empty_ 07.10.09, 16:00 W szkole taki głuupek się we mnie zakochał i jak zobaczy że inni mnie podrywają to jest zazdrosny i odrazu wkracza do walki x DD Cały czas za mną łażą i mnie podrywają x DD co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola234 Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 16:06 najlepiej ignorować u mnie zawsze działa Odpowiedz Link Zgłoś
empty_ Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 16:11 lola234 napisał(a): > najlepiej ignorować hehe .. ale oni i tak podchodzą i mówią mi "kocham cię!!" albo "czy wyjdziesz za mnie?" buhahaha x D ale spróbuję ignnorować ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 16:18 empty_ napisał(a): > lola234 napisał(a): > > > najlepiej ignorować > > hehe .. ale oni i tak podchodzą i mówią mi "kocham cię!!" albo "czy wyjdziesz z > a mnie?" buhahaha x D > > ale spróbuję ignnorować ;p to jak tak mówią to odpowiedz:" taa. wypchaj się' xDD Odpowiedz Link Zgłoś
densetsu94 Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 16:27 lol, skoro się z tego śmiejesz, to po co chcesz coś z tym robić? pamiętaj, że śmiejąc się z tego, pokazujesz, że ci to odpowiada, więc póki co, to moim zd. się to nie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: chłopacy się o mnie biją x DD 08.11.09, 11:16 najlepiej momijaj ich a jesli to nie podziała powiedz taki tekst: -Czy ja jestem jakimś obiektem zebyś za mną łąził? Lub -czemu tak leziesz za mna?! jestes głodny w domu cie nie karmią? idz na stołówke byle daleko ode mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
alicecullen Re: chłopacy się o mnie biją x DD 08.11.09, 16:03 Ja też tak miałam nie olewaj żadnego bo możesz go zranić rozmawiaj z każdym ale traktuj ich jak zwyklych kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 16:27 xd nie wiuem nie przejmuj nim się...ja mam podobną sytuację ale inną on jest o rok starszy i ciągle gada o takim jacku moim koledzy co by Jacek zrobił gdy....xd i tak w kółko boże jakie to denerwujące w poniedziałek o tym gadał godzinę w autobusie mi też o tym gadał boże... dziś w szkole zauważył mnie i powiedział cześć i podchodzi do mnie i nie chciałam z nim gadać więc ja szybko w stronę koleżanek idę no i się chowam za rośliną widział mnie i ciekawe co pomyślał se ja przecież nawet go nie lubię z nim wytrzymać nie da się a on jest taki głupi że lepiej nie mówić xd Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 16:31 u mnie jest takie debil wszystkich kocha , łapie za rękę . a jak na wycieczce powiedziałam mu : kocham cie , ale odejdź , chcę wolności . to było tak dla bki . x d to się ciągle mnie czepiał . zignorowałam go i pomogło . praktycznie to ona wszystkich kocha . pffff . x dd Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 Re: chłopacy się o mnie biją x DD 08.11.09, 18:58 xD U mnie w szkole też jest taki Jacek... Normalnie od kiedy doszłam do nowej szkoły spokoju mi nie daje a juz mineły 4 lata... Prosił mnie o chodzenie pare razy, a ja za kazdym razem mu odmiawiałam bo narazie nie chce miec chlopaka Najgorsze jest to ze on mieszka niedaleko mnie, i czasem kiedy bywam w pokoju( mieszkam w domku jednorodzinnym) to on mnie widzi przez okno i w zime śnieżkami w okno mi wali....masakra... On wcale nie jest brzydki, duzo dziewczyn za nim się ugania.... Nawet probował kiedys we mnie zazdrosc wywołac, znalazł sobie na 2 tygodnie taka dziewczyne Zobaczymy jak to dalej bedzie moze kiedys sie odczepi... Bo widze w nim zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 16:29 Jak mnie się pytają czy wyjdę za nich, to mówię, że tak. Wiesz jaki ubaw mam z tego. Kobieto Ty się ciesz, że masz takie powodzenie! Fajnie jak chłopaki się o Ciebie biją. O mnie też się bili i nic. Wiem, wiem nie pomogłam Ci, ale odpisałam chociaż na Twój wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
empty_ Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 16:34 megan_ napisał(a): > Jak mnie się pytają czy wyjdę za nich, to mówię, że tak. Wiesz jaki ubaw ma > m > z tego. > > Kobieto Ty się ciesz, że masz takie powodzenie! Fajnie jak chłopaki się o Ciebi > e > biją. O mnie też się bili i nic. Wiem, wiem nie pomogłam Ci, ale odpisałam > chociaż na Twój wątek. Pomogłaś mi Będe sobie z nich żartować i jak sie zapytają czy wyjde za nick to powiem tak <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 16:56 Może się z Ciebie śmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 17:19 Aha fajnie, że tak mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 18:11 nie wiem czemu takie teksty odbierasz jako zarywanie. kocham cię powiedziane przelotnie, ze śmiechem mogą mówić sto razy dziennie, ale na te prawdziwe nie pora w szkole i w wieku, jakim są twoi koledzy, bo opisujesz ich jako niedojrzałych. wyjdziesz za mnie ? jest oklepane. przyjmuję jako żart. u nas naśmiewają się tak z tych brzydkich, głupich dziewczynek myślących, że są nie wiadomo jakie wspaniałe. zazwyczaj w to wierzą. niezła zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 18:18 Nie jesteś sama. Ja zawsze ich ignoruje, to zawsze dziala Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 18:28 powiedz im że już masz innego nie z tej miejscowości poznaliście się kiedy wyjechałaś do szpitala coś im nazmyślaj że masz chłopaka wysokiego , przystojnego , i oni z nim nie mają szans Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 22:06 Masz przyjaciół? Jak masz to ich się spytaj o.O` Odpowiedz Link Zgłoś
missfunky Re: chłopacy się o mnie biją x DD 07.10.09, 22:11 Nic O mnie tez sie kiedyś bili bo wybrałam jednego to potem cała jego klasa sie kurde biła Dziwnie wtedy było... Odpowiedz Link Zgłoś
empty_ Re: chłopacy się o mnie biją x DD 08.10.09, 16:54 seneka4 napisał(a): > zabij się. nie wiem czy to dobry pomusł Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: chłopacy się o mnie biją x DD 09.10.09, 17:03 nabijają się z Ciebie. a Tobie się to podoba. więc jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
adusia369 Re: chłopacy się o mnie biją x DD 09.10.09, 17:11 Porozmawiaj z nim/nimi i powiedz,że takie zachowanie Ci nie odpowiada.Jeśli jest inteligentny to zrozumie,a jeśli naprawdę mu zależy to może będzie czekał dalej z nadzieją,że kiedyś będzie miał sznsę Miłość jest trudna Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet .... 09.10.09, 17:13 Co masz robić? Najlepiej nauczyć się pisać. Bo jeśli ci chłop(A)cy są tak dobrzy z ortografii jak Ty, to mozna tylko pozazdrościc Odpowiedz Link Zgłoś
cherrie Re: chłopacy się o mnie biją x DD 09.10.09, 18:19 no to chyba masz fajne !!! we mnie sie kocha jeden ale to taki kumpel hahah nic nie roob xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj ! ! ! 15.10.09, 21:01 Oni się z Ciebie ewidentnie nabijaja... Ja to tak odbieram.. Powodzenia i Buziam Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: chłopacy się o mnie biją x DD 16.10.09, 14:12 po pierwsze : CHŁOPCY. magia wladcow sie udziela xD po drugie wyraznie widac ze ci sie to podoba ;X tez mialam kiedys podobna sytuacje. powiedzialam ze tylko skonczeni kretyni bija sie o dziewczyne to przestali. mysle, ze powinnas im, a raczej temu chlopakowi, powiedziec ze nie jestes zabawka ktora mozna zdobyc bijac kogos i mu ja zabierajac. Odpowiedz Link Zgłoś
maga219 Re: chłopacy się o mnie biją x DD 16.10.09, 15:38 hehe zanm to : D sama niedawno takie coś miałam ^^ fajne uczucie :pp Odpowiedz Link Zgłoś
keysi Re: chłopacy się o mnie biją x DD 16.10.09, 15:44 jak ci mówią takie teksty to ty im coś odpowiedz żeby im się łyso zrobiło a jak nie to w policzek Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: chłopacy się o mnie biją x DD 16.10.09, 15:49 cieszyć się, że ma się powodzenie . < x Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: chłopacy się o mnie biją x DD 16.10.09, 15:56 To chyba fajnie, że ktoś zwraca na ciebie uwagę xd Ale słuchaj mnie też kiedyś zaczepiali kolesie, ciągnęli mnie za włosy, popisywali się przede mną i zaczęli nawet palić, bo myśleli, że będą fajni.. -,- Ja ich ignorowałam i zaczęłam się interesować innymi i na szczęście tamtym przeszło, może im też przejdzie ; )) powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Re: chłopacy się o mnie biją x DD 17.10.09, 19:41 ojej jakas ty biedna... Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: chłopacy się o mnie biją x DD 16.10.09, 15:57 łaaaaaał. chłopaki się o nią biją. podnieta, sto decybeli. pozdro? Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy xdd. 16.10.09, 16:12 Dla mnie to jest ... pochlebne. Gdy wiem, że komuś się podobam(tak 3/4 chłopców z gimnazjum.) nie odmówię sobie flirtów. Nigdy nie biorę tego kogoś oczywiście na serio. I rzeczywiście, często chłopcy się o mnie biją(to nie chwalenie się, tylko fakty). Ale zawsze, gdy zaczyna się walka(prawdziwa.) staję między nimi i mówię: - Myślicie, że to robi na mnie wrażenie? Moim ideałem nie jest idiota bijący się z kim popadnie. xdd. Sto procent skuteczności. Polecam ten tekst. xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ o.o 18.10.09, 11:47 za mną też latają i się biją. schlebia mi to, ale ignoruję prośby chodzenia i wyznawanie miłości. ciesz się, że jest tak, niżeli by mieli cię olewać zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl Re: chłopacy się o mnie biją x DD 18.10.09, 12:12 to sie ciesz..;DD tez bym chciala zeby chlopcy za mna tak latali..xd Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: chłopacy się o mnie biją x DD 31.10.09, 18:25 chciałaś się tym pochwalić . ? no to ci coś nie poszło . Odpowiedz Link Zgłoś
wodagazowana . 31.10.09, 22:04 Gdybyś była taka mądra, a chyba nie jestes, bo się chwalisz tym na prawo i lewo, to byś nie pisała tego na tym forum, bo to co napisałaś jest żałosne. Tobie może to pochlebia, i w ogóle, ale niektórzy mogą miec problemy w związku, i nie za bardzo im odpowiada, Twoje publiczne chwalenie się, że chłopcy Cię podrywaja. Jak dla mnie jesteś żałosna, a pod jakimi wzgledami, to się sama domyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
wodagazowana Re: chłopacy się o mnie biją x DD 31.10.09, 22:10 Chciałaby tez dodać, że dziewczyny, które odpowiadają na ten post, m. in. ignoruj ich, u mnie to działa, ja tez tak mam.. itp, ida z toba w parze. Ja dziękuje, ale zachowajcie to dla siebie.. Twój problem, jest tak samo idiotyczny, jak twoja osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
cryl Re: chłopacy się o mnie biją x DD 31.10.09, 23:16 Mam wrażenie, że napisałaś ów posta, aby w jakiś sposób pochwalić się nam jakie masz powodzenie u chłopaków. Myślę, że to nieodpowiedni portal na takie pytania. Masz przyjaciół - zapytaj ich, natomiast jeśli ich nie masz przemyśl sobie głęboko pewne sprawy w które ja nie ingeruję. Przechodząc do sedna, z mojego szkolnego doświadczenia wiem że kiedy chłopcą podoba się jakaś dziewczyna na poważnie, to tak raczej nie zachowują się tylko mówiąc potocznie lizą jej dupę... Natomiast wyżej wymienione zachowanie jest społecznie przyjęte za wyrazy kpin. Przykra prawda jest taka, że koledzy się z Ciebie śmieją i mają niezły ubaw, a Ty to bierzesz wszystko na serio. Spójrz na to z surowszej perspektywy. Pozdrawiam, Maćko. Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: chłopacy się o mnie biją x DD 31.10.09, 23:28 niech sie pobija, raz a porządnie XD Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: chłopacy się o mnie biją x DD 01.11.09, 11:10 faktycznie jesteś empty.. O.o Odpowiedz Link Zgłoś