• magnuum 21 GUNS . 10.03.10, 14:11
      Ogółem nie słucham ciągle GD. ale zdarza się. wink
      Jeśli mówić o ulubionej piosence to zdecydowanie 21 GUNS.
      pzdr. ;d
      • imperativ Re: 21 GUNS . 10.03.10, 17:17
        ojejqqqqqqq. zauważyłam, że wszyscy lofffamy American Idiot, Boulevard.. , 21 Guns.
        a inne piosenki się nie liczą ?

: ooo
        • kammi Re: 21 GUNS . 10.03.10, 17:31
          dla nich widać nie. ale myśmy się juz tym przejmować przestały, spokojnie,
          oddychaj.

ale sosna. :q. ouł gasz. < 333. x DD
          • imperativ Re: 21 GUNS . 10.03.10, 17:39
            oddech, oddech. :33

AjĆć. lool.
            emo-martynka xd ?
            • lastrebel Re: 21 GUNS . 10.03.10, 18:35
              kurczę, ratujcie mnie. Jutro sprawdzian z geografii i kartkówka z niemieckiego.

I paramore będzie supportował Green Day 26 czerwca we Francji. Ciekawe czy będzie tak samo jak z zespołem Prima Donna? Dla tych co nie wiedzą zapraszam tu: klik.
              Jeśli tak to się uśmieję.
              • greenday15 Re: 21 GUNS . 10.03.10, 18:48
                Boże. Nigdy nie będę do końca świadoma tego, jak bardzo są porąbani. Za każdym
                razem mnie zadziwiają. Ile radości bym miała, gdyby w moim życiu pojawił się
                ktoś taki. xd
                • kammi Re: Green Day. 10.03.10, 19:37
                  a mi się bardziej podobało, jak wrobili kogoś innego, Kaiser Cheifs bodajże. c :

w każdym razie nie mogę znaleźć filmiku, ale szukam. c:
                  • kammi Re: Green Day. 10.03.10, 19:41
                    dobra, mam cuś z polskiej stronki. ale to było w sierpniu. ; cc

Muzycy z Kaiser Chiefs ujawnili szczegóły współpracy z zespołem Green Day.
                    Podczas koncertów, twórcy słynnego "American Idiot" lubią podobno pożartować z
                    towarzyszących im artystów.

Do końca tego roku, potrwa światowa tras koncertowa zespołu Green Day promująca
                    8 studyjny album Amerykanów "21st Century Breakdown". Jedną z grup
                    supportujących punkrockowe trio była formacja Kaiser Chiefs. 8 sierpnia w
                    Luizjanie odbył się ich ostatni wspólny koncert. Jak się okazuje, swoistą
                    tradycją wśród muzyków Green Day jest organizowanie humorystycznego i nieco
                    złośliwego pożegnania towarzyszących im zespołów.

Nick Hodgson, perkusista Kaiser Chiefs, tak wspominał ostatnią noc koncertowania
                    z Green Day: "Za każdym razem kiedy jakiś zespół będący ich supportem gra
                    ostatni koncert, robią im jakiegoś psikusa. Myślę, że nas potraktowali naprawdę
                    ulgowo. W Luizjanie Green Day zaprosili na scenę starą orkiestrę dętą. Kiedy
                    zaczęliśmy grać I Predict a Riot najpierw ten zespół, a następnie Green Day
                    weszli na scenę i zaczęli grać na dzwonkach pasterskich. To był szok.
                    Zastanawiam się czy publiczność w Nowym Orleanie myślała że to jest nasz typowy
                    występ".
                    Hodgson wyznał także, że to nie był jedyny żart, dopuścili się muzycy z Green
                    Day. "Wytapetowali nas papierem toaletowym. Przykryli nim perkusję, wszystkie
                    instrumenty. To było na żywo na scenie".

Przez kilka najbliższych koncertów, muzykom z Green Day towarzyszył będzie Franz
                    Ferdinand. Słynne trio na pewno i Szkotom szykuje już jakąś niespodziankę.
                    • aguluniuszka Re: Green Day. 10.03.10, 20:04
                      taa. oni to mają pomysły. xD
                      taki chrzest bojowy. : dd
                      • greenday15 Re: Green Day. 10.03.10, 21:07
                        No mówię. Powaleni do kwadratu. xd
                        • lastrebel Re: Green Day. 11.03.10, 16:21
                          między innymi za to ich kocham ;D <33
                          • im_rebel Re: Green Day. 11.03.10, 16:30
                            Nie znam, ouch, nawet nie wiem o co wam chodzi.
                            Trudno. Moje lenistwo zstało 'nagrodzone' xd
                            • kammi Re: Green Day. 11.03.10, 17:58
                              nie, bo to ja jestem leniwa. c :

toż to zuoo, nie wiem co mam pisać. chociaż...

... ja chcę teledysk!!!!!!!!!!!!!!!!111
                            • imperativ Re: Green Day. 11.03.10, 18:04
                              Też chcę być wytapetowa papierem przez Billie'go , Tre i Mike'a.

sama przyjemność. : 333
                              • kammi Re: Green Day. 11.03.10, 18:19
                                a ja się dołączam. < 3333.
                                • im_rebel Re: Green Day. 11.03.10, 19:10
                                  Nie dziwię sie, że sama przyjemność cool
                                  Samo nieby to to, że sie przy nich jest :3
                                  • im_rebel Re: Green Day 11.03.10, 19:27
                                    `Samym niebem jest to, że się jest przy nich.

Tre
                                    z córką? ;>

Bartek

xD
                                    • imperativ Re: Green Day 11.03.10, 20:27
                                      hahahha. padłam xD
                                      jaki z Tre dobry tatko. : D
                                      • aguluniuszka Re: Green Day 11.03.10, 20:53
                                        ta ostatnia fota wymiata. xd
                                        Billie Joe jakie afro. nie no nie moge. prawie sie ze śmiechu popłakałam. : dd
                                        • kammi Re: Green Day 11.03.10, 21:42
                                          billie to nie bartek nawiasem, jesli o to chodziło. billie to... wykrztuszę
                                          to... oczywiście jesli tłumaczyc koniecznie na polski...

Wilhelm ! scared.
                                          • aguluniuszka Re: Green Day 11.03.10, 22:08
                                            pozostańmy przy Billiem.
                                            nie zdzierże Wilhelma. xDD
                                            • kammi Re: Green Day 11.03.10, 22:52
                                              tak tak tak.

ja ce teledysk !!!
                                              • imperativ Re: Green Day 12.03.10, 13:37
                                                Wilhelm .?!

nie, nie - Billie Joe o wiele ładniej. : d
                                                • greenday15 Re: Green Day 12.03.10, 14:58
                                                  Billie Joe, to Billie Joe.
                                                  Kiedyś czytałam, że to podobno Wojciech o_0
                                                  W dokładnym tłumaczeniu Józef Wojciech Silne ramię. xDD
                                                  Ale weźmy pod uwagę, że to nie są dwa imiona, tylko jedno. Jest gdzieś tam w
                                                  Ameryce jakiś rejon, w którym używa się tego imienia. W każdym bądź razie
                                                  zostańmy przy Billie Joe. xD
                                                  • greenday15 Re: Green Day 12.03.10, 14:59
                                                    *Wojciech Józef
                                                  • imperativ Re: Green Day 12.03.10, 15:49
                                                    hahaha. padłam. XD
                                                  • kammi Re: Green Day 12.03.10, 15:59
                                                    chyba RamięSilne. c :
                                                  • lastrebel Re: Green Day 12.03.10, 15:59
                                                    silne ramię. jak to pięknie brzmi xDD.
                                                  • lastrebel Re: Green Day 12.03.10, 16:24
                                                    Look (albo Loke, nie jestem pewna) for love w wykonaniu pięcioletniego Billiego. Słuchała któraś? ;D Moim zdaniem jest słodkie.
                                                  • kammi Re: Green Day 12.03.10, 17:18
                                                    nie słuchałam i NIESTETY mnie nie ciągnie. i nie umiem się zmusić. : <
                                                  • imperativ Re: Green Day 12.03.10, 17:24
                                                    już w dzieciństwie miał słodki głos. : **
                                                    mała gwiazda , hihhii : D

w radiu kota leci Boulevard of broken dreams. xdd
                                                  • im_rebel Re: Green Day 12.03.10, 17:31
                                                    Tzn, mi chodziło o to, że Mike wyglądał jak mój kolega Bartek big_grin

Wojciech Józef... ?
                                                    Hah, ostro ^.^

Słuchałam, słuchałam i mnie zmiękczyło. Świetne cool
                                                  • greenday15 Re: Green Day 12.03.10, 19:55
                                                    Oj no Kammi, weź się nie czepiaj. Chodziło mi o sam przekaz.

Ja z tego co pamiętam słuchałam kiedyś. Ale nie pamiętam jakie miałam uczucia.
                                                  • kammi Re: Green Day 12.03.10, 20:02
                                                    wiem, wiem, gd15 < 333. po prostu kocham poprawiac ludzi.

yym, znaczy, nie cierpię. : 33
                                                  • greenday15 Re: Green Day 12.03.10, 21:35
                                                    Ja też, ale jako że uważam to za dość uprzykrzającą życie wadę, staram się ją
                                                    eliminować.
                                                  • kammi Re: Green Day 12.03.10, 23:23
                                                    witaj w klubie. c :
                                                  • imperativ Re: Green Day 13.03.10, 10:28
                                                    click.

może czytałyście. : d
                                                  • kammi Re: Green Day 13.03.10, 12:08
                                                    ja czytałam. c :

a data premiery teledysku kiedy będzie?!
                                                  • imperativ Re: Green Day 13.03.10, 12:29
                                                    wgrwr.

leniuszki. !
    • mil_257 Re: Green Day 13.03.10, 12:36
      nie słucham ich XD sadsmilesmile
      • lastrebel Re: Green Day 13.03.10, 12:47
        ta gra mnie nie interesuje. lepiej by teledysk dali. xD
      • imperativ Re: Green Day 13.03.10, 12:47
        mil_257 napisał(a):

> nie słucham ich XD sadsmilesmile

ojejqjejq . . .
        • imperativ Re: Green Day 13.03.10, 12:51
          wymorduje !

wgrwr. TELEDYSK !
          haha. XD
          • lastrebel Re: Green Day 13.03.10, 12:53
            ale kogo to mordować? nie wiemy kto to tak opóźnia. ;<
            • kammi Re: Green Day 13.03.10, 13:22
              wsssssystkich. oprócz tych co robią teledysk - może wtedy pod presją by nam
              powiedzieli kiedy, co i jak. c :

devil
              • im_rebel Re: Green Day 13.03.10, 20:29
                Zacznie się ich szantarzować, że pokaże się całemu światu ich fotki z... z... z... ? To się
                jeszcze dopracuje big_grin Zmiękną.
                • kammi Re: Green Day 14.03.10, 01:05
                  rebel, nie mów o czacie. powiemy na gg. : D
                  • im_rebel Re: Green Day 14.03.10, 14:15
                    Okej, okej ^.^
                    • aguluniuszka Re: Green Day 14.03.10, 15:25
                      kiedy teledysk?.
                      kurcze jakiś zastój na tym wątku... . nie pozwólmy mu umrzeć!.

• kammi Re: Green Day 14.03.10, 15:46
                        a my niby piszemy coś konkretnego? nie umieraj, Agnieszko, nie umieraj, nie
                        umrzemy. : )

no i to raczej nie było konkretne. -.-
                        • aguluniuszka Re: Green Day 14.03.10, 15:49
                          no i sorka, że wam tak zwiałam z czatu, ale jakoś czuje, że tam nie pasuje. : pp
                          • kammi Re: Green Day 14.03.10, 16:04
                            każda z nas tam pasuje. : s
                            • aguluniuszka Re: Green Day 14.03.10, 16:10
                              no ja nie wiem tak jakoś. może później wstąpie. xd
    • pacyfistka Re: Green Day 14.03.10, 16:16
      American Idiot xD tongue_out
    • madalena Re: Green Day 14.03.10, 16:18
      Know your enemy i 21 guns. smile
      • imperativ Re: Green Day 14.03.10, 16:20
        Postanowiłam razem z koleżanką, że wyślemy do GD list. XDD
        loll xdd
        • aguluniuszka Re: Green Day 14.03.10, 16:29
          no to powodzenia życze. ;]
          kammi też chciała wysłać, ale odwagi jej zabrakło. : dd
        • kammi Re: Green Day 14.03.10, 16:32
          a o czym to ? >.<. ^^
          • im_rebel Re: Green Day 14.03.10, 16:46
            Właśnie? ;>
            Chętnie napisałabym ale:
            1. Gdyby Google Tłumacz nawalił, no to do ... .
            2. Nie znam ich e-mail'a
            3. Nie wiedziałabym o czy napisać. No bo nie chyba 'cześć, tu Beata, istnieję!' wink
            • imperativ Re: Green Day 14.03.10, 16:53
              hihi, my nie na e-maila tylko pocztą XD

137 N. Larchmont Ave.#478 Los Angeles, CA 90004, USA

huaaahuaa XD
              nom, to ja wyślę, i na nich nakrzyczę, że za długo czekamy na teledysk, i poproszę o
              koncert w Polsce. : 3

napewno zadziała XD
            • ashley179 Re: Green Day 14.03.10, 16:54
              też kiedyś chciałam napisać ale zupełnie nie wiedziałam jak sie za to zabrać
              chyba w ostatnim bravo jest ich e-mail
              • ashley179 Re: Green Day 14.03.10, 17:09
                Jedzie ktoś na koncert do Meinz 1 lipca?????
                • ashley179 Re: Green Day 14.03.10, 17:32
                  ktokolwiek ???
                  taa... jak nie znajdę sobie towarzystwa mogę się porzegnać z koncertem!!!
                  • imperativ Re: Green Day 14.03.10, 17:41
                    buu, ja niestety nie jadę :c
                    • im_rebel Re: Green Day 14.03.10, 17:49
                      Jeśli pocztą, to może wam odeślą plakat z autografami big_grin
                      Hah! Tylko napiszcie, że jesteście dwie. Ciekawe za ile by doszło. Ciekawe za ile by odpisali.
                      Ciekawe kiedy by odpisali. Ciekawe czy w ogl by odpisali. Ciekawe... xDDD

Och, chętnie bym pojechała, no-ale brak pieniędzy i rodzice. Rozumiesz.
                      Gdybym była na twoim miejscu, to rzuciłabym się z balkonu ze szczęścia, że w ogl mam
                      bilet.
                      Ale tak niestety nie jest. Niestety. Ale kiedyś ich na żywo zobaczę. Muszę.
    • ajamamlizaka Re: Green Day 14.03.10, 17:57
      Wszystkie, a w szczególności - jak już muszę wybierać - American Idiot <3big_grinbig_grin
    • ayuu_iero Re: Green Day 14.03.10, 18:01
      Uptight! xD
      • imperativ Re: Green Day 14.03.10, 18:14
        @ Rebel - ty strasznie ciekawska jesteś. XD

no baaa, muszą mi odpisać i wysłać autografy [ jeszcze dla was wezmę xD ] hahaha xd
        inaczej wytłamszę. xDD

ja się zabieram z tb, i jade na ten koncert, spakuję manatki i jadę. XD

kiedyś, kiedy zagrają w Polsce [ hahaha ] .. przyjdę na ich koncert, nie wybaczyłabym
        sobie nigdy tego, gdyby mnie tam nie było..
        ... zedrę z nich ubrania c: i się z wami podzielę.

choinka
        • ashley179 Re: Green Day 14.03.10, 18:50
          Och imperativ ratowałabyś mi życie bo ja tam jadę na jakieś 60% i zastanawiałam czy
          zamawiać bilet bo to tam trochę w głąb Niemiec
          wszystkich sie pytam ale oni nie są zachwyceni ideom jechania do Niemiec no i kasa bo to
          transport itp...
          już nawet rozważałam pojechanie tam z tatą ale to tak trochę głupio..uncertain.. zostałby mi tylko
          brat!

• im_rebel Re: Green Day 14.03.10, 19:38
            Taak, jestem ciekawska. Ale tylko troszkę cool
            A co do tych ubrań... Zastanowimy się. Kammi i ja xD On już dawno został podzielony na
            równo ^.^

Och, koncert GD. Tak nierealny, ale jednak prawdziwy big_grin
            Ale: oni i Polska. Ha ha ha. Pewnie sobie tak przyjadą... bo ja wiem, 2012?
            Przynajmniej miałabym czas by uzbierać pieniądze na koncert ^^
            • kammi Re: Green Day 14.03.10, 20:03
              ashley179, wydaje mi się, że ze strony imperativ to była ironia. : x

i właśnie, został podzielony już dawno, wasza sprawa, że was tu nie było. hihi,
              ale jestem straszna. joł, wene mam. zgadnijcie przez kogo. : 33

znowu się wkurzam, bo to szczyt. mam nadzieje, że nie wiecie o co mi chodzi. -.-

a co do koncertu - ja jeśli bym gdziekolwiek jechała to tylko z tatą. ile ty
              masz lat żeby sama jechac ? 16 ? myślę , że nie. : c
            • lastrebel Re: Green Day 14.03.10, 20:14
              Ja wiem, że oni przyjadą do Polski. I na pewno pójdę na ich koncert. <Mam dziś pozytywne nastawienie do życia>
              @imperativ, miło, że się podzielisz ;>
              • kammi Re: Green Day 14.03.10, 20:28
                no jak ty coś (po)wiesz, to się musi spełnić. < 333333333
                • aguluniuszka Re: Green Day 14.03.10, 21:46
                  no i znowu mnie nie było jak wy byłyście. >.< ahh. taki już mój los.

kammi nie denerwuj sie. ^^ a co do koncertu w Polsce - szczerze w to wątpie... . ; x
                  • greenday15 Re: Green Day 14.03.10, 22:03
                    e e e. koleżanko droga - jakie wątpię?
                    powiadam wam tu i teraz, będąc świadomą swej bytności, że oni jeszcze do polski
                    przyjadą i będą mieć taką publikę, że aż pożałują, że nie było ich tu wcześniej.
                    ot co.
                    • kammi Re: Green Day 14.03.10, 23:30
                      i byłoby fajnie gdyby to zrobili w tym roku. c :
                      • greenday15 Re: Green Day 15.03.10, 10:26
                        Ja bym wolała w przyszłym. W tym mogliby mnie jeszcze nie puścić, albo co
                        gorsza, nie dać kasy.
                        • kammi Re: Green Day 15.03.10, 15:13
                          jakbyś marudziła o wszystkich możliwych koncertach, o których wiadomo z twittera
                          kochana, to by Cie puścili. jest taka metoda, dwuwarstwowa. A OTO ONA :

- maaaamooo, mogę jechać na koncert do londynu?!
                          - kochanie, to za daleko.
                          - no to chociaż do niemiec, to bliżej, nie?
                          - zastanowię się.

i chodzi o to - że przecież cały czas chodziło Ci o niemcy. albo :

- mamo, moge jechac na koncert 30stm za 1000 zł?
                          - kochanie, to za duzo!
                          - a na koncert green day'a za 500?
                          - zastanowię się.

hihi, tak to się robi, lol. xD. ja tak zrobiłam, i wciąż robie w sumie z
                          kołkeim. to bardziej prawdopodobne niż wyjazd do niemiec. c : / ; cc
                          • lastrebel Re: Green Day 15.03.10, 16:45
                            dobra metoda. A ja zawsze robię tak:
                            -Tato, jak będzie koncert Green Day'a to pozwolisz mi pojechać, prawda?
                            -Zastanowię się.
                            -Ale wiesz, że jak powiesz nie to sama pojadę?
                            -Nie pojedziesz.
                            -A chcesz się przekonać?

Ja jestem zdolna do wszystkiego. No prawie. Ale koncertu bym nie przepuściła.
                            A teraz wybaczcie, ale idę przepisywać zeszyt z wychowania komunikacyjnego, bo jutro bierze do sprawdzenia. Super. Będzie zabawa >.<'
                            • greenday15 Re: Green Day 15.03.10, 18:03
                              No własnie u mnie jest ten problem, że jak pójdzie kasa na koncert to nie będzie
                              na nic innego. Poza tym, ja bym się bała sama jechać, a w zasadzie nie mam z
                              kim. i tu jest problem.
                              • kammi bądźcie dziś na gg. ! x-dd. 15.03.10, 18:30
                                bo mam wam wszystkim, ale to wszystkim z tego oto wątku coś do powiedzenia,
                                ale nie na tutaj. c:

kurde, jak juz znajduję chwilę, to oczywiście system musi mnie wylogować. -.-
                                • lastrebel Re: bądźcie dziś na gg. ! x-dd. 15.03.10, 19:15
                                  klik & klik
                                  czyż nie śliczne?
                                  • kammi Re: bądźcie dziś na gg. ! x-dd. 15.03.10, 20:24
                                    aww, widziałam too!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111jeden1!!1!

cud miód i orzeszki. <333333333333333333.

kiss
    • kammi w takim tempie... 16.03.10, 14:50
      ...to za miesiąc do końca nie dojdziemy. : c
      • lastrebel Re: w takim tempie... 16.03.10, 17:43
        damy radę.
        • kammi Re: w takim tempie... 16.03.10, 18:04
          taa, w weekendy, kiedy to kotek się `zacina`. :] (buźka z gg).
          • imperativ Re: w takim tempie... 16.03.10, 19:32
            nie było mnie tu AŻ 2 dni -__-" . . .

kurczęęęę, mogli by do nas przyjechać. byli u nas bodajże w 2005 roku..
            ja umrę ze szczęścia jeśli by przyjechali . . . : D

ale te sprawy papierkowe zostawcie mi, ja załatwię ich koncert w naszym WCALE NIE
            UBOGIM
            kraju... x dddd
            • kammi Re: w takim tempie... 17.03.10, 15:57
              włochy są lepsze. ale nie ukażcie mnie za to kolejnym włoskim koncertem, proszę.
              możecie mnie to ukarać w ten sposób, że przyjedziecie coke. <3.
              • lastrebel Re: w takim tempie... 17.03.10, 17:27
                Ja bym chciała mieszkać w Wielkiej Brytanii.
                ahh.
                • imperativ Re: w takim tempie... 17.03.10, 19:16
                  na COKE. ! i to marsz xD
                  albo ogółem występ w Polsce, i tak bym wszędzie pojechała za nimi. : d

umarłabym ze szczęścia. *__*
                  no ale , to są oczywiście marzenia. ; ccccc
                  • carlain Re: w takim tempie... 17.03.10, 19:27
                    na kocie jest dużo fanów green day'a.
                    nie lubię tego zespołu.
                  • aguluniuszka Green Day. 17.03.10, 20:02
                    rzeczywiście coś słabo nam idzie. no i sorka, że nie pisałam tak długo, ale awaria
                    komputera... . kammi wie o co kaman.
                    no i odpowiem gd15: nie sądze żeby w Polsce zorganizowano ich koncert z tego względu,
                    że nikt z polskich organizatorów sie pewnie nie podejmnie tego zadania... . chociaż
                    możee... . skoro była trasa po AI i byli wtedy w Polsce to możee teraz też przyjadą... . już
                    sama nie wiem... .

doczekałam się Conversów!. sama nie moge w to uwierzyć. : dd
    • shetney american idiot, know your enemy i wiele innych. 17.03.10, 19:30
    • olka23415 Re: Green Day 17.03.10, 19:39
      21GUNSwink
    • zuuzaa12 Re: Green Day 17.03.10, 20:06
      21 guns i Holiday kiss <33
      • kammi Re: Green Day 17.03.10, 21:17
        ej wy, tłentigunsowcy, pomóżcie nam, piszcie, że wasze ulubione piosenki to
        tłentyłan ganss, noł jor enemi, czy amerikan idjot, będzie
        szybciej!!!!!!!!!11!1!!!1

: 333

dziewczyny piszmy tu tego więcej, cokolwiek się da, i cokolwiek jest dostępne na
        przekaz publiczny, czy jak to tam >.<.

błagam. ;33
        • aguluniuszka Re: Green Day 17.03.10, 22:16
          no ja napisałam. musisz spojrzeć w mój poprzedni post. ; p
          kammi bez bulwersu. ;33

teledysk, teledysk, teledysk... . ładnie prosimy. : dd
          • kammi Re: Green Day 17.03.10, 22:46
            a wisi m to już. obraziłam sie na nich, nieługo sie na marsów przerzucę.

dobra, to był żart. ale to nie zmieni faktu, że jestem zuaa. ] : - c
            • aguluniuszka Re: Green Day 17.03.10, 22:56
              taa. a jak zobaczysz teledysk to znów będziesz szaleć. xd

chyba masz ostatnio podły humor. ;> wszystko ci wisi. ; pp
              • kammi Re: Green Day 17.03.10, 23:00
                no, to prawda, ale mi to wisi. c:

ale ostatnio to w ogóle mam humor na zespoły rockowe z żeńskim wokalem. <3. the
                kills, blood red shoes, the pretty reckless... mhm. <33.
                • aguluniuszka Re: Green Day 17.03.10, 23:08
                  jakoś nie przepadam za żeńskim. ostatecznie słynne Paramore i Avril (i taa wiem, że jej nie
                  lubicie, ale cóż poradze. przy jej muzyce mam inwencje twórczą. szczególnie przy płycie
                  Let Go. )
                  • aguluniuszka Re: Green Day 17.03.10, 23:08
                    a i nie mówie że to rock. żeby nie było pretensji. ; p
                    • kammi Re: Green Day 17.03.10, 23:11
                      wiesz, ja jeszcze gorsza jestem, bo mówię, że słucham rocka, a mój ulubiony
                      zespół to nawet nie do końca punk rock. : qq

ale i tak ich kocham. ale ja zmienna jestem. >.<
    • agusth Re: Green Day 18.03.10, 08:04
      wszystkie
      • lastrebel Re: Green Day 18.03.10, 09:32
        ja ogólnie wolę męski wokal, bo w męskim nie zależy mi czy ten ktoś śpiewa czysto. Ale takiego głosu jak ma wokalista The Kooks jest przyjemnie posłuchać < 33. A jeśli wokal rzeński to dziewczyna powinna ładnie śpiewać i mieć charakterystyczny głos (Hayley z Paramore, zdarza jej się, że okropnie fałszuje, ale głos ma taki...inny).

Jak Green Day przyjedzie na Coke to... nie wiem co zrobię. Zabiję kogoś jak mnie nie puszczą. Nie mam nic do tego żeby tata ze mną jechał, byle tylko tam być. Ale jadę tylko jak będą Zieloni. Albo Paramore. The Kooks było chyba w zeszłym roku na jakimś festiwalu w Polsce, prawda?
        • kammi Re: Green Day 18.03.10, 15:58
          chyba na openerze byli, nie wiem. c:

ja nie mam nic do taty, wręcz wole iść z nim, niż... z niektórymi takimi, hmm. : x

a ja ani tego, ani tego, i bardziej czepiam się męskiego - jest taki typ głosu u
          facetów, którego nie umiem słuchać.

• aguluniuszka Re: Green Day 18.03.10, 21:20
            Zieloni pracują nad nową płytą!. jupii. : dd
            mam nadzieje, że powrócą do AI, czyli bardziej żywiołowo. czekam na to!.
            coś w stylu Horseshoes and Handgrenades z pewnością by sie przydało. ; ]]
            • kammi Re: Green Day 18.03.10, 22:03
              skąd ty to wiesz?! aaaaaa!. <3
              • lastrebel Re: Green Day 18.03.10, 22:18
                boziuboziuboziuboziu <3.
                życie jest piękne. <33333.
              • aguluniuszka Re: Green Day 18.03.10, 22:18
                z greenday.art.pl ; p
                nowy post jest o tym, że nagrali dema podczas koncertów. normalnie tai zaciesz!. : dd
                mniejmy nadzieje że nowy album wyjdzie w 2011. ; ]]
    • bibi4 Re: Green Day 18.03.10, 22:10
      Chyba 21 guns big_grin
      • kammi Re: Green Day 18.03.10, 22:26
        a ja już się na nich zawiodłam, że nie mówią nic o teledysku. xD

tak, życie czasem jest piękne. <3
        • im_rebel Re: Green Day 18.03.10, 22:40
          Czasem piękne, ale przeważa zło. No i... źle.

Hah, gdyby oni byli w Polsce to i tak bym nie pojechała. Pewnie dowieziałabym się o
          koncercie pewnie z pół roku wcześniej co no i tak nie dało by mi szansy na uzbieranie kasy.
          Pff. To jest zo zło.

Nowa płyta? :3
          Taak, czekam zniecierpliwiona !
          • kammi Re: Green Day 18.03.10, 22:52
            tu sie przydaje talent. trzeba o tym nawijać, nawijać, nawijać i... nawijać. c :
            • lastrebel Re: Green Day 19.03.10, 08:48
              taa.
              wczoraj nie mogłam zasnąć przez to, że przeczytałam o tej płycie. ajĆ.
              • lastrebel Re: Green Day 19.03.10, 09:23
                aby przyśpieszyć zakończenie tego wątku zwrócę się do was z prośbą xD:
                zna któraś tytuł piosenki, która leci w reklamie dziesięciolecia RMF FM? Podoba mi się i chcę ściągnąć. ;xx
                • kammi Re: Green Day 19.03.10, 14:19
                  o, ja...

nie znam. :x. sorry, coś mi dziś wariuje błędnik. czy tam płuca. nie wiem. O.o. >.<
                  • imperativ Re: Green Day 19.03.10, 17:51
                    jezujezujezu. -__-"

czytałam ostatnio na jakiejś stronce że Billie robi się na geja, że małżeństwo mu się
                    rozpada, po tym jak wystąpił w tej gazecie Out.
                    irytujące. wgrwr.

jejeje, nowa płyta, jejejej ! choinka
                    • kammi Re: Green Day 19.03.10, 18:00
                      a wisi mi to, poza tym on już od dawna jest `obustronny`. : s
                      • im_rebel Re: Green Day 19.03.10, 19:26
                        Billie na geja? Nie, nie zdaje mi się.
                        Nie. Nie. Nie. i Nie.
                        Szkoda by było gdyby Billie i Ada (nie wiem jak to po ang. xd) się rozwiedli. Wielka szkoda.
                        • kammi Re: Green Day 19.03.10, 19:29
                          to jest Adrienne albo Adelaine. nigdy nie mogę zapamiętać. xD
    • jowi Re: Green Day 19.03.10, 19:35
      Know You Enemy
      • im_rebel Re: Green Day 19.03.10, 20:02
        Adrienne. Chyba. Zaraz sprawdzę.
        Ok. Adrienne Nesser. big_grin
        • kammi Re: Green Day 19.03.10, 20:18
          no i miło.

a nie armstrong przypadkiem? xD.
          • aguluniuszka Re: Green Day 19.03.10, 21:53
            ta Billie po tym pocałunku zamierza być z Tre. xdd

eee tam... . to tylko plotki. nie ma co sie przejmować. ; ]]
            wytrzymali razem 16 lat to jeszcze sobie pożyją. : dd
            • kammi Re: Green Day 19.03.10, 22:47
              ja się tu nie przejmuję. :d

https://userserve-ak.last.fm/serve/126/43574119.png

https://i47.tinypic.com/2ldag69.jpg

boziu. oddech. wydech. oddech. błędnik. płuca. ee, nieważne. ważne, że słit. <3
              • im_rebel Re: Green Day 19.03.10, 23:19
                "Boziu' to mało napisane dla tego zdjęcia i gifa, animacji niżej.
                To, to... pierwsze... Ja nie mogę! Skąd to wzięłaś?! Pisz xD
                Takie słodkie.
                Ach serce
                Pff.
                • kammi Re: Green Day 19.03.10, 23:38
                  z lastfm. <3
                  • im_rebel Re: Green Day 20.03.10, 00:08
                    Lastfm. Oh. Dawno tam nie byłam. Winamp mi wszystko ścina. Chociaż nie. Byłam tam
                    wczoraj -.-
    • xxkalciaxx14 Re: Green Day 20.03.10, 08:44
      viva la gloria
      • kammi Re: Green Day 20.03.10, 10:28
        rebel, masz świetną pamięć, i komputer. suspicious
        • lastrebel Re: Green Day 20.03.10, 12:25
          kammi, a pamiętasz może gdzie czytałaś o rozpadzie związku Billiego? ;DDD.
          Plotki, plotki, plotki.
          ała. gardło mnie boli.
          • im_rebel Re: Green Day 20.03.10, 12:49
            Taak, drogi stary dziad ;xxx

Miejmy nadzieję, że to tylko głupie plotku. Przecież on ma synów. !.
            No właśnie, ma synów cool
            • lastrebel Re: Green Day 20.03.10, 13:37
              taa. big_grinD
              www.youtube.com/watch?v=XDmBNotLCBc&feature=related
              • lastrebel Re: Green Day 20.03.10, 13:38
                kupują rybkę <33 to do tamtego filmiku ;d
                • im_rebel Re: Green Day 20.03.10, 14:41
                  Świetne, oglądałąm dwa razy ^.^
    • monirraa Re: Green Day 20.03.10, 14:31
      holiday xDD ;p
      pzdr.monirraa
      • imperativ Re: Green Day 20.03.10, 20:27
        oh jaki słitaśny jest ten synek BJ < ,333
        taki, taki słodziak : D
        • kammi Re: Green Day 20.03.10, 22:03
          rebel - był. ten film za kilka lat, teraz najmłodszy syn ma 11 lat. c:

lastrebel - widziałam, słit słit słit. <3
          • kammi Re: Green Day 21.03.10, 17:20
            nie ma co, fajnie. `-.-

pff. sciana
            • im_rebel Re: Green Day 21.03.10, 18:11
              W tym roku nie będzie koncertu Green Day'a w Polsce.
              Dupa.
              • aguluniuszka Re: Green Day 21.03.10, 19:41
                nie w tym roku, to za rok. ; ) trzeba mieć nadzieje... .

ten filmik boski. : dd a na tym gifie Billie śmieje sie ja mój jeden kolega z klasy... . xd ; x
                • lastrebel Re: Green Day 21.03.10, 20:25
                  tak, trzeba myśleć pozytywnie, nawet jak się nie da.
                  chcecie fajny filmik? ; D
                  macie. kilk ;x
                  nie wiem, może widziałyście. Nie mogę z tego jak Billie je tego hamburgera czy tam kurczaka xDD
                  • kammi Re: Green Day 21.03.10, 21:13
                    dupa. : x
                    • lastrebel Re: Green Day 22.03.10, 15:04
                      nigdy nie dojdziemy do końca jak tak dalej pójdzie ;<<.
                      • kammi Re: Green Day 22.03.10, 15:15
                        same sobie nie pomagamy. : qq
                        • aguluniuszka Re: Green Day 22.03.10, 15:34
                          do końca?. tzn. do ilu?. ; p
                          • kammi Re: Green Day 22.03.10, 15:36
                            do 2499 ? coś w tym stylu, to jest limit jednego wątka. c:
                            • aguluniuszka Re: Green Day 22.03.10, 16:12
                              ahh. nie wiedziałam. ; p
                              jak sie ten skończy to robimy część drugą. ^^
                              • greenday15 Re: Green Day 22.03.10, 18:44
                                to jest dobry plan. mnie się podoba.
                                • kammi Re: Green Day 22.03.10, 19:05
                                  a co z forum?! ;cc. dawałam wam linka, na gg. nie pamiętacie?

moje pomysły odchodzą w ciemność... ; cc
                                  • lastrebel Re: Green Day 22.03.10, 20:21
                                    ja bym wolała greenofftop ;<<. Ale jak demokracyjnie zdecydujecie się na kotka ja się dostosuję.
                                    W ogóle to chyba miał być jakiś teledysk? A może nie? Coś, że niby nakręcony, tylko do zmontowania?! Taa.
            • imperativ Re: Green Day 24.03.10, 18:20
              wątek umarł.
    • chemically Re: Green Day 22.03.10, 20:55
      American idiot <
      • kammi Re: Green Day 22.03.10, 20:57
        miło. ja właśnie też. ale cichoo o tym tutaj! <3
        • aguluniuszka Re: Green Day 22.03.10, 21:33
          kammi, jak wiesz jeszcze nie mam kompa. wszystko mi jedno czy tu czy na offtopie. ; p
          jak mi facet przywiezie, to cie poinformuję i dasz mi linka, bo u mamy na kompie wole nie
          wchodzić. : dd
          • kammi Re: Green Day 23.03.10, 14:08
            dobrz. c:. ale leciuch z ciebie. : q
    • karusek1997 ;** 23.03.10, 14:20
      nie pamiętam nazwy ale jest piękna taka spokojna i teledysk jest cudny o wszech
      świecie xP

www.kotek.pl/forum/02,3000,109105524,109105524,Domowe_Maseczki_.html
      • lastrebel Re: ;** 23.03.10, 14:47
        ee. co?!
        • aguluniuszka Green Day. 23.03.10, 15:09
          kammi: wiem. wiem. ale może dziś nastąpi ten dzień. :wielka nadzieja w oczach: kiedy to
          pan szanowny informatyk zawita do mego domu z mym jakże niezawodnym
          komputerem. ^^
          p.s. ostatnio miał fajną wymówkę, że... ma świnię w bagażniku!. xdd
          no nie mogłam z tego. hahaha. : dd

yyyyy... . o jaki klip chodziło karuskowi1997?!. bo ja chyba takowego nie kojarzę. ;
          pp
          • lastrebel Re: Green Day. 23.03.10, 15:47
            bo takiego nie ma. mylę się?
          • kammi Re: Green Day. 23.03.10, 15:59
            ou, je nareszcie mogę tu coś napisać, i mam 90% pewności, że ona tego nie
            zobaczy! devil

`karusek`, jesteś dziwna, zakładasz głupie wątki, masz głupie `o sobie`, jesteś
            bezsensowna, i jesteś po prostu śmieszna. wybacz. nie walczmy. ale to
            prawda. c:
            • aguluniuszka Re: Green Day. 23.03.10, 16:22
              nie bądź taka ostra. ; pp
              • kammi Re: Green Day. 23.03.10, 21:35
                nie potrafię inaczej. : 33
                • aguluniuszka Re: Green Day. 23.03.10, 21:57
                  jak chcesz to potrafisz. c:
                  ściągam, ściągam. jutro mój komp będzie znów zawalony. xdd
                  • kammi Re: Green Day. 23.03.10, 22:01
                    no i o to chodzi. : 33

łinamp, współczuję. ; *
                    • aguluniuszka Re: Green Day. 23.03.10, 22:22
                      medjaplajer też może być. da sie przyzwyczaić. ^^
                      ale przynajmniej dźwięk jest okay. ; ]]
    • edziaaa Re: Green Day 23.03.10, 22:03
      no wiec tak kocham wszystkie ale naj bardziej 21 gnus i holiday smile
      • kammi Re: Green Day 23.03.10, 22:06
        edziaaa napisał(a):
        > (...) 21 gnus (...)

wiem, że to literówka, ale 21 gnus.... <33333333.
        • aguluniuszka Re: Green Day 23.03.10, 22:33
          nie bądź taka szczegółowa. ; pp
          • kammi Re: Green Day 24.03.10, 13:43
            ja szczegółowa? c:
            • aguluniuszka Re: Green Day 24.03.10, 15:20
              taak. ty. : dd
              • lastrebel Re: Green Day 24.03.10, 15:22
                kammi lubi poprawiać ludzi, prawda? już to pisała ;D
    • funnygirl Re: Green Day 24.03.10, 15:30
      21 guns, ale nie slucham za czestowink
      • lastrebel Re: Green Day 24.03.10, 15:34
        i znasz tylko tą piosenkę, prawda? -.-'
        • kammi Re: Green Day 24.03.10, 16:34
          aww, uwielbiam, ale tylko tych, których nie lubię. natomiast głupio jest mi
          poprawić kogoś kogo uwielbiam. <3. ; dd

btw. lastrebel, fani gerl to moja koleżanka ze szkoły. c:

• aguluniuszka Re: Green Day 24.03.10, 16:41
            haha. lastrebel. wpadka. xdd
            uff. zmieniam mój avek na laście. <33
            • kammi Re: Green Day 24.03.10, 17:39
              rusza tyłkiem. <333333333333.
    • frutella_xd Re: Green Day 24.03.10, 17:47
      boulevard of broken dreams ;p
      • imperativ Re: Green Day 24.03.10, 18:26
        a ja też lofam BOBD .. ajć. XDD
        L O L ...
        • kammi Re: Green Day 24.03.10, 18:31
          nie czyta. nie czyta. nie czyta. oh, skoro nie chce nie jej sprawa.

wzięło mnie na rozpacz. > : c
          • lastrebel Re: Green Day 24.03.10, 19:15
            ha, wpadka. trudno, ja jej nie znam i prawdopodobnie nie poznam ;xxx.
            ej, wiecie co. Blvd Of Broken Dreams leciało dziś rano na VH1, haha. A na MTV, The Saints Are Coming. ;D
            • kammi Re: Green Day 24.03.10, 20:21
              a ja widziałam połamane marzenia na vivie. cool
              • aguluniuszka Re: Green Day 24.03.10, 21:43
                a ja nie moge sie załapać na ich teledysk. no ale od czego jest jutjub. cc:
                • imperativ Re: Green Day 25.03.10, 15:47
                  na VIVIE [!] leciało kiedyś 21 Guns i Know Your Enemy.
                  • kammi Re: Green Day 25.03.10, 18:40
                    jeszcze raz powiem agnieszko, i zgodzisz się ze mną. nie czyta. nie czyta. nie
                    czyta! -.-
                    • aguluniuszka Re: Green Day 25.03.10, 19:24
                      zgadzam sie. -.- no ale w sumie nie moja sprawa.... .
                      • lastrebel Re: Green Day 25.03.10, 20:01
                        viva jest do dupci. i już.
                        • aguluniuszka Re: Green Day 25.03.10, 20:42
                          z tym też sie zgadzam. : dd
                          • kammi Re: Green Day 25.03.10, 21:43
                            i ja. i agnieszko, mi też to obojętne. -.-
    • another_drama Re: Green Day 25.03.10, 21:44
      21 guns ! : d
      • aguluniuszka Re: Green Day 25.03.10, 21:56
        no i następna sie znalazła, która zna tylko jedną piosenkę. -.-
        • kammi Re: Green Day 25.03.10, 22:00
          ona mi humor psuje. ta co nie czyta. >.<
          • lastrebel Re: Green Day 25.03.10, 22:07
            jestem nie w temacie.
            • aguluniuszka Re: Green Day 25.03.10, 22:13
              chodzi o to, że kammi sie denerwuje, bo imperativ nie wczuwa sie w temat (tzn. nie czyta
              tego co my piszemy...).
              • kammi Re: Green Day 25.03.10, 22:20
                kotku nakazuję Ci to usunąc ! : o . xD
    • milka555 Re: Green Day 25.03.10, 22:07
      21 Guns tak poznałam green day
      • kammi Re: Green Day 25.03.10, 22:12
        w temacie możesz być tylko na gg. choćby na gg web. ^^
        • lastrebel Re: Green Day 25.03.10, 22:13
          okej. jutro wejdę. idę spać, bo padam na twarz. zmęczona jestem cholernie.
          • kammi Re: Green Day 26.03.10, 13:07
            a ja dziś. w dzień. pewnie po tygodniu. ; qq
      • lastrebel Re: Green Day 25.03.10, 22:12
        to opowiesz o innych piosenkach suspicious?
    • beichte93 ulubiona piosenka GD 26.03.10, 14:16
      chyba 21 guns suspicious ale American Idiot tez jest fajna ;D
      • kammi Re: ulubiona piosenka GD 26.03.10, 15:26
        dobrze wiedzieć, tsaa. c:
    • kasiula_anahi holiday 26.03.10, 15:33
      • kammi teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia ! <33 26.03.10, 15:55
        • lastrebel Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 16:36
          jak już pisałam kammi.
          aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! <33
          • im_rebel Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 17:20
            1 kwietnia? ;> Och, ten piękny dziń nadchodzi. W końcu ;xx
            • kammi Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 18:51
              tak rebel, dziń. big_grin
              • greenday15 Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 20:41
                no. nareszcie. naprawdę już zwątpiłam w naszych wspaniałych zielonków.
              • aguluniuszka Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 20:45
                chcieli nam zrobić taki kawał, że w Prima Aprilis. <33
                no i nareszcie jakaś dobra wiadomość. : dd jestem ciekawa co tym razem wymyślili.
                jakby zrobili jeszcze klip do Little Girl to byłabym bardzo wdzięczna, bo kocham tę
                piosenkę. <33
                • kammi Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 20:47
                  skoro pracują nad nową płytą, to przepraszam, ale myślę, że z tej będzie to już
                  ostatni singiel, a więc i teledysk. c:
                • im_rebel Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 20:59
                  Dziń? ;> Dzień miał być ^.^

Do Little Girl... ? nie lubię za bardzo tą piosenkę. Cieszyłabym sie bardziej z Before The
                  Lobotomy.
                  • kammi Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 21:06
                    a ja bym się nie cieszyła z restless heart syndrome. bo ona jest
                    mi bliska. jakby była singlem, straciła by to coś, każdy by ją znał, znowu i
                    znowu i znowu. -.-

dostałam dziś 5- z polskiego. ! : D
                    • lastrebel Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 27.03.10, 10:37
                      sporo już tych singli było, więc to chyba ostatni. Chyba, że znowu wyjdzie teledysk koncertowy taki jak do Last night on earth.
                      • kammi Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 27.03.10, 16:27
                        nie sądzę. C:
                        • im_rebel Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 27.03.10, 16:37
                          Ale ten no, 'teledysk koncertowy' jak to ujęła lastrebel, to co jest na głównej GD jest
                          świetne *.*
                          • kammi Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 27.03.10, 18:33
                            niom. C:
                            • lastrebel Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 27.03.10, 19:53
                              tak czy siak, jeszcze cztery dni do teledysku :3
                              • aguluniuszka Green Day. 27.03.10, 20:00
                                sorka, że zmieniam temat.
                                na pewno czytałyście notke o tym, że chłopak w śpiączce obudził sie po posłuchaniu
                                płyty AI. nie no. nie mogłam z tego. tak sie uśmiałam!. : dd
                                taa. ta płyta taka wystrzałowa. szczególnie pierwsze 3 piosenki. <33
                                • lastrebel Re: Green Day. 27.03.10, 20:42
                                  czytałam ;x. nie wiem, może przypadek. Ale ja jakbym usłyszała Jesus of Suburbia też bym się obudziła ;D

przyznawać się. ma któraś konto na deviantart'cie???
                                  • kammi Re: Green Day. 27.03.10, 20:47
                                    ja mam, ale na razie nic tam nie robię, obeznać się nie mogę, dodam niedługo
                                    jedną fotkę, bo mi się udaałaa. <333.

czytałam. ^^
    • jupii Re: Green Day 27.03.10, 20:48
      21 Guns kocham xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka