estrellita 31.10.09, 20:11 No więc jak spędzacie??????? Co roku, w tym roku, co ubieracie, piszcie wszystko co wam do głowy przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiaa Re: Sylwester 01.11.09, 12:25 Zawsze spędzam go z moją przyjaciółką u mnie, bo mieszkam tylko z mamą, a u niej jest jeszcze tata, babcia, dziadek .. Moja mama jest mega wyluzowana i spędza go z nami ;D kupujemy słodycze, pizze, napoje itp... włączam na cały głos telewizor gdzie akurat leci jakaś muzyka, np, na Polsat lub TVP1 :] trochę tąńczymy, trochę odpoczywamy, trochę plotkujemy Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Sylwester 01.11.09, 12:53 jeszcze nie myslalam o tym... ale co roku jezdze do rodzinki bo rodzice gdzies ida...a kolezaki indywidualistki Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Sylwester 01.11.09, 14:24 O fajnie. Widzę, że ktoś też o tym myśli pare miesięcy wcześniej. Więc tak jak rok i dwa lata temu spotykamy się we czwórkę u jednej z nas, odliczamy do godziny 0, oglądamy filmy, gadamy, a jak już jest gdzieś nad ranem, kładziemy się spać. Sylwester to jeden z moich ulubionych dni w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
lousy11 Re: Sylwester 17.11.09, 16:42 idę do przyjaciółki nocować na pewno będziemy oglądać tv , wygłupiać się , śmiać się , siedzieć na kompie , plotkować ale i tak głównie śmiać i wygłupiać się xD Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Sylwester 01.11.09, 14:25 Jeszcze nie mam planów, pewnie wszystko się okaże dzień przed Pewnie jakaś impreza w klubie, ew. noc z ukochanym przed telewizorem. Co ubiorę? Zapewne coś świecącego i trochę szalonego, zależy gdzie będzie impreza. Jeżeli zostanę w domu nie będę się stroić Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Sylwester 15.11.09, 20:43 Ja bym chciała spędzić je z przyjaciółką , jej bratem i jej znajomymi . Często tak spędzałyśmy razem sylwestra . Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka123 Re: Sylwester 17.11.09, 16:23 Ja juz zaplanowałam wszystko oprócz ubrania, ale to to zwykle dzień przed się pojdzie do centrum handlowego itp. na razie o tym nie myślę Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Sylwester 17.11.09, 16:27 Ja tego sylwestra spędzę z moimi przyjaciółkami na wygłupach (znając nas xd) u mnie w domu. Będzie nas cztery albo pięć jeszcze nie wiem ale wiem jedno będzie zajebiście jak to z moimi<33 Odpowiedz Link Zgłoś