mellow Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 12.10.09, 12:40 arafatki są beznadziejne. wolę zwykłe chusty ;x Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 13.10.09, 14:09 arafatki? KIT! to było modne rok temu. teraz jak widzę jakąś dziewczynę w arafatce to wszyscy się z niej śmieją, albo mówią ''ale żal.''. teraz bardzo modne są chustki, ale nie arafatki! Odpowiedz Link Zgłoś
manual. Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 13.10.09, 14:15 Moim zdaniem arafatki nadal są modne. Wiele osób ciągle je nosi. Jednak modniejsze są kolorowe szale Odpowiedz Link Zgłoś
kaoru_ Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 13.10.09, 14:38 Arafatki są fajne.. ja mam jeszcze z zeszłego roku i lada moment będe ją nosić. A to czy modne czy nie.. wale to xD Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 13.10.09, 15:38 emm jeszcze dużo osób je nosi...mogą być moim zdaniem nawet fajne xd Odpowiedz Link Zgłoś
miisiaa Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 13.10.09, 19:23 O ile się nie myle to jeszcze TAK . Większość osób jeszcze w nich chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 13.10.09, 19:40 wierz sobie . ja uważam że araftki nadal są fajne tylko nie te zwykłe np. biało czarne co je każdy nosił w tamtym roku. w house są np. takie fajne różno kolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
guma_arbuzowa Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 13.10.09, 19:51 jeśli ci się podobają to chodź w nich. mi osobiście arafatki się w ogóle nie podobają. wolę zwykłe chusty ;> Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 13.10.09, 19:55 najgorsze jest ubieranie się tak jak inni . masz swój styl przecież i nie patrz na to co mówią inni . Odpowiedz Link Zgłoś
roro Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 13.10.09, 19:56 Jak dlamnie już dawno temu Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonovaa Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 16.10.09, 18:15 to juz jestt niemodne . Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy xdd. 16.10.09, 18:25 Nie mam zielonego pojęcia. Ale to działa tak: gdy przyjdę w arafatce, chodzi w niej cały gimpl. Gdy mi się to znudzi, innym również. Bo jak to jedna z 'kociaków' powiedziała(chcąc mi się przypodobać": Eliz jest "kul". A więc ci, co podążają za nią, muszą również być "kul". A więc w moim gimplu jestem kreatorką mody. Wiem, ja i ta moja skromność, ahh! Odpowiedz Link Zgłoś
joluska16 Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 16.10.09, 18:26 ja mam modę daleko . ubieram sie jak mi sie podoba . w arafatce chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 16.10.09, 18:30 Ja sobie n ie dawno kupiłam może nie są juz tak modne ale i bd w niej chodzić w takie zimno Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers Hmm. 16.10.09, 18:32 Zależy z czym się je nosi. Np. pasowałyby do nich duże, srebrne, okrągłe kolczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
brian_molko_fan Re: Hmm. 17.10.09, 15:56 A kogo obchodzi czy to jest modne?! Ja noszę bo nie chce sie przeziębić :] Pozdro, laski ;* Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin ;d 17.10.09, 16:04 a co ty o tym sądzisz ? to nie jest ważne ? ja w tym roku noszę arafatkę, chociaż niektórzy mi mówią, że to nie modne, mam to gdzieś, mi się podoba, i to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: ;d 17.10.09, 16:12 Nosiłam kiedyś arafatkę czarno - białą, teraz już jej nie noszę, bo kupiłam sobie chustę w panterkę, ale gdyby nie to, to raczej bym nadal nosiła arafatkę Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 18.10.09, 13:54 Ja kocham arafatki. Teraz gdy jest zimno chodzę w nich często. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
iana Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 18.10.09, 14:46 Możliwe że juz wyszły z mody. Ale ja noszę, bo jak w zeszłym roku była na nie moda i kupiłam sobie 2 to przecież ich nie wyrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: waszym zdaniem arafatki są jeszcze w modzie ? 18.10.09, 15:05 Eh , juź prawie wychodzą z mody ale ja jeszcze noszę . Dużo osob teraz noszą kolorowe najwięcej zauwazyłam fioletowych . Ja mam fioletową niebieską i jasno fioletową ;] Wole nosic arafatki niż szaliki x . D Odpowiedz Link Zgłoś