wachniczka 29.09.09, 10:06 Kim jesteście w samorządzie klasowym bo ja jestem przewodniczącą i jakoś mi to na ręke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent_ Re: samorząd klasowy 29.09.09, 10:33 bylam i nie chce wiecej byc. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: samorząd klasowy 29.09.09, 10:42 przewodnicząca . i tak mam mało do roboty : D Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: samorząd klasowy 29.09.09, 11:03 Ja byłam skarbniczką, przyjemność żadna. Musiałam biegać za wszystkimi i prosić się o pieniądze np. na prezenty dla nauczycieli, niekiedy było tak, że z własnej kieszeni musiałam dokładać, bo nie wszyscy dali. Do moich obowiązków należało też kupowanie za te uzbieranie pieniądze prezentów dla nauczycieli. Raz na urodziny wychowawczyni kupiłam piękną orchidee w doniczce, pamiętam ze jedna dziewczyna z mojej klasy skomentowała ten prezent tak " taki chwast to u mojego sąsiada na polu rośnie" Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: samorząd klasowy 29.09.09, 15:43 miałam być w tym roku skarbniczką ale zrezygnowałam bo kiedyś byłam i nie było to miłe zajęcie. trzeba było latać za wszystkimi, żeby dali kasę na jakieś uroczystości.. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: samorząd klasowy 29.09.09, 15:51 bylam zastepca buhahah . xd teraz nie jestemn i nie kcem . Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: samorząd klasowy 29.09.09, 15:57 Jestem skarbnikiem -,- i bardzo żałuję, nigdy nie chciałam nic być, niestety nie mogłam zgłosić sprzeciwu. Chodzę do takiej porypanej szkoły, w której nie ma wolności słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
xjonasbrothersx Re: samorząd klasowy 30.09.09, 17:57 klasowy = skarbnik , szkolny = przewodniczący . Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: samorząd klasowy 29.09.09, 16:58 Ja jestem gospodarzem klasy. Nawet fajnie. Już kilka razy byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: samorząd klasowy 29.09.09, 19:38 przewodniczę ( taaaa, taaaa ), w sumie mnie to denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: samorząd klasowy 29.09.09, 19:42 Miałam być zastepcą , ale nie chcialam , potem mialam byc skarbnikiem ale tez niechcialam xddd Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: samorząd klasowy 29.09.09, 19:42 ja się w to że tak to ujmę 'nie bawię'. ;d denerwujące . ; // byłam w klasach 1-3 podstawówki . jakoś tak. hahah . x - DD Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: samorząd klasowy 29.09.09, 20:03 łechh. Jestem zastępcą przewodniczącej. Wrggh . Drugi rok z rzędu w gim .;/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziia [...] 30.09.09, 18:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: samorząd klasowy 30.09.09, 18:01 kiedyś byłam przewodniczącym . skarbnikiem też . a w 6 kl . przewodniczącym sql . Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: samorząd klasowy 30.09.09, 18:06 ja też jak ty madziia. byłam przewodniczącą sql w 6 klasie . a teraz miałam być w klasie ale nie chciałam . Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: samorząd klasowy 30.09.09, 18:09 aa. ; d nie chciałam nikim być , bo mi się przjadło . 4 razy byłam przewodniczącą , 1 zastępcą i raz zastępcą zastępcy w sql i klasie; d. i szczerze ? mam dość ; ) . Zawsez było : . Olka ! jesteś przewodniczącą więc leć po panią . ! a potem , że skarżę ; / Odpowiedz Link Zgłoś
punk_rock_girl pyfy 30.09.09, 18:15 skarbnik tzn. skarbniczka ;/ nie chciałam,a tu "a może ty...bla,bla, bla" ja mówię,że nie chcę, nie,nie i wql... ale muszę być ;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: samorząd klasowy 30.09.09, 18:27 nikim ! . nie chcęę byc , nigdy nie chciałamm , zawsze wszystko trzeba załatwiac , jakies prezenty , o wszystko sie prosic i wg. u nas są durnoty ! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: samorząd klasowy 30.09.09, 19:46 Nie wtrącam się w klasową politykę, chociaż u nas przewodniczący jest tylko na posyłki, bo działamy wspólnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: samorząd klasowy 30.09.09, 19:50 przewodnicząca, przez pomyłkę, ale jestem xDD Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: samorząd klasowy 02.10.09, 16:11 przewodnicząca, no ale u mnie to sie nazywa gospodarz;p no i to jest głupie, nie lubię być gospodarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
jamie_10 ;/// 02.10.09, 16:39 Jestem skarbnikiem ;D Wiem wiem ,przyjemność z tego żadna, ganiać po wszystkich żeby ci kasę dali , ale co tam , wybrali mnie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: samorząd klasowy 02.10.09, 17:14 ja nie jestem w samorządzie bo nie chciałam startowac Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: samorząd klasowy 02.10.09, 19:11 Ja nie jestem w samorządzie (teraz) W 5 kl. o mało bym dostała przewodniczącom klasy Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: samorząd klasowy 02.10.09, 19:38 na siłe mnie wepchnęli do samorządu jako skarbnika, bo przewodniczącą ani zastępcą kategorycznie nie zgodziłam się byc ;/ Odpowiedz Link Zgłoś