mili.xd 07.10.09, 20:17 Dziewczyny w co ubieracie sie na bal gimnazjalny? takie bardziej balowe kiecki czy na luzie? Dawajcie zdjęcia;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorowo Re: Bal gimnazjalny 07.10.09, 20:26 ja jeszcze nie miałam . xd alee moja koleżanka z innej szkoły miała to założyła sukienkee takąą strasznie podobnąą , nawet nie wiem czy to nie ta ! , bo to całkiem możliwee ;D i do tegoo , trampki takie za kostkee ;] trochęę nie pasowały , ael ona stwierdziła że ta sukienka jest zbyt dziewczęca jak na niąą ! Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Bal gimnazjalny 08.10.09, 08:17 W mojej szkole niestety nie ma czegoś takiego, jest tylko zwykła dyskoteka. razem z koleżanką staramy się to zmienić bo to już ostatni rok i chciałoby się odejść w wielkim stylu ;p Ale gdybym miała już wybrać to pewnie byłaby to sukienka bombka lub z rozszerzanym dołem. do tańca Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Bal gimnazjalny 08.10.09, 00:01 Ja rozglądam się raczej za kreacją na studniówkę, ale to nie stoi na przeszkodzie, żeby powspominać bal gimnazjalny Ja na swój bal gimnazjalny kupiłam długą czarną sukienkę, z dekoltem w serek, zdobioną małymi koralikami i kamyczkami właśnie przy dekolcie. Do tego miałam ubrać glany, jakieś bransoletki na rękę i drobne kolczyki. Ale na bal w końcu nie poszłam i sukienka wisiała sobie przez dłuższy czas w szafie Nie była jakaś strojna, ani balowa, więc spokojnie mogłam ubrać ją w ciągu dnia, bez okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Bal gimnazjalny 08.10.09, 09:31 no ja jeszcze nie mialam, jestem dopiero w 6 pods. ale wybrałabym coś eleganckiego... fajną sukienkę nie koniecznie do kostek. najlepiej do kolan. ale jeszcze nie wiem.... musiałabym pochodzić po sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Bal gimnazjalny 08.10.09, 14:39 ja jestem w 6 klasie ale w gimnazjum do którego idę nie ma balu i wgl dyskotek bo jak kiedyś zrobili to tak się niektórzy tak opili że się mega bili chcieli skakać z okien itp. i teraz nikt juz nie chce brać za to odpowiedzialnoŚci. radziłabym ci się ubrać w coś tego typuu. fotki: ta żółta jest z trolla i moim zdaniem jest boskaa. i niedroga. ok. 100 zł. mam nadzieję że ci pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
gwanka_2009 Re: Bal gimnazjalny ;] 08.10.09, 16:04 ja na koniec gimnzajum na balu miałam taką super czarną gotycką sukienkę coś podobnego do tej: stylio.pl/zdjecia/67/67478_l/Magalla/Gotycka+czarna.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
shugo_chara_15 Re: Bal gimnazjalny ;] 08.10.09, 16:29 Ja będę miała w tym roku taki bal. U nas to się nazywa KOMERS xd. Wszyscy ubierają jakieś fajne sukienki do kolan i buty na obcasie ale w nich sie niewygodnie tańczy POLONEZA... Tak tak nie śmiejcie się my to jeszcze tańczymy. Hmm... Nie zastanawiałam się jeszcze nad tym w co sie ubiorę, ale... xd kto wie co to będzie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Bal gimnazjalny 08.10.09, 16:29 fajnie, że brak podglądu. xD images.coveralia.com/audio/a/Avril_Lavigne-The_Best_Damn_Thing-Interior_Frontal.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Bal gimnazjalny 08.10.09, 16:30 Grr.. Sukienka Avril. Różowa z (TBDT). Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Bal gimnazjalny 08.10.09, 16:49 hmm ta sexi . a ta ślicznaa . jaka fajna ( ale nie na bal tak do szkoly na przykład. albo coś takiego. i do tego trampkii.. suppperrr. Odpowiedz Link Zgłoś
monique_93 Re: Bal gimnazjalny 08.10.09, 16:33 Hah, ja miałam w czerwcu. Świetnie się bawiłam i tego życzę też Wam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzoa Re: Bal gimnazjalny 08.10.09, 16:36 najlepiej to się ubrać elegancko, ale żeby było wygodnie. Bo głupio jak w połowie zabawy obetrą cię buty na obcasie xxL ;d i będziesz musiała przesiedzieć reszte wieczoru..Chyba, że bęziesz tańczyć na boso xD Ja w tym roku szkolnym szykuje się na Komers...i będziemy tez mieli nauke poloneza;p Yhy,..najbardziej się obawiam z kim to będę tańczyła Haha A sukienke to po siostrze..taką fajniutko, albo jak tatuś da to nową ;D Preferuję kolor fioletowy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mili.xd Re: Bal gimnazjalny 08.10.09, 18:54 U nas w szkole też jest polonez i juz są próby, mimo że bal jest dopiero w styczniu czy w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Bal gimnazjalny 08.10.09, 20:11 ja jeszcze za mloda zeby o tym myslec ale moja siostra cioteczna to sobie kiecke kupila taka elegancka Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Bal gimnazjalny 08.10.09, 20:23 ja nie mam czegoś takiego jak bal gimnazjalny niestety ale jak bym miała to napewno chciałabym wyglądać wyjątkowo hehe czyli oczywiści sukienka jakas kolorowa i zwiewna ale z klasą jak chcesz jakąs fajną to id do Bereshki ja tam kupiłam i jestem zadowolona ja bym ubrała coś w tym guście idolo.pl/i/galeria/298/12/k2_31018.jpg Odpowiedz Link Zgłoś