Dodaj do ulubionych

"GP": Zdrożeją bilety lotnicze

IP: *.u.itsa.pl 04.02.09, 08:49
Najpierw na pierwszej stronie wrzeszczycie "Koniec tanich biletow -
bedzie duzo drozej", a nastepnie piszecie, ze ceny wzrosną ze
srednio 373zł do 380zł.
Jaja sobie robicie z czytelnikow. Nakrecacie spirale taka sama jak
ten "kryzys", ktory jest wart tyle co "koniec tanich biletow".
Obserwuj wątek
    • Gość: tj "GP": Zdrożeją bilety lotnicze IP: *.amplico.pl 04.02.09, 09:09
      skad GP ma dane o cenach?
      bilety tanich przewoźników to wydatek rzędu do 200 zł np 3 krotnie w
      ostatnim 1/2 roku bookowałem :londyn,stansted,ryanair, rezerwacja
      miesiąc przed wylotem.
    • Gość: azyt KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fbx.proxad.net 04.02.09, 09:16
      to juz koniec, nie!!!!!!!!!!
      kogo stac, by zaplacic 5zl za bilet wiecej?
      to rzeczywisty koniec tanich linii w ogole
      no coz, wszystko sie kiedys konczy...
    • Gość: szarlejak "GP": Zdrożeją bilety lotnicze IP: *.21.pl 04.02.09, 09:17
      Ja 2 lata temu płaciłem 109zł Wizzair'em z Luton do Katowic,w zeszłym roku miało byc drożej ze względu na drożejącą rope i bylo faktyczni zapłaciłem 140zł, tylko że opłaty paliwowe były takie same ,różnica ceny to koszt pierwszego bagażu ;] także kłamstwo za kłamstwemJa 2 lata temu płaciłem 109zł Wizzair'em z Luton do Katowic,w zeszłym roku miało byc drożej ze względu na drożejącą rope i bylo faktyczni zapłaciłem 140zł, tylko że opłaty paliwowe były takie same ,różnica ceny to koszt pierwszego bagażu ;] także kłamstwo za kłamstwem
      • Gość: o_O Re: "GP": Zdrożeją bilety lotnicze IP: *.chello.pl 04.02.09, 09:24
        tyle ze wiekszosc tanich przewoznikow (ryanair, easyjet etc.) na paliwo nie wyda
        ani jednej zlotowki, bo rozliczaja sie w innych walutach.
    • Gość: WelcomeToHell jajajaaaaaaaa, i beda wozic jeb. powietrze :) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.09, 09:29
      /Naturlich...

debilizm
    • Gość: ttr5 "GP": Zdrożeją bilety lotnicze IP: 86.47.47.* 04.02.09, 09:31
      mieszkam w IE, zarabiam w euro i mnie to gniecie
    • Gość: trm lodz-liverpool IP: *.manc.cable.ntl.com 04.02.09, 10:30
      wciaz poszukiwani sa pasazarewie niezadowoleni ze zlikwidowania lotow Lodz -
      Liverpool!!!
      Zawsze pelne loty, z "Polskiego Manchesteru" do polnocnej anglii zawsze byly pelne!
      Zawsze jest szansa na przyworcenie lotow! (vide:Shannon!!!)
      --
      lcj2lpl.blox.pl
      lancashire.pl
      • Gość: jobrave Re: lodz-liverpool IP: 89.195.134.* 04.02.09, 10:46
        Uważam, że w tej sytuacji tytuł powinien być bardziej dramatyczny np.:
        "Koniec ery tanich przewoźników - drastyczny wzrost cen biletów lotniczych".
        Zresztą nie wiem co Was tak dziwi,bo przecież w dobie kryzyzu, kiedy trzeba
        oszczędzać, to nawet 5 złotych się liczy.
        "GW" coraz baradziej przypomina "Fakt".
        • Gość: obywatel Re: lodz-liverpool IP: *.ukonline.co.uk 04.02.09, 11:47
          Polecam skyscanner.net tym co jeszcze nie znają
    • wirusx "GP": Zdrożeją bilety lotnicze 04.02.09, 11:58
      Ciekawe, o ile wzrosną ceny w PLL LOT, która jest chyba jedną z
      najdroższych linii na świecie ale "za to" catering ma chyba
      najgorszy na świecie - poza tanim hiszpańskim winem i wafelkami
      reszta jest niejadalna, np. śniadaniowy wynalazek: jajecznica z
      kartoflami - wymiotna taniocha....
      • Gość: wdr Re: "GP": Zdrożeją bilety lotnicze IP: *.de.ibm.com 04.02.09, 12:59
        LOT ma dobre jedzenie i na wszystkich trasach. chyba mało latasz innymi liniami,
        niektórzy dają tylko wodę.
        • Gość: ość Re: "GP": Zdrożeją bilety lotnicze IP: 87.98.94.* 04.02.09, 13:40
          Niektorzy nawet wody nie daja.
    • Gość: mareksiud Ha,ha,ha Słowacy nie mają podwyże, bo euro mająi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 12:31
      Dla debili z PiS-u. Podwyżki u fryzjera po wprowadzeniu to nic w porównaniu z
      niestabilną i słabą walutą. Zaraz będą podwyżki za prąd,gaz, benzynę itp. - bo
      przecież płacimy więcej o 30 % za surowce od Słowaków (wystarczy przeliczyć
      dawną koronę słowacką na dzisiejszy złoty!!!! Ekonomia matoły, a właściwie
      matematyka!!!
    • Gość: x Re: "GP": Zdrożeją bilety lotnicze IP: *.multimo.gtsenergis.pl 04.02.09, 16:33
      Masz rację, ale gazeta.pl zarabia na ilości kliknięć w dany artykuł, więc muszą dać taki szokujący tytuł, żeby zaciekawić ludzi... Inaczej nikt by tutaj nie zajrzał...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka