parazyd 01.12.08, 13:32 Specjaliści wysokiej klasy. Od zawijania g..na w złote papierki. Jaka szkoda... :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Norbi London Scottish Bank ogłosił upadłość IP: 217.153.131.* 01.12.08, 13:38 W pełni podzielam Twoje zdanie. Jaka WIELKA szkoda ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkot Re: London Scottish Bank ogłosił upadłość IP: *.ip.netia.com.pl 01.12.08, 14:35 Jeszcze WIĘKSZA szkoda, jeśli upadnie Provident ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Jak widać, najlepszy geszeft robi się na IP: 87.105.187.* 01.12.08, 15:48 Jak widać, najlepszy geszeft robi się na bankructwie. Upadające banki, polskie stocznie to aktualnie chyba najbardziej perspektywiczne firmy. Aż mi żal, że nie nie jestem właścicielem dobrej, bankrutującej firmy. Ile to euro-pieniądza można by na tym zarobić ! A tak, eh, jak ten głupi narobię się i coś tam zarobię. Chyba nie znam się na prawdziwych interesach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %5$ zostan premierem,to jest fucha IP: *.adsl.alicedsl.de 01.12.08, 16:51 czy sie znasz czy nie to bez znaczenia wazne ze nim jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia London Scottish Bank ogłosił upadłość IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.08, 19:31 Jesteście złośliwi,sfrustrowani i zawistni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas London Scottish Bank ogłosił upadłość IP: *.INTELINK.pl 01.12.08, 20:31 A nasz kochany złodziejski Provident ma sie bardzo dobrze, i pewnie najwięcej na tym wszystkim skorzysta... Wiwat dla providenta największego złodzieja IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: London Scottish Bank ogłosił upadłość 01.12.08, 22:56 mi tam daleko jest do smiechu, ale... wszystki zrodla mowia, ze LSB zatrudnia 700 osob, a nie 2000... ... i przy 10.000 klientów trzeba jednak powiedziec, ze sa to specjalisci wysokiej klasy - nie wiem czy do zawijania, ale niezli musza byc Odpowiedz Link Zgłoś