kajka11 Re: Wasze ksywki . 29.10.09, 14:08 kaja ( wszyscy ) kajka-majka ( koleżanka Marta ) karkolina ( przyjaciółka Jowita ) kiki-miki ( kuzyn Mikołaj ) smrodek ( 2 kolegów Marcin i Bartek, koleżanka Kinga ) K ( ka ) ( koleżanka Ola ) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: Wasze ksywki . 29.10.09, 14:33 Jezioro. ;d Od nazwiska. ;d Kolego mi je nadał. xd 'Jezioro popływamy w jeziorze?' Odpowiedz Link Zgłoś
amelcia350 Re: Wasze ksywki . 29.10.09, 14:59 Mam na imię Amelia i nie wiem ale każdy woła na mnie Elcia Skojarzyła mi sie to że jak muwie amelcia to ostatnie 5 liter ułożyła sie w elcia, ale nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Wasze ksywki . 29.10.09, 15:40 aaaaaaaaaaaagaaaaa. czasami ksywki na jeden dzień, ale nawet wszystkich nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Wasze ksywki . 13.01.10, 18:22 kama. eh, takie normalne. choć ostatnio billie. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: Wasze ksywki . 13.01.10, 18:54 raczej nie posiadam ksywek , czasem rodzyna - od nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
sweetyy1 Re: Wasze ksywki . 13.01.10, 19:03 Diddlina kolezanki wymyslily Piechota oddziedziczylam po sis xDD Odpowiedz Link Zgłoś
szopsia Re: Wasze ksywki . 13.01.10, 19:06 szopsia, faficzek , zośka, psina, zosiek, szop, zenek (mam b. krótkie włosy) Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Wasze ksywki . 13.01.10, 20:15 Natuska (obecnie) a wcześniej miałam milion innych... najbardziej wkurzająca Prezydent... (jestem ciut władcza i odrobinke apodyktyczna) to przez zadanie domowe z przed kilku lat... ale był śmiech w klasie...i tak już zostało prezydent.... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Wasze ksywki . 13.01.10, 20:24 mam na nazwisko Dąbrowska wiec kolezanki do mnie mowia Dąbroś;p Olka,Pączuszek (od mojej sis przezwisko ) (wcale nie jestem gruba) ^^;p i najważniejsze!: WALITYNKI! bo kiedys na polaku mi sie nudzio to zaczelam w scianie dziure robic,koledzy teraz na mnie mowia walitynki;p Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: Wasze ksywki . 14.01.10, 14:19 cała klasa mówi na mnie Kicia a zeby mnie zawołac : Kici Kici mam na imie Klaudia wiec nie wiem dlaczego kicia! wymyslił to mój kumpel z klasy ^^ pisze do mnie karteczki na religii i anglu ze słowem <kici kici> a ja zawsze< no i z czego sie cieszysz> a on< no bo kici kici> to jest poprostuu...! mam to przezwysko od 1 klasyy! a z nim znam sie od przedszkola. fajny gosc ps. fajne macie przezwiska XDD Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Wasze ksywki . 14.01.10, 17:33 Aducha , Adek , koszykara , Kiziak , ;d Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Wasze ksywki . 17.01.10, 14:34 Cookie , wymyślnone przez kumpele . Pełna nazwa brzmi : Cookie from Poland. Haha XD Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: Wasze ksywki . 17.01.10, 14:36 Wosia... Nie wiem skąd się wzięło Rzadziej mrówa Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Wasze ksywki . 17.01.10, 14:36 ADA , Adek , Aducha , Adu , Aduś , Adelajna , Koszykara , Kiziak ;d to chyba tyle ;p . Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Wasze ksywki . 17.01.10, 14:39 haha, Pennison... xD ja mam Julia [co mnie na maxa wkur.wia], Cytryna, Julian [bo mówią, że mam męski głos.] x dd oczywiście nie mam, ale moi `ko- chani` przyjaciele się ze mnie zbijają i wiedzą, że mnie to wkuurza. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Wasze ksywki . 17.01.10, 14:41 od chłopaków i Żmija w 6kl. dostałam "Żyrafa" ze względu na wzrost od Czarusia w 1gim. "King-Kong" też od wzrostu ...kompleksy mają sieroty męskie... Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: Wasze ksywki . 17.01.10, 14:49 tak więc ; D smok ( mało używane ) - bo tak mówili na mojego BRATA <lol2> grześka - od nazwiska ; D batonik ( obecne , podoba mi się ) - wymyślili koledzy . x D < lol2 > Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Moja ksywka... 17.01.10, 14:52 Ja od kiedy pamiętam jestem: Paja... Wzięło się to z tąd, że jak byłam w przedszkolu to nie potrafiłam powiedzieć Paulina albo Paula czy nawet Pała- zawsze było Paja. I tak już zostało. Dla rodziny, znajomych i nawet dla nauczycieli jestem Paja! Odpowiedz Link Zgłoś
Re: Wasze ksywki . 17.01.10, 15:03 Wszyscy mówią do mnie Masweet albo Mazanka . Niewiem z kąd się to wzieło. Po prostu przyszło i zostało. ! Odpowiedz Link Zgłoś
qazudi Re: Wasze ksywki . 17.01.10, 15:50 Na mnie mówią Dyna, Dynuś(co mnie wkurza bo mi się z dynią kojarzy) Alboo Klaudyna Odpowiedz Link Zgłoś
miley_7 Re: Wasze ksywki . 17.01.10, 15:51 moje to : hayley [ od koloru włosów] i Northmanowa. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Wasze ksywki . 17.01.10, 16:18 Kama , Kellcia (kiedyś kochałam się w Kellan'ie Lutz'ie i dla żartów powiedziałam 'Teraz to ja jestem Kellcia .' i niestety się przyjęło . . .) , Heidi (z przyjaciółką wymyśliłyśmy sobie , że ja będę Heidi , a ona Audriną z The Hills) oraz Skully (od Skully Smith) . Odpowiedz Link Zgłoś
louise_ Re: Wasze ksywki . 17.01.10, 17:58 Andzia oraz Andy.Mam wiele innych, lecz te wymienione są najczęściej używane. Odpowiedz Link Zgłoś