zuzanna1 14.09.09, 17:44 Hej!!!! Pare razy słyszałma u moich kumpli okreslenie Bazy wiem ze chodziło o dziewczyny mowili cos o jakis paru bazach ktore zaliczyli ktos wie co to jest tak dokładnie i na czym one polegają Proszeeeeee Bo mnie to strasznie nurtuje XD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Bazy !? 14.09.09, 17:53 przeczytaj to, co napisałaś, i wywnioskuj. powiem Ci tak ładnie, oni by tak zapewnie nie powiedzieli. baza to synonim dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna1 Re: Bazy !? 14.09.09, 17:59 chodzi mi o to ze ja nie pierwszy raz słyszałam to okreslenie i mowili o tym ze zdobyli 1 baze z ......(tu imie dziewczyny) chciała bym wiedziec na czym to polega o co im chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Bazy !? 14.09.09, 18:02 pewnie przelecieli jakąś dziewczynę. mówiąc delikatnie.;] Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ [...] 14.09.09, 18:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
volki Re: Bazy !? 14.09.09, 18:19 zuzanna1 napisał(a): > Hej!!!! > Pare razy słyszałma u moich kumpli okreslenie Bazy wiem ze chodziło o dziewczyn > y mowili cos o jakis paru bazach ktore zaliczyli ktos wie co to jest tak dokład > nie i na czym one polegają > Proszeeeeee > Bo mnie to strasznie nurtuje XD kiedyś gdzieś słyszałam, że to jest mniej więcej tak: 1 baza - udany podryw 2 baza - pocałunek a 3 no to wiadomo co. ale mogę sie mylić Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Bazy !? 14.09.09, 20:34 to nie żaden sek.s. -.- boże, niedomyślni jesteście. tak to jest, jak się nie ogląda amerykańskich filmów dla nastolatków o nastolatkach. ;d bazy. mówi się, że kiedy założmy jest chłopak i dziewczyna. no i np. 1 baza to trzymanie za ręce. 2 to pocałunek w policzek. 3 to w usta. 4 to z po francusku. (kto nei wie o co chodzi, jego problem.) 5 i tak dalej, chodzi o tak jakby etapie w związku. na co można sobie pozwolić. czaisz ? xd to proste . kto czytał Zwierzenia Georgii Nicholson, to wie o co chodzi, ona też coś takiego tam wypisywała. i jeszcze jedno; zaliczyć oznacza stosunek. Odpowiedz Link Zgłoś