karolajn. 17.10.09, 21:45 Ostatnio z ciekawości obejrzałam sobie 1 odcinek i mi się spodobał ^^ A wy co o nim sądzicie ? Podyskutujmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razzo . 17.10.09, 21:49 nie miałam okazji obejrzeć, chociaż widziałam reklamę i zabierałam się do obejrzenia chociaż jednego odcinka. jak pooglądam i zastanowię się, co myślę o tym programie, to na pewno tutaj wrócę. xd Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: . 17.10.09, 21:53 Ok Polecam. W końcu na MTV coś nowego, bo Date my mom, penetratorzy itp. już mi się znudziły ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Gej, hetero czy zajęty ? - nowy program MTV . 17.10.09, 21:53 Ehm , nie widziałam Opowiedz o czym był xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Date My mom 17.10.09, 21:54 Trochę mi się znudziło Date my mom . Może ex-posed (nie wiem czy dobrze napisałam) , raz było że dziewczyna była Polką Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Date My mom 17.10.09, 22:02 Wow Polka w "exie" ? Chciałabym o zobaczyć ! A w "Gej..." jest 1 babka i 3 chłopaków. No i ta babka musi zgadnąć który z chłopaków jest gejem, który jest wolny i hetero, a który zajęty. Jeśli zgadnie to wygrywa wakacje z tym wolnym Aha i jeszcze ostatnio mammanię na "Szał ciał" stare, ale jare xD Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Gej, hetero czy zajęty ? - nowy program MTV . 17.10.09, 22:05 Nie oglądałam tego ... Ale jak będę miała czas to sobie zobaczę. Czasami właśnie z nudów oglądam MTV ,lubię programy ,,Co na to Tato?'' albo ,,next'' ,za to nie przepadam za ,,super sweet sixteen'' bo tam można tylko zobaczyć rozpieszczone nastolatki ,które się chwalą swoimi rzeczami. Fajnie ,że ludziom się powodzi w życiu ,ale może trochę skromności? ;/ Ich niby przyjaciele lubią ich tylko za pieniądze ... Nie chciałabym się przyjaznić z takimi osobami. A ,,penetratorzy'' są nudni. Najlepszy program na MTV to ,,od zipa do dżentelmena'' . ;> Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Gej, hetero czy zajęty ? - nowy program MTV . 17.10.09, 22:08 Ja też nie lubię sweet 16. Te rozpieszczone dzieciaki mnie wkurzają ; / I te ich teksty w stylu " Jestem najpiękniejsza i cały świat należy do mnie " żenada. A "Od zipa..." jakoś nie miałam okazji oglądać, może obejrzę na s2o xd Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Nom. 17.10.09, 22:36 A w date my mom był koleś co miał korzenie Polskie . Seriooo , też nie mogłam uwierzyć ;PP . Coś tam gadał , a ta babka z Polską kojarzyła tylko karola wojtyłe ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd ;] 17.10.09, 22:54 Zajefajny serial ;d Ogladalam juz kilka odcinkow ale nigdy nie zgadlam ktory jest hetero ;p Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Gej, hetero czy zajęty ? - nowy program MTV . 17.10.09, 23:27 taki sobie ^^ ;p Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Gej, hetero czy zajęty ? - nowy program MTV . 18.10.09, 15:43 ja czasem zgaduję, a czasem nie Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Gej, hetero czy zajęty ? - nowy program MTV . 19.10.09, 15:58 obejrzałam dopiero jeden. fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Gej, hetero czy zajęty ? - nowy program MTV . 19.10.09, 16:05 oglądałam parę razy, lecz taki sobie . najbardziej lubię date my mom, szał ciał Odpowiedz Link Zgłoś
keyt Re: Gej, hetero czy zajęty ? - nowy program MTV . 19.10.09, 16:11 ja lubie date my mom, szał ciał,next i exposed też fajne. a tan o czym mowisz jest...hmm...taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś