Dodaj do ulubionych

Słuchacie czegoś mocniejszego?

• ala.xd Słuchacie czegoś mocniejszego? 11.10.09, 15:09
      Green Day, Linkin Park, Paramore i takie tam podobne. wink
    • olive tylko nie paramore . 11.10.09, 17:20
      na pewno nie paramore . dla mnie to pop - rock .
      ale słucham nirvany , muse , iron maiden , the pretty reckless .
    • midnight_sun Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 11.10.09, 21:57
      Paramore, Muse czami Linkin Park ;]
      • selcia17 Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 14:45
        Agnieszka Chylinska - winna^^ ; PP
    • ewka15 Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 14:55
      Słucham tzw. ''czegoś mocniejszego'' ale nie zespołów, które wymieniłaś. Nie mój typ wink
    • zapalka07 Jeah x. 12.10.09, 15:18
      każdy słucha czego chce i nic innym do tego x.
      tiaaa . dla niektórych to czego słucham to szit , dla innych nie . i co z tego
      wszystkim nigdy nie dogodzisz

ważne zeby się tobie podobało
      koniec kropka
      Amen ; D

• lilii_95 . 12.10.09, 15:26
      slucham: green day, happysad, disturbed, hollywood undead, od niedawna the horrors
      • jane_ Re: . 12.10.09, 15:28
        aaa, horrors! <3.
        lilii, strange house czy primary colours? ;3
        • lilii_95 Re: . 12.10.09, 15:32
          strange house smile

draw japan i sheena is a parasite rox.
        • oxygeniumoflife Re: . 12.10.09, 15:38
          e.e.nie słucham. hym, chociaż w sumie...może. głównie 4 wspaniałych ;p ale o
          tym to nie będę pisać. I'm afraid of Jane. :dd
    • lilii_95 .. 12.10.09, 15:33
      ale cala plyta jest mega ^^
      • jane_ Re: .. 12.10.09, 15:35
        jej, ja pamiętam jak w ogóle oni się pojawili, jak się baaaaałam. ;d
        she is the new thing i sheena. <3.
        ale primary colours jest i tak 9287509348059 lepsze, obczaj. ;d
    • oxygeniumoflife Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 15:40
      J.A.N.E. ! Jeśli już jesteś, to zapraszam na "kotkowe ciacho" :p chyba że
      nie chcesz pobijać już rekordu :d
      • jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 15:42
        dont be afraid. <3.

lecę. ;3
        • wyobraznia Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 15:49
          rock.rock.rock. < 3
        • asa_11 Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 15:53
          Uwielbiam zespół Coma. Po prostu są świetni.
          Po za ty słucham jeszcze Muse, Paramore, Hey, Ocean, The Kooks, czasami jeszcze
          Green Day, Lipali i Pearl Jam.
    • twilight zespoły. 12.10.09, 15:58
      z tych które wypisałaś ja słucham tylko Linkin Park ale to od czasu do czasu.
      Ostatnio CAŁY CZAS słucham piosenek z jednego z moich ulubionych filmów.
      O to moje ulubione:
      Sleep so long
      www.youtube.com/watch?v=p1IZYuzt2WQ&feature=related
      Not meant for me
      www.youtube.com/watch?v=Yiqq98tVtQ8
      Polcam reszte piwo
    • nettle Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 16:00
      Nie powiedziałabym, że The Kooks są czymś mocniejszym.
      @jane: w takim razie przyznaję, że nie wiem co to techno. A pogląd Twojego taty
      to trochę prawda, bo wydaje mi się, że duża część artystów tak robi. Na
      szczęście nie wszyscy. ;]
      • asa_11 Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 16:06
        Może The Kooksy nie grają mocnego rocka, ale świetnie się ich słucha.
        • nettle Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 16:09
          I tu się z Tobą zgodzę.
          • jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 19:47
            ale ile osób zakładając zespół w młodości, myśli o tym, ze musi się wybić dla kasy? przecież najpierw gra się, bo chce się grać, z radości, bo to frajda. dopiero potem może coś komuś odwalić, i wtedy owszem, zgodzę się - dużo zespołów spotyka to nieszczęście. ale jak tłumaczę tacie fenomen radiohead powiedzmy, i to, co zrobili z in rainbows, a on mówi 'e tam, i tak grają dla kasy', no to coś jest nie tak. ;q
            • josie120 Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 20:03
              Przeżyłam już okres Disney'a ,ale już mi przeszło(na każdego przyjdzie czasxD).
              Teraz przechodzę okres buntowniczy: Agnieszka Chylińska, Green Day, zaczynam
              słychać 30stm, my chemical romance. I przyznam szczerze strasznie dobrze mi z
              tym buntem. xD
            • nettle Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 20:12
              Oczywiście masz rację. Kasa, kasa, kasa powodem wszelkiego zła, źle jest jak
              ktoś jej ulegnie w zbyt dużym stopniu. [Nie przepadam za Radiohead.]
              • jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 20:28
                nie lubię także, jak jakiś zespół ma na siłę ambicje zostania drugim u2, w sumie można między tym postawić znak równości.
                ja radiohead słucham tylko na konkretny humor. nie jest to zespół do ciągłego lubienia.
                • audreey Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 22:04
                  jane_ napisał(a):

> nie lubię także, jak jakiś zespół ma na siłę ambicje zostania drugim u2, w sumi
                  > e można między tym postawić znak równości.
                  > ja radiohead słucham tylko na konkretny humor. nie jest to zespół do ciągłego l
                  > ubienia.

PSEPLASAM ZE SIEM WTLONCE. :C
                  wybaczycie?

hahaha, killersi! albo coldplay. oni często wspominają o byciu drugim u2. wydaje
                  mi się, że martin chce być nowym bono i swoją muzyką zbawić świat.
                  radiohead to zespół specyficzny. dziwię się tylko temu, że są znani na całym
                  świecie, zazwyczaj chwaleni przez krytyków i fanów, a zniżają się do takiego
                  poziomu jak zmierzch.
                  • nettle Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 23:21
                    Wybaczymy
                    Również się temu dziwie

Nie przepadam za U2, nigdy nie przepadałam. I nie rozumiem ich fenomenu, tak
                    samo jak fenomenu Radiohead.
                    Jedynie Colplay'a nawet lubię czasem posłuchać.
                    • audreey Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 14.10.09, 17:32
                      fenomen trudno wytłumaczyć. zespoły, które potencjalnie powinny być wielbione,
                      są zapomniane, a te niszowe wywyższane i chwalone. na przekór. oczywiście nie
                      mówię, że jest tak zawsze.
                      ja nadal uważam, że U2 i Radiohead to zespoły wielkie, ponadczasowe. (przy
                      okazji - radiohead jest bardzo specyficzne, dziwne). jednak nie mogę ich
                      zaliczyć do "ulubionych", bo nie znam całej dyskografii (chociaż zamierzam). są
                      to żywe legendy, które w jakiś tam sposób zmieniły postrzeganie muzyki przez
                      niektórych ludzi. po prostu wniosły coś nowego, czego ludzie potrzebowali. być może.
                      na coldplay kilka miesięcy temu miałam sporą fascynację. teraz rzadko ich
                      słucham, choć zdarzy mi się od czasu do czasu - jak tobie. nie chodziło mi o to,
                      że to zły zespół czy coś, tylko martin czasami wydaje się megalomanem, nie wiem,
                      może się mylę.
    • samezlo Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 20:27
      o jakiś siztach piszesz paramorcach i innych. A o podstawach nie napisałaś.eś....

A System Of A Down? A Gd jest niebo lepszy od paramore ; |
    • kiksa13 Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 12.10.09, 22:22
      Ja się wypowiem w miarę krótko, bo mi się nie chce.
      Kocham, po prostu ubóstwiam Paramore serce, ale nie powiedziałabym, że to jest coś mocniejszego. Może w porównaniu do gwiazdek Disneya, ale nie w porównaniu do innych zespołów, które są naprawdę mocne (Metallica, Slipknot, itd., itd.)
      Poza tym uwielbiam: Linkin Park, Green Day, Evanescence, Fall Out Boy i inne... tongue_out
      • jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 13.10.09, 15:50
        kings of leon chca być drugim u2. albo drugą nirvaną, haha. bycie drugimi strokesami jest za małym prestiżem.
        nie lubie u2, choć czytam sobie ich biografię. coldplay też nie lubię, nie wiem czemu, jakoś mi nie pasują.
        odri, i nie radiohead się zniża, tylko thom.

w sumie to bardzo dziwne, że radiohead jest tak wszędzie uwielbiane. z drugiej strony w dalszym ciągu pozostając zespołem w dużej mierze alternatywnym. coś w tym musi być.
        • lubiekotki Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 13.10.09, 19:19
          po prostu są najlepszym zespolem na swiecie, wg opinii ogólu, moze nie
          koniecznie moim, ale na pewno sa strasznie cenieni. są mega specyficzni, ale za
          to ich lubię

i nie mow mi sie bycie drugimi strokesami to za mały prestiż dla kola srola,
          ktorych stroksy polecały, ze mlody fajny zespół, w niejednym wywiadzie.
          musialam, chociaz kol lubiee <3

najlepsze było objechanie stroksow przez jakiegos czlowieka slonia czy innego z
          ogoloną twarzą z razorlightu w teraz rocku, myslalam ze podrę to gazetę jak to
          przeczytalam, ze 'gdzie w tej chwili są strokes, a gzie kol?' SKANDAL.

• apokalipsa_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 13.10.09, 19:25
      Hmm. .. Z zespołów które podałaś słucham 30 second to mars i Linkin Park ...
      Oprócz tego lubię ; Yes, Duran Duran, Nirvana, Poison i takie tam. ;]
    • w_paski Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 13.10.09, 19:27
      linking park-paramore-my chemikal romance-gren day (chyba żle napiałam ale trudno)
      penie
      • nikt. Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 13.10.09, 19:30
        ahhahahahhahhahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahhahahahahahhahaha .

Paramore, Linkin Park, 30 second to mars ? to ma być to mocniejsze ?

nie no, leję.
        wiesz co, ja słucham takiego cukierkowego popu jak Guns ' n ' Roses, Foo Fighters czy Iron Maiden .
        • jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 13.10.09, 20:22
          alicjo, ten wywiad w tr był żałosny.
          • theblackone. Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 13.10.09, 20:39
            Ja słuchałam Green Day'a, dopóki nie stali się zespołem dla nastolatek, które
            udają niekonformistki. Teraz lubię Paramore, chociaż też ludzie zaczynają się
            chwalić, że są tacy fajni i oryginalni bo tego słuchają. I uwielbiam Gabę Kulkę,
            chociaż to chyba się nie liczy jako 'coś mocniejszego'.
            • jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 13.10.09, 20:47
              *offtop*
              jezuniu, gaba. <33333.
              mój bóg.
              *offtop*
          • lubiekotki Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 13.10.09, 21:16
            wieeem, przezywam go jeszcze, obgadywanie sam's town tez mnie dotknęlo sad
            • audreey Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 14.10.09, 17:41
              matko, chyba sobie kupię teraz rocka.
              co gadał koleś z razorlight? i jak obgadywali killersów? głupek. ;c

parę miesięcy temu uwielbiałam coldplay. teraz widzę, że są trochę nudni.
              chociaż lubię sobie od czasu do czasu ich posłuchać.
              I MUSZĘ WRESZCIE PRZESŁUCHAĆ WSZYSTKIE PŁYTY RADIOHEAD I U2. >,<
              chociaż nie wiem czy kiedykolwiek mi się to uda. hah.
              ktoś mi powiedział (sombodi told mi, hihihi), że radiohead było w zmierzchu.
              wtf? nie było ich. ale to tak btw. thom również należy do radiohead, jest
              liderem i częściowo przez niego kształtuje się opinia na temat zespołu. a to, co
              robi, jest co najmniej ZŁE. ;d
              ty ich nie lubisz?
              • lubiekotki Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 14.10.09, 18:40
                JAK TO NIE MASZ TERAZ ROCKA???????????////////// GRZESZYSZ!!!!!!!!!!!!!!!111
                no więc byl wywiad z dałnami z razorlight, dżonego nie było <333 i najpierw
                stwierdzili, ze killersi są do dupy, i że sam's town jest do dupy. jeden chcial
                sie podlizac i wtrącil, że 'ejze ale stamtąd pochodzi ich najlepsza piosenke
                when you were young, ale cala plyta juz nie jest taka dobra'. masakra. a
                nastepnie stwierdzili, ze kol jest boski, a strokesi do bani, bo teraz kol jest
                u szczytu popularnosci, a stoksy są wlasciwie nigdzie (!!!). ja sie pytam gdzie
                w takim razie jest razorlight, uuuu darlin hu nids lof.

ja tylko radiohead ;d

tak, 15 step było, na koncu.
                ja? ale czego nie lubię? ;>
                • audreey Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 14.10.09, 18:50
                  no wim, miałam iść pomacać do ępiku i kupić, już od kilku dni, ale nie chciało
                  mi się/nie mogłam. dzisiaj na przykład pogoda była straszna: pada
                  śnieg!!!oneone. no i czasu jakoś brak. to okropne ;c

ZAPOMNIELI O BONES! prawda Alicjo? hahahaha. ja lubię sam's town. when you were
                  young oczywiście rządzi, ale bones, read my mind. my list też jest fajne i sam's
                  town może być, i nawet for reasons unknown ;d
                  pfpf, razorlighty naprawdę bardzo wysoko są, na samym szczycie przecież. przez
                  americę, którą wydali trzy lata temu... i na niej się zatrzymali. haha. nie no,
                  najlepiej krytykować, pfpf! nie lubię ich już. ;c
                  chociaż ja lubię obtn, to sama potrafię przyznać, że kol tak się trochę, ee,
                  szmacą?
                  STROKESI DO BANI?!
                  to, że kol są akurat popularni nie znaczy, że są najlepsi. -.- GASZ.
                  ta, strokesi do bani. w pewnym sensie zrobili rockową rewolucję albumem "is this
                  it?". a razorlight? matko.

ale paczyłam na soundtrack i ich nie było ;c

natalki pytałam ;d czy radiohead nie lubi.

choinkasantaprezent
                  • lubiekotki Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 14.10.09, 19:30
                    u mnie nie pada, ale wieje wiatr. Der Wind weht. yeeeeah
                    teraz rock jest fajny nawet, machina w tym miesiacu srednia ;d

dątjułonakomłifmi
                    ja niedawno odkryłam bling ;d

tja, america jest taka cudna, a nowa plytka to po prostu 98765435 grammy
                    dostala, i w ogole, kazdy kocha nową plytę -_-

kol lubię nawet bardzo ale wszyscy ich znają i ogolna zenuła, zresztą trafia
                    mnie jak sie mowi, ze kiedys kol byli southern strokes, a teraz ze niby oni są
                    do dupy, a kol kazdy kocha. pfppfpfpfpf

stroksy stwoarzyly z libertines i white stripes (min) new rock revolution, a
                    razorzy nie mogą sie z nimi rownac -_-

ona kocha radiohead ;d
                    • jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 14.10.09, 21:05
                      e no ni, ani kocham ani nienawidzę, lubię. ;d

i tak najważniejsi sa libsi. XD
                      • ultraviolet Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 19:00
                        a co Wy robicie na tym szatańskim czymś? devil

wszystko czego słucham jest mocne, na to wychodzicoolcool
                        • lubiekotki Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 19:53
                          tak, metalu

ja wiem ze to szatan, ale nikt mi na forum nie odpowiadal to szukalam szczescia
                          tutaj ;d

libsi ssą doszlam do wniosku sluchając ich wczoraj, wszystkie piosenki sa
                          identyczne a ja rozrowniam tylko arbeit macht frei, reszta to jakas narkotyczna
                          papka. ale musze sie przekonac
                          • audreey Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 20:29
                            nie chcę, żeby na moje urodziny była papa zamiast fajnej pogody ;c
                            kupię se.

don't you wanna feel my bones on your bones?
                            sialala santa

ja słuchałam tylko pierwszy album libsów, ogólnie wrażenie raczej pozytywne.
                            a mi się wydaje, że niemal wszystkie piosenki killsów brzmią tak samo. >,<
                            chyba muszę się bardziej do nich przyłożyć.
                            • jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 20:33
                              ja z libsów kojarze tylko cant stand me now tak baaardzo dobrze. ;d
                              i mam wrażenie, że będą moim jesiennozimowowiosennym zespołem, PETE <33333333.

odri, ile Ci dni pozostało do postrazenia się? devil
                              • lubiekotki Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 21:01
                                ja mam zawsze ladniutką suspicious

pierwszy album, czyli the libertines? pete i ktos na okladce wygladają jakby sie
                                narkotyzowali? to jest pierwszy? jesli tak to ja tez, i jeszcze jakąs epke,
                                wszystko jest takie same suspicious

ja nie mam jeszcze jesienno-zimowego zespolu, czekam az cos wpadnie, takie
                                megasne. poki co skinny męczę bardzo. i xx <3
                                • jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 21:05
                                  xx mi bardzo jednak nie pasują.
                                  a zupełnie nie rozumiem szału na dominos dużego różowego, a fe. ;x

BRMC. <3 <3 <3 <3.
                                  • lubiekotki Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 21:13
                                    mi bardzoo pasuje, ale jakby sie uprzec to tylko 3 piosenki są bardzo fajne,
                                    brakuje takiego bangera na reszcie plyty

dominos jest slodkie, ale reszta okropna <3333333 dominoos, dominos
                                    • jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 21:15
                                      bo potem to wszystko się zlewa, ona śpiewa, on śpiewa, plum plum plum.

fefefe.

BRMC. <3 <3 <3
                                      < 3 .
                                      • lubiekotki Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 21:37
                                        czemu fefe?

nie znam NICZEGO killsow. moze jedną piosenkę. czuję sie wyobcowana sad
                                        • jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 16.10.09, 07:26
                                          bo fe.

tych killsów? no ja znam, ha.
                              • audreey Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 17.10.09, 15:30
                                ja libsów żadnej bym nie potrafiła zanucić, hahah. ale pamiętam, że płyta mi się
                                całkiem podobała. teraz słucham brmc, bo mi koleżanka kiedyś poleciła, płyta
                                baby, czy jakoś tak. fajne całkiem.
                                pete wyszedł słodko na jednym zdjęciu, chyba głównym, ale nie pamiętam czy
                                libsów czy babyshambles. ;d chociaż i tak go nie lubię, bo bierze narkotyki i
                                niszczy siebie.

już wiesz ile. ;d 365, hahaha.

xx przesłuchałam raz , nudni.
                                dominos jest fajne, reszty nie słyszałam;d
                                • jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 17.10.09, 17:07
                                  baby 81 cool
                                  ja męcze ich debiut. <3.

o, fajnie, bierze narkotyki! ;3

fe.
                                • jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 17.10.09, 17:07
                                  baby 81 cool
                                  ja męcze ich debiut. <3.

o, fajnie, bierze narkotyki! ;3

fe.
                                  • lubiekotki Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 17.10.09, 17:25
                                    ja tez nie.
                                    ale babyshambles umiem jedną, delivery <33333 od dawna sie za nich zabieram.
                                    jeszcze dirty pretty things -__-
                                    ;d
                                    xx nie są nudni, są cudasni ;d
                                    dooominooos, dooooooominos

• jane_ Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 17.10.09, 17:31
                                      a fuck forever? ;d

nie lubie dirty pretty things, cośtam kiedyś dużo nawet słuchałam, teraz nie pamiętam, ale wiem, że nie lubię.

duży róż, co to za nazwa >.<
                                      • audreey Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 18.10.09, 13:58
                                        tak, baby 81. całkiem fajne. a debiucik jaki?

ja automatycznie tracę szacunek dla ludzi, którzy biorą. niszczą siebie, ranią
                                        bliskich, to okropne. jak tak można?

fuck forever to oczywiście największy hicior babyshambles ;d

xx nudni, nie spodobali mi się jakoś. ale może jeszcze kiedyś do nich podejdę.
                                        ta. jak do tysiąca innych. ;d

dirty mi wyskoczyło w podpowiedziach na lansie, hihihi. xd

co tam nazwa, piosenka spoko!
                                        • lubiekotki Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 18.10.09, 17:21
                                          a debuut to nie przypadkiem the libertines? nie znam sie, ale pokochalam tę
                                          plytę, wczoraj xd

a julek bierze i go kochasz ;d

crystalized, islands i vcr są fajne, podejdź jeszcze raz do tych kawalkow, moze
                                          chwycisz haczyk, jak wiekszosc indiancow ostatnio ;d reszta faktycznie moze
                                          troszke niespecjalna.

podpowiedzi na lascie mnei wkurzają, bo nie chcą się odwalić z cribsami, ktorych
                                          chyba nie lubię, nowy singiel to jakiś zart.

ja myslalam, ze delivery jest najwiekszym hiciorem ;<

wlacha, dooominooos, dooominooos jest fajoskie.
                                          • audreey Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 18.10.09, 21:53
                                            ale ja mówiłam o brmc ;d a którąśtam płytę libertines przesłuchałam, ale nie
                                            wiem którą. na pewno nie nazywała się "the libertines". ;d

nie mówię, że przestaję kochać, tylko tracę szacunek XDD zresztą, to się nie
                                            liczy, bo to mój monsz i on JUŻ nie bierze!!! ;P albert bierze, ale go nie
                                            kocham, przynajmniej nie tak. hihih.

to libertines czy co?

podpowiedzi są głupie. kiedyś miałam w podpowiedziach cold war kids, ściągnęłam
                                            kilka piosenek i chłam niesamowity, matko. może podejdę kiedyś do nich jeszcze
                                            raz, ale wrażenia na mnie nie zrobili.

fuck forever raczej :<

dominos dominos <3
    • xis Gothic/symphonic metal 14.10.09, 18:01
      A ja słucham jeszcze mocniejszego. xD Gotyckiego i symfonicznego metalu. ^^
      Lubię takie zespoły jak Within Tempatation, Krypteria, Nightiwsh, Delain,
      Delight, Epica i Lacuna Coil, heh. xD
      • im_rebel Re: Gothic/symphonic metal 14.10.09, 19:35
        Rzeczywiście, to to już coś. Nie na moje uszy tongue_out
        • smiley11 Re: Gothic/symphonic metal 14.10.09, 21:14
          Z tych co wymieniłaś, słucham Paramore, a także trochę Linkin Park i okazyjnie Green Day.
          Oprócz tego uwielbiam Muse, Avril Lavigne i Ewę Farnę.
          • smiley11 Re: Gothic/symphonic metal 14.10.09, 21:16
            O, jeszcze zapomniałam o Evanescence. serce
            • im_rebel Re: Gothic/symphonic metal 14.10.09, 21:21
              Nie zdaje mi się, że Ewa Farna to rock
              • smiley11 Re: Gothic/symphonic metal 15.10.09, 18:41
                Pewnie dlatego, ze nie słuchałaś jej wszystkich piosenek (chodzi o najnowszą płytę). Dużo ma piosenek rockowych i pop-rockowych.
    • misia19978 Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 14.10.09, 21:30
      linkin Park i Paramore jest świetne
      ale Saosin tez jest niezłe
      • heartbeats Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 19:03
        jasne że tak.
        Noir Désir [cudowny zespół śpiewający po francusku, Bertrand Cantat jest
        cudowny i jest głównie znany z tego, że zabił swoją przyjaciółkę Marie
        Tritingnant], Manic Street Preachers, Kashmir.. i tym podobne,
        długo by wymieniać.
    • luciferian Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 19:38
      kiedys sluchalam, taraz nie za bardzo big_grin
      swieta prawda stichinsgluck szczegolnie jak widze tych co maja po 17 lat i robia 'wielka
      kariere', ze tez rodzice pozwalaja dzieciom ogladac filmy na disneyu, masakra.
      im_rebel wybacz za odstapienie od tematu :d
    • 14ashley14 Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 19:55
      Paramore,Paramore,Paramore,Paramore,Paramore.
      <333333333333333
      Kocham!
    • olusi1a Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 20:01
      Zdecydowanie Linkin Park, Green Day, Muse, Evanescense, Riverside i Shinadown. Tworzą
      genialną muzę uwielbiam ich. Od święta słucham też Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs big_grin :-
      D big_grin big_grin
    • angela_xd Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 15.10.09, 20:09
      sorry nie słucham kicza .
      • im_rebel Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 17.10.09, 17:32
        angela_xd napisał(a):

> sorry nie słucham kicza .

Jakiego kicza? Jakiego kicza? Jakiego kicza się pytam?! Disney'owskie
        piosenki, to jest dopiero g*wno!
        • im_rebel Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 17.10.09, 18:01
          Ok. Wnerw przeszedł.

Z tego co czytałam wcześniej ( nie do konca bo mi się nie chciało) macie rację.
          Niektóre zespoły grają tylko dla kasy. racje też jest w tym, że na początku to
          frajda a później to kasa. Pisząc to patrzę sobie na Green Day'a. Ok. Początki
          świetne, dobrze zapowiadający się zespół. Do wydania płyty"American Idiot"
          wszytsko dobrze. potem to już nagła (większa) popularność gdy słucha się tekstów
          wylewający cały żal na Amerykę. Teraz płyta "Upadek XXIw." (sork nie wiem jak
          się pisze) to wypluta i przeżuta płyta. Piosenki bez większego sensu, a wydanie
          tego krążka to tylko po to bo z kasą coraz bardziej krucho. Rytm ciągle się
          powtarza doprowadzając mnie do palpitacji serca kiedy nie rozpoznaję piosenkek.
          tak na to patrze suspicious
          • im_rebel Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 17.10.09, 18:01
            Al;e miomo wszystko nadal go słucham ^^
    • r_patzz Paramore 15.10.09, 21:48
      Paramore big_grin <3
      • grafikowa_ paramore jest mocny. 28.11.09, 23:12
        No oczywiscie paramore.
        rozumiem jane_ ,że każdy ma inne zdanie, ale paramore śpiewa alternative i rock.
        posłuchaj that's what you get, misery bussines.
        a to że czasem mają bardziej wolne piosenki, to są rockowe ballady.
        nawet green day ma takie. big_grin
        • jane_ Re: paramore jest mocny. 29.11.09, 11:13
          z paramore żadna alternatywa. przykro mi, zdania nie zmienię. i to nie jest mój wymysł.
    • olive Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 29.11.09, 11:19
      Nie uważam , jakoby Green Day , Linkin Park czy tym bardziej Paramore było czymś
      mocniejszym .
      Słucham własnych , hard - rockowych zespołów .
    • vondy Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 29.11.09, 11:20
      paramore...evanescence...green day...nie nawidze gwiazdek disneya...zazdroszczę
      ym,którzy mogą tego słuchać,bo mi od razu uszy puchną...
    • poligraficzna Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 29.11.09, 11:28
      ja bym raczej powiedziała, że Linkin Park gra Nu Metal......
      • olanax3 Re: Słuchacie czegoś mocniejszego? 29.11.09, 16:43
        To -------> Evanescence

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka