kammi Re: Green Day 12.12.09, 20:37 Haha, a ja nawet 20 lat temu nie widziałam takiego wątku. XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 12.12.09, 21:32 Hah Słyszałaś o tym, że Green Day został artystą dekady? Najlepszy singel dekady: 1. "Boulevard of Broken Dreams" - Green Day 2. "Single Ladies (Put A Ring on It)" - Beyonce 3. "Beautiful Day" - U2 Najlepszy album dekady: 1. "American Idiot" - Green Day 2. "Graduation" - Kanye West 3. "Kid A" - Radiohead Aż w końcu... x))) Najlepszy wykonawca dekady: 1. Green Day 2. Radiohead 3. U2 Info z Polskiej stronki GD. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 12.12.09, 22:35 Omm, fajnie ^.^ . A czytałaś to : ? Green Day został nominowany do nagród magazynu Spiner w kategoriach: Artysta roku oraz Najlepszy koncertowy wykonawca, a Billie otrzymał nominację w kategorii Bóg Seksu. Suuper . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 00:06 Eh, ta informacja była właśnie na tej polskiej stronie gd i nie mogę znaleźć żadnej strony do głosowania . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 11:42 No to szkoda. Czy ty Kamm o tej porze nie powinnaś spać? Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 13:34 Rozumiem. Szaleństwo! Znowu ten sam problem z Kotem Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 13:39 Osz ty, dokładnie. Stacza się . Pewnie w tygodniu będzie lepiej, ale wtedy jest mniej czasu. Aha, no i pewnie dlatego kot szybciej działa. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 13:45 Nomm, jasne Ja bym sobie stanęła obok jakiegoś ' przejścia ' bo na początku koncertów Billie zawsze przebiega ' przez tłum ' . No, raczej obok tłumu, ale rączkę im poda . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 13:55 Wystawiałabym rękę jak najdalej tylko mogęę . !! Oj, i miałabym nadzieję zobaczenia go chociaż z 5 metrów . !! Taak . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 13:57 Ja bym wieżgała nogami i rękami byle by go do siebie przytulić Marzenia ` 9 grudnia Tre skończył ileśatm lat! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 14:02 Noom, dokładnie ^.^ Nastepny jest Mike . Kiedy to ... chwilkę ... z wikipedii - 4 maja . A Billie dopiero w Listopadzie. Niedawno było . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 14:05 A Billie nie na Popielca? Czytałam, że ma 17 lutego (--_--) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 14:09 Gdzieś wczoraj czytałam, że ma w listopadzie. Ale fakt, ma w lutym. Pewnie im się pomyliło. Lol, albo mi się pomyliło XD No, w każdym razie, fakt, luty . Sorki, Billie . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 14:12 Z pewnością ci wybaczy xD Mam nadzieję, że nie będą okropnie przeżywać "kryzysu wieku średniego". To by było okropne! Chciaż? Jak oni by to przeżywali? Zastanawiam się nad tym -_- Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 14:15 Było by fajnie , żeby na ta okazje wydali nową płytę XD . Taa, marzenia. Ale było by fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 14:15 kasiaczo123 napisał(a): > 21 guns- > boulevard of broken dreams JA już tego komentować nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 14:17 Już sobie wyobrażam okładkę płyty; stare pomarszczone jabłko. Piosenka otwierająca; " Gdy mieliśmy 20 lat..." Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 14:23 Musimy im poddać ten pomysł. Masz może ich imejla {?} XD { - Na mtv2 właśnie leci lista ' 100 najczęściej puszczanych piosenek w 09` ' , i mam nadzieję, że 21 Guns będzie chociaż w pierwszej 50 . Wiem, że to jest taakie popularne, że aż wkurza, ale o to na tej liście chyba chodzi nie ? - } Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 14:28 Zdaje mi się, że w 20 się zmieści xD Patrz co znalazłam. Nie mogłam się powstrzymać: A wracając jeszcze do tej listy to musi się tam zmieścić. Inaczej ukatrupie Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 14:29 Aaa!!! Mike'a nie uchwyciło Hła, hła, hła! <diaboliczny śmiech>. Tutaj to jest! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 14:32 Yaay . XD Świetne, a widziałaś jak byli ubrani ' na księdza ' ? Nie ? To look - Bosz... Nagrywam sobie tą listę , bo jest do 19.00 . !! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 14:38 Do 19?! Strasznie długooo... Patrz na to! Głosowanie na Vivie... suuuper. Ale ogromny wybór. Nawet 21 Guns nie ma! Co to ma być `hm?! Viva niedobra Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 14:39 No, dobra, jest ok. Jest Wake Me Up..., no, takich raczej nie puszczają na Vivie. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 14:42 Na Vivie Green Day . !/? O łaał, no, nie spodziewałam się . Lubie te piosenki, są śliczne, jak wszystkie, ale na liście przebojów powinny być zwykle raczej te nowe prawda ? No, ale to jest właśnie Viva Polska . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 14:45 Na dodatek trzeba się zalogować by zagłosować -_- Jam sie nie logować! Ubielbiam tooo ^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 14:54 Ogólnie cały teledysk jest suuper *.* ^.^ XD To co - oglądałaś wyrywanie zęba {?} Bo ja nie XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 15:03 Nie mam na tyle odwagi ;P Suuuper. Oglądam sobie piosenkę stulecia a tu mi kolega pisze xD Uduszę kiedyś. Green Day & U2 - The Saints Are Coming Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 15:04 O kurcz, dzięęki, że mi przypomniałaś, dawno miałąm sobie to ściągnąć . !! O 400 ^.^ Fajnoo Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 15:13 Uwielbiam tę piosenkę Wg mnie najlepszy moment jest po tym jak Billie i ten facet z U2 przestają śpiewać i jest gitarka. Pamiętam jak oglądałam ten teledysk na Vivie jak byłam mała. Siostra mi o nim przypomniała. Powiedziałą mi, że podobniez bardzo ją lubiałam czego ja sama nie pamiętam xD I szkoda, że słabo słycahć Billiego na początku Ale piosenka mimo wszystko jest czadowa. Aaa! Perkusja też daje czadu xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 15:15 No, mimo, że kocham Billiego, to mój ulubiony instrument to bębenki . A teledysk jest śliczny. Znaczy Billie jest w nim piękny. Ma najpiękniejsze włosy na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 15:18 Ejeje! Proszę się od niego odczepić! Mam w czerwcu isć na przesłuchanie do szkoły muzycznej. Chce się zapisać właśnie na werble Ale coś czujać, że to nie wypali. Ale wart spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 15:23 Yaaj, ale Ci fajnie . O bosz, mama ogląda szansę na sukces, ale fałsz . Błe . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 15:24 O yaay, kot sie znowu psuje, twój post zniknąął . !! XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 15:26 Też się nad tym zasatanwiam gdzie zniknął. Może to były tylko twoje wyobrażenia? Moi rodzice oglądają coś na 2. Yaa... Coś maiałm napisać. Wiem! Ten mój kolega napisał mi, że kuzynka mu poleciła Green Day'a bo świetnie grają :- D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 15:29 To miło . Oo, właśnie na dwójce jest ta sza nsa na su kce ss . I pan Feliks jest XDD . Ma 67 lat . O bosz... oddawał krew od 57 roku . Jeejj Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 15:33 Jaa też . Bo tylko my tu jesteśmy.. eem, porządne XD {?} Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 15:35 Yhy. Porządne Gdyby Billie, Mike i Tre nas widzieli... byliby z nas dumni <ociera łzę wzruszenia> Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 15:37 Taaak, dokładnie . A widziałaś to - też tak chcę . !! KLIKnij . yay . !! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 15:40 Ale czad. Tylko zanim zaczęła/ zaczął naklejać te plakaty mógł/ mogła pomyśleć o innym kolorze ściany. Coś tu widzę, że jakiś psychofan się trafił! Będę osłaniać Billiego ciałem Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 15:42 A ja z tobą . Śniło mi się dzisiaj, że w najnowszym popcornie będzie plakat . Zobaczymy ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 15:47 Musi być. Moja siostra opowiadała mi, że śnił jej się Green Day, a dokładniej, że Billie grał na perkusji Mi się nie śnili! <obrażona na cały świat>. Myślę o nich karzdego dnia i karzdej nocy i nic! No, cóż wy ludzie posiadaćie taki dar śnienia a ja marsjanka nie Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 15:49 Coś w tym jest , Jared z perkusją , Billie z perkusją XD . Cośtam z tą perkusją zdziałasz , uwierz mi . Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica_ List ; D 13.12.09, 15:50 Yeeah x d Napisałam list do Green Dayców xD Z proźbą o koncert w Polsce..xD i autograf xd Wiem, że mi nie odpiszą ale sie strasznie jaram i musiałam to napisać .. ahh.. < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: List ; D 13.12.09, 15:51 jajecznica_ napisał(a): > Yeeah x d > Napisałam list do Green Dayców xD > Z proźbą o koncert w Polsce..xD i autograf xd > Wiem, że mi nie odpiszą ale sie strasznie jaram i musiałam to napisać .. > ahh.. < 33 Jakby odpisali to napisz, to ja też napiszęę . !! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 15:52 Musi coś być bo ja się znerwicuję A co do mojej przedmówczyni, to rzyczę szczęścia by ci odpisali Podobież do kogoś tam jakiśtam sławny człowiek odpiasał po 6 miesiącach, więc masz szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 15:54 O nareszcie ktoś nam jakiś ciekawy temat podesłał . Jak jej odpiszą to ja też wyślę . Bo kurcze chciałoby się ten cały autograf. Taki oryginalny ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 15:55 Hah. On i jego mięśnie xD Jakby się nie wyświetliło. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 15:56 Tak. Taki oryginalny. A z językiem to musiałabym do pani od angielskiego się pytać Nie wyrabiam Miałam w kompie zapisaną stronkę z adresem. Jak wejdę na kompa to podam Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 15:59 Oo, tak, język. Ale taki proty list typu ' i love you . !! ' ... To nie trudne XD No, ale jak juz pisać, to trzeba napisać za co się kocha i bym mu powiedziała, że zabraniam mu farbować włosków na blond . !! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 16:00 O na kotek.fm właśnie leci American Idiot - dałam 'częściej' . !! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 16:02 Uważaj, bo jego żona cię dopadnie Fajnie by było gdyby cie posluchał. A co do języka to można skorzystać z Google Tłumacza. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 16:03 Nom, albo z translatica.pl . A propo, muszę posprzątać pokoik troszkę, więc przepraszam, jakbym troszkę dłużej nie odpisywała . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 16:03 Nie słucham Radia Kota bo się nim zraziłam. Za dużo RBD + obraziłam się na niego, bo puszczają zremiksowane 21CB <trwa w fochu> Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 16:05 Fan Mail Address: Green Day c/o Warner Bros. Records Inc. P.O. Box 6868 Burbank, CA 91510 USA Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 16:05 Ja też nie słucham, tylko jak widzę okładkę jakiejś płyty to sobie klikam 'częściej' ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 13.12.09, 16:03 Do wcześniejszych komentarzy.. xD Ja napisałam list miesiąc temu ^,^ Jeszcze mi nie odpisali. ale będę czekać i czekać cierpliwie xD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 16:10 Ja sobiem podłączam Mp3 i leci muzyczkaaa Hah. Napisałaś?! Muuuszęęę napisaaaać boooo mmmii sięęęę zaaaraaaz cośśśik staaaanie Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 16:12 Nie zdaje mi się, żeby to była Jajecznica. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 16:15 Marsi są świetni. Lubie ich O ile mi się nie pomyliło to to już mój 1032 wpis na tym forum! Zakład, że z 3/4 tego to wypisane jest tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 16:16 Z moich prawie 500 { pisze, że 492 } to jest pewnie 1/3 tu XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 16:21 Z pewnością Jak tak dalej będziemy pisać to niedługo przeszybszymy wątek o MCR Ajaj! Siostra się mnie przed chwilą pytała ile Green Day lat śpiewa i okazuje się, że 22! Jak dużo! Ale nasi mężczyźni wyglądają na niewiele, około 25, 30 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 13.12.09, 16:17 Nie, nie jestem Jajecznicą ; p Tylko mówię, że miesiąc temu również list wysłałam i mi nie odpisali ;c Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 16:22 truskawkowabasn napisał(a): > Minority xD Spadłam w tym momencie z krzesła. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 16:24 Minority lepsze niż Gunsy . Oj, tak panowie wyglądają suuper, ale wracając do marsów zgadnij ile ma Jared . 20 , 25 ? Nie - ona ma więcej niz Billie . !! Ma 38 lat . !! Wiedziałaś o tym . ? Ojj, mam nadzieję, że pobijemy wątek mcr . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 16:28 Tak, sprzeczałam się ostatnio z przyjaciółką który młodziej wygląda. Tak się złożyło, że ona kocha Jareda więc `hm. Ale moim zdaniem Billie wygląda młodziej. Ostatnio koleżanki jeżdżą po Billie'm. Mówią, że to wymalowany pedał i.t.p. Jak bym mogła to bym im przywaliła w ten `hm` że, nie pozbierałyby się. Jak już wcześniej pisałam będę osłaniać Billiego ciałem więc uważać Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 16:32 Dla mnie obaj sa suuper, ale zgadnij kogo wole skoro na wszystkich możliwych tapetach typu komórka , mp3 , komputerek mam Billiego XD . Nie trudno wywnioskować . A propo , ostatnio zauważyłam, że mam świra na punkcie jego gitarki z napisem BJ . Jest śliczna . Piękna XD Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: Green Day 13.12.09, 16:30 Wszystkie z płyt: dookie, american idiot i 21st century breakdown Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 16:35 Mój kolega, który również uwielbia Green Day'a ma sobie zamiar kupić gitarę taką jaką ma Billie. Nie wiem, nie znam się na tym, ale chyba jakaś taka biało-błękitna Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 16:35 No juz lepiej z tym XD . Ale jesteśmy Rebel, wszystkich komentujemy Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 16:36 Jaay, suuper . Ale ta jest najładniejsza z tych na których gra . Sygnowana XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 16:39 Jesteś jakie ty znasz terminy Powinnam się zacząć bać? Heh. On cały jest boski, więc wszystko co posiada jest boskie Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 16:43 Ee, nie bój się . A to chyba w jakiejś reklamie usłyszałam Taak, wszystko co ma jest ekstraa XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 16:49 Kot znowu spóźnia. Gdybym miała podkoszulek to bym sie zabiła z mojego szczęścia. Potem podkoszulek poszedł by albo do ciebie albo do tego mojego kolegi A tak serio gdybym miała tego farta... co ja mówię?! jakiego farta??!! to byłby cud!... żeby mieć jego jakąś rzecz to bym to wsadziła do antyramę, albo nie mam pojęcia co bym z tym zrobiła. To byłby jakiś czysty obłęd Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 16:52 Chyba pobijamy rekord. Jak narazie w ciągu tego dnia napisałyśmy około 90 wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 16:54 im_rebel napisał(a): > Chyba pobijamy rekord. Jak narazie w ciągu tego dnia napisałyśmy około 90 wpisó > w Pewnie do 500 dobijemy , jak mnie mama z kompa nie ściągnie *.* Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 16:53 Trzeba poszukać w necie jakichś aukcji XD . Taa, marzenia . Z pewnością nic nie sprzedaje . Musze jechać do Ameryki i coś mu ukraść. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 17:01 Hah! Mam plan. Chyba jesteś w moim wieku więc... Lecimy do Ameryki, szukamy domu Billiego i wszystko ok. Znajdujemy dom. Ale jak do niego wejść nie pozostawiając po sobie śladu? Otóz przekupujemy czymś jego synów. hah! nie dość, że mamy znajomości to jeszcze, żeczy Billiego! W stosunku do Mike'a będzie troszkę trudniej bo on ma narzeczoną (tak mi się zdaje) i sobie może coś niewiadomo co pomyśleć. Ale coś się wymyśli. Miejmy nadzieję, że podoba jej się jakiś polski aktor A co do Tre'a to trzeba będzie jechac do jego mamy więc Ok. Miejmy nadzieję, że ona jest miłą, dobrą, starszą panią. I jak ci się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 17:04 Świetny plan . Nic dodać , nic ująć . Trzeba dopracować szczegóły i jedziemy . Mój tata może nas zawieźć . XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 17:09 Twój tata jest świetny pomimo tego iż go nieznam Co najbardziej chciałabyś dostać od każdego z GD? Od Billiego: Koszulę Od Mike'a: Coś fajnego Od Tre'a: Żel do włosów Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 17:13 Od Billie'go - Kosmyk włosów , bez chwili zastanowienia, Od Mike'a - Cokolwiek, nie wiem, po prostu cokolwiek . ! , Od Tre - Hmm... buty XD Tak wyszło , Ale cokolwiek, nawet wysmarkana chusteczka, byłaby dla mnie czymś wielkim Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 17:15 A może... szczoteczkę do zebów? Czy na tym zostaje DNA? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 17:16 Możliwe . Dobry wybór, ale ja zostane przy włoskach - tam zawsze jest dna . No, i czasem farba . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 17:17 Sorry, ale siostra mnie zwala z laptopa. Może później wejdę Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 17:20 Ok, mnie mama tez juz dawno mówiła, żeby odejść od kompa XD . Pewnie wieczorem będę, bo może jeszcze się z mamą do jakiegoś M1 przejdę czy gdzieś . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 18:03 Wróciłam Będę, a raczej powinnam być wieczór na Kocie xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 18:10 Ja też jestem { to ja kamm, ytlko kot się mi psuje i mi pokazuje się mój e-mail } . I na razie raczej nigdzie nie idę . To masz jakiś pomysł na nowy temat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 18:17 Raczej nie mam pomysłu. Ale musi być coś z Green Day'u Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 18:25 Okej... pomyślmy. Oo, właśnie przeczytałam, że powstała gra Green Day : Rockband . Pewnie i tak bym nie kupiła gry , ale fajnie by było jakby była w Polsce . O tu jest link - KLIK . Jeśli zauważysz napisali tam tak ; Tre , Mike, Billie oraz Joe Armstrong XD . Ja nie mogę, ale pomyłka XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 18:28 Żal mi takich ludzi A grę bym kupiła. Chociaż no i tak bym w nią nie grała xD Wystarczyli by mi komputerowi chłopcy na okładce Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 18:37 Ja bym raczej nie kupiła . Poprosiłabym na gwiazdkę, albo na urodziny { chyba że by był styczeń XD } . Fajnie by było sobie pograć w coś takiego z naszymi panami Byleby zrobili fajne... ee... avatarki , tak to się mówi { ? } . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 18:26 Okej... pomyślmy. Oo, właśnie przeczytałam, że powstała gra Green Day : Rockband . Pewnie i tak bym nie kupiła gry , ale fajnie by było jakby była w Polsce . O tu jest link - KLIK . Jeśli zauważysz napisali tam tak ; Tre , Mike, Billie oraz Joe Armstrong XD . Ja nie mogę, ale pomyłka XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 18:36 Na szczęście istnieją inteligentniejsi ludzi od tego co pisał ten tekst i skomentowali dobrze :- D Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 18:42 Tekst linka Dlaczego on zawszę otwiera buzię do zdjęć? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 18:51 im_rebel napisał(a): > > Tekst linka > Dlaczego on zawszę otwiera buzię do zdjęć? Taa, dobry jest . A te jego kolczyki . . . XD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 18:42 julka_18 napisał(a): > wszystkie mają fajne. Tak się pisze, jak się zna tylko single XD . Miła jestem, nie { ? } . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 18:46 Okropnie jesteś miła xD Czy mi się zdaje, czy ci wpis zniknął? -_- Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 18:47 Pewnie zniknął, ale zaraz znowu się pojawi XD . Tak to ten kotek w weekendy działa . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 19:04 Masz czas żeby sobie przypomnieć, bo kot znowu się pochorował . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 19:35 Biedny Kotek. Do weterynarza trzeba Coś było... Ale nie wiem co. Hemh. Sorry, że tak długo nie odpisywałam, ale musiałam dokończyć zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 19:49 Taak, trzeba z kotkiem do veta . Nuuda, tu . na nudę głupie pytanie ; Masz już choinkę ? Bo ja nie . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 19:57 Dość . !! Poszę , jak znacie tylko Gunsy to nie piszcie . Bo to nie jest ulubiona piosenka tylko ' jedyna która znam lub kojarzę ' . Kurcze przepraszam, że zajęłyśmy sobie wątek, ale to taaak wkurza... Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Green Day 13.12.09, 20:09 'Holiday' no i 'Jesus of Suburbia' no i 'Basket case' no i 'Are we the waiting' no i 'Letterbomb' no i 'Misery'. tyle ich jest.... ; P Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: Green Day 13.12.09, 20:21 Najlepsza to 21 guns nawet fajna jest Know Your Enemy Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 21:27 Alex nie umiesz czytać? No trudno, nie każdy posiada takie zdolności 9bez urazy). Nie przeczytają bo im się po prostu nie chce tyci tyci cofnąć w tył. Ach, nie mam jeszcze choinki, ale mama z tatą mają jutro podobnież po nią jechać Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 21:45 Bo im się otwiera tylko ' Jaka jest wasza ulubiona piosenka ... ' . A nasze rozmowy są na serio... ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 21:55 W całkowitoci się z tobą zgodzę Lubię takie żeczy. Mam nadzieję, że ten wątek zostanie długo na kocie i w mojej pamięci. Jutro idę w podkoszulku GD do szkoły! Nie mogę się doczekać. Zakład, że Kondzio żuci się na nią bo on sobie robi jaja z Green Day'a i wg niego jest on nową marką papieru toaletowego. Brr... ale wiem, że z jego strony to tylko żarty więc wszystko Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 22:12 Ooo . A kto to Kondzio ? . Konrad ? XD . Fajnie ^ . ^ A z tym papierem, to przekaż mu proszę, że twoja koleżanka z forum jest wzburzona, choć lekko ją to rozbawiło. Dokładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 22:16 Oczywiścię, że przekarzę. I to z wielką chęcią Opowiem ci jaką zrobi minę. Pewnie będzie coś z seri "Yyy... Tego się nie spodziewałem. Ale jaja xD". Tak przynajmniej mi się zdaje. Dobijmy 500! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 22:23 Taak. Łii, jesteśmy w połowie drogi do tysiąca. A jutro znowu poniedziałek . Buu . !! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 22:46 Yeah! 500 rozpoczęte! A co do jutra to się bardzo nie martwię. Bardzo? Na przyrodzie gacie mi się będą trzęsły. Pani moze mnie zapytać, zrobić kartkówkę. Angielski to będzie istny koszmar. Polski ujdzie w tłumie. Potem to już Informatyka, matematyka, niemiecki i do domu xD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.12.09, 22:49 I jeszcze rekord: w ciągu dnia zostałao napisane ponad 100 tych... no wiesz czego. Postów! Jestem z nas dumna xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.12.09, 23:01 Ja mam jeszcze gorzej, bo cały czas tylko... nuda. Pani od przyrody mnie już pytała i mam 5 { a wiele kurcze nie wiedziałam, chyba mnie pani lubi } . na Polskim może zapytać z liczebników, dobra , mogę się pouczyć 10 minut . Muszę, o kurczę . No , to zaraz. Ale teraz wracam tu. Potem religia. Kolejna nudna lekcja, a nie, kolędy będziemy śpiewać { lol ? } . Matma , siorka odda spr, 5 albo 4. wf , wf . Nuuuudy . Muszę na dzis konczyć , bo serioo mi się dostanie. Do kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 14.12.09, 21:57 Kiedyś nadeszło... Patrz, Billie szkoły dobrz nie skończył a sławny na skalę światową Acha! Miałąm jeszcze wczoraj dopisać, że z czystym sercem poszłam spać (500 xD) Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 14.12.09, 22:15 Pomyślałam sobie, że to cię troszkę zainteresuje. Otóż ten tekst na dole jest moim karnym zadaniem domowym. Zdobyłam je na lekci angielskiego xD Miłej lektury. Oczywiście ma to być napisane w języku angielskim, ale uważam, ze to ci bardzo potzrebne nie będzie. Dlaczego nie warto rozmawiać na lekcji języka angielskiego? Na lekcji języka angielskiego nie warto rozmawiać gdyż grozi to pisaniem kary, taką jak piszę teraz ja. A jest to na tyle trudne ponieważ nie znam dobrze języka, więc nie polecam. Nie warto także rozmawiać na tej lekcji bo można dostać -5 punktów, lub co gorsza uwagę. Nie powinno się też wtedy rozmawiać bo grozi to naderwaniem nerwów nauczyciela. Język angielski jest bardzo ważnym językiem, z tego powodu iż zdaję mi się, że to jest najbardziej rozpowszechnionym językiem na Ziemi i wszyscy go powinni umieć. Bez niego daleko nie zadziemy. Taka jest prawda. A więc podsumowując z tejże lekcji nie powinniśmy wynosić nowin o wokaliście zespołu 30 Seconds To Mars, Jaredzie Leto, oraz wokaliście zespołu Green Day, a tym bardziej kłócić się który jest lepszy i przystojniejszy tylko zapamiętać nowe słówka/zwroty które zostały wprowadzone na lekcji. Beata (dane osobowe chronione ) klasa 6a I jak? Mam cichą nadzieję, że google tłumacz dobrze to zEnglischowało Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 14.12.09, 22:39 Czekaj, czekaj, bo nie do końca rozumiem XD . To jest na angielski { dasz to nauczycielowi ? } { ? } { A koniec fajny } Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 15.12.09, 21:44 Dam, dam. Na angielski xD Zdecydowałam się na bardziej odważny, gdyż nauczycielka jest młoda i bardziej rozumna ( yaa... młodziezowa). Chyba już wszyscy na Kocie wypowiedzieli się jakie są ich ulubione piosenki Green Day'a więc nie piszą Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 15.12.09, 22:55 Ale wam fajnie . My mamy pana , strasznie dziwaczny { sposób nauczania : na pamięć , nie praktycznie } , czasem nawet jak jest przez nas ' głośno ' to gwizda na palcach , i normalnie nas uszy bolą ;x . Dał nam zadanie ' ulubiona gwiazda ' , ale nie napisałam o GD , bo nie wiedziałam czy można było o zespole . Mogłam o Billie'im , ale wolałam nie wymieniać różnych szczegółów z jego życia , niektóre są na wikipedii ;p . A jakby użytkowniczka karmel_ napisała ' dwadzieściajedenguns ' to jej nie krzycz , bo ona to robi ' na złość ' ;x . Ale mimo tego ją lubię XD . Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 15.12.09, 23:07 haha jaka fajna kara. tylko szkoda że nasza 'pani' od anglika nie jest taka wyluzowana, od razu by było, że ją lekceważymy i takie tam bzdety. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 18.12.09, 14:27 Oł, oł , znalazłam stronkę na której można głosować . !! www.spin.com/articles/year-end-poll-2009 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 18.12.09, 17:54 Hagh! Wróciłam! <krztusi się ze szczęścia> 1. Miałam napisać jak Kondzio zareagował. Otóż tak "Ale fajnie xD". Potem żuciała się na mnie ta głupia Martyna, że sobie niby wymyślam, że sama tak napisałam i.t.p. Ech... 2. Krzyczeć nie będę xD 3. Głosować! Do dzieła! 4. Nie wiem... zdaję mi się, że pisłaś już o tym jak Billie grał w filmie, i że nawet przesyłałaś ten fragment. Nie pamiętam xP Ale mimo wszystko niedawno oglądałm, i jak zwykle wyszedł bosko Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 18.12.09, 20:11 Noo , nareszcie . 1 . To jej powiedz , żeby sobie zobaczyła . ! Może wtedy uwierzy , że nie jesteś mną xdd . 4 . Jaki filmik ? . Nie do końca wiem o co chodzi { możliwe , że kot tu coś namieszał } ? A teraz ja c: O kurczę , właśnie dostałam { od mamy z pracy } świąteczną paczkę cukierków ! Haha , a miałam się odchudzać... Nie no , większość pewnie pójdzie na prezenty , ale ulubione sobie zostawimy { aaah ! } Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 18.12.09, 21:12 Tutaj Billie gra w filmie xD Paczka z cukierkami!!! Mniam, mniam xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 18.12.09, 21:59 Kurczę , jaki on ma suuuper głos... cudnyy . I tego, fajny ma kapelutek ^.^ I wiesz co? Dobry z niego aktor. Mógłby się zacząć udzielać ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 18.12.09, 22:05 kammi napisał(a): > Kurczę , jaki on ma suuuper głos... cudnyy . > > I tego, fajny ma kapelutek ^.^ > > I wiesz co? Dobry z niego aktor. Mógłby się zacząć udzielać ;d > > I w ogóle fajny film , muszę sobie oglądnąć go jakoś ^^ . To jak zniknął było dobre *.* . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 18.12.09, 22:15 Heh, ma w sobie to coś. Zdaje mi się, iż naprawdę dobrze mu to wyszło ;D Z chęcią oglądnęłam bym film z Green Day'em (chodzi mi oczywistość o Panów). Naprawdę. Zapłaciłabym te 200zł. by pójść do tego głupiego multikina Yaa... Coś znowu miałam napisać ale zapomniąłam Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 18.12.09, 22:25 Nie dobrze , świetnie ;-* Taak , ja też bym poszła , ale jak już bym musiała 200 złotych wydać to bym wolała na ostatni rząd na widowni na ich koncercie . To daję Ci czas na przypomnienie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 18.12.09, 22:31 Bilbordy większe niż ściany w moim pokoju xD Ależ ja bym chciała stać pod samą sceną ^^ A już marzeniem wejść na scenę podczas East Jesus Nowhere. Ja się dziwię, że ludzie na tej scenie nie mdleją. Przyjaciółka mi opowiadała, że oglądała jeden filmik z koncertu Green Day'a i Billie zaprosił jakiegoś chłopaka na scenę i zaczął mu cykać fotki. Ależ ja mu zazdroszczę xD Chyba jednak sobie nie przypomnę xP Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 18.12.09, 22:36 Taak , taak , widziałam to , i ten facet potem sobie skoczył w tłum , to było właśnie na mtv . !! . Ahh . . / jeejku , ja też chcę !! Ale dzisiaj miałam dzień obsesji Jareda Leto . Cały czas sobie słucham 30stm , i oglądałam kilka razy teledysk do A Beautiful Lie , bo tam świetnie wygląda . Oboje , i Billie Joe , i Jared są super . { Gee Way też jest fajny , ale nie aż tak ;] } Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 18.12.09, 22:55 To istna telepetia. Też ciągle mi chodzi po głowie 30STM a teraz oglądałam From Yesterday i Beautiful Lie. I w dodatku on jest taki przystojny *__*. A Gerard też niczego sobie. Jak na 32 lata całkiem nieźle mu idzie. Całkiem nieźle?! Wygląda na góra 25 lat! Ale mimo wszytko Billie jest mój! No ok, symbolicznie podzielę się z nim tobą bo cię lubię. Poniekąd podzieliłabym się nim z tobą ponieważ ukatrupiłabyś mnie na miejscu gdybyś się o takim oborcie spraw dowiedziała. Uch, ale się napisałam ;D Ja spadam, będę jutro. Mam choinkę! Jeszcze nie ubraną Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 18.12.09, 23:02 ja też spadam , bo jutro bym nie mogła . I zagadzam się ztobą w stu procentach . ; I fakt , ukatrupiłabym Cie na miejscu , a potem pokazałbym twojemu ciału faka . Ale dziś Cię lubię i w życiu tak nie zrobięę . papa Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 12:08 Też cię lubię xD Och, gdybyś też miała Billiego i się nim ze mną nie podzieliła, zrobiłabym to samo. No, Tre'a i Mike'a... pewnie to samo by się stało. Moja siostra uważa, że Tre jest najprzystojniejszy z całego zespołu. A mi się nie zdaje. Jakiś taki... oczy ma nie teges xd Mike jest spoooko. Ale nie podoba mi się jego dziewczyna/narzeczona/żona(?). Jakaś taka mała stara która na kasę i sławę leci. Albo nie? Nie mam pojęcia -_- Po następnym kieszonkowym ( 10 stycznia [o zgrozo!] ) mam sobie zamiar kupić płytę Green Day'a . Najbardziej to chciałabym mieć 21CB ale musiałabym zbierać niewiem ile Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 19.12.09, 12:16 Cóż , nie mam wyboru , co do panów , znowu muszę zgodzić się w stu procentach I , wolę Mike'a od Tre , ale ta jego dziewczyna . . . powiem tak - Billie jest chyba jedynym normalnym facetem , oczywiście pod względem . . . dziewczyn . Wiesz o czym mówię ;x Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 12:23 Doskonale cię rozumiem. No, tego to się nie spodziewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 19.12.09, 12:30 Taak , kot raz napisał o gd i myśli , że go już lubimy ;p . Mógłby trochę więcej , oni na serio nie są tacy nudni . Na przykład około { nie jestem pewna } miesiąc temu wyszedł ich nowy teledysk . A kotek w ogóle nic o tym nie napisał . A jest świetny przecież { mówię o 21stCB } . Buu . !! Dobrze , że chociaż czasem wstawią jakieś foto z jakiejś imprezki czy tam wręczenia nagród Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 13:01 Czekaj, czekaj. Ile razy Kot napisał o Green Day'u? Pamiętam, że napewno gdy wyszło 21 Guns i te zdjęcia z koncertu w Szwecjii (ile ma być i ?) . Tyle pamiętam. Poszuuukam xD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 13:06 Rzeby tak osobne artykuły to: 1. 21 Guns 2 Know Your Enemy 3.Szwajcaria ( ach, ach, ach uwielbiam to jego wdzianko ;* A reszta to same głosowania i Top Radio Kotka. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 13:25 Kot się psuje. Terroryzujemy go na tym wątku. Szybkość albo życie Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Green Day 19.12.09, 13:17 ja lubię chyba te najbardziej znane; - American Idiot - 21 guns - 21st Century Breakdown i wiele innych... ale to takie ulubione ) Pozdrawiam fanów GD ! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 19.12.09, 13:37 Oom, jak miło ; Mam takie pytanie . Wolałabym to napisać prywatnie , ale kotek jest głupi , i nie myśli . Więc - lubisz użytkowniczkę olive ? I 2nd pytanie - masz gg ? Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 14:08 Olive mnie bardzo irytuje. Mądrzy się i tyle. Przykro mi Mam, GyGy. Nawet twój numer zapisałam sobie, ale ciebie nigdy nie ma. Chyba, że tego akurat nie używasz. Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 19.12.09, 14:18 Jestem niewidoczna XD . Lubię tak . A olive również mnie irytuje . Looknij tu . Ale ona mądra . Wykazała się wiedzą . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 14:24 Denerwuje mnieee. Na tym linku co dałaś; ależ ona błysnęła! Ale już, już, już nie będę o niej rozmawiać. Proponuję byśmy znowu zwaliły na Green Day'a. Tylko cóż tu można pisać dalej? Jesteśmy po 500 i nie mam już pomysłów xP <gleba>. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 19.12.09, 14:33 A napisz coś do mnie na gg . Już jestem dostępna . Chyba ; Zaraz zacznę coś o panach , ale tylko dokończę - myśli , że rzez to , że będzie nie miła będzie fajna . Myli się . Dobra - burza mózgów . . . Myślę . . . zaraz coś wymyślę . Oo , wiem , ostatnio w jakiejś grze na forum poprosiłam o foto Billiego lub Jareda , i ktos mi dał takie fajne , tylko muszę go poszukać . . . Dam Ci w kolejnym poście , bo nie mogę znaleźć . Odpowiedz Link Zgłoś
brutal_barbie Re: Green Day 19.12.09, 14:44 American Idiot Know Your Enemy 21 Guns Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 15:50 Udławiłam się tym zdjęciem Muszę je sobie wywołać u fotografa i będzie GIT Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 16:10 Hagh! Uwielbiam go Ja chcę być jegą żoną! ewentualnie, żoną jego synów. Ale żeby nie było, że słucham GreeN Day'a tylko z jego powodu. Otóż nie. Kocham ich muzykę xD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 16:11 Po prostu to, co oni tworzą jest w sam raz dla mnie. Na moje ucho xD Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Green Day 19.12.09, 16:14 Był tak wątek i to nie raz. A moje ulubione piosenki to: Boulevard Of Broken Songs, Holiday, 21 guns, 21st Breakdown, Know Your Enemy, Wake Me up When September Ends, Jesus Of Suburbia - tych chyba słucham najczęściej Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 16:56 Ale tan rozpruł się i najwięcej postów jest ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 19.12.09, 16:59 Taak , ja się jakoś nie spotkałam . Poza tym skoro był to się ni wpychaj XD . Papa stąd . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 17:53 Mi się o oczy inny nie obił Jak się nie podoba to nie trzeba pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 19.12.09, 19:36 Bo inne to są tylko Green Day vs. bla bla . Ale nie sam Green Day . Pani kararock, założycielka tego wątku była pierwsza ;x . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 20:00 I bardzo jej dziękujemy za założenie tego wątku. Ona tu już chyba nie wchodzi A my tu na maxa. Ech... Coś mi się avatar nie chce zmienić ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 19.12.09, 20:23 No, ona raczej już nie i woli jakiś tam Sum41. A oni są straszni. Muzykę może i mają w miarę, ale teledyski to takie głupie... Nie zmieniaj avatka, fajny jest. ; Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.12.09, 21:07 Rzekomo powinnam mieć ten co na GyGy, ale chyba sobie nowego poszukam xd Tzreba jakoś rozkręcic ten wątek. Muszę pomyśleć. Jutro może coś podeślę Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 19.12.09, 22:57 To ja też pomyślę ;d Ale napiszę to jutro . ;x I też muszę pomyśleć na zmianą avka , bo mi się już znudził ten co mam ; Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 20.12.09, 13:41 Wdech... Wydech... Wdech... Wydech. Ok. A mi się podoba twój avatarek xD Nic nie wymyśliłam. Chyba dalej trzeba będzie rozprawiać się nad urodą Billie'go, Mike'a i Tre'a albo konkretne plany co do ich koncertu w Polsce. Przyjadą, przyjadą. Jeszcze taego nie wiedzą, ale ja tak xD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 20.12.09, 13:58 Green Day gra w niemczech a mnie tam nie będzie xP <gleba>. <wypad przez balkon> Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 20.12.09, 17:34 Jak ja powiedziałam tacie o koncercie w Paryżu w lecie to mi powiedział ' Taaak , oooczywiście , pojedzieeemy ' . Niestety sarkastycznie . Ale jakbym była bardzo grzeczna , cały czas o nich gadała . . . taa , marzenia . No , ale przynajmniej do spełnienia . A w marcu 30stm są w Czechach , to może się wyprosi ;] . No , jeszcze zależy kto będzie na coke music i ołpenerze . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 20.12.09, 18:00 Wszystko coś mi dziś opornie chodzi xP "Rebel swe smutki zatopiła w bananie, kiwi i szklance soku Costa (czerwona pomarańcza <czy jak jej tam teges>. Lecz niestety te czyny były daremne. Humor poprawił jej się dopiero po płatkach Kuleczki czekoladowe (sztuk 15). Już nie chce skakać przez balkon. Czytałam kiedyś, jak Jaruś (Jared) mówił, że przyjadą do Polski jak dostaną zaproszenie. Acha. Tym z ludziom z Polski za przeproszeniem tyłków się z fotela ruszyć nie chce, by kogoś pozapraszać, i się dziwią, że nikt fajny nie przyjeżdża. Na Coke zawsze ktos fajny przyjeżdża. Moja koleżanka była na ostatnim i mówiła, że fajnie było A co do twych marzeń, to czasem się spełniają Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 20.12.09, 18:10 No , mi tata mówił , że jak bym chciała { w tamtym roku to było } iść na kołka to bym może mogła , ale był prócz killersów sam hip-hop , a ja nie trawię hip-hopu . Fifti Cent mi nie pasi . ; Ja sę dziś kupiłam gumy do żucia , ale się nie żuły , bo się zamroziły XD . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 20.12.09, 18:15 Hah xD Lubię gumy do żucia. Najlepsze są balonowe x3 Kocham robić balony z gum. Takie małe a cieszy Ech... mnie by rodzice w życiu na Kołka nie puścili. Zgubiłabym się przeciez xF Już nie mówię o Green Day'u. Też nie lubię pana Pięćdziesiąt Centów Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 20.12.09, 18:45 Ja bym poszła z tatą . To by mnie puścił XD . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 22.12.09, 14:23 Bo masz fajnego tate i tyle xD Moi koledzy doprawdy nie trawią GD albo lubią się tak na mnie wyżywać xD Cały czas mówią coś tego typu "Green Day śmierdzi.". To doprawdy wkurzające xE Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 22.12.09, 14:30 Acha, i dodałam sobie wczoraj na Mp3 płytę Warning i bardzo mi się podoba xDD Tylko czy aby na niej napewno jest 11 piosenek? Bo czuję, że mi się nie wszystkie pobrały xE Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 22.12.09, 15:43 Osz ty , aguluniuszka , oddawaj naszą ulubiona fotkę . !! . Dlaczego ona ? Wiem , że jest ładna , ale { no właściwie to ktoś mi ja podrzucił , ale to tak jakbym ja ; } to ja ją znalazłam . !! Zdjemij ją z avka , natychmiast . ps. taaak , żartuję . ale musi Ci się dostać . w żartach . ;d Pozdrawiam XD . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 22.12.09, 15:33 Jest 12 piosenek . Kurde nie możemy tyle gadać na gg , bo nam się wątek popsuje ; . A , no fakt , tatę mam fajnego , ważne , że lubi to co ja a ja lubię to co on . Oczywiście mam na myśli muzykę , bo np. co do sportu to on kocha kosza, a ja znoszę tylko siatkówkę ; ps. merry christmas XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 22.12.09, 15:44 W całkowitości się z tobą zgadzam. Niedawno nasz wokalista miał zatruci pokarmowe. Biedaczek. Ale ja mu przyjadę z bigosem xD Ostatnio gadałam z koleżanką; "- Niech ja się no tylko dowiem, że ona (żona) go tam nie karmi, przywiązuje do kaloryfera czy coś. Pokaże jej wtedy! - Taa. Juz cię widzę, jak lecisz do Billiego z naszymi pierogami i bigosem. ;D " Cóż brzmiało to mniejwięcej tak. Wtedy ( i teraz też) wydawało mi się to bardzo smieszne, ale jak ja to tak opisałam to już mi się nie wydaje. Ale cóż, szkoda, że ciebie przy tym nie było Aa! Kocham siatkówkę, kosza nie trawię, ale grać pogram. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 22.12.09, 16:12 Ja lubie siatkę , ale nie jeste jakaś naajlepsza . Niestety . Musiałabym pograc z takimi na moim poziomie . Jeśli chodzi o sporty to w ogóle nie jestem najlepsza . Kocham pływanie , lubię siatke , nie trawię kosza . A na tej całej ich galerii widziałam ostatnio takie fajne zdjęcie Billiego i tej Adrianne czy jak jej tak , wiesz o kogo chodzi , to . . . ładne było . Kurczę . Nawet bardzo . Nie do pomyślenia, hę ? xD . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 22.12.09, 16:52 Tak, to zdięcie jest świetne. Widziałam. Jeśli chodzi nam o takie samo. Takie czarno-białe, hę? Jeśli chodzi nam o to samo to jest git. Ślicznie razem wyszli Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Green Day 19.04.10, 16:30 Boulevard of Broken Dreams...... - nieśmiertelna. Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Green Day 22.12.09, 16:59 'Wake me up when september end' & 'Jesus of suburbia' & 'Basket Case' Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 22.12.09, 18:10 . Przed chwilą skończyłam oglądać biografie Green Day'a Czad. Płytkę mam z Popcornu. Moja siostra kupila tamtą gazete, ze 3 (?) lata temu. W te wakacje mi dała. Dopiero teraz udało mi się oglądnąć xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 22.12.09, 21:03 Jak widać często fajnie jest mieć siostrę XD . Ja nie mam, ale w sumie jest mi dobrze tak, jak jest. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 22.12.09, 21:37 Czasem. Musze skądś wytrzasnać tą jedną piosenkę z Warning. Ostatnie, praktycznie dotępu do komputera nie mam więc, nie mam też jak pobierać piosenkek Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 22.12.09, 22:40 Współczuję ; . Dam Ci linka do piosenki, tylko powiedz tytuł ; Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 23.12.09, 14:58 No właśnie nie wiem jaka to jest Musze przepatrzec Mp3. Jesteś ale wkurza mnie ta klawiatura. Coś sie poprzestwiało, i zle sie pisze xE Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 24.12.09, 13:25 Ktoz to na twoim avatarku? Green Day na ostatnim miejscu Kotkowego głosowania xd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 24.12.09, 13:33 Nie dziwie się, że na ostatnim. XD A na avatarku, to zależy którym, bo właśnie niedawno zmieniałam. Albo Lily Allen, albo jakaś pani, nie znam, znalazłam to na googlach. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 24.12.09, 18:25 Yeah! Jestem szczęśliwa bo udało się naprawić klawiature xD Chyba Lily Allen. Powiem Ci, że jednak nie żałuje, że Green Day jest na ostatnim. Gdyby miało być jeszcze więcej ludzi typuj "Jestem wieeelką fanką Green Day'a, bo znam ich 21 Guns" to ja serdecznie dziękuje xd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 24.12.09, 21:04 Taak. Dokładnie, jak już mówiłam, dobrze, że to nie jest kolejny kotkowy zespolik, jakim stał się kiedyś o wiele fajniejszy paramore. Ta z pieskiem, to Lily. Idę jeść i na prezenty. XD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 24.12.09, 21:52 Zgadzam się z tobą, w całkowitości xD Hah, muszę sprawdzić co tam się dzieje x] Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 24.12.09, 21:54 Ja nie mogę, ale szok, dalej na 6 miejscu xP <sarkazm, żeby nie było> Odpowiedz Link Zgłoś
aga_96 Re: Green Day 24.12.09, 21:58 Wake me up when september ends kocham ponad rozum, zrozum Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 24.12.09, 22:53 Conajmniej na 5 z + Słyszałaś 21 Guns w tej teatralnej wersji? Ja tak xD Miła dla ucha. Pani i Panu ładnie to wyszło. Ja usłyszałam to na ich głównej. Normalnie przesłuchałam te trzy minuty x] Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 24.12.09, 23:21 nie słyszałam, ale jak goście wigilijni sobie pójdą, to sobie zerknę. na pewno będzie ekstraa <3 . Odpowiedz Link Zgłoś
ellacolvey Re: Green Day 26.01.10, 21:28 HOLIDAY , AMERICAN IDOT , 21 GUNS , JESUS OF SUBURBIA , MURDER CITY , - -KOCHAM!!! ale nie tak jak Billiego zresztą MY CHEMICAL ROMANCE- TEENAGERS też i Gerarda Way'a i Jareda Leto jak się ogarnie Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 25.12.09, 19:22 Hah, do American Idiot jest świetny teledysk. Uwielbiam goo! Czadowo im wyszło robienie z siebie idiotów. W końcu chyba im o to chodziło c'nie? Mike dał czadu xD Takiego go jeszcze nie widziałam ;] Jeszcze w tym... Walking Coś tam coś tam, jest tak czadowo ubrany, że nie mogę Po prostu tak mi się on podoba w tym zielonym garniturku, że `hm, ja cię nie mogę *_* `Walking Contradiction Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 25.12.09, 20:01 Tak, jest świetny, a ta zielona farba w American Idiot jest pociągająca. XDD Walking coś tam też jest świetne, szczególnie podoba mi się jak Billie rozwala gazety . Tak jakoś. I koniec jest fajny {ten budynek}. I piosenka sama w sobie świetna. Oni cali są świetni. Ja , mam , świra. !! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 25.12.09, 21:02 Spokojnie, spokojnie, spokojnie xD Bez nerwów. Jak oglądam ten teledysk, to normalnie uwielbiam moment, jak idzie sobie Mike, idzie sobie, idzie, i takie pokazany on jest od dołu xD Aaa! A Tre wcale nie jest gorszy, ten jego wzrok Osobiście, nie podobają mi się jego oczy ale mają w sobie to coś. Okropnie bałabym się kręcic taki teledysk. czytałam (polska stronka GD oczywiście xD), że ta scenka niedaleko końca jak Billie sobie idzie przez ulicę, i tak samochodzy przed nim jeżdżą, to to wcale nie byl fotomontaż! to musiało być okropne, krecić takie sceny xd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 25.12.09, 21:10 Ale wiesz, to w końcu faceci, hęę? ^^ Tak, Tre ma to coś, że zawszę gdy patrzę na ten mój plakat z popcornu, to mi ciarki przechodzą. I ja to koocham. ; * Fajnie tak gadać, razy dwa. Mam nadzieję, że zrozumiesz o co mi chodzi, gdy będziesz dostępna na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
hay Re: Green Day 26.12.09, 12:33 American Idiot i American Eulogy... i Before The Lobotomy. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 26.12.09, 15:26 Chyba strasznie wolno kapuje, nie wiem xD Mojej koleżance ostatnio się śniło, że wyszłam za billie'go! Yeah! to musiało być piękne. Podobniez miałam bardzo ładną suknię xD Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Green Day 26.12.09, 17:00 Fajny sen! Ha xD Mógłby się mi przyśnić xD Choć w mojej 'paczce' mam już jedną jego 'przyszłą żonę'. XD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 26.12.09, 19:18 Twoja koleżanka ma wybujałą wyobraźnię. XD Green Day coraz bliżej Polski w 2010 - w czerwcu będą w UK oraz we Francji, pierwszego lipca w Niemczech {tak to się odmienia?}, mam kurczę wielką nadzieję, że przyjadą też do Polski, chociaż szansę są... wg mnie niewielkie. Choć gdzieś czytałam, że mówili, że przyjadą. Jak mówiłam mam nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: Green Day 02.01.10, 15:19 Już pisałam Ale... Zapomniałam jeszcze o "Give me Novacine" i "Letterbomb" Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Green Day 26.12.09, 17:09 Był. Ale mnie to zwisa xD Ja lubię wszystkie ^^. Ostatnio na przykład bałam się teledysku Geek Stink Breath xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 26.12.09, 17:15 Zuoxd ta dziewczyna niech się strzeże (?) bo niedługo bede jej sennym koszmarem xD Och, och, och, jestem z nas dumna <łezka w oku> Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Green Day 26.12.09, 17:16 Ja uwielbiam [chyba taki tytul] "Know your enemy" "21 guns" też jest OKey Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 26.12.09, 19:19 żeby nie było napisałam wyżej, ale kot znowu jest chory. c: Odpowiedz Link Zgłoś
jessica_18 nie!!!! 26.12.09, 19:24 WoW .! Dużo tego, ale chyba naj bardziej to The Climb, Party in USA... Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: nie!!!! 26.12.09, 19:42 jessica_18 napisał(a): > WoW .! Dużo tego, ale chyba naj bardziej to The Climb, Party in > USA... Aaale się wykazałaś inteligencją. Majli wyżarła Ci móżdżek czy co? no comment. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: nie!!!! 26.12.09, 20:22 Ej weź, ale bym się cieszyła gdyby przyjechali do Polski. Moim zdaniem, szanse, że przyjadą do nas w 2010 roku są marne, ale w 2011... kto to wie xD Ale wiem, że rezygnuję z kupna bransoletki ( ze sklepu SIX, taką do której dowiesza się różne `zaczepki, wisiorki (?) ) dla tego, żekomego koncertu w 2011 xD Mojej koleżance ciągle się podobnież śni, że jestem z takim jednym Michałem, ale oczywiście później zjawia się Billie, olewam Michała i odchodzę z nim (Billie'm) w siną dal... Marzenia. Ojejciu...! Nadal mi się nie śnili xd Odpowiedz Link Zgłoś