fabiankowa 16.10.09, 21:10 tak właśnie: co sądzicie o peji... powiem tak ja bez peji żyć nie mogę )) wielu jego fanów twierdzi że peja to król polskiego rapu...^^ a wy co sądzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigii Re: Peja ; dd 16.10.09, 21:15 Nie znam gościa/ gościówy ;xx I chyba nie chcę znać, bo wspomniałaś o rapie. A polscy raperzy znają się na rapie jak świnia na gwiazdach na niebie Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Peja ; dd 16.10.09, 21:16 kiedyś słuchałam a teraz uważam że to jedno wielkie g*wno Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Peja ; dd 16.10.09, 21:17 Ogólnie średnio trawie rap. Ale najnowsza płyta peji jest świetna <3 Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Peja ; dd 16.10.09, 21:18 NIeznam , ale nazwa tego czegos znana xd Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Peja ; dd 16.10.09, 21:19 słuchało się tam kilka pojedynczych piosenek . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Peja ; dd 16.10.09, 21:19 nigdy go nie sluchalam, nie lubie polskiego rapu. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Peja ; dd 16.10.09, 22:25 Kiedyś lubiłam jego muzykę, ale ta cała afera z pobiciem fana na jego koncercie i podburzaniem do tego właśnie przez muzyka spowodowała, że straciłam do niego całą sympatię (choć powiem szczerze, że był mi raczej obojętny). Jak się jeszcze gość tłumaczył w "Uwadze", to myślałam, że padnę. Mówił jakby był niesprawny umysłowo, nie miał żadnych dobrych argumentów przemawiających na jego korzyść. A ciągle był przekonany, że jest bez winy. A i tak pewnie uniknie kary, w końcu jest "celebrytą". Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Peja ; dd 16.10.09, 22:29 Nie moge żyć bez tej piosenki Jedna runda oznacza, że nie będzie ku... drugiej . To jest czysty nokaut ,kiedy w końcu to zrozumiesz ? ... <.333 Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock . 16.10.09, 22:30 Nigdy nie lubiłam i jak narazie nie zamierzam ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Peja ; dd 16.10.09, 22:48 peja to jedno wielkie g....no istnieją lepsi "raperzy" heeloł . ; d rap lubię , ale nie peji. kilka piosenek ma fajnych reszta ? niczego sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna Re: Peja ; dd 17.10.09, 08:48 "> peja to jedno wielkie g....no > istnieją lepsi "raperzy" > heeloł . ; d > rap lubię , ale nie peji. > kilka piosenek ma fajnych > reszta ? niczego sobie . " niee . to nie jest gó... . i nie masz prawa tak mowic . mow tak na kolezanki , a nie na artyste , ktory osiągnal o wiele wiecej niz ty. ja uwiebiaam peje . ogolnie uwiebiam r&p . Odpowiedz Link Zgłoś