princessm Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 18.10.09, 19:16 fajnie by tak było wracac ze szkoły i spotykać kogos znanego byłam na koncercie feela i "podziel się posiłkiem" w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 20.10.09, 19:52 Jeśli chodzi o koncerty to tak: W Polsce: Mezo, Kasia Wilk, Gosia Andrzejewicz, Goya, Danzel, Sasha, Kate Rayan i chyba tyle. W Stanach: Ogólnie stamtąd pochodzę i mieszkałam tam prawie 12lat (to tak jakby ktoś watpił): Paramore, Hey Monday, Green Day, Linkin Park, Kat DeLuna, Ciara, Sean Paul. A oprócz tego znam jeszcze: Boo Boo Stewart'a ( ma zagrać Seth'a w Zaćmieniu) chodziłam z nim do szkoły Hahaha ... ;] Pewnie mnie nawet nie pamięta, ale śmiało moge powiedzieć, że go znam ....! Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 20.10.09, 19:59 widziałam Alkę Bachledę - Curuś i Justyne Steczkowską . : ]] Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 20.10.09, 20:08 Yy..Anetę Zając , Pudziana ^^ ,Kiedyś tam Dodę i Ivana Komarenko^^,Jamala,Łzy,Zagrobalnego,Mroczków.. xD Tak na szybko więcej nie umiem sobie przypomnieć i Więcej nie chce mi się pisać..;d Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 20.10.09, 20:16 Koncerty: Ewa Farna Doda Feel Blue Cafe Hurt Video Łzy Agnieszka Chylińsk Na mieście : Lech Kaczyński - na basenie był ;p Doda - robiła zakupy w Tesco w Warszawie lol Odpowiedz Link Zgłoś
miley.fun Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 20.10.09, 21:03 Ja mieszkamw bieszczadach <ale w mieście^^> więc na zakupach, czy w parku nie widuje znanych osób. Ale często jeżdże do warszawy do cioci i widziałam wieeeeeele znanych osób. A Marcjanna Lelek (Natalka z M jak Miłość) to moja kuzynka. Widziałam, że kilka osób wypowiadających się widziało Miley Cyrus i było na jej koncercie. POWIEDZCIE MI, GDZIE MOGĘ KUPIĆ BILET NA KONCERT (NAJLEPIEJ W EUROPIE) Odpowiedz Link Zgłoś
zulka Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 18:04 Widziałam Kayah w Londynie,Mateusza Damięckiego,Ewę Kasprzyk,Marcina Dańca i Ivonę Pavlovic Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary Tak 09.12.09, 18:11 No ja widziałam raz Stinga. ***Idę sobie przez metro,a tu nagle sting*** Nie mam pojęcia co robił w Polsce, ale i tak z nim zagadnęłam po angielsku I widziałam Mike Drinta. Ale to tylko w 2005. Co najdziwniejsze też spotkałam go w metrze, ale wtedy byłam jeszcze gó...arzem i szłam z mamusią więc wiecie. Co robił w Polsce? O to jest pytanie. Mieli wtedy koncert, ale to i tak dzwne I na dodatek wtedy jedyne co znałam to tylko pięć czasów z angielskiego, więc powiedziałam mu jedynie "Hi, what's up" A on mi odpowiedział uśmiechem: "Good" Dziwne, ale gdybym tak teraz go zobaczyła to zagadnęłabym o czym innym i zaprosiła na kawę Ale co poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl_xd Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? Nom. 09.12.09, 18:11 Byłam na koncercie dody (bezpłatnym bo bym nie płaciła występowała bo były jakieś tam urodziny l.leclerca) no i tam też był ibisz i się wyjebałxd też widziałam 2 jakiś dziennikarzy no i tyle chyba Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 18:15 Taak. xd Hmm.. Jak byłam na Zlocie Fanów 'M jak Miłość' to tam Ich spotkałam duużo... ; d Jak byłam na filmie w teatrze 'Ranczo' to tam też byli aktorzy z tego filmu... ; p I wgl. jak byłam na wycieczce w Gdańsku, to spotkałam Glebęę.! Niby nie jest jakby gwiazdąą, ale wieciee... x dd Nie wiem, czy kogoś jeszcze... ; p Aa, jak byłam na Truskawkobraniu, to była tam Gosia Andrzejewicz... ; / Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 18:21 hhaha baaa : D SKANER rlz . : D grupa operacyjna , eleni <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
kamcias Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 18:37 Tak, że spotkać przez przypadek to kiedyś nad morzem Joanne Liszowska ;p A tak inaczej to dużo ;pp Jonas Brothers (na koncercie byłam <3), Dode, Ibisza, Sowińską, dużo osób z You can dance, Karolaka, Alana Andersza ( i ogolnie ekipe 39 i pol).. Nie pamietam kogo jeszcze ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 18:41 eeee bylam na koncercie Jonas Brothers praktycznie przed nimi i widzałam laske z zapomniałam jak sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 18:42 Łzy, September, Afromental <3 Odpowiedz Link Zgłoś
jazzy Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 18:42 w londynie spotkalam justina timberlake i n-dubz. w polsce niestety jakies laski z ycd - podobno ;p jakas ania i ktos tam jeszcze ) Odpowiedz Link Zgłoś
anahi26 Takkkkkkkkkkkkkkk 09.12.09, 18:48 Oczywiście Audiofeels -mam autografy i z nimi zdjęcia. Widziałam też Roberta Kudelskiego z Na wspólnej Odpowiedz Link Zgłoś
mycha22 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 18:52 siedzialam blisko bosaka w samolocie xd Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 18:56 Byłam na koncercie Kombii, bo mnie mama wyciągnęła, bo lubi ten zespół. No to ich widziałam. xdd No i jeszcze Ivan i Delfin xd też ich widziałam, bo byłam na ich koncercie. xd Odpowiedz Link Zgłoś
maiko_cullen Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 18:58 Tak!! Alexandra Rybaka :] Odpowiedz Link Zgłoś
magic.butterfly Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 19:20 O jej. Dużo tego. Ale tak w najbliższym czasie. To Dode w Złotych Tarasach w HM'ie lub Darie Widawską na spacerze z dzieckiem. Bardzo miła pani, a dziecko ma śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 19:22 Ee noo jak jej tam... Gośka? No tak Gośka ; / Co za żal. Pff... Jeszcze kogoś tam spotkałam, ale nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 19:38 Ja jak byłam u mnie w Rudzie Śląskiej u babci na urodzinach w restauracji "Wiśniowy sad" to tam przyszła Joanna Bartel ze znajomymi ;p Potem jeszcze w teatrze na "Tajemniczy ogród" widziałam z M jak miłość - tatę Majki, który już umarł [w filmie umarł], potem dwa razy byłam na koncercie Feel'a, widziałam Iwonę Węgrowską i tam kilka zespolików ;p Eee no i jak byłam młodsza to nad morzem byłam na koncercie Leszczy. I jeszczee 3 lata temu jak byłam w Łebie to na kurde nie pamiętam jej ale ona jest z innego kraju i ma jakoś na B... ;p A jeszcze u moich znajomych kręcili film z Maciejem Zakościelnyym ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 19:39 I widziałam jeszcze amerykańskich footbolistów ... ;P A chciałabym zobaczyć Jonas Brothers. ;p I ich zobaczę... ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lisa902 niom 10.01.10, 23:10 Ja spotkałam tak : _*- Majke Jeżowską < tanczyłam z nią na scenie heh było super ! > _*- Na koncercie Feel'a byłam _*- tego gościa co gra w Na dobre i na złe Kube xdd Jak kręcili w Sandomierzu film Ojciec mateusz . Tak to juz chyba nikogo , chce poznać jakąłś zagranczna gwiazde a naj to MILEY! Odpowiedz Link Zgłoś
paulis... Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 19:38 ja widziałam Dode, Feel, Justyne Steczkowską, Maryle Rodowicz, Perfekt, Rudiego Schuberta, Eweline Flinte ( to na koncertach ) i jeszcze takiego gościa co grał w jakimś tam serialu Odpowiedz Link Zgłoś
lily28 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 19:41 Mnie uczył tańca Dariusz Lewandowski - taki z Klanu Odpowiedz Link Zgłoś
zalowa_ Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 19:43 JeeSsu durzO razy idjooŁtKoo byŁłŁo czyTTaĆ niiieEe umMieSzzZ Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 19:45 Ja spotkałam madoXa w realu (z mam talent ten co jak baba wyglada) bo mieszka w moim miescie i kasie cichopek Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 19:53 Ja raz spotkałam Kasię Wilk..Nawet z nią gadałam, bo wtedy nie była jeszcze taka znana i nikt jej nie poznał tylko my i dała nam autografy i wogóle A inne gwiazdy to tylko na koncertach Odpowiedz Link Zgłoś
bllack Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 19:58 Ja gadałam z Dodą U koleżanki mojej mamy w domu są kręcone odcinki m jak miłość [w serialowej grabinie] moj ojciec zna Chylińską i teżz nią gadałam , i jeszcze z tą co w m jakmiłość gra kaśkę [niewiem jak ma na imie xd] i ten teges , sama wystąpiłam 2 razy w TV , przedstawienie na łyżwach , jedźiłam kiedyś.../: Odpowiedz Link Zgłoś
wercia. Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 20:06 ee , było tego troszkę dode - byłam na koncerciee . mandaryne . - byłam na koncercie . [ jeszcze byłam jej fanką . [ czekałam chyba z godz na nią . ! kate rayan - , kooncert Emilkę Stachurską - , mieszka niedaleko mnie , i chodziła do przeczkola mojej mamy . ! Anie Kapere - w c.h uczyła nas układuu . [ i z moją koleżanką , śledziłyśmy za nią żeby nam dałaa.! Jarka Tomaszewskiego [on był chyba w pierwszej edycji ycd . ] . - był razem z Anią w c.h noo i chyba tyle . ! Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 20:08 Hmm.. ja spotkałam: Agnieszke Maciąg Dode - koncert Stachurskiego - koncert Boney M. - koncert Beate Kozidrak - koncert Feel - koncert Na koncercie feel'a byłam razy i gadałam z Piotriem Kupichą 4 razy (zna mnie troche ;P ) Ewe Farne - koncert Krzysztofa Ibisza Omene Mensah Oliviera Janiaka - gadałam z nim Iwone Pavlović Jole Fronczewską - koleżanka mojej mamy ;D Brathanki - byłam 3 razy na koncercie i w styczniu ide 4 raz ;P Ich Troje - koncert i chyba tyle xD troche sie tego uzbierało ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 09.12.09, 20:10 aliciajonas napisał(a): > Hmm.. ja spotkałam: > > Agnieszke Maciąg > Dode - koncert > Stachurskiego - koncert > Boney M. - koncert > Beate Kozidrak - koncert > Feel - koncert > > Na koncercie feel'a byłam razy byłam 2 razy *** Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka1 Re: Spotkaliscie kogoś sławnego ? 10.12.09, 18:48 Wszystkich aktorów z Plebani, Kasie Glinke, Feela, Ewe Farne, w wakacje jade na premiere Zaćmienia, ciocia z Los Angeles ma mi załatwić i będę miała okazje spotkać aktorów z tej sagi. JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ!!!!!!!!!!!! BRAWA DLA MOJEJ CIOCI:- * Odpowiedz Link Zgłoś