Dodaj do ulubionych

Re:Chłopaki ahhh te chłopaki.....

15.10.09, 16:15
Zakochałam się w pewnym chłopaku... ma na imię Łukasz... Siedzę z nim w
ławce.... nie wiem czy on też jest we mnie zakochany... bo calutki czas z nim
gadam...i cały czas mówi, że nie che ze mną siedzieć i nie mówi dla pani,że on
nie chce ze mną siedzieć ... a gdy chce już powiedzieć dla pani, że nie che z
nim siedzieć to robi takie oczka jak u małego szczeniacza.... a nie chce mu
powiedzieć,że jestem w nim zakochana .... nie wiem jak mu ZAPROPONOWAĆ NP.
SPACER....

PoMóŻcIe!!!!!!sadsmile
Obserwuj wątek
    • szysza_xd Re:Chłopaki ahhh te chłopaki..... 15.10.09, 17:05
      Ja bym nie powiedziala.
      Nigdy nie mowie
      Bo tak.
      Co do zapraszania nigdy tego nie zrobilam. Nie jestem niesmiala, umiem normalnie
      gadac, ale wydaje mi sie, ze to on musi zrobic pierwszy krok...
      • shila_115 Re:Chłopaki ahhh te chłopaki..... 15.10.09, 17:12
        Ja bym na twoim miejscu tak ogólnie zapytała całej klasy czy nie chce im sie iść
        do kina czy coś jak on będzie chciał to znaczy ze może też coś do ciebie ma ;p
        • oxygeniumoflife Re:Chłopaki ahhh te chłopaki..... 15.10.09, 17:27
          nie bardzo rozumiem to z tym siedzeniem. ale najlepiej nic nie rób. wydaje mi
          się, że chłopaki nie lubią jak dziewczyna zaczyna. ;p
          • pauluskaaa Re:Chłopaki ahhh te chłopaki..... 15.10.09, 19:35
            Na początek możesz zaproponować czy nie pomógł by ci w jakimś zadaniu.A potem
            możesz zaproponować mu wypad do kina,na pizze ze znajomymi.Później to zobaczysz
            co będzie.Sytuacja może rozwinąć się samasmile
            Powodzenia!wink
            • pauluskaaa Re:Chłopaki ahhh te chłopaki..... 15.10.09, 19:41
              Właściwie to ja też mam problem....
              Jak to teraz pisze to wydaję mi się jakąś błahostką....
              Jest taki chłopak,który bardzo mi się podoba i jest ode mnie o rok starszy.
              Zaczęło się od początku roku szkolnego.Na początku wogóle go nie zauważałam i
              nie wiedziałam o jego istnieniu,ale później moja przyjaciółka powiedziała
              mi,że jakiś chłopak mi się przygląda.Właśnie wtedy zwróciłam na niego większą
              uwagę.Przez jakiś tydzień uśmiechał się do mnie,siadał na korytarzu szkolnym
              tam gdzie ja,patrzył w moją stronę.Po prostu gdzie się nie pojawiłam on był za
              mną.Nie przeszkadzało mi to,ponieważ jest chłopakiem bardzo przystojnym i z
              daleka widać,że optymistycznie nastawiony do życia.Więc w pewien weekend
              postanowiłam wysłać mu zaproszenie portalu społecznościowym.Podglądał mój
              profil,ale do tej pory nie przyjąłcrying
              A w poniedziałek zachowywał się tak jakby mnie nie znał.Więc później wysłałam
              mu sms z życzeniami z okazji dnia chłopaka.Nie odpisałsad A znowóż nie dawno
              dowiedziałam się,że podoba się mojej koleżance z klasy.Stwierdziłam to za
              bezsensowne i dałam sobie z kolesiem spokój.
              A od jakiś paru dni zaczyna się to samo.Chodzi za mną,posyła uśmiechy itp.
              Jestem zbyt nieśmiała by do niego zagadać.Nie wiem co mam zrobić?Boję się,że
              mnie wyśmieję lub coś w tym stylu.
              Błagam Was pomóżcie mi!
          • buntowniczkaxd Re:Chłopaki ahhh te chłopaki..... 15.10.09, 19:43
            właśnie nie wiem o co chodzi z tym siedzeniem raz piszesz że on nie chcę z tb siedziec raz
            że ty więc kto w końcu.? big_grin
    • asiaaa528 Re:Chłopaki ahhh te chłopaki..... 15.10.09, 19:53
      Tutaj shila_115 napisała, żeby pójść do kina... to jest dobry pomysł... tylko,że
      ja mieszkam w Supraślu koło Białegostoku... i nie mamy jak dojechać... a coś
      wątpie żeby czyjś rodzic by pozwolił żebyśmy pojechali sami...a z wychowawczynią
      to troszkę głupio... bo będą nici z tego... wink
      • pauluskaaa Re:Chłopaki ahhh te chłopaki..... 15.10.09, 19:54
        No to możecie iść na pizze!wink
        • buntowniczkaxd Re:Chłopaki ahhh te chłopaki..... 15.10.09, 19:57
          albo na miasto. big_grin
    • pauuli Re:Mam to samo ;DDD 15.10.09, 20:01
      Bekaaa. Też się zabujałam w chłopaku który ma na imie Łukasz (on to
      odwzajemnia;P) . Oki mniejsza z tym . Myślę , że jak będziesz z nim gadać to się
      spytaj co robi dzisiaj lub weekend . Pójdzcie do kina lub na spacer do parku .
      Zapamiętaj , że jak powie że nie to nie proś go i nie namawiaj ! Na pisz na forum jak
      się spotkacie lub jak będziesz miała problem .
      Życze szczęście ;DD
      A jeżeli chodzi o to siedzenie w ławce to on chce z tobą siedzieć tylko się nie
      przyznaje .
      Wiesz jacy są chłopacy ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka