Gość: no cóż IP: *.spray.net.pl 05.07.09, 20:00 Żyje z tego z czego żyją brukowce. Dorabianie ideologii nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.chello.pl 05.07.09, 20:02 Faktycznie magiel. Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Korwin-Piotrowska: Mam jaja 05.07.09, 20:30 A mię to wisi i powiewa , nie czytam badziewia typu plejadaa,pudelek,plotek itp - i wkurza mnie,że gazeta często daje artykuły z tego typu shitu:/ obniżaja loty:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Powinna obśmiać swoje zdjęcie jeżeli ma jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 21:39 Nawet Maryla Rodowicz nie jest tak operowana plastycznie fotoszopem. Po co udawać piękną i młodą, gdy się taka nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
spekulacje Re: Korwin-Piotrowska: Mam jaja 05.07.09, 20:11 Wiochą wieje od tej całej plejady i Korwin-Piotrowskiej, która w zasadzie jest tylko elementem jeszcze większej wiochy, która jest w polskim szoł biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.md4.pl 05.07.09, 20:41 Oglądam ten jej magiel i jak dłużej się zastanowić to czy Ona mnie nie obraża. Ciągle "polska B, białe kozaki, Polska przaśna". Próbuje dorabiać ideologie do swojego zajęcia. Taki przykład głupio mądrej, bo chciała by być postrzegana jako nonkonformistka, a taką "głupią mądrość" reprezentuje wielu ludzi. K.K.-P. Polska C próbująca wmówić sobie i innym, że to ona zasługuje na sukces, a jedynym powodem, że jej nie wyszło jest aparycja- że tak to nazwę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: 85.222.87.* 05.07.09, 20:36 Przeciez to jest absolutna bzdura, praca tej kobiety jest kpina, ktora moze robic kazdy, doslownie kazdy. Ten program jest z dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: youri Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 01:02 Nie ogladam owego programu, nie czytam tabloidow i kolorowek, ktore udaja, ze nie sa tabloidami. Nie ogladam TVN, bo to beznadziejna stacja i chyba jedyna na swiecie, cytujaca tabloidy!!! I oni nazywja sie ku...opiniotworcza stacja!!! Obrazaja mnie buraki jedne!!! Polsatu nie ogladam od poczatku istnienia stacji i niech tak zostanie. Co do Pani K-P, bylbym ostrozny. Pracowalem w mediach, rowniez polskich przez 25 lat i bajkopisanie nie robi na mnie wrazenia. Nie bedzie kasac reki, ktora ja karmi, a owa reka produkuje mase smiecia, ktorego emisji powinno sie zabronic ze wzgledu na odmozdzenie ogladaczy. Prosilbym rownniez, aby nie nazywala Pani wiochmenskiej panny, jaka jest ta od loda, gwiazda. Taka z niej gwiazda jak z mysiej d... kapelusz. Gwiazdek rodem z kloaki mamy w tym kraju ci nie miara. Jestesmy narodem jarmarcznego poczucia humoru, jarmarcznych gwiazd i nie ma czym sie chwalic. A tytul, ktorego Pani nie raczyla nazwac, to niechybnie "fuck". Ten koncern tak ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.adsl.alicedsl.de 05.07.09, 20:37 Jej program to absolutne dno i zenada. Ile razy trafiam na "Magiel" to sie zastawiam, jak nisko miedia moga jeszcze zejsc... A teraz jeszcze lansuje sie w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastka Re: Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: 212.244.39.* 05.07.09, 20:47 Fajna babka, fajnie gada, fajne ma zdanie, fajnych ma kolegów, fajną ma robotę. Ogólnie fajna - czyli nijaka. Zadziwia mnie, że z jednej strony robi "bon ton" w plejadzie a z drugiej wiesza psy (w maglu). Brak spójności. I odrobinę za mocno się tłumaczy. I jak ktoś słusznie zauważył - jej pracę może robić prawie każdy - mówić z prędkością karabinu, przewracać strony i ostentacyjne wzdychać - tylko nie wiem czy do Kina czy do kamery. Pozdrawiam Panią Karolinę. I powiem, że najbardziej lubiłam Filmdło. bajo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastka2 Re: Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: 212.244.39.* 05.07.09, 20:48 filmidło. muszę odstawić to, co piję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.09, 20:52 Profesjonalne formułowanie g.ó.w.n.a. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Korwin-Piotrowska: Mam jaja 06.07.09, 01:32 Gość portalu: nastka napisał(a): > Zadziwia mnie, że z jednej strony robi "bon ton" w plejadzie a z drugiej wiesza > psy (w maglu). Brak spójności. To te pieniądze, po których ona tak jeździ... > I odrobinę za mocno się tłumaczy. Bo nie ma jaj, żeby powiedzieć "robię to samo co tabloidy, tylko oprócz jeżdżenia po gwiazdach jeżdżę też po mediach". > I powiem, że najbardziej lubiłam Filmdło. Film-mdło to dobre określenie tego programu było :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Co sądzę o tym... IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 20:54 Problem w tym, że niektórzy z polskiego show biznesu zdają sobie sprawę z marności tej polskiej szopki i chcą się jakoś zaasekurować i zawołać "Hej! Jestem daleko od tego, ja tam nie należę, jestem lepsza, nie oglądam Pani Nani i nie chodzę na warszawskie dyskoteki z papugą na ramieniu". Niestety - ja tej obronnej ideologi nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
placek358 Re: Co sądzę o tym... 05.07.09, 21:09 Very niskie loty tego , za przeproszeniem , show bussinesu .... Życzę im wszystkim profesjonalizmu choćby na poziomie śp. Majkela Dżeksona.... Ale to chyba daleko poza zasięgiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Kolejna wywiad, w ktorym sie kompromituje IP: *.smrw.lodz.pl 05.07.09, 21:15 Z ta kobieta jest tak, ze ona chcialaby byc postrzegana jako zdystansowana intelektualistka, ktora pokazuje gawiedzi ze jednak polski show-biznes to nie hollywood (o czym wszyscy wiedza). W kazdej wypowiedzi kreuje sie na niezalezna specjalistke ds. celebrities, ale tak naprawde jest czescia systemu, ktory krytkuje, wikla sie w uklady, tak jak gwiazdy ktore krytykuje, i bez owych gwiazd sama by nie istniala. Poza tym smiech mnie ogarnia, gdy z wyzszoscia oglasza banaly, ze zeby zrobic wywiad z doda, osoba badz co badz nieskomplikowana i prosta jak osiedlowa lumpiara. trzeba miec jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 ble ble ble... 05.07.09, 21:15 ...ale bzdury... Przeczytałem tyko pierwszą stronę i dałem se spokój... Kolejna laska, która się tłumaczy z udziału w wielkiej sprzedaży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 Ma jaja i wasy jesli mnie plazma nie myli IP: *.bb.sky.com 05.07.09, 21:16 nie jest nawet w polwie tak dobra jak mysli.oprocz paru przeblyskow (nawet panu Kononowiczowi sie zdarzyly) jest raczej zenujaca,ale w Polsce kazdy idiota moze zrobic kariere.gdyby ludzkosc sluchala krytykow po dzis dzien lupalibysmy kamienie.Dlatego bez czytania artykulu tej pani juz dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hę? Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.microchip.net.pl 05.07.09, 21:17 o cóż... Jakoś się ta piętrowa argumentacja kupy nie trzyma. To juz drugi wywód tej Pani, jaki czytam w wyborczej ostatnimi czasy w którym się wykopyrtała. Kolejnego nie przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbucz Re: Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: 85.222.87.* 05.07.09, 21:33 Wywiad akurat był w Presie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xelloh To jej zdjęcie zrobione w Photoshopie bez wstydu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 21:25 Skądinąd rynek wymaga także opjerdalania naszych bałwanów którzy i wnętrzności by chętnie pokazali w brukowcach (vide Steczkowska z sesją na grobie ojca, gó... jedne). Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Co za bełkot! 05.07.09, 21:28 Szmatławców nie kupuję i nie czytam, nie mogę też zmusić się do czytania o szmatławcach. Wymiękłam po pierwszej stronie tego "wywiadu". Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Korwin-Piotrowska: Mam jaja 05.07.09, 21:36 I znów w przeciągu miesiąca drugi raz widzę tą słoną idiotkę jako gwiazdę Gazeciny Wybiórczej - chyba tylko dlatego, że czasem w TVN-nie w programie "Magiel Towarzyski" puści "bąka" w kierunku Kaczyńskich! Jaki pan taki kram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.centertel.pl 05.07.09, 21:37 Pani Karolino, nie szkoda Pani czasu na paplanie się w tych kolorowych gazetkach i komentowanie tego? Program który Pani prowadzi z tym drugim błyskotliwym, nic mądrego społeczeństwu nie daje, pomijam gó...arzerię w przedziale wiekowym 8-18lat która ekscytuje się takimi news-ami i to ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
kalamara Korwin-Piotrowska: Mam jaja 05.07.09, 21:50 Naprawde juz nie macie o czym pisac? Koncza wam sie pomysly? Dopiero z miesiac temu pani Korwin Piotrowska wychwalala zalety lewatywy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 22:00 spoko wywiad......... mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
bulka_online Korwin-Piotrowska: Mam jaja 05.07.09, 22:00 Ja przeczytałem ten wywiad z przyjemnością, od zawsze kibicowałem pani Karolinie a te gorzkie komentarze mogą świadczyć o tym,że też stała się częścią tego środowiska tylko,że zamiast się sprzedać za sokowirówkę do taniego brukowca to głośno obnaża hipokryzję wiecznie usmiechnietych błaznów uważajacych się za celebrity klasy A.... a to jest niemile widziane na salonach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchadshock Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.l1.c6.dsl.pol.co.uk 06.07.09, 01:11 popelinka maksymalna, nadeta panienka z dobrego domu, co kilka zdan sama sobie przeczy, a jej znajomosc konczy sie tam gdzie byla kiedys granica Polski z NRD ... dziekuje bardzo i pozdrawiam z Glasgow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jutrzenka Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 22:28 Korwin jest świetną dziennikarką, ma trafne uwagi i mocno jej kibicuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notak Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.chello.pl 05.07.09, 22:39 Straszne to wszystko, okropne. Na co to komu? No cóż - każdy sposób na zrobienie kasy - jak widać jest dobry. Błe. Odpowiedz Link Zgłoś
marych77 dno i 10 metrow mulu 05.07.09, 22:42 Szkoda slow w ogole. odniose sie tylko do tych jaj przy dodzie. KKP siedziala jak trusia caly wywiad, bala sie gebe otworzyc, nerwowo odgarniala wlosy, kompleksy wyplywaly uszami, slodila ze strachu caly czas. wstyd mi za ten kraj, za takich dziennikarzy, za nia, urbanskiego, cala bande przecietniakow (choc i to moze za dobre dla nich slowo) Najgorsze jest jednak to, ze caly czas istnieja z prostego powodu. W tym kraju po prostui nie ma nikogo lepszego, albo lepsi sie tym bagnem brzydza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kieronczyk Re: dno i 10 metrow mulu IP: 192.107.26.* 06.07.09, 01:17 Trusia, lol, przypomniales mi ten wywiad. zenada, az mi zal tej Karoliny bylo, doda (choc nie przepadam) rozlozona na fotelu, pewna siebie itd, a ta redaktorzyna ... zal bylo patrzec. uboga krewna to by byl komplement. z sieradza ona pochodzi, czy z siedlec? Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: dno i 10 metrow mulu 07.07.09, 10:22 Bo pani Karolina chyba jakoś tak platonicznie jest zakochana w Dodzi - wystarczy, że powie coś na jej temat, a widać fascynacje, podziw, nawet szacunek. Taka intelektualistka uwielbiająca wulgarna i prostą dresiarkę.:) Pamiętam jakiej piany dostała w Maglu, gdy cytowała Szyca, który powiedział, że Doda chciała go wyrwać, jak broniła godności swojej ulubienicy.:) Nie wiem czy to ma podłoże autentycznego zauroczenia - kobietą lub osobą - czy bardziej chodzi o to, że "gdybym wyglądała tak jak ona, to z moją inteligencją miałabym wszystko, ach".:) Bo KKP jest inteligentna, ale niestety jaj nie ma (chociaż bardzo chciałaby być tak postrzegana) - gdyby je miała, to powiedziałaby po prostu "robię to dla kasy, dobrej zabawy" może czegoś tam jeszcze, a nie dorabia ideologie o misji i "my jesteśmy daleko od tabloidów". Odpowiedz Link Zgłoś
rob-one Korwin-Piotrowska: Mam jaja 05.07.09, 22:51 bardzo chciałbym wierzyć w to, że ktokolwiek pracujący w show-biznesie ma jaja. Typowy osobnik zajmujący się tym medium jawi się jako postać zgoła odmienna. Mianowicie ociekający wazeliną twór, którego głównym zmartwieniem jest to, jak głęboko wejść komuś w tyłek. A pani Karolina, cóż...mówić jakim się jest twardym można długo, kreować się na znawczynię dobrego smaku tym bardziej, ale koniec końcem i tak trzeba napisać/pokazać to, z czego pracodawca będzie miał kasę. Krótko mówiąc kolejne g... które podniesie ciśnienie rzeszą małolat czytającym lub oglądającym ten chłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.aster.pl 05.07.09, 22:51 Caly portal Plejada a takze Magiel to nic innego jak kolejne brukowce ,na których ludzie tam pracujacy zarabiaja.Skoro tak bardzo brzydzi ja to szambo,do którego wrzuca te wszystkie gwiazdy to po co sama w tym szabie siedzi? Przeciez wiadomo,ze jak sie w programie komus dokopie to ludzi bardziej to zainteresuje i ogladalnosc wzrosnie... Dorabianie ideologii do takiego "dziennikarstwa" jest niczym innym jak usprawiedliwianiem sie sadząc,ze widz jest glupi i przyjmie wszystko nie majac swojego rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaj nie mam jaj IP: *.lublin.mm.pl 05.07.09, 23:08 łojojoj po co mi choj jaja przeszkadzają kobiecie jaja uwłaczają mężczyźnie pani Korwin to sie pani nie popisała ibisz roku .... za hipokryzję Odpowiedz Link Zgłoś
wacek69 Korwin-Piotrowska: Mam jaja 05.07.09, 23:16 Droga GAZETO! Odwaliło Wam?! Jak mozecie popularyzować takie ZERO????? Te idiotyzmy pretensjonalnej nieszcześliwej pańci odrzucają po pierwszej stronie, nie czujecie tego?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Ta co sie nie retuszuje buhahahah IP: *.chello.pl 05.07.09, 23:22 krytykuje innych a sama niby lepsza ? nie lubie baby a do tego ma okropny denerwujacy glos ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarzębiak na czczo Żebrowski nadział tego Kina jak motyla na szpilkę IP: 188.33.4.* 05.07.09, 23:50 Pomocnik pani maglarki towarzyskiej miał taką minę, jakby się chciał rozpłakać, po prostu był ugotowany. Chciał ugryźć Żebrowskiego w kostkę, a ten go parasolem w łeb. Piękne. Odpowiedz Link Zgłoś