ewe1988 06.10.09, 20:26 Pomocy! Po farbowaniu moje włosy zamiast blond stały się żółte!!! jak szybko pozbyć się tego koloru. Nie chce kolejny raz farbować włosów na inny kolor... Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota_ Re: Włosy żółte po farbowaniu ;/ 06.10.09, 20:27 omg , współczuje . ale chyba musisz znowu pofrarbować ... nie znam innego wyjścia , sorki . Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 ;/ 06.10.09, 20:31 współczuję.! ja nie farbuję włosów więc nie wiem ale wyobrażam sobie jak to musi wyglądać w mojej szkole jest taka jedna dziewczyna. tleniona blondyna tyle że ten jej blond to jest żółty jak słońce i nie wygląda to za ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: Włosy żółte po farbowaniu ;/ 06.10.09, 20:30 UuU...Miałam podobnie...I przykro mi ale musisz pofarbować na nowo...;] Pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
ewe1988 Re: Włosy żółte po farbowaniu ;/ 06.10.09, 20:30 ewe1988 napisał(a): > Pomocy! > Po farbowaniu moje włosy zamiast blond stały się żółte!!! jak szybko pozbyć > się tego koloru. Nie chce kolejny raz farbować włosów na inny kolor... > Pomocy Sorki za zamieszanie, znalazłam właśnie szampon neutralizujący żółty kolor włosów na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: Włosy żółte po farbowaniu ;/ 06.10.09, 20:31 ewe1988 napisał(a): > ewe1988 napisał(a): > > > Pomocy! > > Po farbowaniu moje włosy zamiast blond stały się żółte!!! jak szybko poz > być > > się tego koloru. Nie chce kolejny raz farbować włosów na inny kolor... > > Pomocy > Sorki za zamieszanie, znalazłam właśnie szampon neutralizujący żółty kolor > włosów na internecie. Nie liczyłabym ze ci to pomoże ;* ale może jednak ^^) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wera...xd Re: Włosy żółte po farbowaniu ;/ 06.10.09, 20:31 Chyba musisz znowu je zafarbować przykro mi ale nie wiem jaki jest inny sposób Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Włosy żółte po farbowaniu ;/ 06.10.09, 21:48 uzyj rozjasniacza takiego co do 4-5 tonow rozjasnia Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Włosy żółte po farbowaniu ;/ 06.10.09, 21:51 ja farbowałam na brązowo-rudo. Wyszły mi czerwone przy słońcu z przebłyskami fioletowego, różowego i brązowego xd.. ;D ale podoba mi się.. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Włosy żółte po farbowaniu ;/ 06.10.09, 22:32 a zawsze powtarzam, że wszelkie koloryzacje należy powierzać fachowcom. musisz zainwestować w jakiś rozjaśniacz, ew. przefarbować włosy na ciemniejszy kolor i powoli schodzić z powrotem do blondu; najlepiej by było, gdyby zajął się tym fryzjer - mniej narazisz włosy na zniszczenie i efekt będzie lepszy :p Odpowiedz Link Zgłoś
naine Żółte włosy po farbowaniu 07.10.09, 10:39 ewe1988 a jaki to szampon?? i czy naprawdę pomaga bo mam ten sam problem... nie chcę ponownie farbować, bo już są okropnie zniszczone;/ Pozdr) Odpowiedz Link Zgłoś
fuerta Re: Żółte włosy po farbowaniu 07.10.09, 12:03 szampon pewnie dużo nie da, więc polecam wybrać się do dobrego fryzjera i przeprowadzić zabieg ściągania farby. Odpowiedz Link Zgłoś
ewe1988 Żółte włosy po farbowaniu 07.10.09, 15:13 Znalazłam go na stronie splendore.pl szampon do mycia włosów blond i rozjaśnianych profi silver. Zmienia żółty odcień włosów na srebrno-popielaty. Zamówiłam, niedługo mi przyjdzie. Przeczytałam na innym forum, że pomaga. Mam nadzieję, że pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Włosy żółte po farbowaniu ;/ 07.10.09, 16:11 nie wiem nie farbuje... i CI odradzam tego malowania bo za kilka lat nie bd miala wlosow albo bd miala ale brzydkie i nawet farba tego nie zakryje Odpowiedz Link Zgłoś
naine Żółte włosy po farbowaniu 08.10.09, 10:19 Dzięki za odpowiedź Mam nadzieję, że szampon pomoże. Bo słyszałam, że ściąganie koloru bardzo niszczy włosy czy to prawda?? najlepsze wyjście to chyba stopniowo ścinać i pozbyć się koloru... tylko pewnie będzie to trwało całe wieki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa85nowak Re: Włosy żółte po farbowaniu ;/ 20.02.20, 13:36 Polecam produkt firmy kosswell White shampoo mi osobiście pomógł. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś