mroweczka_xxx 29.10.09, 19:45 znacie jakies fajne parodie zmierzchu , ksiezyca .... itd? ja ostatnio ogladalam i lalam rozwno xd niestety nie mam juz tych linkow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draco Re: parodie zmierzch itd.. 31.10.09, 12:42 jest ich troche ale moim ulubionym jest ten: www.youtube.com/watch?v=dompotjTeIA jest po angielsku ale jak troche rozumiesz to będziesz wiedziała o co chodzi xD Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen Re: parodie zmierzch itd.. 31.10.09, 12:48 www.youtube.com/watch?v=PbAppj00nZo Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: parodie zmierzch itd.. 31.10.09, 12:58 Ja znam sporo <uwielbiam je> www.youtube.com/watch?v=D21myC_UUXc www.youtube.com/watch?v=Nv4SCfEuYqg www.youtube.com/watch?v=2MKz0gkcgAo www.youtube.com/watch?v=7BfZsXCIOhg www.youtube.com/watch?v=5oosQPmSpxU www.youtube.com/watch?v=goix7jFXD9Q www.youtube.com/watch?v=K8cGh9NCCOI - ostatni jest głównie o LOST ale występuje tam też Edward Cullen www.youtube.com/watch?v=_j5UjCbe5R4 - ten filmik to Hillywood Show, któy podałam wcześniej, ale ten jest z napisami PL Pozdr ;]] Odpowiedz Link Zgłoś