dakota_ 11.09.09, 15:36 Po jakich horrorach się naprawdę bałyście ? Ja po ' Demon historia prawdziwa ' na faktach . i po ' the ring ' . najlepiej oglądać z towarzystwie X - DD wtedy lubię się bać . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia14 Re: Po jakich horrorach się naprawdę bałyście ? 11.09.09, 15:43 Ja się boję na każdym Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Po jakich horrorach się naprawdę bałyście ? 11.09.09, 15:45 ja sie strasznie balam po the ring, bo to byl moj pierwszy horror na ktory się odwarzylam, mialam 8 lat xD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Po jakich horrorach się naprawdę bałyście ? 11.09.09, 15:45 Oszukać przeznaczenie 1; od tamtego czasu nie latam już samolotami. Oszukać przeznaczenie 2; boję się jeździć samochodem. Oszukać przeznaczenie 3; nienawidzę rollercoasterów. ogólnie - mam schiza. The Ring; nie oglądam już sama TV wieczorem i wyłączam telefon Piła; brzydzi mnie ten film. Krwawe Święta; nigdy nie byłam sama na strychu i nigdy nie będę. Trzynaście duchów; o mamo, ja po tym z kilka dni nie spałam przy zgaszonym świetle. chyba tyle. ; d moja wyobraźnia jest straszna. xd Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Po jakich horrorach się naprawdę bałyście ? 11.09.09, 20:55 Ja tam się bałam po Klątwie xd Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Po jakich horrorach się naprawdę bałyście ? 11.09.09, 15:46 tez po ring'u. japonskim w dodatku ;/;/ 3 lata temu moj brat mi włączyl w nocy i poszedl spac ;/ nie wybacze mu tego xD potem sie bałam.. dlugo xD Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Po jakich horrorach się naprawdę bałyście ? 11.09.09, 16:23 To w zasadzie był dokument, podczas oglądania się nie bałam. Dopiero później, przed spaniem, zaczęłam o nim myśleć i przez kilka nocy się bałam, że obudzę się o 3. "Egzorcyzmy Anneliese Michel". Przyznam, że "Egzorcyzmy Emily Rose", które były stworzone na podstawie historii Anneliese, też były straszne, jednak tamten pierwszy był oparty na dokumentach, nagraniach i wywiadach realnych i więcej dawał do zastanownienia... Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Po jakich horrorach się naprawdę bałyście ? 11.09.09, 18:42 katsuumi_17 napisał(a): > To w zasadzie był dokument, podczas oglądania się nie bałam. Dopiero później, p > rzed > spaniem, zaczęłam o nim myśleć i przez kilka nocy się bałam, że obudzę się o 3. > > > "Egzorcyzmy Anneliese Michel". > > Przyznam, że "Egzorcyzmy Emily Rose", które były stworzone na podstawie histori > i > Anneliese, też były straszne, jednak tamten pierwszy był oparty na dokumentach, > > nagraniach i wywiadach realnych i więcej dawał do zastanownienia... moja sis oglądała 'Egzorcyzmy Emily Rose' (ma 19 lat xD) i zaczela mi opowiadac a pozniej jak sie budzilam o północy albo o 3. to dusiłam się pod kołdrą ;dd Nie chce nigdy ogladac tego filmu. Brat puscil mi urywki z YT, ale on jest głupi ;d wgl jak horrory to ogladam z nim bo wszyscy inni wymiekają xD Odpowiedz Link Zgłoś
daylight buu 11.09.09, 16:34 ja mam wogole zryta psyche przez horrory xdd Rec - Od jego oglądnięcia boje się strychu mojego Ring- (amerykański) zawsze sprawdzam czy niczego nie ma pod łóżkiem, śpie z lampką 13-cie duchów - boje się jak jestem w łazience, ze zaraz cos zobacze Sierociniec - jak wracam wieczorem do domu, to boje się że na przeciwko mnie stoi ten chłopczyk w tej masce ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Po jakich horrorach się naprawdę bałyście ? 11.09.09, 16:47 ja tak na prawdę to się zawsze boję;pp xdd ale najgorszy był, moim zdaniem, 'Blair Witch Project' i 'Egzorcyzmy Emily Rose' oglądałam te filmy tylko raz i więcej nie mam zamiaru.!! Odpowiedz Link Zgłoś