Dodaj do ulubionych

Szkoła - to...?

08.10.09, 19:37
Czy wy też tak macie dużo zadawane?confused Wracacie ze szkoły i slęczycie przy
tych książkach?uncertain Nie macie praktycznie wolnego czasu? indifferent Tylko na posiłek
potrzeby itp tongue_out? Nauczyciele tak dużo wymagają? Jak jest u was?crying
Obserwuj wątek
    • independent_ Re: Szkoła - to...? 08.10.09, 19:42
      połowa moich zadań domowych jest odpisywana na przerwach.
      mamy za dużo zadawane.
      • ewelausmiech Re: Szkoła - to...? 08.10.09, 19:46
        Też tak sądze.... W ogóle wiele dają do nauczenia. Myślą, że my nic nie robimy,
        tylko się obijamysad a ja prawie codzien jak wracam ze szkoly, znow czuje sie
        jak w szkole, ciagle nauka i nauka, zadniej chwili wolnego, nawet jesli bym
        chciala, to musialabym wszystko rzucic. jeszcze teraz musze sie uczycsadangryangryangry
      • buntowniczkaxd jaa.. ;/ 08.10.09, 21:14
        mi się tak nie chce odrabiac zawsze tyle mam zadane a jestem w 6 klasie wezcie dzisiaj nam
        zadala z polaka wiersz napisac na jutro.!! scianasciana
        na przerwach odpisujee. i wogole jak przyjdę do domu to tak mi sie nie chce ze zawsze o
        11 cześc lekcji odrobię a reszta w szkole. uncertain
    • michal07 . 08.10.09, 19:47
      u mnie nie jest tak źle XDpo powrocie ze szkoły (ok 16:30 lub później) mam
      kilka godzin odpoczynku wink później chwile PD (reszta na przerwach) i jakoś
      wychodzi (do klasówek też nauka max 30 min) big_grin
    • th4ever :( 08.10.09, 19:52
      jak wracam do domu to nawet nie che o tym myslec ale kiedys trzeba wiec ja
      przychodze to cos zjem i ide spac...zawsze spie popoludniu... i dopiero potem
      mge cos zrobic...ale zadaja masakrycznie duzo...
      • claudunia Re: :( 08.10.09, 19:57
        nasza pani od matmy jak miała 'swietny humor' zadała nam 21 zadań.
        niedosć ,że ja z matmy jestem kiepska ,to musiałam pare,ładnych godzin
        posiedzieć nad tym.
        wymagać?wymagają i to strasznie tongue_out chodzę do jednego z lepszych gimnzaji w moim
        miescie ,więc stawiają duży nacisk na naukę.ale mimo tego ,że teraz jest mi
        ciężko. DAM RADĘ
        później będę im dziękować za to ,że tyle wymagali ,bo to jest tylko i wyłącznie
        dla naszego dobraa ,a jak tego niewidzimy oszukujemy sami siebie ,a na dodatek
        psujemy sobie start na przyszłosć.smile
        Trzymaj się.
        • shugo_chara_15 Re: O tak... 08.10.09, 21:23
          Szkoła to - Przekleństwo
          Ja mam tyle pozadawane że jak przychodze ze szkoły (koło 15) to siedze nad tymi
          książkami do 18.00 albo do 21.00 i nawet nie mam czasu sie za przeproszeniem w
          tyłek podrapać uncertain U mnie wymagają stanowczo za dużo... W pon mam 3 sprawdziany
          uncertain Eh. To jest życie ! xd. HARDCORE i już smile
          Ale nic. życie na szkole się nie kończy smile Trzeba jakoś sobie radzić (np.
          gotowce w necie których osobiście nie polecam, albo zaufana koleżanka która da w
          razie W(czyt. wypadku) odpisać zadanie z czegoś) Pozdrawiam wszystkich smile
    • zuaona Re: Szkoła - to...? 08.10.09, 21:22
      taaa, często muszę siedzieć do późna. ale zazwyczaj stwierdzam, że jutro wstanę
      wcześniej, a gdy budzę się następnego dnia o 6 stwierdzam, że odpiszę i idę spać dalej.
      • diamond_girl12 Re: Szkoła - to...? 08.10.09, 21:30
        Ja długo siedzę przy lekcjach. Najpierw trzeba je odrobić a potem się pouczyćuncertain. Ale cóż, uczyś się trzeba.
    • mieetax33 Re: Szkoła - to...? 08.10.09, 21:31
      jestem w 1 gim . i jeest strasznie .! codziennie jak nie z chcemi to z biologi
      albo z geograafi z polaka to wgl . zmamtmy teez ale powtórki z podstwówki mamy
      wiec nie jeste źle . tak to masakraa angol tez na każdeej zadaane ; / <br />
      <br />
      a w 6 lkasie to luuz . wgll nie odrabiałaam ani sie nie uczyłam . co tam
      przepisać 1 zadanie na przerwie . ateraz bym nie wyrobiła .!! normlanie
      masakraaa ; | . koniec ; ddbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka