mil_257 Re: Green Day 27.03.10, 20:49 nie słucham ich XD ale mówią , ze fajny zespół , kiedyś posłucham : D Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch166 Re: Green Day 27.03.10, 20:49 ooOo GreeN Day mMm mi naj naj najbardziej podoba "21 guns" ehhh BardzoO miło mi sie kojarzyY ta pioSenkA wgl zespÓł zajeBistY Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 27.03.10, 20:54 boże. komentarz powyżej wymiata ;D. kammi, daj adres, to zaraz cię złoczuję. <prosi> Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 27.03.10, 20:56 imtransparent, jak na lascie, tylko mi najpierw powiedz jak do cholery dodać jakiś obrazek! :błaga: Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 28.03.10, 12:09 Mnie by obudziło 'Nice Guys Finish Last' xD Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 28.03.10, 14:40 mnie na pewno obudziłoby American Idiot, bo mam tę piosenkę jako budzik. xD Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 28.03.10, 20:19 ja bym znienawidziła piosenkę, jakbym miała jakąś ustawioną na budzik. sprawdzone ;x. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.03.10, 20:25 ja mam `house of wolves` my chem rom. c: i bardzo tą piosenkę lubię, nadal, i dodatkowo - nigdy mnie do końca nie dobudza, tatuś to robi. c: Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.03.10, 21:42 ja zwariuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 28.03.10, 21:47 no dobra. do pracy Polacy!. musimy się postarać, bo nie skończymy tego wątku do następnego lata!. tematy nam sie kończą i kurde. kurde. kurde. nie mamy o czym pisać. :< nie wiem. może jak będzie teledysk do amerykańskich dziewczyn, to wtedy troche ruszymy. no ale niedługo wyprzedzi nas wątek o MCR. a on był długo `zamarznięty`. ktoś coś wymyśli?. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.03.10, 22:02 nienienienienienienienienienienienienienienienienienienienienienienienienie. nie wyprzedza nas. poza tym to nie bój tak? mwahahahahaha. jasne, że bój. battle for the sun. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 28.03.10, 22:34 no ja myśle. ale ostatnio coś szybko piszą. xdd aż mam ochotę dołączyć. : dd ale nie bój sie nie opuszczę was. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.03.10, 22:40 ja aż tak nie kosiam mcr by się przyłączyć. wolę was, i lastfm. i twittera. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 28.03.10, 22:58 a ja ostatnio bardzo polubiłam mcr. czarnej parady mogłabym słuchać codziennie. <33 i w ogóle jakoś ostatnio mnie na Chemików naszło. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 28.03.10, 23:09 kurde co wy z tymi chemicznymi macie niedawno? ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 29.03.10, 11:41 widzicie, jakoś idzie wątek ;D. ja nie przepadam za muzyką my chemical romance. niektóre utwory mi się podobają, ale bez szaleństwa. znalazła bym jakiś filmik ale mi się nie chce ;<. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 29.03.10, 12:02 aaa, jeszcze tylko wtorek i środa. i teledysk <33 + wolne ;D. nie wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Green Day 29.03.10, 13:49 Ja kocham Chemicznych ;> ale Green day też jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Green Day 29.03.10, 13:52 Ostatnio cały czas nucę 'Haushinka' xdd Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.03.10, 15:59 taak. Haushinka jest chwytliwa. ;] @kammi: no wiesz jakoś ostatnio tak mam. może przez nerwowy nastrój?. Chemicy strasznie poprawiają humor. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 29.03.10, 16:38 esz esz esz, też ich lubie, ale nie tak jak wy, haha. c: tobie sie ostatnio nie da poprawić humoru. :c Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.03.10, 18:58 bo mnie te wszystkie święta dobijają. >.< no ale niec po świętach powinno być okay. a jak nie to powinnam zgłosić sie do psychiatry. xdd możliwe, że humor poprawi mi teledysk do `Ostatniej amerykańskiej Dziewczyny`. nie wiem. ale jest szansa, że to poprawi mi nastrój. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 29.03.10, 19:56 Mnie wszystko dookoła drażni, a najbardziej chyba matematyka, której nie rozumiem. miejmy nadzieję, że ten teledysk wyszedł im miodzio, bo jak nie, to rzucę się z okna. co prawda daleko nie polecę - jakieś 90 centymetrów, ale no... zawsze będzie to wyglądało na próbę samobójczą. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 29.03.10, 20:40 selena_disney, jestem twoją fanką ! nikt nie zakłada tak inteligentnych wątków jak ty ;d. Ironicznie, rzecz jasna. Poskarżę się wam, jak już piszemy o złych humorach. Jak wracam ze szkoły to jestem taka wściekła i przybita, że trudno ze mną wytrzymać. Po prostu, niektórzy ludzie mnie delikatnie mówiąc wkurzają. Powinnam być bardziej tolerancyjna, ale nie mogę -.-'. Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 29.03.10, 20:53 u mnie dzisiaj w szkole lajtowo było. wymyśliłam z koleżanką hipisa XXI wieku. LoFfcIaM wsHysTkicH lOotkoOfF Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.03.10, 00:09 fuckfuckfuckfuckfuckfuck. bez komentarza. <wnerw>. cieszcie się, że was dziś u mnie w domu nie ma. dałabym wam popalić. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 30.03.10, 00:28 kammi. nie bulwersuj sie tak. c: dzisiaj będzie lepiej. ^^ taa. wiem. łatwo powiedzieć. trudniej wykonać. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 30.03.10, 15:18 mnie zawsze w dobry nastrój wprawia obejrzenie powtórki 39 i pół xD. Lubiłam to, no. Po za tym, nie ma to jak czytać Pottera od początku po raz trzeci. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.03.10, 18:23 nie jestem fanką pottera, i komputer mi się zawiesza, a właściwie to internet. byłoby z tego fajną animację zrobić. ; dd muzyka poprawia nastrój. sprawdzone. ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 30.03.10, 21:36 zgadzam się. c: już mi lepiej. ale wczorajszy incydent nieźle mnie wkurzył i to jeszcze w `ten super słitaśny dzień`.... . no ale dzisiaj mam zdecydowanie lepszy humor. : dd i jeszcze jutro ostatni dzień szkoły przed świętami to tym bardziej. jednego sie tylko boje - WOSu. trzymajcie kciuki, żebym dostała 3. prosze was. :robi oczy niczym kot ze Shreka:. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 31.03.10, 10:44 okej, trzymam :dd. Jutro teledysk, a dziś widziałam reklamę na MTV. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 31.03.10, 14:22 że też nie oglądam tv. ; dd. ale liczy się sam fakt. będziemy kciukować. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
nimrod I want to be on TV.Take back. 31.03.10, 14:33 Ostatnio to : Take back I want to be on TV You lied. Odpowiedz Link Zgłoś
nimrod Re: Green Day :) 31.03.10, 14:42 emila napisał(a): > Wszystkie są boskie! Wszystkie ponad 200 ? ;O Odpowiedz Link Zgłoś
dark_heart Re: Green Day 31.03.10, 14:37 ahaha dla mnie to ; 1.american idiot 2.zviva la gloria (little girl) Odpowiedz Link Zgłoś
nimrod Re: Green Day 31.03.10, 14:42 Eee.... Wpisując te 2 piosenki mówisz, że lubisz Green Day'a ? No to "gratuluję" ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 31.03.10, 14:58 kochana, każdy ma inny gust i trzeba to szanować xD. Bardzo prawdopodobne, że nie zna wcześniejszych płyt, ale trudno. Ja też kocham Little Girl, ale nic nie przebije Basket Case i Minority. Odpowiedz Link Zgłoś
nimrod Re: Green Day 31.03.10, 15:04 Nie chciałam obrazić jej obrazić ani nic, ale wydaje mi się, że to kolejna "fanka", która myśli, że Billie ma na prawdę na imię Billy i że 21 CB i AI to ich jedyne płyty. Ja po prostu nie znoszę takich ludzi. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 31.03.10, 16:13 spoko rozumiem. mnie też coś bierze jak ktoś napisze, Billy O.O @nimrod, masz zamiar pisać tu częściej ? jak myślicie, czy nasz kochany kotek napisze o premierze teledysku? ja stawiam, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nastiii Re: Green Day 31.03.10, 16:21 moje ulubione piosenki Green Day to: -Viva la Gloria (Little girl) -21 guns -Before the lobotomy -Wake me up when september ends I love Green Day! aa, i jeszcze mam stronę poświęconą tej kapeli Odpowiedz Link Zgłoś
nastiii Re: Green Day 31.03.10, 16:24 lubię dużo piosenek GD;P najbardziej jednak podoba mi się Viva la Gloria!!! i♥it! I love Green Day! aa, i jeszcze mam stronę poświęconą tej kapeli Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: nie nawdidze ICH!!! 31.03.10, 16:28 chyba się załamię. osoba o tak...wspaniałym guście muzycznym ich nienawidzi? kurczę. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: nie nawdidze ICH!!! 31.03.10, 16:29 ale jestem dzisiaj wredna. cieszcie się, że mnie nie znacie, bo w realnym życiu objawia się to o wiele gorzej. >.<' Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: nie nawdidze ICH!!! 31.03.10, 16:32 aha. fajnie wiedzieć, że ich nie lubisz. -.- @lastrebel: wątpie czy mości kotek o tym napisze... . @nimrod: podaj gg, jeśli sie będziesz więcej udzielać. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
kapusta_ wy dwie!!!! 31.03.10, 17:41 ja ich nie lubie bo moja sis ich uwielbia..... i jeszcze ma tutaj konto i chyba kiedys wszędzie pisała że ich kocha.... żal Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: wy dwie!!!! 31.03.10, 17:44 kapusta_ napisał(a): > ja ich nie lubie bo moja sis ich uwielbia..... i jeszcze ma tutaj konto i chyba > kiedys wszędzie > pisała że ich kocha.... żal Ten argument mnie powalił xd Nie lubisz ich dlatego, że twoja siostra ich uwielbia? gratuluję... -.- ave. Odpowiedz Link Zgłoś
kapusta_ Re: wy dwie!!!! 31.03.10, 17:51 tak nie lubię ich bo to jej ulubiony zespół i ona ich za dużo słucha no i kmnie już denerwują ... Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 31.03.10, 16:37 enemy*, kochana. -.- mam dziś wielce tolerancyjny humor. ale nie miałam zamiaru przyjmować tak dużo gości. dzięwczynkii, święta! = wolnee! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 31.03.10, 16:38 wjeeem. wolne <3. sześć dni beztroskiego leniuchowania. :d Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 31.03.10, 16:39 kotek nie napiszę / napisze za dwa tygodnie. c: Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 31.03.10, 16:42 dwa tygodnie? jak nie później. ale rozumiem to. nie mogą pisać o każdej gwieździe/zespole bo kotek nie dał by rady. Ale od czasu do czasu miło byłoby coś przeczytać o Green Day'u ;> Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 31.03.10, 23:31 byłoby miło. c: ale i tak pewnie nic tekiego sie nie pojawi... . chociaż jest cień szansy, że kotka olśni. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 01.04.10, 00:17 krótko i zwięźle mówiąc - nie. c: agnieszka, jeb. x DD Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 01.04.10, 00:19 taak. jeb. : dd no ja sie nie doczekam tego teledysku. :cc Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 01.04.10, 00:21 to jutro, tak?. a w sumie..... o kurde..... TO JUŻ DZIŚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11jedenjeden111!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 01.04.10, 00:27 JA NIE ZASNĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 01.04.10, 00:29 a ja tak. żeby mieć siły i przytomność obejrzeć klip. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 01.04.10, 00:30 ale ja nie mówię, że ja nie chcę, tylko stwierdzam fakt. c: Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 01.04.10, 00:33 ale weźcie pod uwagę, że w usa jest pół dnia do tyłu. czyli wyjdzie najwcześniej za 24 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi proszę bardzo. c: 01.04.10, 14:21 www.greendayauthority.com/news/354/ . c: Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: proszę bardzo. c: 01.04.10, 14:33 taak. kammi jak zwykle ma wejścia i wyszperała teledysk. : dd bez tych tańczących blondi byłby lepszy moim zdaniem. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: proszę bardzo. c: 01.04.10, 16:13 rzeczywiście może bez tych tancerek byłoby lepiej... Podoba mi się ten moment z wybuchającym samochodem... xD Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: proszę bardzo. c: 01.04.10, 16:27 nom. ten moment jest najlepszy. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: proszę bardzo. c: 01.04.10, 18:21 już to agnieszce tłumaczyłam - te blondzie są niezwykle potrzebne. W końcu czymś się czrej musiał podniecić, nie? do kammi: zależy w której części usa. w los angeles jest 12 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: proszę bardzo. c: 01.04.10, 19:23 nie powiem nic nowego, bo też uważam, że niepotrzebne są te blondyny. ale, pomijając je, to podoba mi się <3. Wybuchający samochód najlepszy ;D. No i... Fajnie chłopaki wyglądają xD. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: proszę bardzo. c: 01.04.10, 19:25 ale blondzie się przynajmniej nie rozebrały, jak to w wielu teledyskach bywa ;D. pff. kotek nie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: proszę bardzo. c: 01.04.10, 20:47 a co ma pisac. -.- greenday15 - nie gadaj, to niemożliwe, że aż tyle. : o lastrebel - mi sie podobał najbardziej moment, gdy wypluwała/y do zlewu. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: proszę bardzo. c: 01.04.10, 20:53 Teledysk... jedwabisty. Warto było na niego tyle czekać ^.^ Jestem teraz w stanie gotowości by dobrać sie do zdjęć z klipu i zrobić avatara xDD Ale zdjęć jeszcze nie ma -,- Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: proszę bardzo. c: 01.04.10, 20:54 wpisz sobie w google. xD. nie no, nie ma. : c Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: proszę bardzo. c: 01.04.10, 21:52 kammi: mówię ci, że możliwe. xd to wszystko zależy od długości geograficznej. będziesz się jeszcze uczyła to obliczać. przecież możecie zrobić sobie screena i mieć własne foty. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: proszę bardzo. c: 02.04.10, 09:07 taa, długość geograficzna. na sprawdzianie pomyliłam kierunki i dostałam 2+. jestem geniuszem xdd. Ale na koniec semestru z geografii miałam 4 ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: proszę bardzo. c: 02.04.10, 13:36 jupi. c: ej. temat nam się skończył. dajcie nowy, błagam! :33 Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: proszę bardzo. c: 02.04.10, 19:36 no tak. ja też. wyobrażacie sobie, że prawie cały dzień sprzątałam? nigdy więcej xD Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: proszę bardzo. c: 02.04.10, 19:45 mwahahaha. klik ;xx green day'owe komiksy. ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: proszę bardzo. c: 02.04.10, 20:53 aaaaaaaa. słit. lastrebel - było sobie rozłożyć na dwa dni, jak ja. C: Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 02.04.10, 21:42 Nie mogę z tego, że są już zdjęcia z teledysku. Jak bardzo się cieszę <33 Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 03.04.10, 10:14 taa, ale dziś przynajmniej mam wolne ;dd. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 03.04.10, 13:13 tsaa. c : nie. mam. weny. dziś. wyjeżdżam. ale. się. chwalę. przepraszam. jutro. wracam. dziękuję. x_o Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 03.04.10, 14:45 Oo. Kammi, nie odjeżdżaj. A jeśli już to wracaj szybko. Cwaniak namber tu na ciebie czeka Odpowiedz Link Zgłoś
nimrod Re: 21 guns . ( - ; 03.04.10, 15:11 jejku jakoś nie lubię tej piosenki 21 guns. Nie pasuje mi tak samo jak wake me up when ... nie pasuje mi do TEGO punkowego Green Day'a. Podeobnie jak cała płyta 21CB. Nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: 21 guns . ( - ; 03.04.10, 19:57 ahh. już o tym mówiłam. lubię 21stCB i lubię też starsze płyty. Green Day to Green Day, w każdym wydaniu. Jedyne co mnie denerwuje, to 'fanki' które znają tylko 21 guns, ewentualnie know your enemy. kammi, tęsknimy! Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: 21 guns . ( - ; 03.04.10, 21:26 Ja myślę, że każdy artysta potrzebuje odskoku, żeby nie zwariować. Chwała Billie'emu (nie wiem kurka jak to odmienić), że tak fantastycznie dobiera melodię. wyobrażasz sobie, gdyby piosenkę ku pamięci ojca nagrał w stylu king for a day, albo nawet american idiot? Odpowiedz Link Zgłoś
nimrod Re: 21 guns . ( - ; 04.04.10, 08:46 O tak te fanki są denerwujące. Np. moja kolezanka z klasy ma na telefonie green day'a i np. dodę lub coś taiego. To dla mnie nie do pomyślenia ;p zbeszczeszczenie green day'a . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: 21 guns . ( - ; 04.04.10, 14:12 Moja koleżanka ma w komórce Green Day'a, 21 Guns, a potem Justina Biebera. Bardzo ją lubię tylko nie zna całej twórczości a uchodzi za fankę 'O, kupię sobie ich podkoszulek!'. Smuci mni to. Ale niech sobie słucha czego chce ;D Może akurat podoba jej się ta piosenka? Nie uważam by było to 'zbeszczeszczenie GD'. Odpowiedz Link Zgłoś
nimrod Re: 21 guns . ( - ; 04.04.10, 15:47 to był żarcik ;3 z tym zbeszczeszczeniem... 'lubię tylko nie zna całej twórczości a uchodzi za fankę 'O, kupię sobie ich pod koszulek!'.' @up : o tomnie właśnie wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: 21 guns . ( - ; 04.04.10, 17:32 Ja jestem fanką a nie mam nawet przypinki. Nie uważam tego za ujmę, ani coś niezbędnego do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
muffy_x3 Re: Green Day 04.04.10, 18:42 Uważam, że 21 th Century Breakdown, to chyba najgorszy album Green Day' a. Niestety - komercja. Dlatego wolę starszego, tego z czasów ' Jesus of suburbia ' i jest to chyba mój ' ulubiony ' utwór tego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 04.04.10, 21:09 mhm. po głębszym przyjrzeniu się 21stCB niewiele różni się od American Idiot, ale większość i tak woli płytę z 2004. O komercji już wspominałam kiedyś, nie chcę się powtarzać. Co do koszulek i przypinek- całkiem lubię takie gadżety. Wolę nosić koszulkę z ulubionym zespołem niż coś w stylu I'M SO SWEET, jak niektóre moje znajome. Ale bez przesady, co za dużo to niezdrowo xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 04.04.10, 23:03 wróciłam! :33. tsaa, cudoownie. ;33 ` po przeczytaniu waszej... ee... sprzeczki , pozwólcie, proooszę, że nie obrazicie się, jeśli się wtrącę. c: ~ podkoszulki i inne gadżety - dobre, ale jeśli widzę dziewczynę w koszulce green day'a w sklepie myślę sobie `jaki lans, pewnie słucha bimbera, a zna kilka piosenek, jeśli w ogóle w liczbie mnogiej`. sama więc posiadam koszulkę, ale tylko dla siebie, nikomu niepotrzebnie nie będę okazywać co ja tam sobie lubię. jak będzie chciał wiedzieć, to spyta. lubię się natomiast chwalić drobiazgami takimi jak przypinki, hihiś. <cwaniak2>. <3 ~ każdy green day dobry, bo każdy green day to green day. i tu miałam skończyć, ale ponieważ możecie dwuznacznie mnie zrozumieć rozwinę moją wypowiedź. wiem - najnowsza płyta to zdecydowanie komercja, nie w tak wielkim stopniu jak posuwa się disney i inne radiowe didżeje, ale jednak mała jest. ale czy to od razu musi znaczyć, że muzyka jest zła? bo ja tu czegoś nie rozumiem. i zgodzę się z kimś z was - AI bardzo przypomina mi 21stCB. idiotę tak chwalicie, a 21st tak besztacie. dlaczego? i żeby nie było mówię to do innych, nie do was, tylko do `wieelkich znawców`. choć nawet tu się znajdą, na szczęście w pojedynczych przypadkach. : s ~ coś jeszcze? a tak - jeszcze około 4oo do końca, bo jest już 21oo! : D + i tak to się człowiek potrafi rozpisać po niecałych dwóch dniach nieobecności. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 04.04.10, 23:55 tak się zastanawiam... znasz coś innego? z reguły, żeby wypowiedzieć się na temat ulubionego dzieła, trzeba trochę zapoznać się z całą twórczością autora. Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 04.04.10, 23:56 oj, przepraszam, to było do pani powyżej. nie widziałam, że już następna strona wskoczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 05.04.10, 10:48 kammi, popieram całkowicie. napisałaś wszystko to co mi po głowie chodziło ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.04.10, 11:35 jak się już coś pisze, to wszystko co po głowie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: 21 Guns <3 05.04.10, 16:29 ja nie zawsze. jak jestem zmęczona to tylko parę zdań czy wyrazów wystukam i koniec ;p Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: 21 Guns <3 05.04.10, 16:35 Ja za to bardzo często jestem leniwa i zwyczajnie nie chce mi się nic pisać. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi re. green day. 05.04.10, 18:42 jak się wraca po takim czasie tutaj to się chce. ; d. nie ma się wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: re. green day. 05.04.10, 21:34 no to teraz ja wróciłam. : dd w końcu. apropo komercji: Green Day stał się komercyjny od czasów Dookie. i nie zrozumcie mnie źle, ale w tej chwili przeszli do dużej wytwórni i to właśnie od Dookie zaczął się ich wielki dochód. od tej właśnie płyty zaistnieli w mediach, zaczęli kręcić teledyski, etc. dla mnie ktoś staje sie komercyjny od czasu pojawienia się w mediach. i to nie jest coś złego. bo w sumie słowo `komercja` tak brzmi. no ale ja się pytam: czy gdyby GD nie był komercyjny usłyszałybyście o nich?. nie wydaje mi sie... . to sie tyczy również mnie. do tego trzeba podchodzić z dystansem... . no to tyle odnośnie komercji. ;] za 15 dni do Krk!. jupi. <33 już nie moge sie doczekać. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: re. green day. 05.04.10, 21:49 i mam ciekawostke (może wiecie, ale w du.pie z tym): Billie Joe jest najniższy z zespołu i ma 167,5 m. xdd nie no. on jest niższy ode mnie. : dd dla porównania Frank i Mike mają po 175 m. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: re. green day. 05.04.10, 21:57 ej nie, frank przecież jest najniższy...? no błagam. ale co do billie'go, do mnie by był w sam raz, a nawet za wysoki. haha. <3. *-*. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: re. green day. 05.04.10, 22:37 tfu. tfu. tfu. tam miało być centymetry, a nie metry. xdd no to im wzrostu dodałam. xdd taak. i już kammi o tym mówiłam, ale wam też powiem. : dd naturalny kolor włosów Billie`go Joe to rudy!. xdd załamka. ale ważne, że farbuje. ;] nie wyobrażam go sobie w rudych włosach. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: re. green day. 05.04.10, 22:57 ja juz tego nie powiem, co powiedziałam wcześniej. nie. : ' c Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: re. green day. 05.04.10, 23:29 Ja słyszałam, że normalnie ma brązowe kłaki, a wzrostu 171. Tre ma za to 169 i to on jest najniższy. Zresztą to nawet widać na niektórych zdjęciach. Dla mnie wszyscy są za wysocy. xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: re. green day. 05.04.10, 23:43 dla mnie też. ale billie i tak jest dla mnie. w połowie oczywiście, żeby nie było, rebel. ; dd tak, brązowo-rude. c: Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: re. green day. 06.04.10, 11:36 a ja to co!?. miałam dostać 1/5!. :foch: xdd a jeśli chodzi o wzrost i kolor włosów przeczytałam to tu: Billie Joe. Mike. Frank. wzrost jest podany w stopach i calach, więc może źle policzyłam... . jak chcecie to same policzcie. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: re. green day. 06.04.10, 12:55 ahaha. Frank jest na pewno najniższy, bo to widać. Billie rudy? słit ;d. Jak oglądałam zdjęcia jak był dzieckiem to miał taki jakby blond, trochę brązowe xdd. Ale to się czasem zmienia ^^ Ja chciała bym mieć takie rudo-brązowe włosy <33. A nie taki nijaki blond. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: re. green day. 06.04.10, 13:53 aga. billie to jest 7/7. my mamy po 3 a ty 1. widzisz? . nie zapomniałam. lastrebel. ja dopiero nijaki blond. ale podobno mi ciemnieją, hihi. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: re. green day. 06.04.10, 15:43 Wy se weźcie Billie'go, ja zaklepuję jego syna. Ot co. xd Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: re. green day. 06.04.10, 15:44 wy miałyście mieć po 2/5. ; pp xdd Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: re. green day. 06.04.10, 16:13 niee. ; p a mówiłaś, że dobra z matmy jesteś. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: re. green day. 06.04.10, 17:20 Hah. Jeśli Billie naprawdę ma te 160 pare centymetrów to ja dla porównania mam 163 i najwyżej będę jego wzrostu xD Tzn, najwyżej tyle osiągnę centymetrów co on . O. Jego naturalny rudy? Brązowo rudy? Jak dobzre, że się farbuje <3 Przypominam, że Billie juz jest czyjsć Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: re. green day. 06.04.10, 20:10 no jest zajęty. ja wciąż mam nadzieje, że spotkam kogoś podobnego. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: re. green day. 07.04.10, 14:07 mhm. no właśnie, kto? agnieszka ma świetny avatar. napatrzeć się nie mogę ^-^ Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: re. green day. 07.04.10, 15:22 a dziękuję, dziękuję. : dd Billie Joe na nim taki smutny i zamyślony... . i ta mina pieska. xdd słodkie. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: re. green day. 07.04.10, 16:03 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 30 seocnds to mars, w Krakowie, w sierpniu, na coke live music festival! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! jezu, teraz nie ma przebacz, musze na to iść! >.<! jezu, ale podnieta. XDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: re. green day. 07.04.10, 16:20 łoł. wy to macie szczęście... . ; p bożżee ja chcę Green Day w Warszawie i nie ma przebacz. jak pojadą do Krk to sie wkurzę!. bo jakby przyjechali do Wa-wy to byłby cień szansy, że pójdę. takie małe światełko w tunelu. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: re. green day. 07.04.10, 16:40 u mnie by było to samo co powyżej - nie ma przebacz. ale w tym roku pewnie nie przyjadą. sorry. tre mówił, ale tre może sobie tylko mówić. sam nic nie zdziała. ;cc kurde, a ja już miałam nadzieję, że wypali selector. a tu mi takie na coke dają. co ja mam do cholery zrobić. ; cc. teraz mogę się tylko modlić, żeby green day w tym roku nie przyjechał, kocham ich, ale proszę o za rok. ; cc kurwa. przepraszam. ; cc. faajnie, zawsze chciałam i prosiłam niebo o tyle dobroci, ale bozia chyba lekko przesadziła. : o Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: re. green day. 07.04.10, 19:57 taa. ja też wolę zielonych za rok. a mój tata nie chce mnie zabrać na koncert AC/DC w Warszawie bo mu się nie chce jechać, czy coś w tym stylu. A co najgorsze, gdyby mi pozwolił nie byłoby żadnych przeszkód, bo mam tam bliską rodzinę, także nocleg i te rzeczy z głowy. Chciałabym tych dziadków zobaczyć na żywo, no. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: re. green day. 07.04.10, 20:14 a ja pewnie i za rok nie miałabym szans jechać na ich koncert ani za dwa lata... Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: re. green day. 07.04.10, 20:25 @evanescence: witaj w klubie, ale zawsze można mieć nadzieję. ^^ jakby moim rodzicom pomysł zabrania mnie na koncert wpadł do głowy, byłoby super. : dd no ale wątpie. xdd jak mówiłam: trzeba widzieć nawet jakieś małe światełko w tunelu. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: re. green day. 07.04.10, 20:30 o kurde, nie wiem co mam napisać, pustka w głowie. = o Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: re. green day. 07.04.10, 20:43 Ja też bym ich wolała za rok, bo teraz nie ma bata - nie pojechałabym Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: re. green day. 08.04.10, 08:31 w sumie za rok byłoby lepiej... . uzbierałabym więcej kasy, byłabym o rok starsza... . : dd ale i tak widze marne szanse na pójście na koncert. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: re. green day. 08.04.10, 10:29 boż boż boż, ja już po sprawdzianie. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: re. green day. 08.04.10, 13:11 mam dobrz matmę, a zamknięte 19/2O z tym, że jedno z nich serio bezsensowne było. -.-. a wypracowanie inna sprawa. nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: re. green day. 08.04.10, 14:04 no to całkiem dobrze ci poszło ^^ ja też miałam jedno zamknięte źle, jedno otwarte i wpadłam na wypracowaniu, bo aż 4 punkty straciłam. w efekcie na próbnym miałam 36, a na tym właściwym 34. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: re. green day. 08.04.10, 14:22 otwarte z wyników mam dobrze, no i obliczenia chyba wszystkie zapisałam jakie było trzeba, no to coś jeszcze? boję się o to wyprawowanie, bo o billi'm mogłam się rozpisać, ale ja lubię pisać duże literki, nie staram się, no i trochę pokreśliłam, i ogólnie skończyłam na białym polu, jak już się miejsce skończyło... ogólnie brr, i nie wiem co do przecinków. pewnie stracę na tym ze dwa punkty. takie wypracowania dłuższe w szkole to mam zwykle na 4+/ 5-, ale na próbnym miałam raz na full, i dwa razy straciłam po jednym punkcie. ; o. dlaczego ja jestem taka egoistyczna?! Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: re. green day. 08.04.10, 15:51 no i pięknie. : dd i wcale nie jesteś egoistką!. i mi sie tu ze mną nie kłóć!. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: re. green day. 08.04.10, 18:37 ja uzbierałam 35 punktów. też uważam, że nie jesteś egoistką ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 08.04.10, 18:48 jestem, ale fakt, nie musimy się o to kłócić. ;-33. jeślibym miała całe wypracowanie dobrze to będę miała 39. ale na to nie liczę. liczę na 36,37. please. ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
lesliejonas Re: Green Day 08.04.10, 18:50 Boulevard Of Broken Dreams! Kocham tą piosenkę <33 Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 08.04.10, 20:11 A jaki był w tym roku temat testu? I jaki wypracowania? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 08.04.10, 21:01 test, tak ogólnie to jakby sie zastanowić... sport. bo były różne dyscypliny, blah blah. a wypracowania ty było trzeba napisac o kimś kto coś osiągnął, i jak to osiągnął. napisałam o billi'm. ;-33 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 08.04.10, 21:56 ja miałam o zwierzętach. w mediach mówili, że to co ja pisałam było trudne jak na sprawdzian szóstoklasisty, ale poszło mi nawet niźle. ;] nie powiem ile, żeby nie było. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 08.04.10, 22:43 oł maj gasz. no niech ci będzie... . miałam 37 punktów. taa. i zaraz będzie jaki to ze mnie kujon. powinnam sie przyzwyczajać. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 08.04.10, 23:30 my tu nie jesteśmy jak te z twojej szkoły, nie martw się, ja będę mieć podobnie. mam taką nadzieję, no. serio. jeśli ty jesteś kujonem, to jakim byłabym ja. albo moje koleżanki. O.o Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 09.04.10, 14:22 kujon to osoba która ciągle się uczy i nie robi nic innego. takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 09.04.10, 19:40 ludzie z mojej klasy uważają, że ja cały czas siedze nad książkami i sie kuje to dobijające. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 Re: Green Day 09.04.10, 20:57 Nie pamiętam czy się tu wypowiadałam-nie ważne Ulubioną piosenką nazwałabym "Boulevard Of Broken Dreams"-ponieważ to pierwsza piosenka GD jaką usłyszałam,bardzo przypadła mi do gustu.Wole ich starsze twórczości jak np."Basket Case" albo np."American Idiot".Ta ich nowa płyta jest bardzo komercyjna, piosenka"21st century breakdown"-bardzo mi się nie podoba.Niektóre nowe lubie jak np."know your enemy".Zespół znam gdzieś od 2 lat-choc teraz ich mniej troche słucham- to nadal są jednym z moich ulubionych zespołów.Nie lubie osób które znaja ich od 21 guns-i uważają sie za ich fanów(nie pisze,że wszyscy).Jestem przyzwyczajona jak ktoś ich nie lubi-u mnie w klasie są wyzywani są od pedłów/frajerów.Kiedyś miałam na ich punkcie straszną obsesje a szczególnie na wokaliście(chyba o Billie'm jeszcze mam). ale sie rozpisałam chce tylko podkreslić że ten zespół odegrał ważną role w moim krótkim życiu i wole ich stare piosenki. pozdrawiam wszystkich"prawdziwych" fanów Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 09.04.10, 23:22 wiesz, wszystko zależy od szkoły i klasy. :-s Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 09.04.10, 23:49 czy ja wiem... . słuchałyście Pinhead Gunpower?. jeśli tak to powiedzcie czy warto. c: Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 09.04.10, 23:52 ja nie, ciągle mi leży w propozycjach na lascie. :-x i jakoś mnie nie ciągnie do nich, nie wiem. :-s Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 09.04.10, 23:54 ja właśnie próbuje ściągnąć, ale coś torrent wolno pobiera. xdd a w tej chwili ściągam kolejną płyte The Offspring. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 10.04.10, 00:04 nie. ale chce posłuchać jeszcze jednego albumu oprócz Americany. ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 10.04.10, 00:11 to jest właśnie mania, a przynajmniej jej początek. c : piszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111jedenwykrzyknik!!1! yhy, idę spać, to mi coś odbija. : * Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 10.04.10, 08:50 wczoraj sobie ściągnęłam Sex Pistols. Wrażenia? Spodziewałam się czegoś lepszego. Może gdyby nagrywali 'w naszych czasach', gdzie są lepsze studia brzmiałoby to lepiej. Zamierzam pobrać sobie inne płyty Queen, bo mam tylko A Night At The Opera. Potem The Beatles, Jimi Hendrix. Czyli wszystko stare, bo chcę sobie posłuchać jak się kiedyś grało ^-^ Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 10.04.10, 11:07 kurde. zapewne słyszałyście o tragedii... . to jest straszne. ogółem nie lubie polityki. no ale ponad 130 ważnych dla Kraju osób zginęło w tym prezydent... . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 10.04.10, 11:52 teraz już mówią, że 88. c: a no jest tragedia, choć wolę słowo katastrofa. :-s lastrebel: beatlesi. <333. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 10.04.10, 13:03 Właśnie prezydent podobno żyje. W sumie dowiedziałam sie o tym na przystanku tramwajowym. Szkoda. A co do tematu koncertu, to najwyżej zbierzemy się w większą grupę obezwładnimy tych, no... goryli a chłopcy sie nawet nie skapną co zaszło, zaśpiewają i będzie git. Wstęp darmowy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 10.04.10, 13:11 jeżeli ktoś przeżył to dowiemy się w wieczornych wiadomościach, bo na razie to tylko spekulacje i domysły. U mnie w domu nikt jakoś nie specjalnie popierał prezydenta, w ogóle polską politykę. Ale tyle ważnych osób dla naszego kraju... dziwnie się czuje, bo nikt by nawet o tym nie pomyślał. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 10.04.10, 13:32 ja się przyznam... że ja często myślę, jakby to było, gdyby na przykład wszystkie ważne osoby nagle umarły. ale nie myślałam, że tak naprawdę może się stać. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 10.04.10, 13:43 ja w ogóle nie zdawałam sobie sprawy, że może dojść do tak poważnej katastrofy. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 10.04.10, 17:43 W ogóle ludzie upieprzyli się do prezydenta, a co on tak naprawdę nam zrobił? No właśnie nic. Kilka dni temu zastanawiałam się, co będzie jeśli umrze prezydent, kto obejmnie po nim stanowisko, jak dalej będzie. I mam teraz. Teraz nie ma kto prowadzić naszej armii, naszego kraju. Niby jest ten 'prezydent'. Ten... no, z sejmu. Moja mama mówiła, że chciał startować na prezydenta. I teraz nim jest. Dałabym sobie rękę uciąć, że napewno nie chciał tak zostać prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 10.04.10, 18:11 ale za 2 miesiące będą przyspieszone wybory. ;] i tak pewnie Bronka wybiorą... . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 10.04.10, 18:30 no i niech rządzi mądrze i bez rozmachu. ;-dd. ale dziś pochmurno, ehh. ;cc Odpowiedz Link Zgłoś
xxmumisxx Re: Green Day 10.04.10, 18:43 Moja ulubiona piosenka to Boulevard of broken dreams <3 Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 10.04.10, 22:07 o, zaskoczenie. jedna z niewielu, które nie piszą 21Guns-AmericanIdiot-Holiday-Blvdof BrokenDreams ^-^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 11.04.10, 13:21 jejq, ta minka mnie doprowadza do szaleństwa. > ^-^ . ale słit. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 11.04.10, 18:37 wiecie co. 20 kwietnia jest dla mnie potrójnie super dniem. ^^ po 1: wychodzi płyta z musicalu American Idiot. po 2: jade do Krk. : dd a po 3: mam imieniny. album z musicalu według mnie będzie super!. jak zrobią wersję filmową to mam nadzieje, że będzie to taki sam wielki hit jak `Mamma Mia`. po prostu będę musiała to obejrzeć!. : dd `Mamma Mia` bardzo mi sie podobało... . piosenki Abby przecież są takie skoczne. ^^ trzeba będzie namówić mamę do obejrzenia, bo lubi musicale. ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 11.04.10, 19:44 ręce mnie bolą, czekam na film, będzie fajny, ale błagam, wywalcie stamtąd julie roberts. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 11.04.10, 19:46 aa, ja też się nie mogę doczekać. Mamma mia oglądałam i bardzo lubię. Ogólnie kocham musicale. A te covery Abby były świetne ^-^ Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 11.04.10, 20:02 @kammi: a co ci Julia Roberts zawiniła?. c: Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 11.04.10, 20:24 mnie ona jest obojętna. c: ważne, żeby dobrze zagrała. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 12.04.10, 17:46 no jest. czy u was w szkole też tak dają popalić? w tym tygodniu mam chyba z cztery sprawdziany i kartkówki >.< Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 12.04.10, 18:48 nie wiem... jakby się zastanowić to chyba nie w tym tygodniu. ale przed świętami... istny koszmar. nie, to nie to co myślicie, ja się muszę dostać do salezjan, jezuu. ale... ale to jest katolickie gimnazjum ;cc. a ja będę mieć czwórkę z religii! na serio. mam już dwie trójki i piątkę. moja jedyną szansą jest sprawdzian. musiałabym go napisać na szóstkę. i nawet wtedy nie mam gwarancji, bo przecież wychodzi wtedy 4/5. może jeszcze będzie jakaś kartkówka, jejq. muszę się uczyć, albo nie wiem co. ;cc ahaha, za to z przyrody same piąteczki. <3. boję się, że mnie zapyta, ale taka kolej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 12.04.10, 20:25 Mnie tam jest obojętne kto zagra. Byleby zrobił to szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 12.04.10, 20:35 u mnie w szkole luzik. c: teraz nie mamy sprawdzianów. w następnym tygodniu wycieczka. a za 2 tygodnie testy gimnazjalne, więc jest wolne. <33 : DD Odpowiedz Link Zgłoś