sandra90 25.10.09, 01:15 jak wam sie podoba obecna wersja Mam talent ? dla mnie juz MT sie skonczyl, po tym co zrobilo jury , odrzucilo najwieksze talenty (np Kasie Popowska), a same beztalencia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocurek13 Re: jak wam sie podoba obecna wersja Mam talent ? 25.10.09, 01:23 Uwielbiam ten program.....zgadzam się że zostały odrzucone niektóre talenty, ale większość przeszła dalej, np. ci bracia, uważam że mają duże szanse Odpowiedz Link Zgłoś
vani74_13 ... 25.10.09, 08:21 Co do Kasi Popowskiej to byla ona jedna z tych osob, ktore dla mnie byly w czolowce xd Kiedy ja odrzucili to pomyslalam ze nie mam juz poco ogladac MT ; / Ale pozniej pomyslalam, ze przeciez zostala jeszcze Wiktoria i moj kochany Alexander (ten filipinczyk) No i oczywiscie tancerze, ktorzy byli tak dobrzy, ze przepuscili wszystkich ;] Szkoda, ze odpadla ta dziewczynka, ktora spiewala cos o Eurydyce ; / Ale coz... Kasia na pewno zrobi wielka kariere, pewnie dlatego jej nie przepuscili ;] A tak poza tym to ona ma konto na YT ;d Wystarczy wejsc na YT i wpisac Kasia Popowska ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sandra90 Re: jak wam sie podoba obecna wersja Mam talent ? 25.10.09, 08:39 ona ma wielki wokal, moim zdaniem na poziomie najwiekszych swiatowych gwiazd, doda mogla by jej posluchac by sie czegos nauczyla Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: jak wam sie podoba obecna wersja Mam talent ? 25.10.09, 11:50 Szkoda tylko Kasi, bo jest naprawdę świetna.. Ale ona i tak zajdzie daleko.. Odpowiedz Link Zgłoś