ewka15 10.10.09, 20:22 Słuchacie? Lubicie? Jakie są wasze ulubione piosenki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: The Doors 11.10.09, 09:35 niestety znam ich baaaardzo pobieżnie, żałuję, grzeszę itp itd, wiem. ale czasem jak mnie weźmię lubię sobie ich włączyć. nie coś konkretnego. ale ich. ignorancja, pójdę do piekła. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: The Doors 25.10.09, 18:32 uwielbiam, moja mama jest wielką fanką. do kołyski śpiewała mi 'light my fire'. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: The Doors 11.10.09, 16:47 the doors nie znam the 3 doors down znam xd Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: The Doors 18.10.09, 12:09 och, uwielbiam ich. riders on the strom uważam za jeden z najlepszych utworów ever. poza tym light my fire, love me two times, crystal ship, the end. a jima morrisona podziwiam również, osobno, jako postać. był niezwykły. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: The Doors 18.10.09, 13:22 Dokładnie. ''Riders on the storm'' jest kapitalne. Świetne jest jeszcze np.''Break On Through'', ''Hello, I love you''. Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: The Doors 18.10.09, 13:48 break on through to the other side, yeah racja, też ją uwielbiam, i hello i love you również. w zasadzie doorsi nie mają takiej piosenki, która nie podobałaby mi się chociaż w jakimś stopniu. wszystkie są dobre i dopracowane, choć czasem sprawiają wrażenie tak niedbałych. i to jest u nich takie magiczne właśnie. people are strange, when you're a stranger, faces look ugly when you're alone Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: The Doors 25.10.09, 18:30 Doorsów ? OMG Kocham ! Są moim 2 po JB zespołem . Zupełnie różna muzyka wiem . Jim w tych obcisłych, skórzanych spodniach , ach Najlepsze piosenki ? , dużo tego będzie ; Love Her Madly. L.A. Woman . Runin' Blue . Roadhouse Blues . The End . Tell All The People . People Are Strange . Love Me 2 Times . I Cała reszta . Ale nie chce mi się wszystkich piosenek wypisywać Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: The Doors 19.12.09, 21:39 "People Are Strange" jest epickie. The Doors znam głównie po tym utworze, ale od dłuższego czasu zbieram się na bliższe zapoznanie się z ich dyskografią. Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: The Doors 31.12.09, 21:53 Mój braciszek dostał od kochanego Mikołaja Perception Box Set . Cały czas mu podkradam . . Słyszałyście może Qeen Of The Highway (Jazz Verison ).? Jeśli nie , radzę posłuchać ! Odpowiedz Link Zgłoś