magnuum 21 GUNS . 10.03.10, 14:11 Ogółem nie słucham ciągle GD. ale zdarza się. Jeśli mówić o ulubionej piosence to zdecydowanie 21 GUNS. pzdr. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: 21 GUNS . 10.03.10, 17:17 ojejqqqqqqq. zauważyłam, że wszyscy lofffamy American Idiot, Boulevard.. , 21 Guns. a inne piosenki się nie liczą ? : ooo Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: 21 GUNS . 10.03.10, 17:31 dla nich widać nie. ale myśmy się juz tym przejmować przestały, spokojnie, oddychaj. ale sosna. :q. ouł gasz. < 333. x DD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: 21 GUNS . 10.03.10, 17:39 oddech, oddech. :33 AjĆć. lool. emo-martynka xd ? Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: 21 GUNS . 10.03.10, 18:35 kurczę, ratujcie mnie. Jutro sprawdzian z geografii i kartkówka z niemieckiego. I paramore będzie supportował Green Day 26 czerwca we Francji. Ciekawe czy będzie tak samo jak z zespołem Prima Donna? Dla tych co nie wiedzą zapraszam tu: klik. Jeśli tak to się uśmieję. Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: 21 GUNS . 10.03.10, 18:48 Boże. Nigdy nie będę do końca świadoma tego, jak bardzo są porąbani. Za każdym razem mnie zadziwiają. Ile radości bym miała, gdyby w moim życiu pojawił się ktoś taki. xd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 10.03.10, 19:37 a mi się bardziej podobało, jak wrobili kogoś innego, Kaiser Cheifs bodajże. c : w każdym razie nie mogę znaleźć filmiku, ale szukam. c: Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 10.03.10, 19:41 dobra, mam cuś z polskiej stronki. ale to było w sierpniu. ; cc Muzycy z Kaiser Chiefs ujawnili szczegóły współpracy z zespołem Green Day. Podczas koncertów, twórcy słynnego "American Idiot" lubią podobno pożartować z towarzyszących im artystów. Do końca tego roku, potrwa światowa tras koncertowa zespołu Green Day promująca 8 studyjny album Amerykanów "21st Century Breakdown". Jedną z grup supportujących punkrockowe trio była formacja Kaiser Chiefs. 8 sierpnia w Luizjanie odbył się ich ostatni wspólny koncert. Jak się okazuje, swoistą tradycją wśród muzyków Green Day jest organizowanie humorystycznego i nieco złośliwego pożegnania towarzyszących im zespołów. Nick Hodgson, perkusista Kaiser Chiefs, tak wspominał ostatnią noc koncertowania z Green Day: "Za każdym razem kiedy jakiś zespół będący ich supportem gra ostatni koncert, robią im jakiegoś psikusa. Myślę, że nas potraktowali naprawdę ulgowo. W Luizjanie Green Day zaprosili na scenę starą orkiestrę dętą. Kiedy zaczęliśmy grać I Predict a Riot najpierw ten zespół, a następnie Green Day weszli na scenę i zaczęli grać na dzwonkach pasterskich. To był szok. Zastanawiam się czy publiczność w Nowym Orleanie myślała że to jest nasz typowy występ". Hodgson wyznał także, że to nie był jedyny żart, dopuścili się muzycy z Green Day. "Wytapetowali nas papierem toaletowym. Przykryli nim perkusję, wszystkie instrumenty. To było na żywo na scenie". Przez kilka najbliższych koncertów, muzykom z Green Day towarzyszył będzie Franz Ferdinand. Słynne trio na pewno i Szkotom szykuje już jakąś niespodziankę. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day. 10.03.10, 20:04 taa. oni to mają pomysły. xD taki chrzest bojowy. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day. 11.03.10, 16:30 Nie znam, ouch, nawet nie wiem o co wam chodzi. Trudno. Moje lenistwo zstało 'nagrodzone' xd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 11.03.10, 17:58 nie, bo to ja jestem leniwa. c : toż to zuoo, nie wiem co mam pisać. chociaż... ... ja chcę teledysk!!!!!!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day. 11.03.10, 18:04 Też chcę być wytapetowa papierem przez Billie'go , Tre i Mike'a. sama przyjemność. : 333 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day. 11.03.10, 19:10 Nie dziwię sie, że sama przyjemność Samo nieby to to, że sie przy nich jest :3 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 11.03.10, 19:27 `Samym niebem jest to, że się jest przy nich. Tre z córką? ;> Bartek xD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 11.03.10, 20:27 hahahha. padłam xD jaki z Tre dobry tatko. : D Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 11.03.10, 20:53 ta ostatnia fota wymiata. xd Billie Joe jakie afro. nie no nie moge. prawie sie ze śmiechu popłakałam. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 11.03.10, 21:42 billie to nie bartek nawiasem, jesli o to chodziło. billie to... wykrztuszę to... oczywiście jesli tłumaczyc koniecznie na polski... Wilhelm ! . Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 11.03.10, 22:08 pozostańmy przy Billiem. nie zdzierże Wilhelma. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 12.03.10, 13:37 Wilhelm .?! nie, nie - Billie Joe o wiele ładniej. : d Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 12.03.10, 14:58 Billie Joe, to Billie Joe. Kiedyś czytałam, że to podobno Wojciech o_0 W dokładnym tłumaczeniu Józef Wojciech Silne ramię. xDD Ale weźmy pod uwagę, że to nie są dwa imiona, tylko jedno. Jest gdzieś tam w Ameryce jakiś rejon, w którym używa się tego imienia. W każdym bądź razie zostańmy przy Billie Joe. xD Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 12.03.10, 16:24 Look (albo Loke, nie jestem pewna) for love w wykonaniu pięcioletniego Billiego. Słuchała któraś? ;D Moim zdaniem jest słodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 12.03.10, 17:18 nie słuchałam i NIESTETY mnie nie ciągnie. i nie umiem się zmusić. : < Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 12.03.10, 17:24 już w dzieciństwie miał słodki głos. : ** mała gwiazda , hihhii : D w radiu kota leci Boulevard of broken dreams. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 12.03.10, 17:31 Tzn, mi chodziło o to, że Mike wyglądał jak mój kolega Bartek Wojciech Józef... ? Hah, ostro ^.^ Słuchałam, słuchałam i mnie zmiękczyło. Świetne Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 12.03.10, 19:55 Oj no Kammi, weź się nie czepiaj. Chodziło mi o sam przekaz. Ja z tego co pamiętam słuchałam kiedyś. Ale nie pamiętam jakie miałam uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 12.03.10, 20:02 wiem, wiem, gd15 < 333. po prostu kocham poprawiac ludzi. yym, znaczy, nie cierpię. : 33 Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 12.03.10, 21:35 Ja też, ale jako że uważam to za dość uprzykrzającą życie wadę, staram się ją eliminować. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.03.10, 12:08 ja czytałam. c : a data premiery teledysku kiedy będzie?! Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 13.03.10, 12:47 ta gra mnie nie interesuje. lepiej by teledysk dali. xD Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 13.03.10, 12:47 mil_257 napisał(a): > nie słucham ich XD ojejqjejq . . . Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 13.03.10, 12:53 ale kogo to mordować? nie wiemy kto to tak opóźnia. ;< Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 13.03.10, 13:22 wsssssystkich. oprócz tych co robią teledysk - może wtedy pod presją by nam powiedzieli kiedy, co i jak. c : Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 13.03.10, 20:29 Zacznie się ich szantarzować, że pokaże się całemu światu ich fotki z... z... z... ? To się jeszcze dopracuje Zmiękną. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 14.03.10, 15:25 kiedy teledysk?. kurcze jakiś zastój na tym wątku... . nie pozwólmy mu umrzeć!. ___________________________________________ taa. nie napisałam nic konkretnego... . jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 14.03.10, 15:46 a my niby piszemy coś konkretnego? nie umieraj, Agnieszko, nie umieraj, nie umrzemy. : ) no i to raczej nie było konkretne. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 14.03.10, 15:49 no i sorka, że wam tak zwiałam z czatu, ale jakoś czuje, że tam nie pasuje. : pp Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 14.03.10, 16:10 no ja nie wiem tak jakoś. może później wstąpie. xd Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 14.03.10, 16:20 Postanowiłam razem z koleżanką, że wyślemy do GD list. XDD loll xdd Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 14.03.10, 16:29 no to powodzenia życze. ;] kammi też chciała wysłać, ale odwagi jej zabrakło. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 14.03.10, 16:46 Właśnie? ;> Chętnie napisałabym ale: 1. Gdyby Google Tłumacz nawalił, no to do ... . 2. Nie znam ich e-mail'a 3. Nie wiedziałabym o czy napisać. No bo nie chyba 'cześć, tu Beata, istnieję!' Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 14.03.10, 16:53 hihi, my nie na e-maila tylko pocztą XD 137 N. Larchmont Ave.#478 Los Angeles, CA 90004, USA huaaahuaa XD nom, to ja wyślę, i na nich nakrzyczę, że za długo czekamy na teledysk, i poproszę o koncert w Polsce. : 3 napewno zadziała XD Odpowiedz Link Zgłoś
ashley179 Re: Green Day 14.03.10, 16:54 też kiedyś chciałam napisać ale zupełnie nie wiedziałam jak sie za to zabrać chyba w ostatnim bravo jest ich e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
ashley179 Re: Green Day 14.03.10, 17:09 Jedzie ktoś na koncert do Meinz 1 lipca????? Odpowiedz Link Zgłoś
ashley179 Re: Green Day 14.03.10, 17:32 ktokolwiek ??? taa... jak nie znajdę sobie towarzystwa mogę się porzegnać z koncertem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 14.03.10, 17:49 Jeśli pocztą, to może wam odeślą plakat z autografami Hah! Tylko napiszcie, że jesteście dwie. Ciekawe za ile by doszło. Ciekawe za ile by odpisali. Ciekawe kiedy by odpisali. Ciekawe czy w ogl by odpisali. Ciekawe... xDDD Och, chętnie bym pojechała, no-ale brak pieniędzy i rodzice. Rozumiesz. Gdybym była na twoim miejscu, to rzuciłabym się z balkonu ze szczęścia, że w ogl mam bilet. Ale tak niestety nie jest. Niestety. Ale kiedyś ich na żywo zobaczę. Muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ajamamlizaka Re: Green Day 14.03.10, 17:57 Wszystkie, a w szczególności - jak już muszę wybierać - American Idiot <3 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 14.03.10, 18:14 @ Rebel - ty strasznie ciekawska jesteś. XD no baaa, muszą mi odpisać i wysłać autografy [ jeszcze dla was wezmę xD ] hahaha xd inaczej wytłamszę. xDD ja się zabieram z tb, i jade na ten koncert, spakuję manatki i jadę. XD kiedyś, kiedy zagrają w Polsce [ hahaha ] .. przyjdę na ich koncert, nie wybaczyłabym sobie nigdy tego, gdyby mnie tam nie było.. ... zedrę z nich ubrania c: i się z wami podzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley179 Re: Green Day 14.03.10, 18:50 Och imperativ ratowałabyś mi życie bo ja tam jadę na jakieś 60% i zastanawiałam czy zamawiać bilet bo to tam trochę w głąb Niemiec wszystkich sie pytam ale oni nie są zachwyceni ideom jechania do Niemiec no i kasa bo to transport itp... już nawet rozważałam pojechanie tam z tatą ale to tak trochę głupio.... zostałby mi tylko brat! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 14.03.10, 19:38 Taak, jestem ciekawska. Ale tylko troszkę A co do tych ubrań... Zastanowimy się. Kammi i ja xD On już dawno został podzielony na równo ^.^ Och, koncert GD. Tak nierealny, ale jednak prawdziwy Ale: oni i Polska. Ha ha ha. Pewnie sobie tak przyjadą... bo ja wiem, 2012? Przynajmniej miałabym czas by uzbierać pieniądze na koncert ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 14.03.10, 20:03 ashley179, wydaje mi się, że ze strony imperativ to była ironia. : x i właśnie, został podzielony już dawno, wasza sprawa, że was tu nie było. hihi, ale jestem straszna. joł, wene mam. zgadnijcie przez kogo. : 33 znowu się wkurzam, bo to szczyt. mam nadzieje, że nie wiecie o co mi chodzi. -.- a co do koncertu - ja jeśli bym gdziekolwiek jechała to tylko z tatą. ile ty masz lat żeby sama jechac ? 16 ? myślę , że nie. : c Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 14.03.10, 20:14 Ja wiem, że oni przyjadą do Polski. I na pewno pójdę na ich koncert. <Mam dziś pozytywne nastawienie do życia> @imperativ, miło, że się podzielisz ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 14.03.10, 20:28 no jak ty coś (po)wiesz, to się musi spełnić. < 333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 14.03.10, 21:46 no i znowu mnie nie było jak wy byłyście. >.< ahh. taki już mój los. kammi nie denerwuj sie. ^^ a co do koncertu w Polsce - szczerze w to wątpie... . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 14.03.10, 22:03 e e e. koleżanko droga - jakie wątpię? powiadam wam tu i teraz, będąc świadomą swej bytności, że oni jeszcze do polski przyjadą i będą mieć taką publikę, że aż pożałują, że nie było ich tu wcześniej. ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 14.03.10, 23:30 i byłoby fajnie gdyby to zrobili w tym roku. c : Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 15.03.10, 10:26 Ja bym wolała w przyszłym. W tym mogliby mnie jeszcze nie puścić, albo co gorsza, nie dać kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 15.03.10, 15:13 jakbyś marudziła o wszystkich możliwych koncertach, o których wiadomo z twittera kochana, to by Cie puścili. jest taka metoda, dwuwarstwowa. A OTO ONA : - maaaamooo, mogę jechać na koncert do londynu?! - kochanie, to za daleko. - no to chociaż do niemiec, to bliżej, nie? - zastanowię się. i chodzi o to - że przecież cały czas chodziło Ci o niemcy. albo : - mamo, moge jechac na koncert 30stm za 1000 zł? - kochanie, to za duzo! - a na koncert green day'a za 500? - zastanowię się. hihi, tak to się robi, lol. xD. ja tak zrobiłam, i wciąż robie w sumie z kołkeim. to bardziej prawdopodobne niż wyjazd do niemiec. c : / ; cc Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 15.03.10, 16:45 dobra metoda. A ja zawsze robię tak: -Tato, jak będzie koncert Green Day'a to pozwolisz mi pojechać, prawda? -Zastanowię się. -Ale wiesz, że jak powiesz nie to sama pojadę? -Nie pojedziesz. -A chcesz się przekonać? Ja jestem zdolna do wszystkiego. No prawie. Ale koncertu bym nie przepuściła. A teraz wybaczcie, ale idę przepisywać zeszyt z wychowania komunikacyjnego, bo jutro bierze do sprawdzenia. Super. Będzie zabawa >.<' Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 15.03.10, 18:03 No własnie u mnie jest ten problem, że jak pójdzie kasa na koncert to nie będzie na nic innego. Poza tym, ja bym się bała sama jechać, a w zasadzie nie mam z kim. i tu jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi bądźcie dziś na gg. ! x-dd. 15.03.10, 18:30 bo mam wam wszystkim, ale to wszystkim z tego oto wątku coś do powiedzenia, ale nie na tutaj. c: kurde, jak juz znajduję chwilę, to oczywiście system musi mnie wylogować. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: bądźcie dziś na gg. ! x-dd. 15.03.10, 19:15 klik & klik czyż nie śliczne? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: bądźcie dziś na gg. ! x-dd. 15.03.10, 20:24 aww, widziałam too!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111jeden1!!1! cud miód i orzeszki. <333333333333333333. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi w takim tempie... 16.03.10, 14:50 ...to za miesiąc do końca nie dojdziemy. : c Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: w takim tempie... 16.03.10, 18:04 taa, w weekendy, kiedy to kotek się `zacina`. :] (buźka z gg). Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: w takim tempie... 16.03.10, 19:32 nie było mnie tu AŻ 2 dni -__-" . . . kurczęęęę, mogli by do nas przyjechać. byli u nas bodajże w 2005 roku.. ja umrę ze szczęścia jeśli by przyjechali . . . : D ale te sprawy papierkowe zostawcie mi, ja załatwię ich koncert w naszym WCALE NIE UBOGIM kraju... x dddd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: w takim tempie... 17.03.10, 15:57 włochy są lepsze. ale nie ukażcie mnie za to kolejnym włoskim koncertem, proszę. możecie mnie to ukarać w ten sposób, że przyjedziecie coke. <3. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: w takim tempie... 17.03.10, 17:27 Ja bym chciała mieszkać w Wielkiej Brytanii. ahh. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: w takim tempie... 17.03.10, 19:16 na COKE. ! i to marsz xD albo ogółem występ w Polsce, i tak bym wszędzie pojechała za nimi. : d umarłabym ze szczęścia. *__* no ale , to są oczywiście marzenia. ; ccccc Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: w takim tempie... 17.03.10, 19:27 na kocie jest dużo fanów green day'a. nie lubię tego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Green Day. 17.03.10, 20:02 rzeczywiście coś słabo nam idzie. no i sorka, że nie pisałam tak długo, ale awaria komputera... . kammi wie o co kaman. no i odpowiem gd15: nie sądze żeby w Polsce zorganizowano ich koncert z tego względu, że nikt z polskich organizatorów sie pewnie nie podejmnie tego zadania... . chociaż możee... . skoro była trasa po AI i byli wtedy w Polsce to możee teraz też przyjadą... . już sama nie wiem... . doczekałam się Conversów!. sama nie moge w to uwierzyć. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 17.03.10, 21:17 ej wy, tłentigunsowcy, pomóżcie nam, piszcie, że wasze ulubione piosenki to tłentyłan ganss, noł jor enemi, czy amerikan idjot, będzie szybciej!!!!!!!!!11!1!!!1 : 333 dziewczyny piszmy tu tego więcej, cokolwiek się da, i cokolwiek jest dostępne na przekaz publiczny, czy jak to tam >.<. błagam. ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 17.03.10, 22:16 no ja napisałam. musisz spojrzeć w mój poprzedni post. ; p kammi bez bulwersu. ;33 teledysk, teledysk, teledysk... . ładnie prosimy. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 17.03.10, 22:46 a wisi m to już. obraziłam sie na nich, nieługo sie na marsów przerzucę. dobra, to był żart. ale to nie zmieni faktu, że jestem zuaa. ] : - c Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 17.03.10, 22:56 taa. a jak zobaczysz teledysk to znów będziesz szaleć. xd chyba masz ostatnio podły humor. ;> wszystko ci wisi. ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 17.03.10, 23:00 no, to prawda, ale mi to wisi. c: ale ostatnio to w ogóle mam humor na zespoły rockowe z żeńskim wokalem. <3. the kills, blood red shoes, the pretty reckless... mhm. <33. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 17.03.10, 23:08 jakoś nie przepadam za żeńskim. ostatecznie słynne Paramore i Avril (i taa wiem, że jej nie lubicie, ale cóż poradze. przy jej muzyce mam inwencje twórczą. szczególnie przy płycie Let Go. ) Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 17.03.10, 23:08 a i nie mówie że to rock. żeby nie było pretensji. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 17.03.10, 23:11 wiesz, ja jeszcze gorsza jestem, bo mówię, że słucham rocka, a mój ulubiony zespół to nawet nie do końca punk rock. : qq ale i tak ich kocham. ale ja zmienna jestem. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 18.03.10, 09:32 ja ogólnie wolę męski wokal, bo w męskim nie zależy mi czy ten ktoś śpiewa czysto. Ale takiego głosu jak ma wokalista The Kooks jest przyjemnie posłuchać < 33. A jeśli wokal rzeński to dziewczyna powinna ładnie śpiewać i mieć charakterystyczny głos (Hayley z Paramore, zdarza jej się, że okropnie fałszuje, ale głos ma taki...inny). Jak Green Day przyjedzie na Coke to... nie wiem co zrobię. Zabiję kogoś jak mnie nie puszczą. Nie mam nic do tego żeby tata ze mną jechał, byle tylko tam być. Ale jadę tylko jak będą Zieloni. Albo Paramore. The Kooks było chyba w zeszłym roku na jakimś festiwalu w Polsce, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 18.03.10, 15:58 chyba na openerze byli, nie wiem. c: ja nie mam nic do taty, wręcz wole iść z nim, niż... z niektórymi takimi, hmm. : x a ja ani tego, ani tego, i bardziej czepiam się męskiego - jest taki typ głosu u facetów, którego nie umiem słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 18.03.10, 21:20 Zieloni pracują nad nową płytą!. jupii. : dd mam nadzieje, że powrócą do AI, czyli bardziej żywiołowo. czekam na to!. coś w stylu Horseshoes and Handgrenades z pewnością by sie przydało. ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 18.03.10, 22:18 boziuboziuboziuboziu <3. życie jest piękne. <33333. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 18.03.10, 22:18 z greenday.art.pl ; p nowy post jest o tym, że nagrali dema podczas koncertów. normalnie tai zaciesz!. : dd mniejmy nadzieje że nowy album wyjdzie w 2011. ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 18.03.10, 22:26 a ja już się na nich zawiodłam, że nie mówią nic o teledysku. xD tak, życie czasem jest piękne. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 18.03.10, 22:40 Czasem piękne, ale przeważa zło. No i... źle. Hah, gdyby oni byli w Polsce to i tak bym nie pojechała. Pewnie dowieziałabym się o koncercie pewnie z pół roku wcześniej co no i tak nie dało by mi szansy na uzbieranie kasy. Pff. To jest zo zło. Nowa płyta? :3 Taak, czekam zniecierpliwiona ! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 18.03.10, 22:52 tu sie przydaje talent. trzeba o tym nawijać, nawijać, nawijać i... nawijać. c : Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 19.03.10, 08:48 taa. wczoraj nie mogłam zasnąć przez to, że przeczytałam o tej płycie. ajĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 19.03.10, 09:23 aby przyśpieszyć zakończenie tego wątku zwrócę się do was z prośbą xD: zna któraś tytuł piosenki, która leci w reklamie dziesięciolecia RMF FM? Podoba mi się i chcę ściągnąć. ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 19.03.10, 14:19 o, ja... nie znam. :x. sorry, coś mi dziś wariuje błędnik. czy tam płuca. nie wiem. O.o. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 19.03.10, 17:51 jezujezujezu. -__-" czytałam ostatnio na jakiejś stronce że Billie robi się na geja, że małżeństwo mu się rozpada, po tym jak wystąpił w tej gazecie Out. irytujące. wgrwr. jejeje, nowa płyta, jejejej ! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 19.03.10, 18:00 a wisi mi to, poza tym on już od dawna jest `obustronny`. : s Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.03.10, 19:26 Billie na geja? Nie, nie zdaje mi się. Nie. Nie. Nie. i Nie. Szkoda by było gdyby Billie i Ada (nie wiem jak to po ang. xd) się rozwiedli. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 19.03.10, 19:29 to jest Adrienne albo Adelaine. nigdy nie mogę zapamiętać. xD Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.03.10, 20:02 Adrienne. Chyba. Zaraz sprawdzę. Ok. Adrienne Nesser. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 19.03.10, 21:53 ta Billie po tym pocałunku zamierza być z Tre. xdd eee tam... . to tylko plotki. nie ma co sie przejmować. ; ]] wytrzymali razem 16 lat to jeszcze sobie pożyją. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 19.03.10, 22:47 ja się tu nie przejmuję. :d boziu. oddech. wydech. oddech. błędnik. płuca. ee, nieważne. ważne, że słit. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 19.03.10, 23:19 "Boziu' to mało napisane dla tego zdjęcia i gifa, animacji niżej. To, to... pierwsze... Ja nie mogę! Skąd to wzięłaś?! Pisz xD Takie słodkie. Ach Pff. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 20.03.10, 00:08 Lastfm. Oh. Dawno tam nie byłam. Winamp mi wszystko ścina. Chociaż nie. Byłam tam wczoraj -.- Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 20.03.10, 12:25 kammi, a pamiętasz może gdzie czytałaś o rozpadzie związku Billiego? ;DDD. Plotki, plotki, plotki. ała. gardło mnie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 20.03.10, 12:49 Taak, drogi stary dziad ;xxx Miejmy nadzieję, że to tylko głupie plotku. Przecież on ma synów. !. No właśnie, ma synów Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 20.03.10, 13:37 taa. D www.youtube.com/watch?v=XDmBNotLCBc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 20.03.10, 13:38 kupują rybkę <33 to do tamtego filmiku ;d Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 20.03.10, 20:27 oh jaki słitaśny jest ten synek BJ < ,333 taki, taki słodziak : D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 20.03.10, 22:03 rebel - był. ten film za kilka lat, teraz najmłodszy syn ma 11 lat. c: lastrebel - widziałam, słit słit słit. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 21.03.10, 18:11 W tym roku nie będzie koncertu Green Day'a w Polsce. Dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 21.03.10, 19:41 nie w tym roku, to za rok. ; ) trzeba mieć nadzieje... . ten filmik boski. : dd a na tym gifie Billie śmieje sie ja mój jeden kolega z klasy... . xd ; x Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 21.03.10, 20:25 tak, trzeba myśleć pozytywnie, nawet jak się nie da. chcecie fajny filmik? ; D macie. kilk ;x nie wiem, może widziałyście. Nie mogę z tego jak Billie je tego hamburgera czy tam kurczaka xDD Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 22.03.10, 15:04 nigdy nie dojdziemy do końca jak tak dalej pójdzie ;<<. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 22.03.10, 15:36 do 2499 ? coś w tym stylu, to jest limit jednego wątka. c: Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 22.03.10, 16:12 ahh. nie wiedziałam. ; p jak sie ten skończy to robimy część drugą. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 22.03.10, 19:05 a co z forum?! ;cc. dawałam wam linka, na gg. nie pamiętacie? moje pomysły odchodzą w ciemność... ; cc Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 22.03.10, 20:21 ja bym wolała greenofftop ;<<. Ale jak demokracyjnie zdecydujecie się na kotka ja się dostosuję. W ogóle to chyba miał być jakiś teledysk? A może nie? Coś, że niby nakręcony, tylko do zmontowania?! Taa. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 22.03.10, 20:57 miło. ja właśnie też. ale cichoo o tym tutaj! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 22.03.10, 21:33 kammi, jak wiesz jeszcze nie mam kompa. wszystko mi jedno czy tu czy na offtopie. ; p jak mi facet przywiezie, to cie poinformuję i dasz mi linka, bo u mamy na kompie wole nie wchodzić. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
karusek1997 ;** 23.03.10, 14:20 nie pamiętam nazwy ale jest piękna taka spokojna i teledysk jest cudny o wszech świecie xP www.kotek.pl/forum/02,3000,109105524,109105524,Domowe_Maseczki_.html Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Green Day. 23.03.10, 15:09 kammi: wiem. wiem. ale może dziś nastąpi ten dzień. :wielka nadzieja w oczach: kiedy to pan szanowny informatyk zawita do mego domu z mym jakże niezawodnym komputerem. ^^ p.s. ostatnio miał fajną wymówkę, że... ma świnię w bagażniku!. xdd no nie mogłam z tego. hahaha. : dd yyyyy... . o jaki klip chodziło karuskowi1997?!. bo ja chyba takowego nie kojarzę. ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 23.03.10, 15:59 ou, je nareszcie mogę tu coś napisać, i mam 90% pewności, że ona tego nie zobaczy! `karusek`, jesteś dziwna, zakładasz głupie wątki, masz głupie `o sobie`, jesteś bezsensowna, i jesteś po prostu śmieszna. wybacz. nie walczmy. ale to prawda. c: Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day. 23.03.10, 21:57 jak chcesz to potrafisz. c: ściągam, ściągam. jutro mój komp będzie znów zawalony. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 23.03.10, 22:01 no i o to chodzi. : 33 łinamp, współczuję. ; * Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day. 23.03.10, 22:22 medjaplajer też może być. da sie przyzwyczaić. ^^ ale przynajmniej dźwięk jest okay. ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
edziaaa Re: Green Day 23.03.10, 22:03 no wiec tak kocham wszystkie ale naj bardziej 21 gnus i holiday Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 23.03.10, 22:06 edziaaa napisał(a): > (...) 21 gnus (...) wiem, że to literówka, ale 21 gnus.... <33333333. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 24.03.10, 15:22 kammi lubi poprawiać ludzi, prawda? już to pisała ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 24.03.10, 16:34 aww, uwielbiam, ale tylko tych, których nie lubię. natomiast głupio jest mi poprawić kogoś kogo uwielbiam. <3. ; dd btw. lastrebel, fani gerl to moja koleżanka ze szkoły. c: Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 24.03.10, 16:41 haha. lastrebel. wpadka. xdd uff. zmieniam mój avek na laście. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 24.03.10, 18:26 a ja też lofam BOBD .. ajć. XDD L O L ... Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 24.03.10, 18:31 nie czyta. nie czyta. nie czyta. oh, skoro nie chce nie jej sprawa. wzięło mnie na rozpacz. > : c Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 24.03.10, 19:15 ha, wpadka. trudno, ja jej nie znam i prawdopodobnie nie poznam ;xxx. ej, wiecie co. Blvd Of Broken Dreams leciało dziś rano na VH1, haha. A na MTV, The Saints Are Coming. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 24.03.10, 21:43 a ja nie moge sie załapać na ich teledysk. no ale od czego jest jutjub. cc: Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Green Day 25.03.10, 15:47 na VIVIE [!] leciało kiedyś 21 Guns i Know Your Enemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 25.03.10, 18:40 jeszcze raz powiem agnieszko, i zgodzisz się ze mną. nie czyta. nie czyta. nie czyta! -.- Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 25.03.10, 19:24 zgadzam sie. -.- no ale w sumie nie moja sprawa.... . Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 25.03.10, 21:56 no i następna sie znalazła, która zna tylko jedną piosenkę. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 25.03.10, 22:13 chodzi o to, że kammi sie denerwuje, bo imperativ nie wczuwa sie w temat (tzn. nie czyta tego co my piszemy...). Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 25.03.10, 22:12 w temacie możesz być tylko na gg. choćby na gg web. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 25.03.10, 22:13 okej. jutro wejdę. idę spać, bo padam na twarz. zmęczona jestem cholernie. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 26.03.10, 13:07 a ja dziś. w dzień. pewnie po tygodniu. ; qq Odpowiedz Link Zgłoś
beichte93 ulubiona piosenka GD 26.03.10, 14:16 chyba 21 guns ale American Idiot tez jest fajna ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 16:36 jak już pisałam kammi. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! <33 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 17:20 1 kwietnia? ;> Och, ten piękny dziń nadchodzi. W końcu ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 18:51 tak rebel, dziń. Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 20:41 no. nareszcie. naprawdę już zwątpiłam w naszych wspaniałych zielonków. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 20:45 chcieli nam zrobić taki kawał, że w Prima Aprilis. <33 no i nareszcie jakaś dobra wiadomość. : dd jestem ciekawa co tym razem wymyślili. jakby zrobili jeszcze klip do Little Girl to byłabym bardzo wdzięczna, bo kocham tę piosenkę. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 20:47 skoro pracują nad nową płytą, to przepraszam, ale myślę, że z tej będzie to już ostatni singiel, a więc i teledysk. c: Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 20:59 Dziń? ;> Dzień miał być ^.^ Do Little Girl... ? nie lubię za bardzo tą piosenkę. Cieszyłabym sie bardziej z Before The Lobotomy. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 26.03.10, 21:06 a ja bym się nie cieszyła z restless heart syndrome. bo ona jest mi bliska. jakby była singlem, straciła by to coś, każdy by ją znał, znowu i znowu i znowu. -.- dostałam dziś 5- z polskiego. ! : D Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 27.03.10, 10:37 sporo już tych singli było, więc to chyba ostatni. Chyba, że znowu wyjdzie teledysk koncertowy taki jak do Last night on earth. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 27.03.10, 16:27 nie sądzę. C: Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 27.03.10, 16:37 Ale ten no, 'teledysk koncertowy' jak to ujęła lastrebel, to co jest na głównej GD jest świetne *.* Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: teledysk do amerykańskich pań - 1st kwietnia 27.03.10, 19:53 tak czy siak, jeszcze cztery dni do teledysku :3 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Green Day. 27.03.10, 20:00 sorka, że zmieniam temat. na pewno czytałyście notke o tym, że chłopak w śpiączce obudził sie po posłuchaniu płyty AI. nie no. nie mogłam z tego. tak sie uśmiałam!. : dd taa. ta płyta taka wystrzałowa. szczególnie pierwsze 3 piosenki. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day. 27.03.10, 20:42 czytałam ;x. nie wiem, może przypadek. Ale ja jakbym usłyszała Jesus of Suburbia też bym się obudziła ;D przyznawać się. ma któraś konto na deviantart'cie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day. 27.03.10, 20:47 ja mam, ale na razie nic tam nie robię, obeznać się nie mogę, dodam niedługo jedną fotkę, bo mi się udaałaa. <333. czytałam. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś