im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 14:15 To j e s t THE BEST. ___________________ Nie mart się, mam nie więcej plakatów niż ty. Moim zmartwieniem jest to, że nie mam rzadnej płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 14:18 Tak, dokładnie. To jets świetne jak oni sią tak patrzą z plakatów W plakacie z Popcornu wyglądają jakby mieli soczewki W necie znalazłam jeszcze takie zdięcie Billiego Joe jak śpiewa, śpiewa, patrzy się tam gdzieś przed siebie i ręka w bok, wyciąga palec i celuje prosto w obiektyw. Mam to zdięcie na wygaszaczu w komórce xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 14:26 Ja ich mam natapecie na komórce I ostatnio znalazłam takie śliczne zdjęcie : Look . !! http://www.greendayauthority.com/Picture_Vault/albums/userpics/10019/normal_f73b0e4a38_48413448_o2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 14:22 Współczuję . Ja mam 21stCB i "piratki" nimrod. i American Idiot. A propo na Mtv HD właśnie puścili 21 Guns !! W HD to oni ślicznie wyglądają, jeszcze jak Billie Joe ma też pięękne czarnee włosy Co nie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 14:25 Ale ci dobrze Nie cierpię gdy ciągle puszczają 21 Guns i Know Your Enemy. Umówmy się, lubię te piosenki ale ile można? Uważam, że niepotrzebnie zrobili z tych piosenke takie hiciory. Ale mimo wszytko ich kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 14:31 Fajnie, teraz leci Know Your Enemy . xd Tak wiem, ale inne , fajniejsze piosenki są starsze, no i wiesz, że nie mogą ich raczej puścić , bo teraz co innego jest na topie. A wieelka szkoda. I ja tez ich kocham . !! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 14:35 Łiiii!!! Wiatj w klubie "Kochajmy ich zawsze i wszędzie" Jesteś 2 członkinią xD Powiem Ci, że o wiele lepiej słucha mi się tych piosenek z oglądaniem teledysków. Wczoraj 3 razy oglądałam "American Idiot". Doszłam do wniosku, że Mike też jest przystojny. Te ich kochane miny x))) To ich skakanie po scenie. A propos jak oni mogą tak wysoko skakać? Już kilka razy próbowałam w domu ale coś mi nie wychodzi ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 14:42 Dzięki za przyjęcie do klubu Ich ostatnio teledysk do piosenki 21st Century Breakdown jest fajny klik Oglądnij dokłądnie - najfajniejsza mina jest w sekundzie 3:31 ^^ A Mike ma ładne oczy . I jemu akurat lepiej w blondzie Z tym skakaniem - wiesz, lata praktyki scenicznej xD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 14:46 Dokładnie Och, ojć. Nie wiem czy jeszcze dzisiaj wejdę bo muszę iść, o zgrozo, posprzątać pokój, wyprasować swą odzież i... na pewno coś się jeszcze znajdzie xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 14:54 Nom, się zagadałyśmy, jak ty kończysz to ja też skończę, bo tu nie ma co innego robić. I też muszę pewnie zadania zrobić czy coś. No wiesz xD No to do kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 15:45 Kiedyś nadeszło... -_- Nie miałam dużo. Byłabym wcześniej gdyby nie fakt, że laptop mi się zacinał Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 15:46 Ła ha ha ha! <diaboliczny śmiech> Dobiłyśmy do 150 Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 15:50 Wróciłaś już ? Głupie pytanie, właśnie widzę, że wróciłaś . Heii Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 16:00 Ja teraz kurcze se słuchać nie mogę, bo jestem w "salonie" z laptopem i muszę coś co chwilę gadać do mamy czy taty . Ale, jakbym mogła słuchać to bym se z pewnością puściła Working Class Hero. Od wczoraj mam świra na punkcie tej piosenki . xD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 16:01 Spoko, mogł być gorzej. Moja siosta urządziła bunt i włączyła telewizor Chirurdy wszystko zagłuszaj! A teraz są reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 16:07 Wiesz co, bede za jakies 10 minut, bo musze sie ptrzeniesc z laptopa na stacjonarny, a on sie strasznie dlugo wlacza . poczekasz {.?} no, to zaraz wracam xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 16:17 Ja zwykle nie ale na niektóre rzeczy czekać mogę. Już jestem .!! A odbiegając lekko od tematu własnie przeglądam mogą starą plakatowanie { szafę z gazetami } i znalazłam już plakat 30STM . Może i Green Day'a sie znajdzie {?} iip xD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 16:21 Mam tylko jeden Marsów i dwa Chemików ;/ Łaaa... teraz to mnie siostra zwala, ale wiem, że niedługo wejdę Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 16:27 Ohh... ja bede musiał konczyc, jeszce na pewno wieczorkiem wejde { tak około 19:30 } bo juz od 13 siedze . duzo ?? dla mnie nie, ale dla mamy tak xD . to pa. Masz Chemików ? też bym chciała, ale jakos nie moge znależć . eh. ok. to pa ; . ! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 20:04 Oczywiście xD Robiłam test mojej osobowości. A najlepsze w tym wszystkim to, że wszytsko sie zgadzało Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 20:06 Suuper Sorki, że tam późno przyszłam, ale byłam w sklepie, no i się trochę zasiedziałam tam xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 20:10 Dzięki . Oglądasz może Mam Talent ?? { Wiem, że to może nie w temacie, ale skoro kotek jest tak głuupi by nie wymyślic komentarzy do profilu, czy tam skrzynki wiadomości no to ... } . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 20:14 Nie, nie oglądam. Jest cos ciekawego ? Bosz, wyłanczam tą stronę (tę z tymi wszystkimi testami) bo mąci mi to w głowie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 20:19 Nie ma nic ciekawego { ja też nie oglądam } - włączę sobie tylko jak będzie taki jeden Martines bo on jest fajny { taki o urodzie chińczyka, ale chyba jest z Peru } . On mi strasznie przypomina takiego faceta z takiego zespołu The Temper Trap { kiedyś słuchałam } nawet podobnie śpiewa. No i mama go lubi wiec go na pewno wlaczy . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 20:21 O spoko. U mnie mam idzie na noc do pracy i niedawno ją budziłam A tata ogląda coś na dwójce Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 20:26 Aa. Współczuje twojej mamie . Ja zwykle jestem cały czas od poniedziałku do piątku od przyjścia ze szkoły do ok. 19 jestem sama chyba, że mam jakieś zajęcia, lub tata przyjdzie. No i nawiązując do wątku - wtedy oczywiście słucham GD lub Mtv i wyszukuje kolejne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 20:30 Aaa... I ten teledysk co ci o nim wcześniej pisałam to oglądałam na oficjalnej Green Day'a. Ale niegdy, przenigdy ( a fe! ) nie obejżę teledysku do piosenki ... ( nazwa dokładnie nieznana). Dlatego ponieważ nie trwię widoku wyrywanego zęba. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 20:34 A , tak , słyszałam o tym teledysku. Powiem szczerze, że mam chętkę by zerknąć, ale to zapewne jest obrzydliwe { czytałam, że jak był popularny to stacja mtv puszczała go tylko w nocy, bo był tak odrażający. Choc nie jestem pewna czy chodzi o ten teledysk, ale raczej ten }. Fuu . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 20:39 Jak myślisz czy temu człowiekowi naprawdę wyrywali zęba czy tylko taka czadowa charakteryzacja? Jeżeli to wszystko działo się na real, to z całego serca żali mi tego faceta. Nie że żal że żal tylko że prawdziwe, polskie żal. Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 20:44 Tak rozumiem. Nie lubię tego słowa { tego nowego znaczenia }. Pfu. A co do teledysku to masz rację. Właśnie zerknęłam na youtube. Przewinęłam do kilku momentów. Łee... zanim wyrwali zęba wolałam wyłączyć. A ta piosenka to Geek Stink Breath . Coś mi się zdaje, że to znaczy coś z śmierdzącym oddechem . Dobrany teledysk . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.11.09, 20:48 Hah. Moje jak dotąd ogromnie kontrolowane odruchy wymiotne mogły by zostać zdrowo nardszarpnięte. Łach, uwielbiam ich jeszcze oficjalną bo co jakiś czas dawają slajdy z koncertów Uwielbiam jeszcze oglądać Last Night On Earth. No nie! Moja siostr ogląda Titanica i muszę sobie włączyć muzykę na słuchawki. Co za niesprawiedliwość społeczna Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.11.09, 20:55 No tak, Titanic na polsacie. Masz rację, polecam słuchawki . A propo Last Night On Earth - właśnie dziś oglądnęłam . Fajny, tyle że Billie Joe miał tam w tym koncertowym teledysku blondzik. Ale przecież ładnemu we wszystkim ładnie, nie {?} No, mi się nie chce włączać słuchawek bo TV leci, odgłosy wieczora, no wiesz xD Lubie wiedzeć co się dzieje wokól mnie. Natomiast zawsze gdy idę spać słucham sobie muzy na słuchawkach z komóry. I nie śpię przez to zawsze z godzinę, ale warto . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Green Day 28.11.09, 21:06 holiday, american idiot i christian's inferno. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
xxmuffinekxx Re: Green Day 29.11.09, 16:47 Moja to chyba "Horseshoes and Handgrenades" . Świetna jest ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.11.09, 18:17 Om, tak a propo to w piątek wieczorem, około 23.00 { nie pamiętam już } jest mtv world stage - green day ^^ { jakby ktoś nie kojarzył na mtv xD } . Ja na pewno oglądnę, a wy {?} tak przypuszczam Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 30.11.09, 19:21 Hłah, Rebel wróciła Okazuje się, że mam karę Oczywiście powróciła bo rodzice soboie przypomnieli. Ale nie martw się będę się wkradała, tal\k jak teraz xD Ochsz, jak czytam co tu napisane to mnie kręci. Nie cierpię takich wyrostków co się wcinają ze swoimi "ulubionymi" piosenkami. O, nie siostra krzyczy, złażę. P.S. Dobrze, ze Billie czarny. Będę się wkradała. Buźka dla Kamm Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.11.09, 21:44 Dzięki Tak właśnie myślałam, bo Cięę dłuuugo nie było, prawie całe dwa dzionki .!! No, ale sie mówi trudno, w końcu to nie trwa wiecznie. Czakam, buzi Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Green Day 02.12.09, 19:44 Holiday, Boulevard of Broken Dreams, Wake Me Up When September Ends, Peacemaker i Know Your Enemy Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary Green Day!!! Moje te Sweets Children :)))) 02.12.09, 20:01 Kocham ich każdą piosenkę, a ten kto mówi iż lubi "21 Guns" niech się wali i z tąd spada, bo pewnie tylko ją zna. Moja ulubiona? Hymm... Całe Dookie Z nimroda... Może platypus ( i hate you ). Z insomniaca - Geek Stink Breath. Z Warning - Macy's Day Parade. Z Shenanigans - Rotting, a z American Idiot - Wszystko dosłownie. Z 21st. Century Breakdown też wszystko. Inne albumy mają tę sama popularność w moich oczach, ale nie chce mi się wymieniać. Jak zainteresowani bardziej to - greenday.art.pl Tyle ile mogę wam powiedzieć. UBUSTWIAM ICH!!! Byłam na 02 Berlin World Arena 7. Oczywiście, jak chcecie o nich wiedzieć więcej i jakieś filmiki z koncertów proszę odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 GD . ? 02.12.09, 20:39 !Viva la gloria! , 21st Century Breakdown , Song of Century, ? Viva la gloria ? (little girl) , Last Night on Earth Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day!!! Moje te Sweets Children :)))) 02.12.09, 20:50 green_mary napisał(a): > Kocham ich każdą piosenkę, a ten kto mówi iż lubi "21 Guns" niech się wali i z > tąd spada, bo pewnie tylko ją zna. Moja ulubiona? Hymm... Całe Dookie Z > nimroda... Może platypus ( i hate you ). Z insomniaca - Geek Stink Breath. Z Wa > rning - Macy's Day Parade. Z Shenanigans - Rotting, a z American Idiot - Wszyst > ko dosłownie. Z 21st. Century Breakdown też wszystko. Inne albumy mają tę sama > popularność w moich oczach, ale nie chce mi się wymieniać. Jak zainteresowani b > ardziej to - greenday.art.pl Tyle ile mogę wam powiedzieć. UBUSTWIAM ICH > !!! Byłam na 02 Berlin World Arena 7. Oczywiście, jak chcecie o nich wiedzieć w > ięcej i jakieś filmiki z koncertów proszę odpowiadać Yay. Ale Ci fajnie, byłaś na koncercie. Łaaał... a co do ' czegoś więcej ' to znajdę sobie sama , A co do tej stronki, to nie mogę się kurcze zarejestrować , wyskakuje mi jakieś okienko Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Green Day!!! Moje te Sweets Children :)))) 02.12.09, 21:43 lubię chłopaków. mam 4 płyty. zauważyłyscie ,że z wiekiem ,ich muzyka wygasa? 21 centure breakdown to nie to samo co 39 Smooth ,czy nawet legendarna płytka : American Idiot. ale co ja sobie wyobrażałam ,każdy człowiek ma prawo przystopować... Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 04.12.09, 19:28 Zmienna ty chyba sobie kpisz. Kammi! Kammi! Kammi! Kammi! Kammi! Mam! Mam! Mam! Mam! Mam! Mam Dookie! Mam Dookie! Mam Dookie! Od "świętego jawnego Mikołaja" Yes! Leci, i się słucha xD Jejciu ale podnieta. Wypijmy za to Kammi fajny masz avatarek Pisać! Rebel wróciła bo ma odwieszoną karę. Do czasu Pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Green Day 04.12.09, 19:32 nie kpię. po prostu stwierdzam fakty. nie może ta płyta równać się z AI. chociaż potwierdzam jest fajna. chłopaki się starzeja i trzeba to pojąć. sam Billie powiedział ,że chcieli w tym albumie skręcić w inna stronę ,grając inna muzykę niż dotychczas ; ] a jego plany ciągną się do 43 roku zycia.. tak więc widać ,że to gruntowne postanowienie ,są na scenie praktycznie 20 lat...nie dziw im się Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 04.12.09, 19:38 Poniekąd masz rację. American Idiot? Lubie ją ale specjalnie mi do gustu nie przypadła. Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Green Day 04.12.09, 19:40 taak. American Idiot. dzięki temu ,zespół stanął na jakiejs randze. recenzjeclaudii.blog.onet.pl/ maine recenzja płyty. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 04.12.09, 19:44 Ok, już cztam. Do 200! Oni po Dookie wysoko zaszli. To jest płyta wszechczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Green Day 04.12.09, 19:47 No Dookie też jest niezła. podoba mi się 39 Smooth. byli chyba najbardziej soba. jeszcze nie znali dobrze sławy,kasy itp. wszystkie płyty są wyjątkowe ,ale to te starsze lepiej mi się kojarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 04.12.09, 19:51 Dokładnie. Od dłuższego czasu zastanawiam się czy to wszystko (21CB) to nie jedna wielka komercha. I tak myślę, myślę, myślę i myślę, że jednak nie. Nie to, że ich bronię, ale czuję, że oni po prostu robią co lubią i kochają. A to, że kasa to już nieco inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Green Day 04.12.09, 19:56 no.uwielbiam ich jako starą kapelę. zastanawiam się ,czy przed rozwiązaniem zespołu nagrają ostatnią płyte ,lub czy jego synowie pojdą w jego slady.mrrrau ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 04.12.09, 20:02 U. U. U. To mruczenie do... synów? Ojejć zdaje mi się, że z Kammi się pobijesz. Billie Joe Z A J Ę T Y! <szykuj papiery kobieto!> Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Green Day 04.12.09, 20:04 tak..do synów. nie do Billiego. pokładam wielkie nadzieje ,że będą tak samo utalentowani jak tatus. ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 04.12.09, 20:14 Nikt ich nie pobije. Oni będą nieśmiertelni. Oczywiście ich muzyka Green Day to chodzący seks. I tyle moje zdanko ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Green Day 04.12.09, 20:22 hehehe racjaaa. ; x a słuchasz jeszcze czegos innego niż gd? Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 04.12.09, 20:54 chemików i marsów. Łaa. Moja słodycz ;* Do innych jakoś tak... nieswojo mi z nimi -_- Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 04.12.09, 21:07 East Jesus Nowhere! Oglądam Denerwuje mnie ten czwarty wyrzutek zespołu. Nic do niego nie mam ale jaiś taki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Green Day 04.12.09, 21:11 dokładnie ,mnie też. jest taki 'szekszi' ,że aż czekam kiedy kadr bedzie na niego. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.12.09, 10:01 Yay. Ale rozmowaa, mi się wszystkie płyty prócz Insomniac podobają { te CD, bo je mniej więcej przesłuchałam } . Rebel, prawdziwą Dookie ?! Jak Ci ją załatwili { ?! } . Łał. Ja chyba poproszę o nimrod. a jak ją znajdą to nie moja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
i_loff_nick Re: Green Day 04.12.09, 21:12 moja 21 guns xd chociaż inne też lubię Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 04.12.09, 21:25 On jest taki, taki, taki... zwykły. Billie, Joe, Tre mają "to coś" w sobie. A ten k t o ś taki taki taki błeeeeeee. Moje zdanko Nie lubisz nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.12.09, 10:12 Jeśli mogę się włączyć do rozmowyy, to powiem, że fakt Ten czwarty jest nijaki i dziwaczny, i widać na nim jego wiek, a na naszych nie aż tak Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Green Day 05.12.09, 10:33 Jesus of disturbia, czy jakoś tak xdd Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 05.12.09, 13:52 Surubia mi się zdaje xd. Mój inglisz - dno. Dokładnie. Ma on niejako na imię Jason White. Jason White urodził się 11 listopada 1973 roku w Little Rock, stolicy stanu Arkansas. Z Billie’m Joe spotkali się kiedy zamieszkał w Bay Area. Szybko zostali przyjaciółmi i wpadli na pomysł, żeby założyć małe studio nagraniowe. Tak też się stało. Wciągneli w cały interes Adrienne (żonę BJ), Jim’a Thiebaud’a oraz Lynn Parker’a i umieścili studio w piwnicy w domu Billie’go. Nazwali je Adeline Records. Poza tą współpracą Jason wraz z Billie’m grali w jednej kapeli Pinhead Gunpowder. Pan White wstąpił do niej w 1995 roku by zastąpić Mike’a Kersh’a. Na wydaną w 1999 roku płytę ‘Shoot the Moon’ napisał piosenkę ‘Cabot Girl’. Chcieli jednak spróbować czegoś nowego. Wymienili nieco skład, ruszyli w trasę, a już w rok póĽniej wyszła kolejna płyta, która okazała się jedną z najlepszych w ich karierze. Tym czasem rok 2000 to u Green Day’a okres prac nad płytą ‘Warning’. Billie Joe zaprosił więc Jasona, aby ten pomógł im tam, gdzie potrzebne były dwie warstwy gitar. To był swego rodzaju początek jego ścisłej współpracy z zespołem. Od tej pory jeździł z nimi na wszystkie trasy koncertowe, grał z nimi koncerty. Jednak obaj panowie zastrzegają, że Jason jest tylko pomocną dłonią i nie ma mowy o tym, żeby kiedykolwiek stał się oficjalnym członkiem zespołu. Sympatia jaką zespół darzy Jasona zaowocowała tym, że pan White pojawił się w dwóch klipach Green Day’a, a mianowicie w ‘When I Come Around’ (to ten gość, który całuje się z dziewczyną koło samochodu) i w ‘Wake Me Up When September Ends’. Bla bla bla. Tekst ze strony greenday.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.12.09, 16:18 Nie lubię poprawiać ludzi, ale to Suburbia Rebel, ty dostałaś Dookie, a ja nimrod. !! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 05.12.09, 16:30 Żółw! Hah. Zbieram na 21CB. Ona w Empiku kosztuje 76zł. -_- Dzięki za poprawę Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.12.09, 16:35 A w MediaMarkcie ok. 60 zł { ja kupiłam za chyba 59.90 albo nawet za 49.90 , już nie pamiętam } chyba. Polecam Ci tam kupić . { !! ] Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: ; ) 05.12.09, 16:42 Super! Ja też. -_- Dzięki ;* Na pewno niedługo kupię. Dookie świetnie się sprawdza. Niby ją wcześniej przesłuchałam na Mp3 al z radia lepiej słychać Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: ; ) 05.12.09, 16:47 Co do dookie też sobię chyba kupię bo jak dziś byłam w sklepie to właśnie dookie widziałam i było dość tanięę, więc jak kaski uzbieram no to już będzie trzecia oryginalna A propo jaka twoja ulub. piosenka z dookie ?? Moja chyba Burnout i Emenius Sleepus . Hęę {?} Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.12.09, 16:56 Omm, nom te też są świetne Zresztą wszystko ich jest super A propo - widziałaś może gdzieś kalendarz z GD ? Bo ja kurczę nigdzie nie mogę znaleźć takiego kalendarza { . !! } Nawet na głupim allegro nie ma nic takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 05.12.09, 17:00 Poszukam. Ale o oczy nic takiego mi się nie obiło. Zegary, piórniki, naszywki, loga, poduszki, plecaki, torebki, podkoszulki, nieśmiertelniki, pierścienie, kubki tak, ale kalendarz nie -_- Ej, ej, ej. Bo jak przesłuchiwałam Dookie to na kńcu F.O.D oni jeszcze coś grają. O czym oni tam śpiewają? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.12.09, 17:06 Właśnie przed chwilką na wikipedii patrzyłam, to to jest tak zwany hidden track { ukryta ścieżka } i to się nazywa chyba All By Myself { KLIKNIJ } Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 05.12.09, 17:25 Dzięki za poszukanie ;* Ojajć. Ale jaja. Moja kolezanka Kryśka takie rzezcy wypuisuje na GyGy że żal ściska serce Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.12.09, 17:28 Aż się boję spytać jakie ? ^^ Fajne ma imię xd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.12.09, 17:31 kammi napisał(a): > Aż się boję spytać jakie ? ^^ Fajne ma imię xd A propo muszę już iść niestety. Będę może późno wieczorem { po 20 na pewno } . to papa !! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 05.12.09, 17:34 Nieee! Nieee! Jak możesz?! Ok, możesz Postaram się być A Kryśka to jej nick naprawdę ma na imię Klaudia. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.12.09, 17:39 Moja ostatnia chwila. Niestety muszę . Idę do cioci na imieniny . Nuda . Na szczęście jest tam mój kuzyn, ale wolałabym byc tu, na laptopku . Na szczęście idziemy do carefoura a tam są przyczepki i moze sobie kupie jakąś ^^ . A teraz serioo papa bo i ja kare dostane Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 05.12.09, 17:50 O nie! Kamm! Wracaj! Tak, rzeczywiście w Kerfurze są przypinki Wczoraj tam byłam w Rossmanie by kupić mamie perfumy. Mój nos nigdy nie przezył takiego wstrząsu Tyle perfum, że aż sie w głowie kręciło. W końcu wzieliśmy od Christiny Aguilery. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 05.12.09, 20:09 Kammi, Kammi, Kammi. Ja jeszcze dziś będę tylko daje siostrze daje na kilkanaście minut. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_hot Re: Green Day 05.12.09, 20:23 Wszystkie ich piosenki są boskie ! Kocham ich <3 ale dla mnie jak najlepsze to American Idiot, She's a rebel, Basket Case, Viva la gloria, Know your Enemy, 21th century breakdown ;D Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 05.12.09, 20:30 Juzuuu. A znasz inne płyty?! Wdech... Wydech... Wdech... Wydech... Wdech... Wydech. Huh. Zdenerwowałam się. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 05.12.09, 22:17 Patrzcie co znalazłam! Tutaj! Tutaj! O Boże ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.12.09, 22:28 O bosz Już jestem . !! Kupiłam sobięę przypinkęę Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 05.12.09, 22:34 Wiedziałam, że się doczekam Opowiadaj jaka jest; duża, mała, okrągła, kwadratowa, czarna, zielona, czerwona, cokolwiek! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.12.09, 22:39 Szara, średniej wielkości, okrągła, Billie, Tre i Mike w roli głównej no i mały, czarny napis Green Day A propo masz mtv ?? { takie polskie } Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 05.12.09, 22:46 Niestety nie mam Mtv. Podobniez niedawno (jeśli nie wczoraj) leciało na którejś z Mtv po północy koncert Green Day. Mój kolega mi powiedział, że jak oglądnął do końca to potem długo spać nie mógł :- D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.12.09, 22:50 Dokładnie, leciał koncert { niestety skrócony, całego nie mogli dać w tv, a szkoda } . I wiesz co sięę stało ?! Nagrywałam a tu rano pisze że się coś zepsuło i mam 0 minut. Suuuper, hę ? Na szczęście jeszcze w środę leci to samo, więc tym razem dopilnuje, żeby się nagrało Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: ulubiona . 05.12.09, 22:57 holly. napisał(a): > SHADOW OF THE DAY poprostu to kocham < 3 ekhem, to jest piosenka Linkin Park a nie Green Day . !! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 12:35 Och jaka szkoda, że się nie nagrało Ale show musiało być niezłe. Co tam niezłe! Normalny kosmos! Ja zazdroszczę tym ludzikom którzy 1. Są na koncercie Green Day'a 2. stoją przy samej scenie. Tym ludziom to normalnie anioły zesłały te miejsca Podobniez mają być w następnym roku od stycznia - lipca w Polsce, ale zdaje mi się, że raczej nie przyjadą Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 13:20 Na ich stronie pisze, że będą w Londynie, Manchesterze i Paryżu { w lecie 2010 } . Ale o Polsce nic nie pisze. Oczywiście przed samym zdarzeniem będę błagać tatę, o no wiesz, mały dwudniowy wyjazd ^^ , ale sądzę, że nic z tego nie wyjdzie. Trzeba polskim organizatorom jakąś petycję wysłać { . !! } I mam wielką nadzieję, żeby mi się nagrało . Eh . Mam głupi dekoder xD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 13:29 Czekaj, czekaj, czekaj! Skojarzyłam sobie, że mój kolega mi przesłał! Tutaj. Pod tym linkiem jest strona Green Day'a. W którymś wpisie jest tak pełno linków. Tam jest ten koncert Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 13:38 Mi sie pokazuje ' 404 , nie ma tekiej strony ' . Cóż. Ja patrzyłam na www.greenday.com . Taka, wiesz, bardzo oficjalna. Na polskiej to nie koniecznie wiedzą wszystko. O, albo na http://greendayauthority.com/tour/ Tam jest ich ' tour ' . Choć szczerze mam wilką nadzieję, że jeszcze coś dodadzą . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 13:42 To znaczy, nie przeglądłam wszystkich, ale większość mi się otworzyło -_- . Zdaje mi się, ze zawitają gdzieś styczeń 2010 Aaa! Zdąże nazbierć kasy A nie, nie zdąże.<br /> Pomiliłam się xd Ok, będą gdzieś styczeń 2011! Wtedy na pewno będe miała Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 13:46 No, jak będą w Polsce to mi chyba tata zafunduje, bo sam też pójdzie Poza tym sama bym nie mogła. O bożż , ale by było suuper . Yeyu . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 14:36 Zaplanowałam sobie tak: Ok, Green Day gra w Polsce. Świetnie! Jakimś sposobem mam 200zł. . Koncert jest w Wawie/Katowicach. Pytam się rodziców czy mogę jechać. Ich odpowiedź brzmi: nie. Trudno. Sama sobie poradzę. Danego dnia jakoś wyrywam się z domu i jadę na koncert Połowa nie do zrealizowania, ale liczą się marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
cosik GD 06.12.09, 16:50 American eulogy, holiday ,wake me up when september ends Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: GD 06.12.09, 17:01 -Za trzy lata wyceluję z pistoletu w Trèja, Tré wyceluje w Mike'a a Mike wyceluje we mnie. I bach! Tyle będzie! -Dziennikarz: – Bokserki czy slipki? BJ: – Żadne z powyższych. -BJ: – Michael Jackson jest niebezpieczny Dziennikarz: – Co w Green Dayu jest niebezpiecznego? BJ: – Nasz zapach zapewne. -BJ: – Spadłem ze sceny w Millwaukee... nie, to NIE było śmieszne. Tak se zleciałem. Dziennikarz: O czym wtedy myślałeś? BJ: – Miałem nadzieję, że nie złamałem nogi. Dziennikarz (do Mike'a i Treja): A co wy pomyśleliście? Tre: – Jaa.. nie zauważyłem. Mike: – Pomyślałem, pośpiesz się stary, nie gram dla nich cały dzień. BJ: Taa, traciliście dla mnie czas, co? Mike: Nawet jeśli się złamała, to co? BJ: Krwawiłem! Czułem się jak zbity pies! Ale tracili cenny czas, więc musiałem szybko się pozbierać... Tre: Inaczej byśmy Ci złamali drugą girę. Hah Tutaj jest tego o wiele, wiele więcej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: GD 06.12.09, 17:06 ' Uwaga: W dalszej części znajdują się słowa powszechnie uznane za wulgarne. ' Hah Czytałam kiedys te cytaty Tre xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: GD 06.12.09, 17:10 kammi napisał(a): > ' Uwaga: W dalszej części znajdują się słowa powszechnie uznane za wulgarne. ' > Hah > > Czytałam kiedys te cytaty Tre xD Omm, to jest eksstra ; BJ: Podchodzi do mnie koleś i pyta „Co to punk?”. Więc ja kopię śmietnik i mówię „To jest punk!”'. On kopie śmietnik i pyta „To jest punk?”, a ja na to „Nie, to jest trendy!” . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: GD 06.12.09, 17:14 Mike dużo ciekawego nie mówił Jak myślisz który z nich jest najprzystojniejszy? Billie Joe? Mike? czy Tre? To zdięcie powaliło na łopatki x) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: GD 06.12.09, 17:19 No, zgadnij Billie Joe, oczywiście jest naj naj naj A ja kocham te zdjęcia { niestety z 2005,6 } klik i klik yay. Cudne +.+ Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 17:24 Ojejciu! Ojejciu! Ojejciu! 1... 2... 3... Huh. Ała! <palpitacje serca>. Jakie cudne zdjęcia ~_~ Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 17:26 Z roku na rok wygląda coraz lepiej, przystojniej i młodziej Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Green Day 06.12.09, 17:34 [url=http://www.youtube.com/watch?v=xRDYxHT-vSk&feature=related]SUPRAJS.Billie jak mial 5 lat.cuudnie spiewał.jej.[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Green Day 06.12.09, 17:34 www.youtube.com/watch?v=xRDYxHT-vSk&feature=related jeszcze raz. ; DD tutaj link billiego jak mial 5 lat. look for love. pic. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 17:40 Świetne, świetne Jak ja okropnie zazdroszczę jego żonie. Aż się normalnie pośliniłam Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 17:44 Omm, ja też, kurczę. Nic dodać, nic ująć. Ja też . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 17:46 Przynajmniej ładna. Miejmy nadzieję dziewczyny, że dobrze go tam karmi Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Green Day 06.12.09, 17:48 mwahaha ,noo ; x widziałyscie to po booku? 10 minut z zycia Billiego? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 17:51 Jeszcze nie widziałam, ale już patrzę. Jakby się okazało, że ona go tam nie karmi albo jest przywiązany do kaloryfera to już do niego jadę i basta! Nie będzie się nad nim znęcać. Nad moim ukochanym Hah. Nie bić się! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 17:59 Aham ; ehem ; faajny filmik ^^ ale ma włosy ta jego , no . Yay i z MCR , łał, i co do U2, ta taka piosenka The Saints are coming , czy jakos tak , kojarzę nawet , yaay w tym teledysku czrnobiałym cuudnie wyszedł , jeej... haha, preetier than you , faajne , nom i puppy dog eyes , cuuudne . . . świetny filmik Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 18:06 Tak, ta piosenka z U2. swietna ;D Ejej. Zakochałaś się czy co? ;> Z czego pochodzi ten wycinek teledysku z samochodem? C Z A D. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 18:12 Możliwe. Zastanawiałam się nad Boulevardem Ale szajs. Paramore wygrało Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 18:17 Nom, z Holiday , też myślałam że to Boulevard of broken dreams ale to raczej Holiday . I faktycznie szajs, że paramore wygrało, choć kotkowiczki raczej wolą muzyczkę z ich zmierzchu niz naszych panów . i dobrze, przynajmniej pozostaną oryginalniejsi niż paramore . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 18:21 Dobrze piszesz Lubię Paramore, ale zasławili się tylko tym, że ich piosenka promowała Zmierzch. Green day jest grubo starszy ode mnie a na dodatek zapracował sobie na tą sławę co ma teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 18:27 No, dokładnie { paramore znało przed zmierzchem już wiele ludzi , ale znaczna większość fanów to ci którzy poznali ich właśnie dzięki temu filmowi . !! }, a na dodatek jeszcze teraz niektórzy nie lubią GD właśnie dlatego, że są sławni. To jest jakaś paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary Re: Green Day 06.12.09, 18:24 Chyba był ten wątke, ale czy ja wiem Moja to ta: Basket Case, Welcome to Paradise, Longview, when i come around, time of your life, before the lobotomy, horseshoes and handgrenades, holiday , warning, platypus ( I hate you ). Ale lovciam wszystkie!!!!!!!!!!! Ubustwiam każdą, lecz wypisałam te na które miałam najdłużej haj Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 18:25 Niedługo nam stuknie 3o0 Hahaha <złowieszczy śmiech> Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 18:30 Tak, dokładnie to miałam napiszać w kollejnym poszcie ' buahah ' . O yay, ale to bszmi xD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 18:36 Komentarz poniżej pewnego poziomu Wyświetl kasia666 5 minut temu 0 .Ha wiedziałam ale nie są już tacu fajni jak kiedyś. Przynjamniej mnie sie tak wydaje. Mnie sie już znudzili Nie mogłam się powstrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 18:46 Trzymajcie mnie ludzieee! Nic nie wiedzą o Green Day'u, jego twórczości, jego piosenkach i oceniają! Nie cierpię takich ludzi -_- Chciaż to może lepiej, że nie wygrali? 1. Powód Kamm 2. Wtedy to oni bluzgali by pod adresem GD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 18:50 Tak, mnie też trzymajcie. Wejdźcie sobie choćby na wikipedięę, to się dowiecie co już maja za sobą, nawet im całą płytę ukradli . I co ?! A co do kotkowego zespołu roczka ; To chyba lepiej , bo tak to by był kolejny kotkowy zespolik, a tego bym nie chciała. O w życiu, za żadne skarby , a fee . !! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 18:53 Nom, właśnie sobięę czytałam. Wolę pozostać poza wojennym obszarem, by być cała i zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 18:54 Haha, a kot prosił o ' uczciowość ' i ' wyrozumiałość ' w komentarzach Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 18:56 No czekałam aż otworzysz 300 Wypijmy za to ! Zafunduję nam kaftany bezpieczeństwa. Nie będziemy sprawiały zagrożenia na naszych polskich, zasyfionych ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 19:00 Gdyby to się działo w miejscu publicznym polała by się krew Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 19:03 Przykro mi, że odbiegam od tematu. Posłuchaj, albo raczej przeczytaj Jutro są zawody siatkarskie (międzyszkolne) twoja szkoła wybiera się na nie? Moja tak Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 19:05 im_rebel napisał(a): > Przykro mi, że odbiegam od tematu. > Posłuchaj, albo raczej przeczytaj > Jutro są zawody siatkarskie (międzyszkolne) twoja szkoła wybiera się na nie? Mo > ja > tak Kurczę, nic mi o tym nie wiadomo, ale my mamay taka głupia pania od wf, że ona to by itak nic nie powiedziała. Ale kurcze nie ? A tak a propo do jakiej ty szkoły chodzisz { nie musisz mówić jak nie chcesz } ? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 19:13 Nic dodać, nic ując Co tu duzo mówić. Znaczy, pisać Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 19:02 Omm, dziękuję za ten zaszczyt . Dam Ci otworzyć 500 { w tym tempie to będzie za jakieś 3 dni maks. } . . Hah, już wiem, czemu nikt tu nie chce gd - nie chcą sobie zrobić obciachu tymi rozkopanymi, wiejskimi dróżkami . Dobrze, że panowie mają swój samolot . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 19:05 Och, och oczywiście. Tylko lotniska nie są chyba przyzwyczajone do goszczenia takich Vip'ów. Ciekawe jak wygląda ich samolot? Na pewno jest świetny. No to mamy jedną charakterystyczną cechę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 19:13 Nic dodać, nic ując Co tu duzo mówić. Znaczy, pisać Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 19:18 Przykro mi dane osobowe xd Kot jest przeciążony Siejeje! ta stronka ze zdjęciami jest świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 19:22 lilith napisał(a): > Boulevard of Broken Dreams Aha --_-- Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 19:24 Nom, wiem . Spoko Zrobiłam sęę mała przerwę i sobie pograłam w dens-matę xD No i mnie przeciążenięę ominęło ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 19:28 Bardzo mądrze Burza nad wynikami konkursu chyba już minęła.\ Już jutro poniedziałek *_*. I charówa jak cza. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 19:35 Omm, bravvo Ja ostatnio jakoś nie mam apetytu. Co jest dość dziwne jak na mnie. Jaj, ale fajnie odbiegamy od tematu, hę {?} Tak, poniedziałek, straszne. nie cierpie poniedziałków { ale cierpię w poniedziałki } . buu . !! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 19:37 Okropnie odbiegamy W poniedziałek zwykle zaczynam od przyrody. Nienawidzę jej! Grrr... mam z niej 2,6 lub 2,4 x) Ale poprawiłam się. Dostałam jedną piątke i -4. W innym wypadku nie pojechałabym na zieloną szkołę. No ale jak coś się wznosi to drugie upada = historia. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 19:46 Ja zaczynam od Polskiego. Może i przedmiot znośny, ale taki nudny, że zwykle na nim prawię śpię. Teraz jeszcze Annę z Zielonej Górki przerabiamy no to jeszcze gorzej. Potem Religia. Jeszcze gorzej. Pewnie będzie 4. Potem Przyroda . Ee, nawet idzie. Ze sprawdzianów 5,z kartkówek 3,4. No i Matma. Umiem, ale to jest takie nudne, że się wyżyć nie da normalnie. WF, WF . Normalka, choć pani zawsze ' uprzejmie ' stawia mi 4 . No i na koniec - kółko dziennikarskie - z komputerkiem !! Tak na dobry koniec dnia, ee znaczy szkoły. W tym wszystkim humorek poprawia mi tylko co wieczorny przegląd naszej kochanej muzy + fotoś na tapetce . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 19:49 Mi zawsze humor poprawia słuchanie Mp3 Tylko tak się składa, że bateria mi padła. Na urodziny mam sobie kupić nową, ale nie wiem co z tego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 19:55 Też mam mp3 , ale niestety ostatnio dawno na nią nic nie wgrywałam , tylko na komórkę więc muszę znaleźć takie jakby ' przejście ' do mojej karty z komórki i na komputerek i na mp3 . uff, pracy z tym bęędzie., ale warto. dzięks za przypomnienie ; Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 20:03 Ach, nie ma za co. Niestety moja komórka nie posiada Mp3 z czym jestem troszkę do tyłu ;/ Ale jakoś bardzo mi to nie przeszkadza. kiedyś bym o to gryzła ale dzisiaj luzzz. Ooo... leci jeden z serii moich ulubionych filmów Tornado TVN. Już jest. Uwielbiam takie filmy xD Szarańcza na jedynce jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 06.12.09, 20:57 Łoho, fajnie Kiedyś jeszcze na TVNie leciało o tym jak świat się zamroził. Taki meeega przystojny aktor tam grał Powiem ci, że ta minka bardzo mi się podoba No, zjechałam z tematu Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.12.09, 21:03 Nom Moja ulubiona Yay A filmu, kurczę, nie kojarzę . A szkoda ... eh, trudno . Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 07.12.09, 16:32 21 Guns, Holiday, Wake Me Up When September..., Boulevard Of Broken Dreams Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.12.09, 17:34 look co znalazłam. nawet jak się golądało, warto wiele razy XD KLIK! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 11.12.09, 17:13 Ten filmik jest... boski! Jaki on jest głupi. Oczywiście, na to dobre. Kocham GO! Moje serce nie do wzięcia, już znalazło sobie księcia. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 11.12.09, 17:16 Acha! I mam jutro jechać po podkoszulek z Green Day'em !!! Na rynku jest pasarz hetmański, i tam musi być. Jeśli nie to zostaje ulica Grodzka. Podobnież na Grodzkiej są tańsze. Się zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 11.12.09, 17:23 Omm, może ja też pojadę. Bo raczej nie będzie co robić, to jak nikt nic nie wymyśli, to zaproponuję, i się zobaczy ^^ . A na przeciwko tego małego białego kościółka jest taki sklep z koszulkami , przypinkami i innymi takimi. Polecam, ja tam sobie kupiłam koszulkę I PL ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Green Day 11.12.09, 17:17 Żadna...Ich wszystkie piosenki są takie same..; // - dlatego mi sie znudzili bo juz nie zaskakują Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: boulevard of broken dreams. 11.12.09, 17:24 Yyyaaa... Skrótu nie rozumiem ;/ A co do "nudnego" Green Day'a to mi się zdaje, że jesteś w błędzie. Ich nowe piosenki, teledyski coraz bardziej mnie zaskakują. W ich koncertach jest więcaj showu. Kiedyś (wczoraj) gadałam z przyjaciółką o ich koncercie na MTV. Byłam pod wielkim zaskoczeniem jak ich chwalła. Albo nie, raczej dumna z nich byłam xD Czy widzieliście kiedyś 37latka tak skaczącego po scenie? Z taką werwą? Bo ja nie! (oczywiście chodzi o Billiego ) Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: boulevard of broken dreams. 11.12.09, 17:31 Hahaha! <złowieszczy śmiech>. W Bravo! Są naklaji (a raczej naklejka) z Green Day'em !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: boulevard of broken dreams. 11.12.09, 17:35 im_rebel napisał(a): > Hahaha! <złowieszczy śmiech>. W Bravo! Są naklaji (a raczej naklejka) z > Green > Day'em !!! Już sobie nakleiłam na karteczkę, dokleiłam mini naklejki ' peace ' i ' nie dotykać ' i już zawsze noszę ją w torebce I mam przypinkę xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: boulevard of broken dreams. 11.12.09, 17:31 Ten skrót to chyba ' jak w temacie ' . Rozgryzałam kilka dni temu Oni Nudni ?! Nigdy, a ten koncert - oglądałam, i nie mogłam przestać myśleć, że ' ja też chcęę ! ' Ale to było tylko mtv world stage, więc to nie był cały koncert. Więc, skoro to było takie, jaki byłby cały, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: boulevard of broken dreams. 11.12.09, 17:39 Właha! Na s20 jeszcze jest Ten koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: boulevard of broken dreams. 11.12.09, 17:42 Omm, możliwe. Omm, faktycznie No, ale wiesz, na TV lepiej widać ^^ . A rodzice planują 40 cali { nie wiem, po co im, ale co mam mówić, że nie } Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day. 11.12.09, 17:48 Uu. To się ciesz! Będziesz mogła w większej perspektywie oglądać "21 Guns" czy "Know Your Enemy". Cóż, innych nie bo nie nadawają Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 11.12.09, 17:56 Taak, dokładnie. Jak nagle zniknę, to przepraszam, bo na 18. 30 ide na tańce i moja przyjaciółka z którą jadę w każdej chwili może mi smska wysłać. Sorki ; a tak a propo tego tv, to zwykłe mtv czy tam mtv2, to nie jest to samo co np. na mtv hd < 3 ale za to leci cudna reklama - facet idzie koło sklepu i nagle zauważa super buty. Patrzy na listę { to są zakupy świąteczne } , no i sie w koncu skusza i 2wchodzi do sklepu. Potem scena się zmienia, przyjecie świąteczne - daje swojej dziewczynie pudelko z butami, a ona wyciąga ... mandarynkę . A on siedzi koło niej na fotelu i patrzy se na buty xD Potem scena znowu się zmienia - facet { ten sam oczywiście } pod jemiołą ze swoim butem xD Mówię Ci ekstraa to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day. 11.12.09, 20:26 Yeah! Mam zamiar leniuchować... Oczywiście, muszę sobie przyrodę powtórzyć ;p Co sądzisz o zremiksowanym 21CB? Bo mi sie nie podoba ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 11.12.09, 20:45 Nie słuchałam chyba, ale remiksy z reguły nie są za dobre. Mogłabyś podać link, albo coś w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day. 11.12.09, 20:48 Tzn. w Radiu Kota często leci. A ja osobiście nie cierpię tegooo. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 11.12.09, 20:53 Aah, ja kotka raczej nie słucham, czasem tylko jak zobaczę, że leci coś fajnego to daję ' częściej ' . YouTube, wyszukiwarki mp3 itp. wystarczające . No i stronka mtv, tam jest fajna muzzyczka ^.^ - kliknij . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 11.12.09, 21:58 Nie wcinać się! Stronka fajna xD Temattt! Zapodać Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 11.12.09, 23:19 Nie mam zielonego pojęcia ani pomysłu . Eee, zielonego, green . Yey, fajne wyszło ^.^ Hmm... oom, właśnie przeczytałam, że w lecie pojadą jeszcze do Belgii na jakiś tam festival. Eem, nie fer . ! Kurczę, fajnie by było jakby byli na jakimś tam Openerze czy tam Coke live music fastival - w polsce { Mieszkam blisko ^^ . } . ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 12.12.09, 13:20 No, fajnie by było gdyby przyjechali na Kołka Miałabym na nich widok ;D Nie cały, ale troszkę Kupiłaaam! Mam podkoszulek z Green Day'em Taki czerwony, z przodu napis Green Day (szary) na tym napisie siedzą amorki z pistoletami, a z tyłu napis także Green Day Kupiony w Pasarzu Hetmańskim na rynku w Kr Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 12.12.09, 17:36 Suuper . !! A ja byłam dziś w Bonarce, i kupiłam sobie nowąą płytkę 30stm { teraz, znaczy za dwa tygodnie kupię dookie } ^^ jupii Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 12.12.09, 17:55 Och, och, och. Ładnie xD Ejejej! Jak jest w Bonarce? Jeszcze nie byłam. Drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 12.12.09, 18:03 Zależy od sklepu, ale jest strasznie dużo takich nowych . Choć one są z reguły nie dla mnie - za eleganckie itp. itd. . Ale nie ma Cubusa - jednego z moich ulubionych . ! Ale kurcze musiałam wejść na jakąś godzinę do tego całego Ałszana . Takie tłuumy, że nie się nie da normalnie iść. No, prawie . Ale jednak . Przynajmniej moje ukochanemango było tanie ^.^ A w empiku jest strasznie dużo kalendarzy - rihanna, tokio hotel, nawet the killers - ale green day ? zirooł ! nawet płyty żadnej nie znalazłam . !! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 12.12.09, 18:17 Uuu. Kara! Musi być ;D Przykro mi, że tak późno odpisuję, ale twoje wpisy pokazują się po czasie. Np. na głównej w forum `muzyka i.t.p ` widzę, że ktoś napisał, a jak wchodzę to jest mój ostatni wpis ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 12.12.09, 18:41 Ja też przepraszam, ze tak póżno, ale to sie pojaiwa 15 minut po opublikowaniu . !! Kotek wariuje . Jak wchodze na twój porfil, to już widzę, ze odpisałaś, ale na forum tego nie ma . !! Ehh. No, trudno. Nie nasza wina. Chyba {?} Odpowiedz Link Zgłoś