truuu Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 26.12.09, 13:33 taak spotkałam tą taką Marię Perepeczko, czy jak jej tam. To ta co grała w m jak miłość mamę sztefena xd a, jeszcze na Komunii mojego brata stryjecznego, na przyjęciu komunijnym byłam. To w tej restauracji siedział ten blondyn z 'ani mru mru'. A moja sis widziała Kubę Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 26.12.09, 13:47 a! mój tata chodził do szkoły podstawowej z Beatą Kozidrak Tylko ona o rok starsza była xd Odpowiedz Link Zgłoś
natla12345 jasneee . xdd 10.01.10, 20:01 Hanie Stach, Adama Małysza, Ewe Farne, Feel, Ocean'e . ; pp jeden z najważniejszych koncertów w moim życiu : Miley Cyruss < o boże nigy tego nie zapomnę < prezent urodzinowy ; 33 Dziękuuję wam za to . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
natiusa Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 10.01.10, 20:11 Artur Cieciurski, jego żona i córka Rafał (TITO) Edyta Herbuś I inni tacy z You Can Dance. (spotkałam ich na hali w Tychach na mikołajki) i chyva tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
selena94 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 10.01.10, 22:49 Ja w Plazie widziałam tylko Michała Wójcika z Ani Mru Mru... Ale poza tym jak wracałam z Gdańska w październiku to zajechałyśmy zatankować to ja siedziałam w samochodzie, a mama poszła zapłacić i powiedziała, że widziała takiego jednego sławnego mężczynę... Ogólnie to nie mam żadnych autografów sławnych osób, bo mam złe życie, rodzinę jak i wszystko. Mam pecha po prostu ! Zrobiłabym wszystko, żeby chociaż zdobyć autograf jakiejś znanej osoby !! Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 10.01.10, 22:56 widziałam Kube Wojewózkiego i Justyne Steczkowską (moja mama z nia chodziło do szkoły muzycznej). Odpowiedz Link Zgłoś
bezzmian Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 22.01.10, 17:36 taaaa jasne a ja baracka obame xd p.s myslicie że wszyscy mówią prawdę/ Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 22.01.10, 17:48 wczoraj... Majkela Dżeksona... p.s nienawidze dziada... Odpowiedz Link Zgłoś
maajkii_jackson Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 22.01.10, 17:45 jak koncerty też bierzemy pod uwagę to doda i tokio hotel Odpowiedz Link Zgłoś
maajkii_jackson Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 22.01.10, 17:48 maajkii_jackson napisał(a): > jak koncerty też bierzemy pod uwagę to doda i tokio hotel zapomnialam, wdziałam gosie andrzejewicz michała wiśniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 23.01.10, 09:30 Dużo widziałam . Większość na koncertach , ale też w CH widziałam (Jacka Rozynka i tego Staszka z M jak miłość <lol> i pod Polsatem (Pudziana) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 23.01.10, 11:25 tak ;] ale nie takich bardzo sławnych, jak np. miley cyrus. widziałam na żywo, np.: sylwię grzeszczak, libera ;dd marylę rodowicz, haha perfect xdd i innych. ;] ale wolałabym zobaczyć np. demi, miley, jonasków ;d Odpowiedz Link Zgłoś
claudiabieber Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 23.01.10, 11:35 Augustina (you can dance) mam nawet z nim fotkę zespół Seksbomba mam autograf comety i chciałabym jeszcze dodać że mój kolega z ławki ma wujka który jest chłopakiem Anny Korcz (przysięgam) Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 23.01.10, 11:52 ja spotkałam kiedyś w Paryżu Williama Becketta z The Academy Is... i byłam na koncercie Franz Ferdinand i paru jeszcze polskich zespołów. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo_mi Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 24.01.10, 21:04 Tak Szłam i widziałam Piróga oraz Agurrole ( Czy jak mu tam ) Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 28.01.10, 21:04 Przepraszam bardzo, ale śmiać mi się chce, gdy widzie niektóre wypowiedzi ;3 Ja widziałam Magdalenę Różyczkę kiedyś w Łodzi. No i O.S.T.R Odpowiedz Link Zgłoś
justinbieber1 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 02.02.10, 23:17 feel był w moim mieście ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 03.02.10, 09:44 Stachurskiego, Dode xD ,Katy Rayan ... i Skrzynecką Kaśke na ulicy .. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
quatrisso Może.... 03.02.10, 09:58 No, byłam na koncercie "podziel się posiłkiem" i widziałam Justynę Steczkowską, Sashę Strunin, Krzysztofa Ibisza, Video, Ewelinę Flintę itd. A tak poza tym, byłam też na koncercie polskiego Akcenta xDDDD, Ivana Komarenko i Golec Uorkiestra ;ppp A moja siostra, jak była w sklepie to spotkała...Pawła Małaszyńskiego ;O Potem za nim łaziła jak głupia, ale co tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
anusiakxdxd Re: Może.... 03.02.10, 12:05 PIH siatkarzy z killkoma mam zdjecia ;p pilkarzy z Lecha Poznań dode US5 (w pierwszym składzie na koncercie w niemczech) Afromental Pachanga monrose (ale beznadzieja z pleybecku i podspiewywały pod nosem inaczej niż leciało fatalnie było ;/) Odpowiedz Link Zgłoś
anecia44 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 03.02.10, 12:05 Ja z dziewcznami z klasy byłysmy na dworze idziemy i w sabacie jest Artur Cieciórski (wygrał drógą edycje You Can Dance ) ^^ i czekamy aż wyjdzie...wkoncu wchodzimy do sabatu i on wychodzi.Chciałysmy autograf ale nie mamy kartki , z tablicy ogłoszen zrywamy kartki i idziemy do niego.Zapytał sie czemu te kartki takie pogięte haha Podpisał nam się przynajmniej.Choc niewiem po co nam jego autograf.No ale.. Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 03.02.10, 12:12 ja spotkałam Mandaryne xDD takiego aktora z ' Domu nad rozlewiskiem ' . wlasciwie to kumpel mojego taty i czesto jezdzimy z nim nad jezioro . hmm .. co tam jeszzce .. O ! jak byłam w Stanach w wakacje to widziałam Siostry Kardashian . Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 03.02.10, 12:21 kurcze .. ominełam sporo osob .. to jeszcze raz . hmm . Mandaryna , Ania Wyszkoni , Łukasz Zagrobelny , Rafał Bryndal , Agata Młynarska , Prezydent Kwaśniewski xDD ( no co .. jet sławny xD) Siostry Kardashian ( niesety nie zrobiłam sobie zadnego zdjecia .. kurcze. szkoda. ) Aktor z ' Domu nad Rozlewiskiem' ( kumpel mojego taty ) Zespół Manchester .( byłam na koncercie ) Odpowiedz Link Zgłoś
ice_tea Kogoś się tam widziało..! ;) 03.02.10, 12:58 Ja widziałam tak: Wodeckiego, Dode, Feel'a, Leszcze, Boczka. Jeżeli chodzi o sportowców to widziałam Błaszczykowskiego i Bąka, jak nad morzem byłam szli sobie chodnikiem. I mój kolega widział całą obsadę Katynia! 2 dni pracował na planie, w filmie w tle sobie stał ;D Odpowiedz Link Zgłoś