Gość: TT IP: *.chello.pl 26.05.08, 22:30 Polska to wciąż kraj Trzeciego Świata, perkal i koraliki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek frajerzy kupują bajki z reklam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 23:04 i lecą jak owce do strzyżenia... ciekawe ilu sprawdziło wyniki OFE zanim zmienili fundusz... Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 Balcerek pozwolił na udzuały w TFI i OFE 27.05.08, 01:51 kto wezsie tego gnoja przed Trybunał Stanu???? Po raz drugi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja OFE łowią emerytów IP: *.limes.com.pl 26.05.08, 23:18 tak, agenci łowią , a OFE okradają - typowy artykuł dla mas na "gazecie", która walczy o dobro obywatela :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Akwizytor OFE łowią emerytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 23:35 Jako były pracownik firmy zewnętrznej "werbującej" klientów dla AXA rozumiem "wspanialy" wynik transferowy tej firmy. Manipulacja, nieczyste metody pozyskiwania klientów są normą... Wszak fundusze emerytalne dysponują gigantycznymi aktywami, których ciagle jest wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AXA i DSA Re: OFE łowią emerytów IP: *.cofund.org.pl 28.05.08, 11:29 Mój znajomy kilka dni temu w samolocie spotkał grupę około 60 osób lecacych z Japonii. Była to grupa akwizytorów z DSA i AXA (niektórzy z rodzinami). W nagrodę za wykonanie planów sprzedazowych, zwłaszcza za przepisywanie funduszy emerytalnych wyjechali na cały tydzień do Japoni. Nic dziwnego, że opłaty za zarzadzanie sa takie wysokie, trzeba motywować akwizytorów, którzy przepisyją na jeden z gorszych funduszy stosujac nie do końca uczciwe metody. To należałoby ukrucić. Mam nadzieję , że w nastepnym roku wejdzie ustawa zmiejszajaca do 3,5% opłatę za zarzadzanie i zakaz akwizycji. Odpowiedz Link Zgłoś