Dodaj do ulubionych

Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach ?

14.10.09, 20:42
jak w temacie ..
boo , chodzi o to że :
teraz na polu jest straszna chlapa , a ja mam takie buty , które przemakają . No i mama chce mi kupić gumiaki uncertain . Jakieś kolorowe . Ja nie kmam nic przeciwko gumiakom . Jestem wystarczająco dziwna żeby chodzić w gumiakach , ale jestem też wystarczająco mądra żeby wiedzieć , że gumiaki to obciach , zwłaszcza w szkole . Mówiłam mamie że nie chcę ale ona sie upiera .
Co mam robić ?
Czy gumiaki to aż taki obciach ?
Obserwuj wątek
    • doomixd Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 20:46
      najwazniejsze, zeby podobay sie tobie ...
      moze akurat wprowadzisz nowa mode do twojej szkoły ?
      kto wie. . .
      Tez lubie byc oryginalna i lubie nosic dziwne rzeczy . Takie, ktorych nikt na pewnie nie bd w
      sql miał kiss

Pozdrowienia dla ciebie. <33333
      • quelle Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 20:52
        zgadzam się z doomixd

tutaj masz pare fotek :

https://img.szafa.pl/uploads/clothes/d646/661927/1240155317.jpg

https://quasikobieta.w.interia.pl/gumiaki.JPG

a poza tym to możesz w nich chodzic do szkoły a do szkoły brac normalne i je
        zmieniac ...

Pozdro
        • amelka123458 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 15:13
          Możesz sobie na allegro fajnych poszukać smile
          • milka55988 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 15:28
            myśle że jak znajdziesz cos fanjnego too...
            ja bym nie kupiła gumiaków ale jak bd jaakieś fajnie to może;P
            • chocolatebow Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 16:54
              ja nie kupiłabym sobie gumiaków. smirk ale są naprawdę modne! więc jak wolisz. ja
              pamietam jak kupiłam sobie trampki ok. 1,5 roku temu i ludzie się dziwnie na
              mnie patrzyli, a teraz co? prawie wszyscy mają trampki! big_grintongue_out
            • domi17 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 18:55
              nie wiem ja na przykład ma inny styl ale to jest twoja sprawa i nie patrz na innych tylko rób co ci się podoba winkwinkwinkbig_grin
              • kamila96 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 27.12.09, 13:53
                Nie one są bardzo modne.
                Znalazłam dla ciebie pewny link na allegro z fajnymi gumiakami.
                Wiem że są troszkę przy drogie ,ale przecież to tylko pomysł na fajne buty.
                Może coś takiego znajdziesz.
                allegro.pl/item859646997_hit_sezonu_gumiaki_buty_kalosze_ekr_36.html
                Mi się one strasznie podobają.
      • softy_girl Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 13:50
        Moim zdaniem - nie . To naprawdę ładne buciki są jeśli dobierzesz fajny kolor i
        wzór może to być nowy trend w twojej szkoły . W gumiakach fajne jest to że są to
        buty które ci będą pasować do większości rzeczy smile)
        Pozdrawiam softy_girl wink
      • loczek17 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 17.10.09, 15:37
        ja uważam że nie
        sama bym sobie takie jakieś kolorowe gumaki kupiławink
        lubię być oryginalna brawo
      • kasiunia0509 gumiaki 17.10.09, 18:21
        dziewczyny !!! ja zkobinowałam z internetu zaj********* kalosze !!!! fioletowe
        w kratke !!!jeśli nie mozecie takich znalezić sami przerubcie!!!!!!!!!!
        kokartki moga zdziałac cudabrawobrawobrawobig_grinwinkwinksurprisedsmirk
      • lesliejonas Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 27.12.09, 13:59
        Jeśli już musisz to koniecznie idź kupić je razem z nią. Może będą jakieś
        pojechane, które akurat Ci się spodobają. Kto wie xD
    • collage Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 20:49
      nie, często dziewczyny na zdjęciach mają, w jakieś wzroki .
      • collage Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 20:50
        wzorki *
      • olka23415 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 16:12
        tak to straszny obciach!!! bo kto by chodzil w gumiakach np. po ulicy bo napewno
        nie ja! żal.plindifferentbig_grin
    • tysiiaa.a Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 20:50
      ja myślę ,ze nie ,bo gumiaczki są fajne >3
      ja sama sobie kupię takie jakieś fajne.u mnie to dość modne są ;D
      kiss
    • julii Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 20:52
      gumiaki są fajne : D
      • quelle Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 20:54
        albo tutaj są niektóre fajnee

https://passenger.blox.pl/resource/gumiaki.jpg
        • asiek95 ;* 15.10.09, 12:54
          joluska16 - zrobisz co bd chciała....ale tak naprawde nie przejmuj sie opinią innych...
          quelle - 4,7 i 8 gumiaczki są fajnee..;P w 7 mógłby być tylko wzór inny ale tak to gicio są xP

pzdr dla wszystkich ;*;*
      • ilusiaaaa Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 15:57
        Wg mnie to żaden obciach wink
        sama ostatnio sobie kupiłam... i nie żałuję ;D
        Moje są biało- czarne i ciągle w nich chodzę, a najlepsze jest to, że jest
        sucho tongue_out
        Polecam je big_grin
      • waniliowakawa Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 16:36
        nie,są modne.tylko te kolorowe w różne wzorki,a nie takie czarne w jakich stare dziadki łazą xD
    • joluska16 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 20:54
      dzięki ..

Ja też nie mam nic przeciwko gumiaczkom . Zobaczę jeszcze . Jutro oznajmie wszystkim że za niedłogo będę chodzić w gumiekach , haha big_grin . Dzięki jescze raz wam . kiss
      • joluska16 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 20:57
        I kupię sobie jakiś fajny kolorek . Po szkole juz mam pomarańczowe , rażące sznórówki w trampkach .
      • asiek25 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 20:59
        gumiaki niektore są ladne, ale nie takie trasycyjne tylo jakies w kropki czy jakies fajne
        • im_rebel Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 21:03
          Ja tam prosiłam mame ale skótek tego był chyba oczywisty - nie ma.
          Na twoim miejscu kupiłabym je sobie.
          www.zeberka.pl/art.php?id=1928
    • pauliska1212 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 21:03
      o rany,
      chcesz isc do szkoły w gumiakach.?surprised

a nie lepiej kupić jakies fajne nieprzemakalne buty. ?
      w gumiakach to chodzą na wsi gdy pracują w polu.

ale do szkoły. surprised ??!!
      • im_rebel Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 21:04
        Chyba, że do szkoły albo po szkole to bym się zastanawiała. ale po polu to jak
        najbardziej ^^
      • joluska16 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 21:05
        Też tak myślałam na początku . Sama juz nie wiem .
      • buntowniczkaxd Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 21:06
        o matko buhahaha xdd
        gumiaki do szkoły..
        jaa. xdd
        chyba bym się ze wstydu spaliła powiedz mamie że w gumiakach możesz chodzic w pole a
        do szkoły kup sobie jakieś inne buty. wink shockbig_grin
      • era16 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 13:52
        heh, ja bym poszła.xd
        ale zapewne uważaliby cię za oryginalną, ajkbyś je założyła.surprised
        i jeszcze jakiś śmieszny strój do tego, i superbig_grin

• pauliska1212 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 21:05
      nie no sorry za to co przed chwilą napisałam. confused

jeśli ci się podobają to idź. kiss
      to ty decydujesz o tym w co się chcesz ubrać. wink
      • joluska16 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 21:07
        pauliska1212 napisał(a):

> nie no sorry za to co przed chwilą napisałam. confused
        >
        > jeśli ci się podobają to idź. kiss
        > to ty decydujesz o tym w co się chcesz ubrać. wink

nie ma ich jeszcze więc nie wiem czy mi się podobają . Sama tak myślałam na początku jak ty . Teraz juz nie wiem . sciana
    • shhh Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 21:07
      gumiaki obciach ? gdzie tam...teraz sa bardzo modne i w ogole....kup w jakis
      fajny wzorek a wszyscy bede chcieli miec takie same smilesmile
      ja chcialam sobie nawet kupic...winkwink
    • colors Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 21:08
      a jaa mam zamiar sobie kupić kalosze; )) . są super; p
    • kolorowo Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 21:09
      mi siięę podobaja !
    • misia19978 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 21:13
      To nie obciach najlepsze są właśnie w jakieś wzorki
      właściwie jak chcesz to noś i nie przejmuj się innymi
      • misia19978 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 21:14
        właściwie to nasz pani od Ang ma gumiaczki takie w kwiatki i fajnie wyglądają
        orginal
      • im_rebel Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 14.10.09, 21:15
        Świetne są kolorowe w paski lub koła. odjechane. Nie kupuj ani czarnych ani białych
        Czarne - w takich pracuje mój dziedek gdy jest w polu.
        Biały - brzydzkie i juz
    • w_paski ...yyy 14.10.09, 21:14
      przecież gumiaki są teraz modne nie? ..yyy ale może się myle nie fascynuje sie modą
      • sysiek4444 Re: ...yyy 14.10.09, 21:16
        Yhyy ale zalezy jakie ;d
        jakies w kropki nie kropki , czemu nie ??
        big_grin
    • selina...gomez Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 12:36
      Najważniejsze jest tO by być sObą ;] Nie przejmOwaćĆ się onnymi smile;* Beda się
      śmiaćĆ?. Śmiej się z nich i pOwiedziedz że po prostu ci zazdroszczą ;]
    • olive co jak dla kogo obciachowe. 15.10.09, 12:53
      zależy co dla kogo obciach.
      chcesz/musisz je mieć, miej. i nikomu nic do tego.
    • turbodymoman ! 15.10.09, 13:00
      Absolutnie powinnaś nosić gumiaki. Bez gumiaków nie ma superbohaterstwa. A
      błoto to największy wróg superbohatera!
    • v. Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 13:10
      zmartwię cię - gumiaki (a szczególnie te kolorowe, we wzroki i inne badziewia)
      nie są modne i wątpię czy kiedykolwiek będą, chyba że wymyślą jakiś
      fajowy fason. no ale cóż, jeśli nie obchodzi cię moda to... noś co chcesz...
    • linda gumioki 550 15.10.09, 13:24
      eee nie czemutongue_out ja tam lubie taplac sie w kaluzy hehwink no ale do szkoly bym juz w
      gumiakach nie poszla...kiss
      • katsuumi_17 Re: gumioki 550 15.10.09, 13:56
        W zeszłym sezonie gumiaki były modne, nie wiem, jak w tym. Chociaż ja bym w nich nie
        wyszła z domu. smile.
    • sophie_ Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach ? 15.10.09, 13:56
      Obciach - tak.
      no ale nie chyba aż taki straszny.

ja tam bym nie poszła ; - /
      wgl. dla mnie gumiaki są niewygodne . ^
    • adulka3113 kalosze śa bardzo modne!!! 15.10.09, 13:58
      moim zdanien to żaden obciach!!! ja mieszkam w warszawie i chodze do gimnazjum w
      centrum... przyszlam do szkoly w moich kaloszkach66 i wszyscy mi zazdroscili xD pytali sie
      gdzie kupilam i wielokrotnie prawili komplementy... nie ma takiej osoby w szkole zeby nie
      zazdroscila mi moich kaloszy ^^ kocham sie ubierac dziwnie ale kalosze wcale nie sa
      dziwne...przeciez to normalne buty... moim zdaniem powinnas zgodzic sie na kupno kaloszy
      =) na pewno spodobaja sie innym i dasz tez przyklad innym dieciom w twojej szkole,ze kazdy
      ma prawo nosic to co mu sie podoba wink
    • aguulka Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 14:04
      jeżeli mam być szczera .. ? tak , to straaszny obciach . może kup sobie nowe
      buty ? ale takie dobre, odpowiednie itd , aby Ci nie przemakały. ; ]tongue_out
    • wisia Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 14:11
      ja ich nie lubie są bardzo obciachowe confused
      • viva KaLoSzE. Ja nosze 15.10.09, 14:19
        Gumiaki są świetne. Sama mam jedne takie czarne w kolorowe kwiatki. Normalnie ide w
        nich do szkoły, w szatni zmieniam na jakieś adidaski i jest git.
    • miley787 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 14:19
      Nie, jeżeli fajnie wszystko dobierzesz, czyli: teraz bardzo modne są kratki.
      Namów mamę, żeby poszukała w sklepie, czy na bazarku gumiaki w kratkę.Najlepsze
      na teraz byłyby zimne kolory.
      Pozdrawiam.kiss
    • cynamonovaa Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 14:21
      to nie jst zaden obciach. kolosze sa bardzo modne szczególnie te w kolorowe
      wzorkii :d nie powinnas sie przejmowac tym co sobie ludzie pomysla ;d ja na
      przklad chodze w tym co mi sie podoba :d i sie tym nie przemuje ;p ja ci dobrze
      radze , zgodz sie na te kalosze !!;d
    • llizaczek Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 14:22
      wiesz , to zależy .
      ale jeżeli gumiaki są ładne , kolorowe , w jakieś fajne wzorki .
      to ja nie mam nic przeciwko , wręcz przeciwnie wyglądają one w tedy ciekawiej od
      kozaków . ;D też sama zastanawiam się nad kupnem takich .
      pozdrawiam . ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka