eyesonfire 11.10.09, 19:48 wygadaj sie .xD wiem pewnie większość powie mi , że jestem : " żalowa " i mi to zwisa i powiewa , keke nie musisz pisać jak coś sie nie podoba . : ) ave , Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_ Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 19:49 jestem zua bo kot usunął post, o tym, że porwali kogoś kosmici jestem smutna bo Bieberek zachorował : cc Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 19:51 jestem zlaa , bo jutro buda . ; dd jestem smutna , bo mi sie nudzii x33 ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 19:52 zastanawiam się , czy w kanadzie jest rosół.x DD < lol2 > wiem, nie mam o czym myśleć : DD Odpowiedz Link Zgłoś
eyesonfire Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 19:57 jestem wściekła bo jutro bedzie jutro .xD a tej sophie_ ja stawiam , że jest taki knora w polskich sklepach xD Odpowiedz Link Zgłoś
xxewelkaxx Re: wygadaj sie !. 15.10.09, 17:38 ehhh jestem zła na nauczyciela od muzy... mamy występ na 17. 10 i dzisiaj od 8.oo do 17.oo przez niego w budzie... bo próby były Odpowiedz Link Zgłoś
milusia1 Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 19:53 gr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kosmici mnie porwali i usuneli mój wątek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smutna jestem bardzo www.kotek.pl/forum/02,3000,101430527,101430527,_.html Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 19:56 Zginął mi plan lekcji ;x niechce mi sie do kolezanki dzwonic .... ;/ jakos minie jakby co to powiem ze zginął mi plan a za lekcji sie wzielam puźno bo mi sie wczesniej niechcialo <lol2> jak sie bedzie baba czepiac to niech sie czepia xd nawet fajny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd ;dd 11.10.09, 20:00 o lol.. jutro mam test nic nie umię zaraz ide dokończyc sciągi. na środe mam się nauczyc tańczyc [cza czę ] nie wiem wogole jak sie wyrobie jest mi dziwnie i źle.. jestm smutna ehh dupa i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
eyesonfire Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 19:56 milusia1 napisał(a): > gr > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!!!!!!!!!!!!! > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > kosmici mnie porwali i usuneli mój wątek > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!!!!!! smutna > jestem bardzo > > www.kotek.pl/forum/02,3000,101430527,101430527,_.html smutna i żałosna . Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 19:56 Było coś takiego, ale dobrze, że powstał ten wątek ^^ A więc, nie dość, że jutro do szkoły to spotkam jutro chłpaków których śledziłam. O Bosz... chyba się spale ze wstydu. Nie potrzebnie szłam na to pole z Weroniką x/ Nauczycielka się uwzięła na dziewczynach. Okazało się, że jestem chłopem xD Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 19:56 jestem smutna , bo chyba się zakochałam <lol2> . ; D . i jutro do szkoły ;/ i wgl nie chce mi sie uczyc. i muszę Krzyżaków przeczytać do końca października a dopiero ejstem na 29 stornie . i wgl .jakaś taka dziwna jestem . i pogoda do .du.py ;. noo . i mam konkurs jakiś ;/ i nie chce mi sie przyhototwywać . Miałam się wygadać to się wygadałam ! hahaha xd Odpowiedz Link Zgłoś
eyesonfire Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 19:58 no może był taki temat już , ale kij xD Krzyżaków ? ooo też to miałam rok temu , ale nie przeczytałam całego tylko streszczenie xD Odpowiedz Link Zgłoś
milusia1 Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 19:59 slujacie eyes cos tam niema poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ bla bla bla : DD 11.10.09, 19:58 piszę na twitterze z kanadyjską aktorką i jest wkurzona , że jutro muszę iść do szkoły : | Odpowiedz Link Zgłoś
eyesonfire Re: bla bla bla : DD 11.10.09, 19:59 dakota_ napisał(a): > piszę na twitterze z kanadyjską > aktorką i jest wkurzona , że jutro muszę > iść do szkoły : | że z którą xD ? szkoła , a idź : / Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 19:59 xd nie martw się sophie_ Justin wyzdrowieje natomiast ja chyba będę chora bo gardło mnie boli....;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 20:01 też właśnie zastanawiam się nad streszczeniem ( w sumie to napewno przeczytam) ale chce jak najwiecej jeszcze ksiazki przeczytać, bo mam dosyc ostrą nauczycielkę od polskiego i jak narazie mnie lubi , więc nie chcę jej podpaść ; d. ( nie że jestesm jakiś lizus ; d ) Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 20:03 colors napisał(a): > też właśnie zastanawiam się nad streszczeniem ( w sumie to napewno przeczytam) > ale > chce jak najwiecej jeszcze ksiazki przeczytać, bo mam dosyc ostrą nauczycielkę > od > polskiego i jak narazie mnie lubi , więc nie chcę jej podpaść ; d. ( nie że jes > tesm jakiś lizus ; > d ) Miałam podobną sytuację w podstawówce z nią nie było łatwo...;/ Tylko ,że padłno nie na polski na przyrodę Odpowiedz Link Zgłoś
eyesonfire Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 20:03 keke , no kapuje , ale jedną książke jak nie przeczytasz całą tylko streszczenie to bedzie dobrze chyba i oo wiem film se oglądnij xD Odpowiedz Link Zgłoś
eska Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 20:02 Jestem niewyspana, zua i mhroczna [ xD] Cóż nie chce mi sie robić zad. dom ;] Odpowiedz Link Zgłoś
eyesonfire Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 20:06 ja tam miałam sie uczyć na spr. z histy , ale jakoś taki mi nie idzie .xD Odpowiedz Link Zgłoś
eska Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 20:07 Ja tak mam zrobić zad z angielskiego ale cic che mi sie wstać. xDDD Dobra wstaję... Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 20:13 powinnamsięuczyćbojutrozwalonydzieńale siedzęnakotkuprzeczytałamobcegoisłyszałam żegłupialeterazmismutnoboniemamcoczytać atobyłofajnepoczęścitylkoobcyiulabojestemtrochę jakulaiku...toteżproblembojamamgorzej bojesięwycieczkiitegotłumaczeniadlaczegokłamstwa smutkuzazdrościponiżeniaśmiechuzmarnowychpienię dzyidniapotemniemieckiitestzhistoriijestembrzydka itosłyszałamwięcniemażenieboktośmitopowiedział iwalićtożektośuznałżemładnaliczysiętylkotocozłe lubiężyćproblemamiczujesięfajnabosobiezniminieradzę aleniktniewieżejemamprzynajmniejniewszystkie ijeszczwesporobymtegoznalazłaalecholernieciężko siępiszebezspacjiajachcęograniczyćczytelnośćtej wpowiedziwięcpozdrawiamidęsięzabićdojutra Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 20:09 co moge napisac ? że nic mi się nie chce robic? dobra, to napiszę to ;d nic mi się nie chce robic ! Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 20:10 mam totalnego lenia nie chceee isc do szkołyy jeszcze jutro kartkówka z matmy : ( super ;d Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: wygadaj sie !. 13.10.09, 20:03 muszę siku, ale nie chce mi się iść... jak zawsze ;d podoba mi się chłopak, któremu się nie podobam. hahah. ale to oczywiste xd Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 20:11 Jestem zła bo nie znoszę swojego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 20:14 Jestem zła bo mam jutro pierwszą historię Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Czyt. 11.10.09, 20:21 Jest mi smutno Bo jest Jesień nie nawidze Jesieni Wtedy wszystko jest takie... Ehhh właśnie ide zmywać ale mi się nie chce ;/ No już pozmywałam <dumna> Dziś na obiad miałam frytki i zamiast soli nasypałam sobie kwasku fuj nie polecam od miesiąca próbuje napisać książke ale mi to nie wychodzi jakoś ;/ Wczoraj taki Patryk mój kumpel do mnie dzwonił no zaczeliśmy gadać a on się zapytał z jakiej ja mam telofon z jakiej sieci ja mu na to że z Orange powiedział że musi kończyć i się rozłączył Chyba zaraz zaczne gadać z Moją Przyjaciółką o ile mnie pamięta ;/ Dziś mnie wszystko wkurza i wgl a ty byś się wygadała co troche a nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Czyt. 11.10.09, 20:29 Jutro poniedziałek - wystarczający powód do smutku/złości xp Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: Czyt. 11.10.09, 20:32 a aj asie boje bo jutro mi zęba wyrywają ; d ; / Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Czyt. 11.10.09, 20:38 a teraz to właściie powinnam iść się jeszcze uczyć na kartkówkę i mi się nei chce ; d nie mogę od kompa odejsć ;d Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 20:39 collage napisał(a): > yay, mam kompleksy XD ja też ; ) jestem gruba i brzydka ; d... Odpowiedz Link Zgłoś
eyesonfire Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 20:41 colors napisał(a): > collage napisał(a): > > > yay, mam kompleksy XD > > ja też ; ) jestem gruba i brzydka ; d... no ja też , ogólnie to ja jestem jednym wielkim kompleksem x [ Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Wygadam ! 11.10.09, 20:42 Moje zycie to kopmletna porazka ! ZEro szczescia w miłości , zero w przyjazni ! Mam tego dosc Ostatnio pisalam z booskim chłopakiem przez miesiac pozniej sie taka suka pojawila i mi go zabrala ! Mam dosc wszystkiego , moglabym , hm chcialabym sie zabic ! Tyle. Wiem jestem walnieta , ale dosc mam wszystkiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
colors ah . ; ( / 11.10.09, 20:47 jeszcze teraz koleżanka na mnie się obraziła . o mattko .! ; / Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: ah . ; ( / 11.10.09, 21:00 czemu weekend tak szybko mija?! smutno mi, ze Avril jest w separacji z mezem damn! Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: wygadaj sie !. 11.10.09, 21:06 jutro szkoła. każdego wkurzam. jak zwykle. tak myślę co jutro porobić. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: wygadaj sie !. 12.10.09, 16:04 jutro nie mam chemi . zastanawiam się jak zgrać się całą klasą koło pani domu i wyskoczyć i zrobić alleluja . x d i zastanawiam się dlaczego siedze przed kompem a nie przed lekcjami ? ;d proszę o odpowiedź . x dd Odpowiedz Link Zgłoś
natixdd Re: wygadaj sie !. 12.10.09, 16:09 Musze zrobić 15 stron w ćwiczeniach do biologii . Odpowiedz Link Zgłoś
caroliin jbć miłość : (( 12.10.09, 16:12 jestem wściekła bo wrócił mój przyjaciel w którym się zakochałam , a zawsze kiedy wraca wszystko się jebie : - // . jest mi smutno , bo każdy mówi że nie mam podstaw żeby być w nim zakochana bo nawet nie mam odwagi mu się do tego przyznać . i jestem wściekła bo ma niedługo wyjechać do swojego pieprzonego Kuwejtu ( i wróci dopiero na święta ) a ja wariuje jak go nie widzę . mam kompletny mętlik w głowie ; - ((( Odpowiedz Link Zgłoś
quelle ;0 12.10.09, 16:26 Słucham teraz Oceana - Cry Cry nie chcę mi się lekcji odrabiac jak mama zobaczy moje oceny to normalnie masakra !!!!! Jutro mam występ a nie znam całego tekstu ...... Nudno mi ... Dobra no to idę może teraz mi się uda pouczyc bo jutro spr. z matmyyy Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: ;0 13.10.09, 22:50 a ja jestem wściekła, bo moja myszka od kompa dostała padalca i nie moge nią normalnie sterować xd ale i też się ciesze, bo jutro jadę daleko oo Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: ;0 15.10.09, 15:23 wszytsko się pier.doli zresztą jak zawsze. ;dd grr nie nawidze swojego życiaa. jestem wściekla na moje ,,koleżanki" pfff..!!! < zły > nie nawidze zycia. do widzenia.! Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: ;0 15.10.09, 17:09 Wkurza mnie swiat, bo pogadac nie mam z kim, a jak gadam to sie nabija i potem sie ma wnerwa;// Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 ;ddd 16.10.09, 10:22 Jestem złaa bo nie mam co robic ;dd świat jest taki nudny...<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś