joluska16 15.10.09, 19:48 nie wiem czy był ale .. napisznie jakie macie ksywki w szkole . i kto wam je wymyślił . Moje to: Michael ( Majkel ) , Roger ( Rodżer ) i Pennison ( od Pattinsona ) wymyślała kumpela, taka porąbana . jednocześnie moja sąsiadka . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
14ashley14 Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 19:51 nie mam ksywek. ; d czasami Marcia tylko. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
joluska16 Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 19:53 ja miałam jeszcze kiedyś : Domestos , Vanish .. ale staree i dawnoo temuu były . nawet nie pamiętam skąd się wzięły . i jeszcze kolega kiedys mówił do mnie : Kwaśniewska . od imienia Jolanta zapewne . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia.25 Re: Wasze ksywki . 20.10.09, 21:52 Klaudyśka , Klaudii , Klaudunia Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_bella Re: Ksywki... 24.10.09, 20:11 maciowa nienawidzę jak mnie tak ktoś nazywa kiedyś jeszcze maciora Mieszkam na wsi. I tu takie są przezwiska kidyś ludzie wymyślili i tak już zostało, np. Kostki, Leosie ... a my to Maciowi ... nie wiem nawet czemu ale mnie to wkórza bo to nie brzmi najlepiej, nasczęście tylko już 3 osoby mnie tak nazywają (maciowa)... Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 19:53 Szyszaaa;P Od prawie trzech lat ja mam, wymyślila mi kumpela z podworka;D Kapeć, Qpa, Stolec- tak na siebie mowimy z przyjaciiołką;PP Odpowiedz Link Zgłoś
rozowy_miso Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 22:49 Moja to Daga , Dagusia, Dagus!!!!!!HAaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
alicexd Re: Wasze ksywki . 24.10.09, 20:17 Moje to Aly Vixa Vixśik bujka roman1 (tedwie ostatnie wymysliły moje porąbane kumpele na przerwie ) no to chyba wszystkie Acha i jeszcze wiewióra Odpowiedz Link Zgłoś
aleeex_ mhmm .. 15.10.09, 19:53 Moje ksywki to .. alex (od imienia), mariolka (bo jestem taka pokręcona jak mariolka krejzolka z kabaretu), olaf (również od imienia) i rosalie (fanka zmierzchu, podobna do tej postaci) ; D Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: mhmm .. 17.01.10, 14:54 Moje .: Bella , Śniadaniowa xD (nie lubię tego ) Alex itd Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 19:55 na mnie mówią od 2 klasy Donka a na imię mam dominika trochę mi się to znudziło.. xdd więc chciałam wprowadzic Mika ale jakoś nikt sie nie może przyzwyczaic. x - dd oczywiście były jeszcze przelotne ksywki wymyslone przez chlopakow: ciacho, Andżelika itp. przez kolezanki: boczek xdd [ nie to że jestem gruba czy coś nie wiem skąd to wzieły idio.tki moje xdd ] Borys xdd tak sobie wymyślamy dla jaj te ksywki xdd a watek był ale co tam... xd Odpowiedz Link Zgłoś
agnes555 Re: Wasze ksywki . 29.10.09, 15:46 A ja Agnes tak mam już do 3 klasy podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
angela3545 Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 20:21 Ja mam na imię Angelika i moje ksywki to ; Andziia Andzela , żelka,winiary (ale tego nie lubiałam i juz nikt na mnie tak nie mówi) Dzela,angela a z kąd one było to nie wiem sama jakos tak mówiłam i tak sie zaczeło Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 22:34 tak to zywczajnie Paula. dziewczyny mówią też na mnie BoB. xD a to tak dla jaj sobie wymyślałyśmy przezwiska. no i 'Klusek' to się wzięło z tąd, że jak na Wf stawałam na rękach to gdy Krzychu mnie podtrzymywał nie mogłam złapać równowagi i takie jakieś wygibasy robiłam jak jakiś kluCH podobno i tak już zostało Klusek. Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Wasze ksywki . 17.01.10, 14:29 Asiorex,Aisha.Sia,Joe Jonas,Kaspian,Józia ,Dżoana,Siek,Asha,Asior,Aisza i kiedyś miałam Pędzel wymyśliła to moja koleżanka a te inne to nawet nie wiem skąd się wzięły... Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 19:56 Ashley (Aszli) , Demi , PauUli ;DD i Majliiiii. Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 19:58 Trampek, Punkówa, Zbychuu, Niuska (te jest stare i nie lubie go) Odpowiedz Link Zgłoś
joluska16 Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 20:01 ja wymyślam z koleżankami ksywki . nie tak na całą szkołe , bo znowuś aż tak popularna nie jestem . a , i kiedyś miałam jeszcze Cycu . ( dłuuuuga historia i smieszna ) Odpowiedz Link Zgłoś
demi_ Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 20:10 ja mam : Stasia ( Stacha ) , domaa , Domi , Ash , Lauren , Dziecko downa . Odpowiedz Link Zgłoś
cosi ; d 29.10.09, 13:41 Moje to: Moherowa (od mojego zdjęcia w komórce w moherowym berecie) Edka, Ed, Edi (Od imienia) Ewka, Ewcia, Ecia, Ewcik (też od imienia) Te ksywy to moi kumple i kumpele wymyślali; p U nas w klasie każdy ma jakąś ksywę ;p A u was? Odpowiedz Link Zgłoś
cosi Re: ; d 29.10.09, 13:44 cosi napisał(a): > Moje to: > Moherowa (od mojego zdjęcia w komórce w moherowym berecie) > Edka, Ed, Edi (Od imienia) > Ewka, Ewcia, Ecia, Ewcik (też od imienia) > Te ksywy to moi kumple i kumpele wymyślali; p > U nas w klasie każdy ma jakąś ksywę ;p > A u was? jeszcze kiedyś: Zuzka, Zuzu, Zuza (nawet nie wiem skąd haha Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 20:05 princesssska ambitna ksywka :d taka troche :d dobra no comment, Odpowiedz Link Zgłoś
summerangel Re: Wasze ksywki . 20.10.09, 22:17 Jacuś, ZaWI , Nati , Zbuch. Haha. Odpowiedz Link Zgłoś
angela_xd Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 20:01 angela ( po prostu ) angelica ( jako że powiązanie z usa ) i ciocia jola xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 20:18 Tyna xP Proste, bo to końcówka mojego imienia [Justyna] i właściwie każdy do mnie tak mówi. A tak czasami dla żartów z kumpelami JóZka xD, a chłopacy Dżastina Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 20:04 Lucyfer, Szatan, Lucek, Lucuś, Lucusiatko, - to takie oficjalne Ruckuu-sama, - Pan Lucek po mojemu-japonskiemu Yuki,- Gravitation Nee oikakete oikalete shiroi kaze ktoogladal ten wie Mop,- dredy robia swoje ,- to ksywka made by Hathor, alez ona paskudna :d Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 20:06 hehe ja z moimi pieronami też wymyślamy ksywki ale tak dla jaj tylko dla naszej klasy xdd np.: paździoch, boczek, stachu takie śmisznee. Odpowiedz Link Zgłoś
x_alice_x Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 20:07 Grażyna . ; D Od zawsze . Ruda Grażyna i kropka . 8 D Odpowiedz Link Zgłoś
halo_ Ksywaa. 15.10.09, 20:13 Gogusława moje kocham tą ksywkę moja kumpela wymyśliła Odpowiedz Link Zgłoś
lamma ;]] LoL 15.10.09, 20:16 Ja mam kilka ksywek ;] np Luna, bo moi kumple z osiedla nie mogli połapać się w moim imieniu i je strasznie przekręcali xD I tak zostało. W necie jestem jako Lama xD A w szkole na mnie mówią Bela. To chyba od zmierzchu... Ale też od imienia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kitty21 Re: ;]] LoL 15.10.09, 21:30 Oj, tak xd Mam ksyw i to tyle że zliczyć się nie da xd Najczęściej to: * Mycha - wymyślił mój chłopak xd * Milka - Bo lubię białą czekoladę xd * Kitty - Jak kiCia ;d * Billie - Bo jak Jackson umarł to cały czas tego słuchałam xd Właściwie to te 4 tak najczęściej ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: ;]] LoL 29.10.09, 15:57 najczęsciej to Lauren ,;D a tak to jeszcze Majki.;D Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 22:36 do buntowniczkaxdd boczek się wziął z tąd, że jesteś jak ten boczek z Kiepskich. xD Lol. jak my cię kochamy Denerwować ty boCzku nasz. co nie paździoch. Odpowiedz Link Zgłoś
vani74_13 Re: Wasze ksywki . 15.10.09, 22:42 Bob [wymyslone przez moja kumpele a historia dluuuuga wiec nie bd przynudzac xd] Anka i tyle xd Odpowiedz Link Zgłoś
mrozionka Re: Wasze ksywki . 16.10.09, 15:31 Achaa. Ja mam normalnee ! Grażyna . Mroża . Bella . Jankowa xD Odpowiedz Link Zgłoś
agnes14 Re: Wasze ksywki . 16.10.09, 16:24 a moje: dj agu$ ,aga,agniecha shasha i makabra Odpowiedz Link Zgłoś
ann19192 ..... 16.10.09, 16:52 ja nie mam zadnej ;P a moze nawet dobrze bo wole nie miec nic miec glupia Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Wasze ksywki . 16.10.09, 21:23 KaśkuxD, Kaś, Kaśkuś, Kakuś, Kasiek, Marchewa, Palma, Małpa, Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Wasze ksywki . 16.10.09, 21:35 kujonka ;xx nie mam ksywki, a szkoda ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hermione Zuuź xd 16.10.09, 21:37 No, a chciałabym mieć Hermi... No, ale cóż... nie przyjęło się xd. Ostatnio tak się podnieciłam konkursem w bibliotece, że zgubiłam trampka, kiedy szłam z koleżanką przez korytarz i żywo o tym gadałyśmy, i kolega krzyknął "Zuź, laczek!" i się przyjęło xd. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Zuuź xd 17.10.09, 01:54 Gabryśka, Dżedaj, Józek , Martysia, Marti, Jonas , mały pieron , mały dokucznik , Martysia , Martin - każde przezwisko ma swoją niepowtarzalną geneze xD ahh , pomysłowość moich znajomych i przyjaciół xD Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: Wasze ksywki . 17.10.09, 08:14 mooje to.;P Kamaa, MiŚkaa.;P Milkaa czasami Kajkaa.;P lub Bagińska.xDD[dwa ostatnie pochodzą od chłopaka wszkole a wymyślała moja najlepszaa.;P; x] Odpowiedz Link Zgłoś
zua.ona Re: Wasze ksywki . 17.10.09, 11:09 na mnie po imieniu: Kasiula a jak chcą np. p. domową to Kochanie, Kasieńko itp. kiedyś Zyleta miałam ale mi sie ne podobalo,a ostatnio kolego do mnie ze na mnie bd mówil Czarna Wdowa bo na czarno sie ost. ubieram Odpowiedz Link Zgłoś
becia240 Re: Wasze ksywki . 17.10.09, 11:12 becia- wymyśliła moja kumpela co moża by powiedziać była moją sąsiadką smerfetka- wymyśliła kumpela z klasy bo jej się zrymowało i tyle XD Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Wasze ksywki . 17.10.09, 11:19 Po głębszym zastanowienie stwierdzam, Że... Nie mam ksywek. Coż, jakoś żyję xd Właściwie, u nas, w klasie przyjęło się tylko Jedno przezwisko, a mianowicie `Banan`. Czasami to zapominam nawet jak ten chłopak Ma na imię, bo tak to wszystkim utkwiło. xD Może ewentualnie jeszcze `Konopka`, `Kulka` I `Misiek`. Mało jest u nas w klasi przezwisk, Niestety, jestem w tej grupie, która ich nie posiada : P Odpowiedz Link Zgłoś
adajonas Ja mam takie .... 17.10.09, 11:28 Jonaska(Dżonaska) Nikusia(od Nicka Jonasa) Miley(Milej) Cyruska-Świruska(Od Miley Cyrus) Hanka(od Hanny Montany ) Jonas Brothers(Dżonas Braders) JoBrotherka(dżobroderka) itp Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Wasze ksywki . 17.10.09, 11:34 Ja mam Ziuta ;D Tak sama z kumpelą wymyśliłam xDD Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Wasze ksywki . 17.10.09, 11:38 cicha cichoszka cichoszowa cichoszku . od nazwiska. ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel Re: Wasze ksywki . 17.10.09, 11:49 diamond_angel napisał(a): > a ja mam ksywke Jacko i Smiley sory wymyslil mi ja kumpel(Jacko) a Smiley kumpela z lawki bo sie ciagle smieje Odpowiedz Link Zgłoś