Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 00:24 hm, miał 20 lat kiedy skończył studia prawnicze. niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrosemary Re: Zmarł Leonid Hurwicz, laureat Nobla w dziedzi 26.06.08, 01:05 wtedy trochę inaczej wyglądała edukacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 "Rodzice byli Polakami"? Chyba jednak nie. 26.06.08, 07:13 Bo jak rodzice, to i on był Polakiem, a to chyba nie jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hahaha Re: "Rodzice byli Polakami"? Chyba jednak nie. IP: *.eimperium.pl 26.06.08, 07:53 A wiesz ze w USA nie mozliwosci wyboru narodowosc Zydowska - chodzi mi oczywiscie o spis powszechny - Hurowicz zaznaczal napewno narodowosc Polska Zaskoczony? Ps. Pewnie jestes mocherem ktory zna tylko takie rownanie Polak=Katolik, dobrze ze reszta swiata jest przy zdrowych zmyslach tzn cala Europa, ba juz wychodzi lepiej Ukraina, Bialorus, Rosja niz Polska w tej kwsti bo te kraje takze Zydow z tych krajow uwazaja za wlasnych noblistow. Polska to w zasadzie jedyny wyjatek w calej europie, kraj ktory ma ponad 20 noblistow zna tylko kilku czytaj Polak=Katolik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konikbryk Re: Zmarł Leonid Hurwicz, laureat Nobla w dziedzi IP: *.pools.arcor-ip.net 26.06.08, 08:01 Edukacja chederowa jest zawsze identyczna. Tora tora Shalom Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Swieta prawda 26.06.08, 02:56 Tak, tak... Gdy prof. Hurwicz sie ksztalcil niektorzy ludzie w wieku 20 lat konczyli studia. A teraz niektorzy ludzie studiuja 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy O kur...a... Chcę Nobla! 26.06.08, 08:23 "Szwedzka Akademia Nauk w Sztokholmie podkreśliła w uzasadnieniu, że teoria ta pozwala "odróżnić sytuacje, w których rynki funkcjonują dobrze, od tych, w których rynki funkcjonują źle"" Ja to potrafię robić bez teorii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: O kur...a... Chcę Nobla! IP: *.chello.pl 26.06.08, 09:48 Więc może podziel się swoją wspaniałą wiedzą. Dawno nie mieliśmy naukowego Nobla. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Skąd ta miłość do CCCP? 26.06.08, 09:32 Dlaczego tak wielu Zydow nosi rosyjskie imiona, nawet jesli urodzili sie i wychowali w innych krajach: Leonid, Lew, Tatiana, Tamara, Natasza, Sasza itd. itp. Skąd ta miłość do CCCP? Odpowiedz Link Zgłoś