firmy Amerykańskie dzięki temu osiągają świetne wyniki, jak McDonald, czy największa giełda na świecie CME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cez Re: W Polsce panuje opinia, że jak się umacnia IP: *.centertel.pl 25.04.08, 07:24 'amerykańskie' pisze się z małej litery koleżko Tani Egipcie... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Złoty ciągle się umacnia 25.04.08, 04:38 Polacy ruszajcie na tanie zakupy do Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś