Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 17.12.03, 18:11 I na tym sie skonczy,ze rozsmiesza giganta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arentyu Re: TP SA znów na cenzurowanym IP: *.de.ibm.com 17.12.03, 18:16 Wypisac sie z tej cholernej TEPSy i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolvverine Re: TP SA znów na cenzurowanym IP: *.tarchomin.pl 17.12.03, 18:18 kurcze jest sferia, netia, dialog przechodzmy do nich, tym bardziej ze mają uczciwsze warunki i tansze taryfy Odpowiedz Link Zgłoś
marcinwojtas Re: TP SA znów na cenzurowanym 17.12.03, 18:38 I słusznie!!!!! Jest tyle opcji alternatywnych, a my w tym bagnie ciągle siedzimy. Ruszcie się i zróbmy coś mądrego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: TP SA znów na cenzurowanym 18.12.03, 11:20 A wszyscy, poki co, musza laczyc sie przez druty TPSA. Odchodzimy do konkurencji, a nadal placimy haracz tej, tfu, firmie. G... im mozemy zrobic! Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nore Re: TP SA znów na cenzurowanym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 18:22 ja dostalem od tpsy rachunek wiekszy o 100 zl niz powinien byc.i tak kaza zaplacic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: TP SA znów na cenzurowanym IP: 195.117.68.* 17.12.03, 18:20 TP SA robi w balona wszystkich abonentów po kolei. Prawie w całym mieście nie dotarły do abonentów rachunki telefoniczne i TP ściąga odsetki a dowiedzieć się telefonicznie o wysokość opłaty graniczy z cudem albo całodniowym czekaniem na zgłoszenie telefonistki; ja z kolei bez poinformowania mnie zostałam przyłączona linią o obniżonej przepustowości skutkiem czego połączenie z internetem kosztowało mnie dwa razy tyle ile powinno - po interwencji czekałam 4 miesiące i dopiero zagrożenie prasą przespieszyło działanie TP i wreszcie mam transfer jak powinien być.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: TP SA znów na cenzurowanym IP: *.bbc.com.pl 17.12.03, 18:33 Moze to sposób: zabić śmiechem... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinwojtas Re: TP SA znów na cenzurowanym 17.12.03, 18:35 Pojawiło się tele2??? Pojawiło. Skoro mamy problemy z TPSA to po holerę narzekać????? Przerzućmy się do Tele2 albo czegoś innego i tyle. Jak wszyscy będą narzekać i płacić tym TRelekomunistom to będziemy dalej się męczyć!!! Mamy demokrację i inne takie bzdety??? Ruszmy się wszyscy i coś zróbmy zamiast narzekać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: TP SA znów na cenzurowanym IP: *.toya.net.pl / 10.1.205.* 17.12.03, 18:46 TYLKO W SRÓDMIEŚCIU ŁODZI, DIALOG NIE DOSTAŁ ZEZWOLENIA NA BUDOWE SIECI, I NIE MASZ WYBORU, TPSA albo KOMÓRKA, NIESTETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łącznik Re: TP SA znów na cenzurowanym IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 17.12.03, 20:08 Czekałem 15 lat na telefon. A wczoraj poprosiłem o odłączenie linii. Nie bedzie TPSA dyktować mi rodzaju połączeń. Od marca tego roku miałem TELE 2 i komisarze zaczęli mi dyktować co mi wolno jak połączyc i z kim. A WON ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrahamBell Powinni tego zabronic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.246.215.192.tisdip.tiscali.de 17.12.03, 22:18 Gdybym ja, do cholery, wiedzial, ze ten operator tak bedzie traktowal swoich klientow, zabonilbym im korzystania z mojego wynalazku. Czy czlowieka moze spotkac cos gorszego w zyciu, niz korzystanie z takich "uslug" ? Odpowiedz jest jedna: NIE, NIC GORSZEGO JUZ NAS NIE MOZE SPOTKAC. Wasz Graham Bell, (wynalazca telefonu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Re: TP SA znów na cenzurowanym IP: 141.39.41.* 18.12.03, 11:12 O ile wiem smiech, jest bardzo niebezpieczna czynnoscia dla bardzo duzych organizmow. Moze w tym jakas nadzieja ? pzdr, lupo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netia zwycięży Giglam TP S.A. i czekam aż Netia zwycięży. IP: 193.243.146.* 21.12.03, 01:04 No do ataku przeciwnicy TP S.A. Odpowiedz Link Zgłoś