Dodaj do ulubionych

dawno zapomniane zespoły...

12.10.09, 19:05
czy ktoś pamięta jeszcze zespół lexington bridge...
albo killerpilze...
oba te zespoły kocham nad życie serce
ale gdy odpowiadam na pytanie kogo lubisz i odpowiadam lexington bridge oni robią
wielkie oczy shock co mnie strasznie irytuje -_-''
wspomne również że oba te zespoły wydają płyte w tym rokuwink
LxB www.youtube.com/watch?v=F_mp9VbPTIE
Obserwuj wątek
    • fabiankowa Re: dawno zapomniane zespoły... 12.10.09, 19:13
      nieźle nikt sie nie wpisuje uncertain
    • seneka4 dawno zapomniane zespoły... 12.10.09, 19:22
      Tak pamiętam te zespoły aczkolwiek nigdy ani jednego ani drugiego nie
      słuchałam ,więc nie byłam fanką. Nie lubię boysbandów a tym są Lexington
      Bridge. Słaby pop to tylko tyle co określa owy zespół dlatego został znany
      tylko na jeden rok. A Killpritze - no cóż. Nie słucham punk'a ,punk rock'a
      itd. więc raczej tego nie lubię ... zresztą to jest punk rock niemiecki. Oo A
      w erze disneya i naszej-klasy raczej nikt takich rzeczy nie słucha. Już Lady
      Gaga zaczyna być coraz mniej sławna ,o Rihannie praktycznie wszyscy mówią z
      powodu jej nowego wizerunku a o HSM każdy mówił 2 tyg. po premierze każdego
      filmu i cisza.
      Co do założycielki tego wątku - jak ktoś się zainteresuje to coś napisze ,kogo
      interesuje co założyciel wątku napisze od razu milion osób tutaj nie wyrazi
      swojej opinii ,więc to nie ma sensu. Wystarczy trochę poczekać ,myślę ,że po
      dwóch godzinach od założenia wątku będziesz już miała parę komentarzy. Tak
      zazwyczaj jest ,ja zakładam wątki i po kilku dniach dopiero mam pierwsze
      odpowiedzi. Zazwyczaj jest tak ,że jakieś gry lub wątki o Miley mają miliard
      odp. a wątki poważne ,w których watro się wypowiedzieć mają ich zaledwie
      kilka. ;/
      • jane_ Re: dawno zapomniane zespoły... 12.10.09, 19:26
        pamiętam o nich, ale nigdy nie przypadli mi do gustu. ani jedni, ani drudzy.
    • denessa Re: dawno zapomniane zespoły... 12.10.09, 19:38
      taaaak . wink do dzisiaj kocham jedną piosenke killerpilze . ale ogólnie to ich nie słucham - ale pamiętać pamiętam . ; P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka