any3 11.10.09, 16:30 Wiem, że był taki temat, ale kogo wolicie, i w ogóle opiszcie ideał chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selcia17 Re: Romantyk czy maczo? 11.10.09, 16:33 Romantyk miło się słucha komplementów I macho miło jest siedziec obok sexownego faceta...;* Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Romantyk czy maczo? 15.10.09, 08:37 dla mnie gdybym był dziewczyną to wybrałbym to i to a najlepiej emo Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 xd 09.01.10, 22:26 Oczywiscie ze romantyk. Dlatego ze jest wrazliwy i w ogole potrafi pocieszyc w trudnych sytuacjach... A maczo to tylko taka popisowa... Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Romantyk czy maczo? 11.10.09, 16:38 hmm mój ideał Justin Bieber.!! a co do tematu to ja wole to i to. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
any3 Re: Romantyk czy maczo? 11.10.09, 16:59 Ja chciałabym, żeby był romantykiem, ale momentami maczo.... Marzenia... Ale przede wszystkim romantykiem Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Romantyk czy maczo? 11.10.09, 17:09 brunet lub blondyn o zabójczym uśmiechu Znam takiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
monique_93 Ideał... 11.10.09, 17:16 Zdecydowanie romantyk. Ale znowu nie jakiś melancholik płaczący po kątach. Maczo mają u mnie przechlapane na wstępie. Musi być w miarę inteligentny, wierny, opiekuńczy, uprzejmy, sympatyczny( kulturalny - szczególnie wstosunku do mnie i moich bliskich). No i mieć jakieś zainteresowania. Mógłby np. grać na gitarze Mile widziany przystojny. Choć trochę! Jeśli kiedykolwiek takiego znajdę, to będę przeszczęśliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Ideał... 11.10.09, 18:00 Romantyczny. Billy Joe Armstrong i Gerard Way Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: Romantyk czy maczo? 13.10.09, 20:20 moim ideałem faceta jest książkowy Edward Cullen Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Romantyk czy maczo? 11.10.09, 18:10 i to i to .. to zależy.. ale ja wolę romantyków . mam chłopaka, który jest romantykiem . kocham go . ;dd jest brzydki, troszkę niższy, ale nie zwracam uwagi na wygląd.. zakochałam sie w nim i tyle . do niego moge sie przytulić, a ja potrzebuje takiej czułości i romantyczności . ;dd a maczo ? hmm.. przydałby się ktoś przystojny, ktoś kto obroni w każdej sytuacji.. chociaż sama umiem sobie radzić.. w mieście wszyscy mnie znają bo kopie.! ;dd chłopcy normalnie uciekają . a chłopaki z klasy to wiedza że ze mną sie nie zaczyna . ;D ideał? ideał jest tylko jeden - ryan sheckler . ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: <3 10.01.10, 18:10 to i to ;d ale raczej tacy nie istnieja ;// Fuck ! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek08 Re: Romantyk czy maczo? 12.10.09, 16:37 Jak marzyć to marzyć! Romantyk. Wyglądem przypomina Nicka Johnas'a. Gra na gitarze. Pisze wiersze. Taki istnieje i jest niedaleko! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: Romantyk czy maczo? 12.10.09, 16:45 Raczej romantyk... : ) Miło jest przytulić się do takiego jak ma się gorszy dzień... I przy okazji posłuchać komplementów... ^^ Oczywiście musi być tolerancyjny i wgl. Według mnie ideał nie istnieje... Ale to tylko moje skromne zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
yui Re: Romantyk czy maczo? 12.10.09, 19:24 No więc moje ideały istnieją, ale tylko w anime ; d Odpowiedz Link Zgłoś
brian_molko_fan Re: Romantyk czy maczo? 13.10.09, 16:03 Ahhh ja wolę romantyka. Moim ideałem jest z wyglądu BRIAN MOLKO<3 lub taki ziom z mojej szkoły a nawet dwaj xD Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Romantyk czy maczo? 13.10.09, 18:40 Zdecydowanie romantyk. Mój ideał to romantyczny, czuły, opiekuńczy, inteligentny facet. A jeśli chodzi o wygląd to najlepiej, żeby miał blond lub brązowe włosy, szare lub niebieskie oczy i jasną karnację. Ale to nie jest aż takie wazne, bo przecież liczy się wnętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Romantyk czy maczo? 13.10.09, 18:42 emm . ideałów nie maa . XD wygląd ogólnie nie jest wazny . ważna jest osobowośc , chakater . Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: Romantyk czy maczo? 13.10.09, 20:12 zdecydownie romantyk ;d ideał to Nick Jonas <3, co zrobić mam słabość do niego i jego oczu i włosów i głosu hahah. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Romantyk czy maczo? 13.10.09, 20:21 Zdecydowanie romantyk, chociaż trudno takiego znaleźć. Faceci myślą, że dziewczyny lubią macho. A tu niespodzianka. Co do ideału chłopaka... chyba jeszcze nigdy nie spotkałam chłopaka, który spełniałby moje oczekiwania. Oczywiście, chłopak powinien być miły, uprzejmy, uczciwy. Przystojnym też nie pogardzę, ale nie sugeruję się tylko wyglądem. Odpowiedz Link Zgłoś
tarwani pół na pół 14.10.09, 11:29 a ja chce pół na poł Bo taki calkiem romantyczny koles by mnie zanudzil, a maczo mnie wkurza na dluzsza meta ale taki misz masz byłby idealny ;D ogolnie jesli czytałiście "miasto kosci" to tam był Jace i mój idealny facet powinien byc wlasnie taki z charakteru, lecz gdyby jeszcze tak wygladal to ogolnie aaa bostwo Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Romantyk czy maczo? 14.10.09, 13:12 Oh oczywiście ze romantyk Hm jaki powinien być ten mój ideał hmm wysoki, napewno brunet z takimi dłuższymi włoskami i z grzywką na bok, o pięknych piwnych oczkach ... taki troszkę dziecinny, zabawny. Na luzie, napewno nie pod krawatem czy coś hmm noi czuły kochany i taki po prostu mój czy jest ktoś taki? haha no oczywiście Mmmmmarcelek Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa . 14.10.09, 21:28 nienawidzę chłopaków, są debilni, nie wierzę w miłość, chce mi się płakać .. ;/// życie nagle stało się bezsensowne ((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Romantyk czy maczo? 14.10.09, 22:08 a moim ideałem jest Leo Beenhakker. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Romantyk czy maczo? 14.10.09, 22:57 dużo osób ma teraz manie biebierkową. a ja lautnerkową. xD mam fiołaa na punkcie Lautnera. Odpowiedz Link Zgłoś
any3 Re: Romantyk czy maczo? 15.10.09, 20:16 He, he dobre to było. Romantyczny maczo...;* Odpowiedz Link Zgłoś
ania4474 Re: Romantyk czy maczo? 09.01.10, 18:37 wolę romantyka a ideał to Brian Molko no i taki jeden kolega z klasy który tak się składa jest fanem Placebo ave Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Romantyk czy maczo? 09.01.10, 18:54 Ani romantyk, ani maczo. Nie lubię facetów, którzy są tacy milusi, zabierają cię na kolację przy blasku świec, żeby mówić ci czułe słówka. Nie cierpię wręcz maczo, którzy uważają się za panów świata i najlepszych facetów w mieście. Według mnie chłopak powinien być przede wszystkim równym kolesiem, z którym da się pogadać o wszystkim, musi być twoim przyjacielem Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Romantyk czy maczo? 09.01.10, 19:00 good_thing napisał(a): > Ani romantyk, ani maczo. Nie lubię facetów, którzy są tacy milusi, zabierają ci > ę > na kolację przy blasku świec, żeby mówić ci czułe słówka. > Nie cierpię wręcz maczo, którzy uważają się za panów świata i najlepszych > facetów w mieście. > Według mnie chłopak powinien być przede wszystkim równym kolesiem, z którym da > się pogadać o wszystkim, musi być twoim przyjacielem Oczywiście nie chodzi mi o to, żeby facet był całkiem wypruty z romantyczności. Mógłby co jakiś czas przytulić, szepnąć coś miłego, ale żeby tego nie robił co chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Romantyk czy maczo? 09.01.10, 19:10 Dokładnie. Gdyby tak codziennie robił kolacje, to potem nie miałby czym zaskakiwac ^.^ Poza tym ja czułabym się speszona (gdybym była dorosła, się wie. xdd) Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Romantyk czy maczo? 09.01.10, 19:20 raczej romantyk.. z doświadczenia wiem, że niby maczo sexowny itp. ALE: dziewczyny za nim wszystkie latają, uważa się za niewiedomo kogo, myśli głównie o sobie.... nie wszyscy tacy są ale znaczna większość... najlepiej pół na pół Odpowiedz Link Zgłoś
bo.to.ja Re: Romantyk czy maczo? 09.01.10, 19:45 dla mnie musi być romantyczny a przy innych maczo musi mnie bronić i nie moze być tylko mocny w gębie ale i taki wysportowany Odpowiedz Link Zgłoś