blood_ 28.09.09, 18:36 nagralam cover "Nobody's home" Avril Lavigne. Jesli macie troche czasu, to ocencie Jestem poczatkujaca, wiec... No wiecie... Ale nie boje sie krytyki Cover Nobodys home Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariska65 Re: Cover "Nobody's home" :D:D 28.09.09, 18:52 fajne nawet Masz fajny głos tylko trochę cichy... Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Cover "Nobody's home" :D:D 28.09.09, 18:57 pariska65 napisał(a): > fajne nawet Masz fajny głos tylko trochę cichy... Pracuje nad tym ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Cover "Nobody's home" :D:D 28.09.09, 19:00 też bym się nagrała ale ja mam taki głos brzydki że słuchać się nie da xd Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Cover "Nobody's home" :D:D 28.09.09, 19:01 podoba mi się twój angielski. no i głos. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Cover "Nobody's home" :D:D 28.09.09, 19:08 OMG! moj angielski Ci sie podoba?! Jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Cover "Nobody's home" :D:D 28.09.09, 19:14 no wiesz, jakbyś mnie uslyszala... znam angielski, wymowę też, ale jakoś mi to nie idzie. xd Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Cover "Nobody's home" :D:D 28.09.09, 19:16 independent_ napisał(a): > no wiesz, jakbyś mnie uslyszala... > znam angielski, wymowę też, ale jakoś mi to nie idzie. xd ja za to nie znam angielskiego, no moze podstawy tak, ale w szkole to wiecej sie nie naucze. Ale zamierzam sie podszkolic na wlasna reke Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Cover "Nobody's home" :D:D 28.09.09, 19:14 zamierzam nagrac jeszcze kilka piosenek. I niewazne, ze niektorym sie nie bedzie podobac. Ja to robie dla przyjemnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: Cover "Nobody's home" :D:D 28.09.09, 19:16 masz być szczera? na pewno śpiewasz lepiej ode mnie xdd. ale musisz poćwiczyć. śpiewać 'pewniej' i trochę głośniej. xd. ale całkiem nieźle ci wychodzi. xd. czy nagrywałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Cover "Nobody's home" :D:D 28.09.09, 19:17 nagrywalam telefonem (dyktafon). Nie mialam odwagi nagrac sie kamera. Jeszcze by ktos ze szkoly to zobaczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Cover "Nobody's home" :D:D 28.09.09, 19:19 Aha, i spiewalabym troche glosniej, pewniej, gdybym byla sama w domu, bo tak przy wszystkich nie mam odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: Cover "Nobody's home" :D:D 28.09.09, 19:20 a, rozumiem. xd. ale jak poćwiczysz bd bardzo fajnie śpiewała. może jak by nikogo w domu nie było, to sama z siebie się poprawisz xdd Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Cover "Nobody's home" :D:D 29.09.09, 20:07 piszcie, co sadzicie o moim nagraniu ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Cover "Nobody's home" :D:D 29.09.09, 21:35 Za nisko śpiewasz refren = fałsz. Śpiewaj głośniej i przeponą I trochę życia ) Jest całkiem ok ;D Zapewne jakbyś poćwiczyla bylabys dobra w śpiewaniu. ;D Odpowiedz Link Zgłoś