31.10.09, 20:11
No więc jak spędzacie???????

Co roku, w tym roku, co ubieracie, piszcie wszystko co wam do głowy przyjdziewink
Obserwuj wątek
    • joasiiaa Re: Sylwester 01.11.09, 12:25
      Zawsze spędzam go z moją przyjaciółką u mnie, bo mieszkam tylko z mamą, a u niej
      jest jeszcze tata, babcia, dziadek .. smile Moja mama jest mega wyluzowana i spędza
      go z nami ;D kupujemy słodycze, pizze, napoje itp... włączam na cały głos
      telewizor gdzie akurat leci jakaś muzyka, np, na Polsat lub TVP1 :] trochę
      tąńczymy, trochę odpoczywamy, trochę plotkujemy wink
    • th4ever Re: Sylwester 01.11.09, 12:53
      jeszcze nie myslalam o tym...

ale co roku jezdze do rodzinki bo rodzice gdzies ida...a kolezaki indywidualistki
      • iana Re: Sylwester 01.11.09, 14:11
        Pewnie nic ciekawego sad sad sad
    • ardnaskela Re: Sylwester 01.11.09, 14:24
      O fajnie. Widzę, że ktoś też o tym myśli pare miesięcy wcześniej.
      Więc tak jak rok i dwa lata temu spotykamy się we czwórkę u jednej z nas, odliczamy do
      godziny 0, oglądamy filmy, gadamy, a jak już jest gdzieś nad ranem, kładziemy się spać.
      Sylwester to jeden z moich ulubionych dni w roku. wink
      • lousy11 Re: Sylwester 17.11.09, 16:42
        idę do przyjaciółki nocować big_grin
        na pewno będziemy oglądać tv , wygłupiać się , śmiać się , siedzieć na kompie ,
        plotkować ale i tak głównie śmiać i wygłupiać się xDbig_grinbig_grin
    • valhalla Re: Sylwester 01.11.09, 14:25
      Jeszcze nie mam planów, pewnie wszystko się okaże dzień przed smile Pewnie jakaś
      impreza w klubie, ew. noc z ukochanym przed telewizorem. Co ubiorę? Zapewne coś
      świecącego i trochę szalonego, zależy gdzie będzie impreza. Jeżeli zostanę w
      domu nie będę się stroić smile
    • mileylove. Re: Sylwester 15.11.09, 20:43
      Ja bym chciała spędzić je z przyjaciółką , jej bratem i jej znajomymi . wink
      Często tak spędzałyśmy razem sylwestra . wink
    • kolorowo Re: Sylwester 16.11.09, 08:50
      niee ma pojęęcia jeszcze ;D , tongue_out
    • gwiazdeczka123 Re: Sylwester 17.11.09, 16:23
      Ja juz zaplanowałam wszystko oprócz ubrania, ale to to zwykle dzień przed się pojdzie do
      centrum handlowego itp. na razie o tym nie myślę
      • korni1996 Re: Sylwester 17.11.09, 16:27
        Ja tego sylwestra spędzę z moimi przyjaciółkami na wygłupach (znając nas xd) u
        mnie w domu. Będzie nas cztery albo pięć jeszcze nie wiem ale wiem jedno będzie
        zajebiście jak to z moimi<33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka