24.09.09, 19:44
Cześć wam smile

Szukałam w necie takiej diety sportowców że np. przepisy na dobre jedzienie po
którym można iść na trening siłowy, czy wy (kieruję to pytanie do
uprawiających sport) stosujecie jakieś diety? Tzn, jakie dania jecie przed lub
po treningu? Albo może jakieś koktajle pijecie?

Bo ogolnie to wszędzie są takie same dania podane tongue_out A szukam jeszcze czegoś
nowego ^^
Obserwuj wątek
    • sysiek4444 Re: Dieta 24.09.09, 19:48
      Ja mam ja mam ! :d

`Redbuul doda cii skrzyyyyyydeeeł big_grin`

cool

• samotnymotyl Re: Dieta 24.09.09, 20:10
      nie stosowałam i nie zamierzam bo nie muszę smile smile
    • zuaona Re: Dieta 24.09.09, 20:17
      zazwyczaj przed treningiem piłkarskim jem sałatkę z sałkaty, groszku, kukurydzy, ogórka i
      pomidora (jeśli nie chce ci się szykować, wo McDonaldzie jest taka, o ile dobrze pamiętam
      nazywa się Fiesta. ;d), w czasie piję po prostu wodę, a po jem też jakieś warzywa czy
      normalny obiad/kolację. nie stosuję diety, po prostu taki mam tryb odżywiania. nie mam
      zawrotów głowy, nie mdleję, itepe. więc nie ma w chyba tym nic złego.
      nie polecam red bulla ani powerade'a, najlpeiej orzeźwia normalna niegazowana
      woda. ale to taki margines. ;q
    • sunsmile_ Re: Dieta 25.09.09, 19:10
      no ja jadłam jakieś sałatki z olejemm , sałatą , pomidorem i czymś.. to byłoo blee ~! jak bylam w szkkolee sportowej to co feugi dzień dla dziewczyn były takie sałateczki , o fuuujj ! udawałam że jadłamm ~! potem wywalałam ! wyjadałam same pomidory ~!tongue_out
      ogólnie mojaa lekarka kazała mi ograniczyć fast -foody ~! , a kaazała mi przytyć , choć ja je jadłamm , jadłam i nie ttyłamm ! . ale musiałamm i skończyłamm się zajadać czekoladkami , i hot - dog'ami ! haha ! teraz pije różne koktajle np . truskawkowe ale są kwaśne ! , no ale jak chcę tańczyć i grać to muszęę ! ehhh..big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka