vanessa4 22.09.09, 14:03 Nie odróżniam styli ubioru. Nie wiem czym się różni styl hippie od hip-hop itp. Nie wiem jak one wyglądają. Dlatego mam problem ze stworzeniem swojego stylu. Narazie kupują jeansy i młodzieżowe t-shirty. Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikt. Re: Style ubioru 22.09.09, 14:28 matko kochana, jak można nie umieć odróżniać stylu hippie od hip hopu ? -.- hip hop, to za duże bluzy, szerokie spodnie, najlepiej z obniżonym krokiem, szerokie, za duże koszulki, czapki.. a hippie ? to długie spódnice, lekkie i zwiwene koszule, sukienki, kwiatowe motywy.. to się dla Ciebie niczym nie różni ? -.- skoro nie umiesz odróżniać stylów, na pewno nie będziesz miałą włąsnego, pogódź się z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Style ubioru 22.09.09, 18:06 Jesteś z BB i nie odróżniasz ? dziwne . moim zdaniem pewnie nie wiesz wiesz jak wygląda styl "hip-hop" , "hippie" czy reggae . Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Style ubioru 22.09.09, 19:24 to ty gazet nie oglądasz? zobacz na dziadka google bo mi sie tłumaczyć nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Style ubioru 22.09.09, 21:53 nikt. napisał(a): > matko kochana, jak można nie umieć odróżniać stylu hippie od hip hopu ? -.- > > hip hop, to za duże bluzy, szerokie spodnie, najlepiej z obniżonym krokiem, sze > rokie, za duże koszulki, czapki.. > > a hippie ? to długie spódnice, lekkie i zwiwene koszule, sukienki, kwiatowe mot > ywy.. > > to się dla Ciebie niczym nie różni ? -.- > > skoro nie umiesz odróżniać stylów, na pewno nie będziesz miałą włąsnego, pogódź > się z tym. haha ale cię zgasił popieram Cię. Odpowiedz Link Zgłoś