pauline26 24.09.09, 16:42 hej! niedługo jadę z klasą na dwa dni do Krakowa ;P chciałam kupić sobię torebkę średnią, na długim pasku.;D jeśli wiecie gdzie można taką dostać proszę o namiary xD z góry thx ;** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kararock Re: torebki^^ 24.09.09, 18:48 ojej tak dokładnie to nie wiem, ale poszukaj w butiku, albo po prostu przejdź się po galeriach życze udanej wycieczki kocham Kraków jest świetny na pewno Ci się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: torebki^^ 25.09.09, 15:02 zależy gdzie mieszkasz : )) poszukaj w znanych sklepach . Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: torebki^^ 25.09.09, 15:06 zależy czy chcesz taką "workowatą" czy bardziej sportową poszukaj najlepiej w Centrach handlowych . . . New Yorker, UPS!, Drivers, Takko (niewiem czy dobrze napisałam nazwy sklepów) xd Odpowiedz Link Zgłoś
natalia8696 Re: torebki^^ 26.09.09, 15:03 poszukaj w sklepach odzieżowych lub w jakią centrach handlowych czasem sa tez w sklepachz butami itp. Odpowiedz Link Zgłoś