majli_xo 24.09.09, 15:47 Nie wiem co robić dwóch "kolegów" z klasy przezywają mnie i krytykują bo mam duży nos ( nie wiem co robić zawsze gdy przychodze do domu to potem przez to płacze i przezywają mnie MICHAEL JACKSON !! porażka ....................... mam tego dość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tinn Re: Ubliżają mi ! ;((( ! 24.09.09, 15:51 nic na to nie poradzisz, ale możesz im powiedzieć coś w stylu: " Laska z nosem jak ja nie gada z idiotami takimi jak ty" .. po prostu olej ich, trzymaj się ludzi, którzy w Ciebie wierzą i zawsze są z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Ubliżają mi ! ;((( ! 24.09.09, 15:49 ło, wiesz, porónywanie do michaela jacksona to jest coś ;q nie, no żartuje oczywiście tak na poważnie, to nie pozwól sobie. odgryź sie im, powiedz też coś na nich tak, żeby raz na zawsze dali Ci spokój ; D Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Ubliżają mi ! ;((( ! 24.09.09, 15:54 No nie przejmuj się nimi. Mi dzisiaj kolega przypomnial jak wrzucil mi do plecaka pająka adechłego (rozryczałam się) i jeszcze mi to dzisiaj przypominał i wcale się tym nie przejmuje bo nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Ubliżają mi ! ;((( ! 24.09.09, 16:11 lbo chcą mieć taki nos albo są nienormalni. powuiedz, że michael miał (miał?) mały nos a ty chyba jesteś tego odwrotnością albo że z niżem społecznym nie rozmawiasz. nie gadaj z nimi. do której klasy chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Ubliżają mi ! ;((( ! 24.09.09, 16:15 Wiesz mnie tez przezywają ... ale z innych powodow `pryszcze` :-. tez czasem mi smutno ale ja to olewam i mnie to gowno obchodzi w tamtym roku zaczeto a teraz juz powoli sie uspokaja bo niezwracam na to uwagi... tez jestem wrazliwa na takie rzeczy ale ostatnio zaczelo mnei to malo obchodzic ... niedlugo im sie znudzi i przestaną , moze ... wiem trudno olewac ale chociasz sprubój ... wiem co czujesz ... <3 Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Ubliżają mi ! ;((( ! 24.09.09, 16:19 wytknij też im coś i będziecie kwita ;d Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Ubliżają mi ! ;((( ! 24.09.09, 16:25 odpowiedz im że maikel to najbardziej rozpoznawany a artysta i zarobił miliardy Odpowiedz Link Zgłoś
nicky Re: Ubliżają mi ! ;((( ! 24.09.09, 16:32 Tez się z nich śmiej. I nie przejmuj się. Pokaż ze ich żarty nie sprawiaja ci przykrości. Może wtedy się odczepią Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina . 24.09.09, 16:40 rozwiązanie: 1.ignoruj ich 2.odpysknij im tak, żeby ich zatkało xD Odpowiedz Link Zgłoś
nektarynka123 Re: Ubliżają mi ! ;((( ! 24.09.09, 17:04 ja też mam tego typu problemy koleżanka uwzięła się na mnie od 3 klasy podstawówki na początku było okropnie potem miałam dość ale w końcu zaczęłam jej robić to samo i ją ignorować i już coraz mniej się mnie czepia a czasami nie ma co odpowiedziecludzi się nie da zmienić i trzeba się z tym pogodzić a kiedyś im przejdzie więc nie zwracaj uwagi,najlepiej trzymaj się od nich z daalekaaa,a gdy coś powiedzą do odwróć sie i idz w inną stronę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Ubliżają mi ! ;((( ! 24.09.09, 17:19 gdyby moja koleżanke przezywali Michael Jackson to by sie jarała ; ddd . ona go uwielbia . Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Ubliżają mi ! ;((( ! 24.09.09, 17:39 nie przejumuj się nimi to pewnie jakcyś zwykli cwaniacy co umieją tylko kogoś przezywac : ( a ja bym była dumna jakby mnie nazywali Michael Jackson bo to był niezwykły człoweik Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Ubliżają mi ! ;((( ! 24.09.09, 20:00 obożeobożeoboże. ; xx cóż, na Twoim miejscu ja cieszyłabym się, gdyby porównywano mnie z taki cxudownym człowiekiem. < 3 nawet bym im za to podziękowała, a na przerwie zdzieliłą w twarz, za to, że szydzą z Michaela. nie, nie darowałabym tego gnojkom. jeśli lubisz Michaela, to powiedz im, że dla Ciebie to jest żadna obraza. jeśli nie lubisz Michaela, pwiedz im, że przecież to nie ma ze sobą związku, że Michael nos miał w porządku. Zrobił sobie operację z powodu kompleksów. I co z tego ? każdy ma do tego prawo, niech się patrzą na swoje nosy, bo im przyłożysz w nos, i im się zniekształci. XD Odpowiedz Link Zgłoś